Testvéreim az ételben! Mai csinázmányunk - bérmennyire is szerénytelen ez tőlem, magunkról - megkoronázta az elmúlt 15 év grill múltunkat. Baconba tekert szűzérme és tarja hamuban/sütőben sült fóliás kuMPri.
Az elmúlt 15 év beérett
[ ÚJ bejegyzés ]
Hirdetés
3 pénzügyi döntés, amit minden kisvállalkozónak érdemes átgondolnia az év végéig
PR Ahogy az év vége közeledik, itt az ideje, hogy egy pillanatra megálljunk és áttekintsük vállalkozásunk pénzügyi helyzetét. Ne hagyjuk, hogy az év utolsó hónapjai elússzanak a sürgető feladatok és elfeledett határidők között!
-
-
válasz
Scroll Lock
#6
üzenetére
Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!
(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scroll Lock
tag
Majd megoszthatnád a sütési időt és tippeket!

-
bkercso
nagyúr
Feleségül veszlek!!

-
-
nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél

-
válasz
twollah1976
#1
üzenetére
A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk

-
twollah1976
őstag
A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.
Tovább a fórumba.
Hirdetés
- Társasjáték topic
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows Insider Program
- Gyúrósok ide!
- Temu
- További aktív témák...


![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)



