Nos, akkor én duplasajtos-tejfölös-szalonnás-lilahagymás pizza vagyok (kenyérlángos). Esetleg bográcsgulyás vagy netalán rántotthusi.
Örömmel láttam, hogy felkerült egy poszt, kaja-fronton Geri Bátyó jóvoltából. Agglegényeknek.
Nem akartam oda-kozmálni, így inkább itt sütögetem a saját pecsenyémet.
Gyomrom csücske a főzőcske, imádok főzni, jókat kajálni, még ha szerencsére ez az alakomon annyira nem is látszik, eleddig. Bár, szokás mondani, hogy sovány szakácsban ne bízz!
Ne is! Bízzál csak saját magadban és a szerzett tapasztalatokban.
Nagyon rég sündörgök a konyhában, öt-hat éves korom környékén már be voltam fogva krumplit, zöldséget puceválni. Aztán idővel odacsavarogtam a sütő mellé is. Eleinte csak annyi volt a tisztem, hogy megkavargathattam a forrásban lévő vizet, amikor belekerült a só. Majd később azért egyre több funkciót is betölthettem. És elleshettem a főzőtudomány csínját-bínját Édsanyától.



se.



