Hirdetés
Testvéreim az ételben! Mai csinázmányunk - bérmennyire is szerénytelen ez tőlem, magunkról - megkoronázta az elmúlt 15 év grill múltunkat. Baconba tekert szűzérme és tarja hamuban/sütőben sült fóliás kuMPri.
[ ÚJ bejegyzés ]
Testvéreim az ételben! Mai csinázmányunk - bérmennyire is szerénytelen ez tőlem, magunkról - megkoronázta az elmúlt 15 év grill múltunkat. Baconba tekert szűzérme és tarja hamuban/sütőben sült fóliás kuMPri.
válasz
Scroll Lock
#6
üzenetére
Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!
(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok
Scroll Lock
tag
Majd megoszthatnád a sütési időt és tippeket!
bkercso
nagyúr
Feleségül veszlek!!
bambano
titán
nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél
válasz
twollah1976
#1
üzenetére
A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk
twollah1976
őstag
A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.