Testvéreim az ételben! Mai csinázmányunk - bérmennyire is szerénytelen ez tőlem, magunkról - megkoronázta az elmúlt 15 év grill múltunkat. Baconba tekert szűzérme és tarja hamuban/sütőben sült fóliás kuMPri.
Az elmúlt 15 év beérett
-
-
válasz
Scroll Lock #6 üzenetére
Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!
(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok
-
Scroll Lock
tag
Majd megoszthatnád a sütési időt és tippeket!
-
bkercso
nagyúr
Feleségül veszlek!!
-
-
bambano
titán
nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél
-
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk
-
twollah1976
őstag
A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.
Tovább a fórumba.
Hirdetés
- Egérpad topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- További aktív témák...