2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

felhúztak

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

kiírom a mérgem:

öcskös bizniszel néhány hardverrel, és mivel Pesten vagyok, én vagyok a közvetítő, velem küldi fel a cuccot amit el akar adni. telefonszámom megadta jóskapistának, aki annak rendje és módja szerint fel is hívott. mondja, hogy kiféle,miféle, én mondom ok, időpontban rugalmas vagyok. ő mondja, hogy 7-8-9. kerületek környékén dolgozik, mondom én terra-angyalosz, jöjjön el a duna plázába, oda elmegyek én is, elé viszem a cuccot...erre ő, ááá az nagyon kiesik neki, az nem jó, mert még ha talán a nyugatinál, mert az nincs messze meg blablabla...mondom neki: EMBER! hát 5 azaz ÖT megálló metróval, miről beszélsz?! aszondja' átgondolja.... :W

mondom, (miután letettem, magamban) hogy büdösödne a lábad a cipődbe bele, te lusta g*ci, neked kell a cucc, szívességet teszek, nem kell házhoz jönni, erre még neked áll feljebb....ahj, szoknom kell még (és most ne sértődjön meg senki) a városiakat.. :))

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Ezért kell mindent előre letisztázni a legapróbb részletekig. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Wictor


Wictor
senior tag

"öt megálló metróval"
Frászt kapok ettől a pesti hozzáállástól, vidéki, kisvárosi ember vagyok, mikor Pesten voltam, 40 perc alatt begyalogoltam az Örs vezérről a Nyugatiig, vagy a Nyugatitól 30 perc alatt a Petőfi híd budai hídfőjéig.

Témához: ja, ismerős. Csak nálam így néz ki: menjek fel Pestre (130 km) és akkor lehetőleg menjek már még házhoz is, mert hát na.

[ Szerkesztve ]

(#3) aXXon


aXXon
senior tag

A terra-angyaloszon hangosan felröhögtem :DDD

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#4) danih


danih
addikt

Az az öt megálló Neked is öt megálló... vagy nem? :DDD
(#3) aXXon: szintén, nagyon jó

[ Szerkesztve ]

(#5) Sandrew válasza Wictor (#2) üzenetére


Sandrew
őstag

"Pesten voltam, 40 perc alatt begyalogoltam az Örs vezérről a Nyugatiig"

Kizárt.

(#6) Wictor válasza Sandrew (#5) üzenetére


Wictor
senior tag

Egyáltalán nem, ha látnád az én tempóm.

Vakegérke: Még meg tudom őket különböztetni. West End-nél a Nyugati

[ Szerkesztve ]

(#7) Vakegérke válasza Wictor (#6) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az inkább a Keleti lesz, nem?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Mr X


Mr X
veterán

A kinek fontosabb részre:

Ha a vevőnek nem tetszik valami, megveszi a cuccot mástól, általában nem csak egy ember árul egyfajta dolgot. Az eladónak az az érdeke, hogy eladja a termékét. Ennek érdekében néha plusz "szolgáltatást" kell vállalni.

Persze ettől ez lustaság.

A kedvencem az volt, mikor asszony unokahúga laptopot vett. Felutazott a Népligetbe 220km-ről, erre az eladó benyögi, hogy menjen már el a Westendbe. Elvittem, megbeszéltük, hogy a földszinten találkozunk. Odaértünk, hívja az eladőt, erre az a gyökér annyit nem tett meg, hogy az elsőről lemásszon a földszintre, nekünk kellett felmenni. Több órányi és több kilométernyi utazás után egy szaros emeletet nem volt képes lejönni. :U Ha én lettem volna a vevő, én otthagytam volna, aztán megveszem mástól.

[ Szerkesztve ]

(#9) danih válasza Sandrew (#5) üzenetére


danih
addikt

Nem feltétlenül, hasonló időket én is szoktam menni.

(#10) Sandrew válasza Wictor (#6) üzenetére


Sandrew
őstag

Metróval is jó 30perc :U Keleti lesz az szerintem.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.