Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29463) benc3000


benc3000
csendes tag

Helló mindenkinek

Van egy a számomra, egy nyílt szívműtétet végző orvos biztos kezénél is fontosabb dolog, amit még (ha értesüléseim, főleg a saját fórum követésem nem téved) senki se vitt itt vita asztalra előttem, így hát ezt most nagyon sürgősen meg teszem. Ez dolog a buli strapa.
Már körülbelül 2 hónapja használom a blade-emet, és imádom. Szó szerint éjjel nappal nálam van, (nem vagyok híve a külön strapa telefonnak) és intenzíven használom is. Számomra fontos, hogy akármilyen okos is egy telefon, azért mostohább helyzetekben is számíthassak rá, ilyen helyzetek egyike a buli, ami köztudottan ez elektronikai cikkek pokla. Hisz mind láttunk már másnapos embert, amint a betört érintő képernyőben saját megpróbáltatásaival, vagy az alkoholtól rövid záras aksiban az ital gonoszságával néz szembe.
Mind ez azért van mert a mobillal készült felbecsülhetetlen fotó és filmművészeti remekek, továbbá az arcok könyvébe már a helyszínen elkerülhetetlenül, és örök időkre bíródott episztolák ma már szinte elidegeníthetetlen részei egy bulinak
A Blade-emmel ebből is, mint minden más szempontból tökéletesen elégedett vagyok, akárcsak festő a kedvenc ecsetével: Házibuliban lógott már extrém sportember módjára az USB-jén, 1.5 méterre a földől, kifelé a számítógépből miközben, olyan klasszikus zenei csodákat osztott meg a velünk mint: EZ vagy , EZ A MÁSIK. De egy kontakt hibás ITT veterán hifiben villám módjára végig szaladó túl-áram se hatotta meg a jackjét. Szeletelhető cigi és shisha füstben ázva-fázva sem panaszkodott légúti problémákra és a bor és sör esetleges kisebb frissítő fröccsenéseit még aktív SoundHound használat közben sem érezte meg. A kocsmai kerthelyiségből való Foursquare bejelentkezéseket (vastag falak bent nincs GPS) sem akadályozta egy csöppet sem a képernyőt meg annyi apró szökőárként ostromló eső vagy hó.
És mindez után a Blade mint egy hős lovag fényes páncélja gyönyörű és sértetlen, sőt mondhatom sérthetetlen.
Na és persze még említést se tettem kedves fórum társaimnak, arról a nem elhanyagolható tényről, hogy egy képernyőn meg jelenő gitár, egy varászosan meg oldódó sudoku, vagy éppen egy Fásy Ádám és Kiszel Tünde hangi kvalitásainak keverékével előadott szám felismerése, milyen érzelmi viharokat vált ki a tömegből.(még egy E72 tulajból is)
Tehát csak annyit mondhatok éltessék a neved ZTE.

p.s. : Hatalmas respect mindenkinek, akiknek a fantasztikus és szájba rágó leírásai nélkül, semmit se tudnék a telefonom működéséről, és a gyári Eclair viskójából irigykedhetnék a Duna parti Froyo villákra.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.