Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28551) balazs025 válasza .LnB (#28549) üzenetére


balazs025
senior tag

Sajnos nincs rá semmilyen beállítás. Pedig tényleg jó lenne, és nem hinném, hogy túl sokból telne beletenni.

(#28552) Scarletiel válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


Scarletiel
senior tag

Szerintem itt inkább az a baj, hogy 7 éve húzzák az agyunk a Cyberpunk-al. 7 év alatt más stúdió letesz 2 AAA játékot az asztalra amik simán élvezetesek, bizonyos stúdiók meg egyet de az legendás. Itt tolták a hype-ot meg az emberek már egy képtől is elélveztek, aztán most jött a pofon, hogy 7 év alatt ennyi sikerült technikailag. Imádtam a Witcher trilógiát imádom a CDPR-t de ez egy akkora fiaskó amit jelenleg nem tudok nekik elnézni pláne mert teljes áron van. Tették volna ki early acces-be, vagy toltak volna rajta még egy évet és mondták volna most ki, hogy sorry késő ugyan, de nem lesz prev gen verzió mert tessék.így néz ki, ezt ti se akarjátok. Visszaadják a pénzt, vagy választhatnak a gamerek, hogy next gen verzióra váltják. Lett volna abból is hiszti, de a becsület megmaradt volna. :R

(#28553) Bad Pritt válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Tudod, pont ez a szomorú a mostani helyzetben, hogy a fejlesztő hibáira az a válasz, hogy itt az új gép, és a brute force megoldja és ezért elnézzük nekik. Szvsz ez nem megoldás a problémára.

Arra már rég nem tudok mit mondani, hogy a játékosok bekajálják ezeket a produktumokat, a GTA is nevetséges volt a maga idejében, az AC Unity, Arkham Knight szintén és most itt van ez, tökéletesen beleillik a sorba.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28554) Ctrl+Alt~Del válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


Ctrl+Alt~Del
senior tag

A játékkal nem az a probléma, hogy perf gondok vannak vele, hanem az, hogy szerintem dög unalom, ráadásul ronda is. Egy karakterrel sem tudok azonosulni, akit láttam eddig, es az egy RPG-ben óriási hiba.

Abszolút a Watch Dogs jut róla eszembe, meg a generic Ubisoft-sz*r játékok. Nem érzem a kiválóságát semmilyen szinten, Kizárt dolognak tartom h ezt ot év múlva emlegetik meg, mint pl. A Witcher 3-at.

Az, hogy félkész, egy külön sztori. De hogy lapos es érdektelen 10 év fejlesztés után, az szamomra megbocsáthatatlan.

W | W | H | W | W | W | H

(#28555) RudY válasza hyggelig (#28545) üzenetére


RudY
addikt

Eleve azzal töltöttem el 3-4 órát, hogy az első napnál félre is tettem a sztorit és teszteltem a környéken.
0 tapasztalattal levertem 3 gengszter csapatot. Kiborított a visítva ugrándozó, csonkalábú 3,14csa, de az még inkább, hogy minden helyszínen 2-4 táskarádiót bömböltetnek ezek a gyökerek, amiből hatféle zene szól.
Hogy a rendőrök éppen 27 m-re helyszínelnek a rablástól és a kialakult tűzharctól, az mulatságos, bár nem meglepő valahogy.
Gyűlt a tapasztalat és a képesség, van egy rakás cuccom, már 2x fordultam velük eladásra, így pénz is van rendesen, kedvemre válogathatok az otthagyott járműveik közül és mehetnék tovább rendet vágni, mint Spider-Man....gondolom a sztori is érdekes lesz később, de pár napig csak feszegetem a határokat, hogy meddig lehet elmenni. :DDD
Szerintem a TGA nyertesek közelébe nem feltétlenül került volna.

[ Szerkesztve ]

(#28556) Döglött Róka válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Minden bántás nélkül. Mi az úttörő játékmechanika benne?

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#28557) hombre[EU] válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a gta5 mikor megjelent x360-ra az elsō héten raktam bele vagy 50-60órát, zéró bug és semmi nem nézett ki olyan jól és volt olyan "méretū" és még jobban is futott,mint most xone/ps4-en a CP... szóval nagyon rossz példa :)
ezen nincs mit magyarázni, béna lett. az írás, a scriptek, a hangulat, a zene mind rendben lesz...de ez egy videójáték és a technikai háttere ugyanolyan fontos. ez a konzolport nem ér még 8pontot sem

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#28558) Zoleee83 válasza Bad Pritt (#28553) üzenetére


Zoleee83
addikt

Ott a megoldás, ha nem tetszik, refund! Ilyen egyszerű.

@Scarletiel - Fiaskó? Ugyanarról a játékról beszélünk? Masszív siker eddig, a konzolos balfaszkodás ellenére is.

@Ctrl+Alt~Del - Erre nem tudok mit mondani, ez nem a te játékod, légyszi mondj egy olyan ow játékot ami szerinted nem dög unalom, komolyan kíváncsi vagyok mi a mérce. :)

@hombre[EU] - GTA5 olyan bugokat dobált, hogy félre is tettem , mai napig át tudok sétálni falakon benne. És a story? Na az az egyik játék amit soha nem játszottam végig mert a szét szabdalt történet nem mozgatott meg egyáltalán. Van ilyen.

De tényleg nem védem a Cybert, mert el lett b@szarintva főleg ennyi fejlesztési idő után nem így kellene kinéznie, elhiszem hogy sokótok szemét szúrja. Én biztosan végigjátszom mert érdekel.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#28559) justgiveup


justgiveup
tag

Sziasztok!
Jól látom, hogy a 14 napos trial verzió után már nem jár a kedvezményes, 300 Ft-os GP Ultimate?

(#28560) gabriel26 válasza Zoleee83 (#28548) üzenetére


gabriel26
tag

De most komolyan te meg vagy elegedve vele XSX-en?
Tudom mondtak nem lesz next gen patch, de hogy nez mar ki ez a jatek? :W
Amikor elkezdtem fikazni mondom ranezek mar olyan game-ekre aminel nincs next gen patch (gta5, rdr2, mafia, igazabol barmi) merfoldekkel szebb ennel.
Attol, hogy van fps had ne pippantsam mar le oket, aztan kapok egy ps3/x360 texturat melle :U
DF tesztbol kiderult a PS4 pro! verzio meg a 1080p-t sem kepes tartani. Ahogy jatszottam vele tiszta olyan volt mint ha 720/900p-ben menne az egesz.
Egy videojatekot nem csak a story miatt vesz az ember hanem a vizualis elmenyert. Na most itt az utobbi annyira ocska, hogy nem tudok tullendulni rajta.
A mai naptol en befejeztem a preorder-t a jatekoknal. Megvarom mig jon valami teszt es majd akkor veszem meg.

(#28561) batai15 válasza l.skywalker (#28508) üzenetére


batai15
félisten

Skyrim :Y :D :D

(#28562) Bigmasterl


Bigmasterl
tag

Egy HDR jelenségre nem találok magyarázatot. Játékból (NBA 2k21)a menübe lépve majd vissza, megváltozik a grafikája a játéknak, nem HDR a kép. A game újraindítása után megint jó. Erre van valami beállítás, vagy ez a játék sajátossága lehet? Köszi előre is :K

(#28563) hombre[EU] válasza Zoleee83 (#28558) üzenetére


hombre[EU]
veterán

végigjátszuk mi is, én nem is egyszer :D de kritikát érdemel

Life, Uh, Finds A Way

(#28564) Csigavair válasza gabriel26 (#28560) üzenetére


Csigavair
tag

Az elso prevgen képek után rögtön visszamondtam az előrendelésemet...nem bántam meg

(#28565) Baltazár123 válasza gabriel26 (#28560) üzenetére


Baltazár123
senior tag

A one,ones,alap ps4 gépekre rengeteg refund lesz. Az összes tesztben megy a károgás, hogy szaggat meg elmosódott textúrák. Jó kérdés valóban, hogy miért nem csak az új genre adták ki. A válasz valószínűleg az, hogy kell a bevétel.
Mondjuk PC-n is, arról nem a cég tehet, ha valakinek gyenge a konfigja és megveszi a játékot, aztán mégsem fut. Ott a minimum konfig ajánlás, aki az alá megy és megveszi, az ne károgjon. Konzol persze más, ha kiadják a 7 éves gépekre, az már a kiadó felelőssége, hogy normálisan játszható legyen vagy akkor ne adja ki csak az új genre.
Én azokon mosolygok most, akik rohantak one x-t venni, a használt árakat is felverték miatta és megy ám a károgás one x, ps4 pro-n is, hogy nem az igazi a játék.
Sokan elfelejtik, hogy a witcher is így indult, egy bughalmaz volt, de gyorsan javították. Ezért adnék a lengyeleknek egy esélyt, mert sok mindent ki tudnak javítani majd.

(#28566) Bad Pritt válasza Zoleee83 (#28558) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát ha szerinted ez a megoldás egy ilyen méretű problémára az elég szomorú. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28567) Zoleee83 válasza hombre[EU] (#28563) üzenetére


Zoleee83
addikt

Azt tőlem is megkapta, itt hezitáltam meddig rajta, aztán a sok negatív komment ellenére megvettem lemezesen 20k-ért, de most vadászok egy digitális kódot a lemez helyett.
Tegnap olyan bugba futottam bele már a legelején, hogy a szín megjelenítés volt rosszul megoldva, 3 sorban volt kiirva a nyomd meg a piros gombot-nál a piros szín. :DDD
Quality módban meg darabos volt a kameraforgatás, de úgy mintha be lett volna mindenezve a karakter. Voltak tárgyak amin elgondolkodtam hogy 3 éves rajzolta-e
Nem mosdatom mert van vele baj, nem kevés jelenleg, de akkó' is érdel, mer' jóó! :D

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#28568) Döglött Róka válasza Zoleee83 (#28558) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Mondok én helyette: Zelda Breath of The Wild. 80 óra és még mindig nem értem a végére. Még mindig meg tud lepni valami aprósággal. Az a játék követeli, hogy eltévedj benne.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#28569) Baltazár123 válasza Zoleee83 (#28567) üzenetére


Baltazár123
senior tag

Valószínűleg az elvárások tették túl magasra a lécet. Ha lesz rendes vasam hozzá, pc vagy series s/x és lesz már új gen patch, akkor fogok ezen a játékon elgondolkodni.
A szűkebb listámra, amivel játszani akarok mindenképpen felkerült a játék. Vas kell alá, ennyi a tanulság, amit a tesztekből látok.

(#28570) .LnB válasza Bad Pritt (#28553) üzenetére


.LnB
titán

4 játék, ~7 év alatt. Mekkora is akkor ez a probléma? Ráadásul a 4-ből 3 játék igazán jó. Csak egyszerűen elcsúszott valami a fejlesztés közben, és technikai problémákkal jelent meg.
Inkább adok ki ezekért pénzt, mint tudod milyen játékokért.... :U A futószalag effektus az én gyomromnak nagyobb probléma.

És mint írtuk már, azért ez előre látható volt, hogy lesznek gondok.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28571) galaxys80 válasza l.skywalker (#28446) üzenetére


galaxys80
veterán

Szuper. Köszi.
Ennyiért akkor még karácsonyra behúzom a Fifa 21-et. :C Csak azt nem tudom, hogy a Beckham vagy a Champions edition legyen.

(#28572) gabriel26 válasza .LnB (#28570) üzenetére


gabriel26
tag

Na haragudj, hogy megkerdem de te az az LnB vagy aki 15-20 eve nyomta a CS-t ezerrel? :))
Valahogy rohadtul megmaradt a neved a fejemben :DD

(#28573) Sefneni válasza Zoleee83 (#28567) üzenetére


Sefneni
őstag

Ez még nekem is kiszúrta a szememet. :D [kép]

Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.

(#28574) .LnB válasza gabriel26 (#28572) üzenetére


.LnB
titán

Igen, én vagyok. Honnan ismerjük egymást? :) (privibe is írhatsz)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28575) Dvix


Dvix
senior tag

A Forza Horizon 4 be állítólag jön ingyen DLC-ként a Cyberpunk 2077 ből a Quadra Turbo-R V-TECH tütüke :K
[link]

(#28576) Zoleee83 válasza .LnB (#28570) üzenetére


Zoleee83
addikt

Tudom nem lesz a legjobb hasonlat de én a Cyberpunkot a Death Strandinghez mérem, teljesen más a két játék, és mégis hasonló, vlószínűleg ebben is lesz 200 órám.
Egy nagyon komplex történet millió apró mellékszállal, amik hozzáadnak a fő storyhoz és valószínűleg a sidequestekből fog csak teljesen összeállni sokat olvasgatva. A lemezes verzióhoz kaptam könyvet, ott rengeteg plusz infó van a történetről, hogyan jutott el Night City 2077-ig erre a szintre, a megelőző atom robbantgatások, háborúk, céges háborúk stb után.
BTW: Kojima szerepelni fog a játékban :D

@Sefneni - igen pontosan ez az, de volt még más is, pl perfomance-ban elmosta a képet ha autóztam, bár nem tudom ez lehet direkt koncepció, hogy ne kelljen annyi poligonnal számolni.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#28577) hyggelig válasza Döglött Róka (#28568) üzenetére


hyggelig
senior tag

Életem legnagyobb csalódása. Kb 30 őrám volt benne.
Az egyetlen játék, amit itt, a Hardveraprón adtam el egy apukának, aki a gyerekeinek vette meg tavaly karácsonyra.

[ Szerkesztve ]

(#28578) Sefneni válasza Zoleee83 (#28576) üzenetére


Sefneni
őstag

Én még az open world részéig nem jutottam el, jóformán csak a négy részes tutorialt csináltam meg. :B

Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.

(#28579) .LnB válasza Zoleee83 (#28576) üzenetére


.LnB
titán

Hónapok óta olvasgatok a CP világáról. Megvan a könyv is. Tegnap mielőtt nekiálltam játszani, elolvastam a kis kompendiumot amit kaptunk a lemezes változathoz.

Ez a két említett játék nálam pont a legjobb példák (ezt tudod te is). Úgy állok neki az ilyeneknek, hogy bele fogok merülni, aprólékosan játszom. Vannak játékok, amibe bele van téve a meló, a szív. És ez nekem elég, hibái ellenére is. Mert ezek más játékok mint az átlag. Az átlag game-eket végigjátszom és kész. Ez is megvolt. Ennyi. Mint ez a Fallen Order..

Tudom, készülök rá, majd körbe járom a helyet ott, ahol kell. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28580) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Sherkulás felajánlásában

Nyereményjáték

Nyeremény:
Desperados III
Xbox digitális kód

Jelentkezni lehet:

ITT

Jelentkezési határidő:
2020.12.14. hetfő 20:00

Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28581) vasi89


vasi89
addikt

Akit érint, Series S újra van a telekomnál. X, jelenleg továbbra sincs.

(#28582) Bad Pritt válasza .LnB (#28570) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kiemeltem négyet, nem csak ezek voltak szarosak az elmúlt hét évben.

Igaz igaz, tök legitim, hogy így fut a játék, mert előre lehetett látni. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28583) Silεncε válasza Jackie_Chan (#28527) üzenetére


Silεncε
őstag

Máris árulod? Bátor, én abban se vagyok biztos, hogy megjön jövő héten

(#28584) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Hogyan lehet megszerezni: [link]

Thx _stick_

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28585) .LnB válasza l.skywalker (#28584) üzenetére


.LnB
titán

Ez király. És elég pite az unlock. Hétvégén úgy is meg kell csinálnom a tavaszi feladatokat a picúrnak, majd ez is köztük lesz akkor.
De ugye nem csak ma lehet megszerezni, hanem mától lehet?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28586) .LnB válasza Bad Pritt (#28582) üzenetére


.LnB
titán

Én nem azt mondom, hogy oké ez így. Csak aki ezen meglepődik, azt nem értem. Az se helyes, hogy elfogadom így ahogy van. De én elfogadom.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28587) Zoleee83 válasza Bad Pritt (#28582) üzenetére


Zoleee83
addikt

Engedd el, csak 7k-t buktatok rajta, más meg 21k-t. :D
Sőt ha azt vesszük akkor csak 3,5k-t mert hómoltok Samuval.. :DDD

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#28588) IntelKiller7 válasza negyven2 (#28491) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

eeeh, most akkor itt is álljak neki több száz órát játszani vele. :))

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#28589) AMD Power válasza NoMagix (#28524) üzenetére


AMD Power
titán

Nálam is közel 160GB szabad hely van még! :K

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#28590) Sinu válasza l.skywalker (#28580) üzenetére


Sinu
senior tag

Jaj de imádtam az első részt, a másodikról és harmadikról még nem is hallottam :DDD

Ismét köszönet a szervezésért, és Sherkulásnak a felajánlásért :C

[ Szerkesztve ]

No Future

(#28591) Wesder válasza Deck (#28509) üzenetére


Wesder
félisten

16 óta fejlesztik rendesen, mert addig a Boszorkànyozó 3 volt a lényeg meg a két egész jàtéknak is beillő DLC-je.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#28592) ughhh


ughhh
senior tag

1 hónapos lett az sX. Egyetlen hibája van 4K/120Hz VRR esetén szemetel az oled képernyőre.
Ezt leszámítva egyetlen fagyás vagy hiba nélkül üzemelt az elmúlt 1 hónapban.
A Game pass nagy királyság, a pc ritkán van bekapcsolva. :C

(#28593) Scarletiel válasza hyggelig (#28577) üzenetére


Scarletiel
senior tag

Szerintem zseniális az a játék, bár hozzá teszem nem nekem találták ki. Imádni akarom, szeretni, le se tenni, de az a baj, hogy olyan szinten nem fogja a kezed, annyira nem akar vezetni a játék, annyira arra megy, hogy te találj ki mindent, hogy mire egy valamit kitalálok, vagy mire egy irányba megyek a következő küldetésig addig 40000 kérdésem lesz, meg bele kezdek 300 felfedezésbe és abszolút kizökkenek, hogy éppen mit csinálok, mert rájövök, hogy egyszerre küldetésezek, mellék küldizek, sütök, vadászok, hidden cuccokat találok, dungeon-okbe megyek és a többi. Ez így sajnos rétegjáték ami zseniális csak ha kicsit jobban vezetne akkor lehetne mindenkinek is tökéletes szerintem.

(#28594) Deck válasza Wesder (#28591) üzenetére


Deck
titán

Jövőre ígérték a CP nextgen patch-eket és a Witcher 3 nextgen patch-eket is. Kíváncsi leszek.

PS5

(#28595) burimuri


burimuri
kezdő

Gamepass ultimate letöltőkódot kitől vagy hol érdemes venni? Fél éves kezdetnek lehet elég.

(#28596) Wesder válasza Deck (#28594) üzenetére


Wesder
félisten

Gondolom a patch egyszerübb, mint megalkotni a jàtékot. Lényegében reszelik, de màr csak 3 gépre kell fókuszàlni.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#28597) Wesder


Wesder
félisten

Az Ark 2 a Tsalàdos Tsókàval Series X|S exklúzív lesz. Gondolom Timed.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#28598) Deck válasza Wesder (#28596) üzenetére


Deck
titán

Reméljük jó is lesz. Ez a 3 is lehetne 2... :D

PS5

(#28599) Wesder válasza Deck (#28598) üzenetére


Wesder
félisten

Ha a Series S-t leszrjàk akkor kettő lesz.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#28600) krx21 válasza ughhh (#28592) üzenetére


krx21
nagyúr

Milyen oled-ed van? Volt rajta firmware frissítés?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.