Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-08 22:56:03

LOGOUT.hu

Redmi Note 9 Pro topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4451) aprokaroka87 válasza Trooper82 (#4450) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Lehet hogy a Redmi szériák amúgy is ritkábban kapnak frissítést.

Azon nem lepődnék meg, ha az EEA, Miui 12.5-ig nem is nagyon kapna már frissítést.

[ Szerkesztve ]

(#4452) kanyi51


kanyi51
senior tag

Mininket értek,
RVR400 nem tudom hol olvastad hogy szarnak neveztem a telefont. De köszönöm a felajánlásodat, bár aszem annyiért meg tartom még :)

Ricardo tudom nem a telo hibája de nekem akkor is kellene. Akárcsak a WoWifi. Nem mindegy hogy a Digit vagy a Telenort használom miután 20 Ft/ perc a különbség és a wifit nem is számolnám.

Trooper82 nem csak a frissítés hiánya a gondom. a Note 4x se frissít már 2 éve . De azzal fele annyi gondom volt mint ezzel, és ráadásul meg is szoktam a midot. Persze ez újabb és jobb is nyilván többet is tud mint egy 4 éves. De ami hiányzik az hiányzik, Persze most mondhatnátok, lehet bűvészkedni is és akkor jo lesz. Csak ha már belaktam a telot nem szívesen bütykölnék rajta semmit. Öreg vagyok ehhez.

Uraim köszönöm hogy meghallgattatok.
Üdv

(#4453) Oldman2 válasza kanyi51 (#4452) üzenetére


Oldman2
veterán

Sajnos közben (Redmi 4X óta) nem csak a teló változott, hanem a Droid is, amire nincs hatással a Xiaomi.

Sok korlátozás történt közben amit nem szabad a telóra fogni.

(#4454) duke válasza sohi83 (#4428) üzenetére


duke
aktív tag

Nincs nagy kulonbseg a sima es a pro valtozat kozott.
Kicsit gyorsabb a processzora, tobb a memoria, es nagyobb felbontasu a kameraja. Itt egy osszehasonlitas.

[link]

Szerintem nincs donto kulonbseg a ketto kozott. En csak a 64 megapixeles kamera miatt vettem pro valtozatot, mert szeretek a kameraval jatszani, kiprobalni minden funkciojat, pixeleket nagyitani osszehasonlitani, sotetben fenykepezni, nagy sebesegu videokat nezni. Es felteteleztem, hogy az ujabb 64 megas erzekelo biztos jobb mint az eggyel regebbi 48-as. Szoval ha amugy nincs kulonosebb ilyen erdeklodesed, akkor talan eleg a sima valtozat is.
A MI Note 10 lite meg a muszaki adatokban teljesen megegyezik a 9-es pro valtozattal. Egyszeruen csak atneveztek es a 9-es pro -bol, 10-es Lite -ot csinaltak. :DD Egyedul annyi valtozott, hogy Amoled kijelzoje van, ami vegyes megitelesu, van aki szerint ez elony, mast meg nem erdekel.

[ Szerkesztve ]

(#4455) csabaspecial válasza duke (#4454) üzenetére


csabaspecial
tag

Picit nagyobb és fényesebb a kijelzője a pro-nak, gyorsabb feltölti az akksit, 18w helyett 33w. Lehet a proci energiatakarékosabb is.

(#4456) csabaspecial


csabaspecial
tag

Más is tapasztalt olyat a pro-nál, hogy pl utazás közben hallgatok zenét vezetéknélküli fülessel és lényegesen leromlott hangminőséget tapsztaltam , illetve hallkabb lett sokkal. A problémát 2 féle képpen tudtam megoldani: vagy gyári adataok visszaállításával, vagy pedig csak a bluetooth beállítások visszaállításával. Én arra tudok gondolni hogy ez a különféle appok software-es összeakadásával magyarázható...Tapasztaltatok ti ilyet? Tudni kell hogy amikor ez a gond volt, leszedtem a play áruházból többféle játékot is és a megfelelő hangminőség, hangerő és hangzás érdekében equalizer appot használok a telón általában. Gyárilag sajnos a Xiaomi telókon halk a hangerő, ez a tapasztalatom sajnos. Elvileg a beállításokban van gyárilag hangzás beépítve, de hiába használok gyári Xiaomi bluetooth fülest , nem tudok gyári software-rel sajnos hangzást állítani.....tudjátok , hogy miért van ez?

[ Szerkesztve ]

(#4457) csabaspecial


csabaspecial
tag

Azt tudtátok hogy akinek Xiaomi telója van, és ha gondja van, írhat visszajelzést problémajelzése vagy javaslat tevés formájában a fejlesztőknek? Ez most jutott eszembe....
Gyárilag a pro változatban amúgy a VoLte funkciót nem lehet ki be kapcsolni, csak egy kóddal , amit a tárcsázóba szükséges beütni.

(#4458) Viktor0610 válasza csabaspecial (#4457) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Igen, tudok a funkcióról.
Én sok visszajelzést írtam már nekik. :K

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4459) Viktor0610 válasza csabaspecial (#4456) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Azt mondják, ha EU-n kívüli régiót állítasz be egyebek között a hangerő is magasabb lehet.
A GDPR mellett a fülünkre is vigyáz az EU, a kis kedves. :DDD

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4460) paolinho


paolinho
őstag

Korábban annyit olvastam már itt a Gcam témáról, hogy néhány beltérben homályosabbra sikeredett fotó után gondoltam kipróbálom. Ha jól rémlik Dexter68 tippje alapján elsőre ezzel link próbálkoztam, de közben belebotlottam ebba a trCamera_Born_To_Shot névre hallgatóba link, ami meglehetősen szép képeket produkált közeli, beltéri, esti megvilágítás alatt. Próbálta már valaki ezt az app-ot? Érdemes használni stabilan a gyári helyett? Van ennek esetleg magyarul is tudó alternatívája?

(#4461) csabaspecial válasza paolinho (#4460) üzenetére


csabaspecial
tag

ez is egész jó téma!

(#4462) Soká


Soká
senior tag

Kedves Urak!
Egy rövid kérdés: alapból, a gyári telóból kinyerhető, hogy mikor volt utoljára töltőn? Ha nem, akkor milyen app-ot érdemes használni? Köszönöm!

(#4463) Mikszi válasza paolinho (#4460) üzenetére


Mikszi
tag

Telegram oldalon szoktam körülnézni kb most ez a felhozatal:

Nálam a trcam stabilan fent van a telefonon, a többit csak pár próba erejéig rakom fel, pláne, hogy más néven szerepel mint a többi gcam. + a trcam korrekten kezeli mind a 3 lencsét. Amúgy kijött már egy xmas edition is a trcamból.

Itt vannak a config fájlok elérési utjai is.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G

(#4464) Oldman2 válasza Mikszi (#4463) üzenetére


Oldman2
veterán

Mi ennek a Telegram csatornának a neve?
:C

(#4465) Mikszi válasza Oldman2 (#4464) üzenetére


Mikszi
tag

Ez a link [link] Én először a telegram appot töltöttem le a telefonomra, ott beregisztráltam telefonszámmal, majd azt használtam a webes felületen is.
Redmi note 9 pro photo csatornára [link] kerestem rá és csatlakoztam hozzá, onnan már elég könnyen megtalálni az egyes gcamok linkjeit.

Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G

(#4466) paolinho válasza Mikszi (#4463) üzenetére


paolinho
őstag

Na lekéstem a válasszal.

Köszi szépen az infót. Egyébként nekem nagyon tetszik ez a kamera app, most megnéztem a trCamera Xmas edition-t is. Picit más csak mint a "normál". Ami ezeknél elképesztő, az pl amit Macro-ban, és kiszélesített formában tudnak. Szerintem valamelyik marad fixnek, bár még tapasztalgatnom kell, hogy mi a két változat között a különbség. ITT találtam hozzá beállítási segédletet.
A config fájllal egyébként mi a teendő? Hová kell azt beiilleszteni?

#4464 Oldman2: csak írd be a Telegram alatt a keresőbe, hogy trCam, és azonnal behozza neked.

[ Szerkesztve ]

(#4467) Mikszi válasza paolinho (#4466) üzenetére


Mikszi
tag

Az előző hozzászólásomban a második képen rajt az elérési út, trcamnál belsőtárhely/trCamera/XMLConfigs mappát kell létrehozni, ide kell bemásolni az xml fájlokat, majd a kamera appban a piros kereszttel jelőlt telüretre kell kétszer koppintani, és felugrik egy kiválasztó ablak, megkeresed a neked épp kellő fájlt és restore.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G

(#4468) Oldman2 válasza Mikszi (#4467) üzenetére


Oldman2
veterán

Köszi!
:C :R

(#4469) paolinho válasza Oldman2 (#4468) üzenetére


paolinho
őstag

Én is köszi! :R

(#4470) Mikszi


Mikszi
tag

Még valami, ha van kedvenc saját beállításod, pl alapértelmezett autó vaku, zárhang be mókolás a képbeállításokkal stb azt elmentheted egy külön xml fájlba ugyanazon az elérési úton mint ahol az xml fájlok vannak, és akármikor beolvastathatod az előbb említett módszerrel, illetve elmentheted, hogy ha újra kell valamiért telepíteni az alkalmazást akkor meglegyen. A beállításoknál a configs menüben save-re kattintva van rá lehetőség.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G

(#4471) HoTaZo


HoTaZo
addikt

Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot, hogy tudom beállítani a készüléket, hogy megjelenítse az oldalsó dolgokat?

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4472) prehistoric válasza HoTaZo (#4471) üzenetére


prehistoric
csendes tag

Ezeknél szokott lenni a mellékletben egy link, ahonnan egy appot kell letölteni, amivel működni fog. Gyárilag szerintem nincs ilyen opció, főleg, hogy nem amoled a kijelző.

(#4473) kanyi51 válasza HoTaZo (#4471) üzenetére


kanyi51
senior tag

Sajnos az én tudomásom szerint nem fog az úgy működni, mivel nincsen a telefonban HALL szenzor, de inkább ne legyen igazam. Ha sikerül írd meg, nekem is ilyen tokom van ami nem működik.

(#4474) kanyi51 válasza prehistoric (#4472) üzenetére


kanyi51
senior tag

Az az app érdekelne engem is !!! ha sikerül megszerezni, kérem

(#4475) szab.tam


szab.tam
nagyúr

Sziasztok!

A dual sim kezeléséről ven-e valahol valamilyen részletes és hiteles leírás?
Egyszerre 2 bejövő; kimenő alatt a másikra bejövő; kimenő, egyszerre mindkettőn bejövő; egyáltalán aktív-e mindkettő egyszerre, stb...

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#4476) Viktor0610 válasza szab.tam (#4475) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Dual standby a teló.
Aktív mindkettő egyszerre, de amíg az egyiken hívás van, addig a másik nincs hálózaton.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4477) szab.tam válasza Viktor0610 (#4476) üzenetére


szab.tam
nagyúr

Kár.
Végül is hívásértesítővel meg tudom oldani, hogy ne legyen elveszett bejövő hívás az inaktívon. A rajtett számokkal amúgy sem foglalkozom.
Az aktívnál pedig ott a hívásvárakoztatás.

Köszi! :R

****

Ja még 1!
Ezt a módot nem tudom pontosan értelmezni.
Ha éppen nincs aktív beszélgetésem, akkor a bejevők bármelyikét látom? Vagy ott is el kell döntenem, melyik kártya aktív?

Nem tudok olvasni.... :D

****

Egyre jobban tetszik ez a "kis" teló. :))
5 éves LG G2-met ideje tartalékba tenni.
Ráadásul most a Voda-tól 0 kezdős részletre egész jól el tudom hozni!

Jájj, csak nálam az új telefon beállítása a kedvemre min. 1 hét fejgörcs.... :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#4478) prehistoric válasza kanyi51 (#4474) üzenetére


prehistoric
csendes tag

A tok mellé szokott járni egy QR kód, az a link.

(#4479) HoTaZo válasza prehistoric (#4472) üzenetére


HoTaZo
addikt

A tok szivacsán van egy QR kód, azt beolvasva megnyit egy oldalt, ahol le tudnám tölteni az alkalmazást, de hiába klikkelek a szövegre (bármelyikre) nem lép tovább.
Azt hol tudom beállítani ezen a telón, hogy engedje az ismeretlen helyről származó alkalmazásokat?

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4480) Viktor0610 válasza HoTaZo (#4479) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Amikor elindítod a telepítést, akkor rákérdez.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4481) HoTaZo válasza kanyi51 (#4473) üzenetére


HoTaZo
addikt

Az előző telómon /Huawei G(X)8/ be lehetett állítani, hogy érzékelje az okostokot, egy kis mágnes volt a de felében, az aktiválta a kijelzőn az ablakot.

[ Szerkesztve ]

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4482) Viktor0610 válasza HoTaZo (#4481) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mert abban volt hall szenzor, ebben nincs.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4483) HoTaZo válasza Viktor0610 (#4482) üzenetére


HoTaZo
addikt

Vagy úgy! Nem tudtam, hogy az a hall szenzor.

Ebben a videóban magyarázza, hogy milyen beállításokat kell még csinálni a Xiaomi telefonokhoz, de ott ahol az engedélyeket megadja nekem nincs annyi lehetőség, így az utolsó 4-et megadtam neki, de valamiért nem jó.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4484) kanyi51 válasza HoTaZo (#4483) üzenetére


kanyi51
senior tag

próbáld - Beállítások menü keresőjébe írod - "Ismeretlen" erre megjelenik az ismeretlen alkalmazások telepítése
menü klikk, majd lemész alulra és ott felfelé a 4dik. ott kell engedélyezned a megfelelő appot.

Szeretném elkérni azt a QR kódot illetve a linket.

[ Szerkesztve ]

(#4485) HoTaZo válasza HoTaZo (#4483) üzenetére


HoTaZo
addikt

Működik!
Valamiért Nem fedi le rendesen a fedél a kijelző felső sávját (van rajta egy kis kivágás. Ha már az ujjamat oda teszem, akkor megjelenik a kijelző sáv. :D
Van valami beállítási lehetőség, hogy ne lógjanak ki a számok se.

Szerk. : Megjelenítésnél kell a betűméretet állítani. :DDD

[ Szerkesztve ]

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4486) HoTaZo válasza kanyi51 (#4484) üzenetére


HoTaZo
addikt

A QR kód a link, ahol eléred az alkalmazást, de kell a matricán lévő sorozatszám is. Azt meg szerintem én el is használtam, másrészt warez lenne megosztani.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4487) kanyi51 válasza HoTaZo (#4485) üzenetére


kanyi51
senior tag

Lécci írd meg a QR kód linket nekem is kellene.(S)(/S)
Mia app neve?

[ Szerkesztve ]

(#4488) kanyi51 válasza HoTaZo (#4486) üzenetére


kanyi51
senior tag

Akkor ezzel én nem érek semmit. Igy nem tudom használni. De azért kösz

Neked Redmi Note 9 Pro a telod?

[ Szerkesztve ]

(#4489) HoTaZo válasza kanyi51 (#4488) üzenetére


HoTaZo
addikt

Igen, Redmi Note 9 Pro.
Neked nem volt matricád a tokot? :F

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4490) csabaspecial válasza HoTaZo (#4489) üzenetére


csabaspecial
tag

mire jó ez a QR-kód?

(#4491) kanyi51 válasza HoTaZo (#4489) üzenetére


kanyi51
senior tag

A tokon nincsen, szeptemberbe vettem, és a fene se figyelte a zacskót, meg a többit, és már nincsen is meg. Elkönyveltem hogy a telo nem tudja, és kész. Azóta sima fedeles toknak használom, csak most hogy írtad, kezdtem el kutakodni én is. De látom a kulcs nélkül semmi. Még csak valami feltörtet se találtam.

(#4492) Viktor0610 válasza csabaspecial (#4490) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A QR-kód csak a link. A kezelőszoftver oldalára dob.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4493) csabaspecial válasza Viktor0610 (#4492) üzenetére


csabaspecial
tag

bocsi, le vagyok kicsit maradva...milyen kezelőszoftverről van szó? pro-s a telóm amúgy.

(#4494) Viktor0610 válasza csabaspecial (#4493) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ami a tokot kezeli, hogy az ehhez szükséges hall szenzor hiányában múködjön a kijelzés és az "okostok" mód.

Tegnap próbából én is feltettem a Poco X3 NFC-mre, de a szériaszám nélkül semmit nem ér.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#4495) HoTaZo válasza csabaspecial (#4493) üzenetére


HoTaZo
addikt

Innentől olvass felfelé (vagy lefelé, a beállításaidtól függően).
Van a tokban egy QR kódos matrica, az nem reklám, hanem az alkalmazáshoz vezető link, a matricán van a sorozatszám is, csak azzal aktiválható.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#4496) kanyi51 válasza Viktor0610 (#4494) üzenetére


kanyi51
senior tag

Igen én is a széria számot buktam, ráadásul szeptemberbe vettem , és valószínűleg figyelmetlen voltam és kidobtam.

(#4497) kanyi51


kanyi51
senior tag

Megtaláltam a kódot, de nem működik.

(#4498) dewil666


dewil666
őstag

Sziasztok!

Lassan aktuális a telefon cserém és a 9 pro illetve a 9s van ki nézve. Egy mi 8 lite ami cserélnék.
Olyan kérdésem van, ennél a telefonnál működik az otg képesség? Itt arra gondolok hogy ha pendrivot csatlakoztatok hozzá akkor pl képet, filmet tudok nézni róla?
Köszönöm a választ!

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#4499) crok válasza dewil666 (#4498) üzenetére


crok
nagyúr

Tudsz.

(#4500) xviktorx


xviktorx
tag

A telefon nálam heti 2-3 alkalommal újra indul, úgy hogy hozzá sem érek. Más is tapasztalt hasonlót? Orvosolható a hiba?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.