Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28051) sting2 válasza bulikavagyok (#28030) üzenetére


sting2
addikt

Tényleg ennyire " sterilen" Fullos a grafika, makulátlan a látvány?

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#28053) .LnB válasza Elektrosokk (#28049) üzenetére


.LnB
titán

Nem, kontrollerrel. Azért egy Horizon-hoz nem vennék kormányt. :)

Nem lesz blog. Sőt, írni is alig írok mostanság bárhova is. Elbasztam a rex-et én ezzel a PS5 eladással a fórum keménymag szemében. Szóval meg vagyok húzódva, és jó is ez így. Nem tudom, hogy valaha is felveszem újra a régi ritmust. Nem rossz ez így, elvagyok, hogy sokszor napokig csak olvasom a kommenteket és nem kommentelek. Ennek ellenére a döntésemet egy cseppet sem bánom. Volt amikor szarul éreztem magam miatta, de már nem.

Ha esetleg valaha lesz is blogbejegyzés a Series X-szel kapcsolatban, akkor majd összehasonlítom talán a PS5-tel. De ez tervben sincs jelenleg.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28054) Steve1207 válasza adalbert1 (#28041) üzenetére


Steve1207
veterán

Ettől tartok én is, könnyebb volt C V B-t nyomkodni, de igazi klasszikus, ez még a teljes árat is megérné :)
De kb gyerekkorom kedvence, 3-4x tuti végigjátszottam az 2-3-at mindent begyűjtve, ha nem többször.

NBA: és tényleg! El is felejtettem, hogy külön van a nextgen.

(#28027) NJanika: ez azért nem az a remaster kategória, mint amiket egy 7-8 éves játékra rittyentenek.

.

(#28056) Hunt3r22 válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


Hunt3r22
őstag

XS.

Azt kaptam amit vártam. Töltési időhöz hozzászoktam, hddre már nem is akarok másolni semmit. :DDD

SXre optimalizált játékok gyönyörűek, Horizon 4 / Valhalla / Gears 5.

Nem bàntam meg X-ről történő váltást, annak ellenére, hogy igazi nextgen exkluzív jàtèk / cím nem jelent meg Series S / Sx-re.

Xr

(#28057) 30z.Samu válasza .LnB (#28046) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ja igen, Nálam lemaradtak a játékok. Amit legelőször kipróbáltam az a FH4 volt, eldobtam tőle az agyamat, zseniális. Aztán jött az Ori, aminél szintén pislogtam, mint hal a szatyorban. Egyszerűen gyönyörű, eddig az Unravel vitte nálam a pálmát, de az Ori rátett 2-3 lapáttal, ráadásul meglepően összetett. Emiatt hagytam félbe a Valhallát is, ami szintén nagyon bejött a kis gépen, bitang jól néz ki az is. Haverral szoktunk Fortnite-ozni, azért ott is látszik a grafikai különbség, de ami számorma fontosabb az a töltési sebesség. Ég és föld, lényegében már az SSD miatt megérte megvenni a gépet. :K

Sic Parvis Magna

(#28058) NoMagix válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


NoMagix
addikt

XSS
Nagyon tetszik, nem bánom, hogy lecseréltem az OX-et!
Quick resum fantasztikus, sokkal többször működik jól, mint amikor nem!
A tárhely nekem nem para, gyors a masina, nincs hangja!
Az új kontrollert még nem használtam, megvárom amíg a régi kileheli a lelkét majd utána csatasorba állítom!
Úgy terveztem, hogy jövőre veszek XSX-et magamnak és a jelenlegi XSS megy a gyerekhez, de az is lehet, hogy veszek mégegyet az XSS-ből, mert már nem játszom nagyon sokat, arra meg ez is kiváló lesz!

(#28059) .LnB válasza 30z.Samu (#28057) üzenetére


.LnB
titán

A Forza7 sokkal szebb! Ha szépen, sorba játszod a kampányt, adagolja a napszakokat, időjárásokat. Az néhol tényleg elképesztő. Azt is nézd meg.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28060) 30z.Samu válasza .LnB (#28059) üzenetére


30z.Samu
félisten

Jaja, szép a FM7 is, pedig az még nem is kapott patch-et. De van egy sanda gyanúm, hogy nem is fog.

Sic Parvis Magna

(#28061) Dzsoki92 válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


Dzsoki92
aktív tag

Nagyon sokat gondolkoztam az elején, hogy milyen konzolt vegyek. De az itt olvasottak és tanácsok alapján 1 hete sikerült beszereznem nekem is egy SS-t. Régen sokan játszottam PC. Viszont idővel továbbtanulás, család stb. ez így eltűnt. Viszont most szerettem volna egy konzolt, amit elsősorban akkor használok ha a haverok átjönnek vagy esetleg ilyen családi összejöveteleknél párom rokonaival Fifa bajnokságot rendezünk. Erre nekem tökéletesen megfelelő választás volt az SS.

Első ránézésre nekem nagyon tetszett. Nagysága miatt simán elfért fektetve a tv alá. A csomagolása tökéletes. Beüzemelése teljesen zökkenőmentesen ment GPU előfizut itt hardver aprón sikerült hozzá vennem 12 haviért cserébe 16 hónapot kaptam.

Jelenleg 3 játék van letöltve. Fifa 20 GPU előfizetésnek köszönhetően instant telepítés volt. Jedi Fallen Order volt a második, nekem nagyon bejön igaz vannak benne bugok de annyira nem zavaró. A harmadik a Warzone volt, de mivel online még gyakorolnom kell karral az FPS-es játékokat így azt felváltotta a Gears 5 aminek a story módját szeretném majd végig vinni.

Az SSD az brutális kb 30 mp alatt már játszom. ( lehet még annyi sem kell ) Grafikailag teljesen megfelel nekem. Egy Samsung 4k-s tvm van semmi extra. Ami nekem kell az tökéletesen hozza, még azoknál is amikre nincs még X/S patch. Tárhely jelenleg még megfelelő :DD Egyszerre max 3 játékkal játszok kb ha végig viszem törlöm és jöhet a következő, idővel majd ha lejjebb mennek a külső SSD árak talán egyet beszerzek, de jelenleg nem látom ebben a problémát. Viszont amin elgondolkoztam, hogy a meghajtó hiánya hát... igen :DD Konkrétan haverokkal Call of Duty Black Ops 1 Zombien játszottunk még anno 6-7 éve és használtan már 1-2000 ft ért hozzá is jutnék a lemezes megoldáshoz digitálisan 10ezer még mindig az online storbeban. De szokták azt mondani valamit valamiért. :DD

Összeségben teljesen szuper kis gép ez, sőt jóval többet adott mint azt eredetileg vártam tőle és csak ajánlani tudok mindenkinek.

(#28062) .LnB válasza 30z.Samu (#28060) üzenetére


.LnB
titán

Egyébként játszottam sok mással is. Kipróbáltam ezt azt. De valahogy mindig a FH4 mellett kötöttem ki. Ori-k például még váratnak magukra. Elsővel játszottam már, de nem játszottam végig. Engem a zenéje nyűgözött le. Majd végigjátszom mindkettőt valamikor. Halo 4-5-öt is lehet lenyomom. És a Gears5-öt is megnézem, mert még azt el sem indítottam. :)
Nekem viszonylag sok minden van GPU-ban, ami újdonság. De semmi olyan amiért rögtön eldobnék minden mást. Ma kapom meg a CP-t azért viszont mindent eldobok, és csak azzal fogok játszani...ki tudja meddig.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#28063) NoMagix


NoMagix
addikt

FH4-ben is a köd vagy a hó csillogása is sokkaljobban mutat mint OX-en!

[ Szerkesztve ]

(#28064) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Forza Horizon 4-ben lesz Cyberpunk autó :D
Image

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28065) 30z.Samu válasza .LnB (#28062) üzenetére


30z.Samu
félisten

A Halo meg a Gears sorozat Nálam is ott van a listán, ezek Nekem kimaradtak teljesen. Jövőre lesz mivel játszani, úgy érzem. :D A GPU nekem is bevált eddig, biztos meg fogom hosszabbítani. :K

Sic Parvis Magna

(#28066) Norb79 válasza .LnB (#28046) üzenetére


Norb79
őstag

Pont ugyanezt tapasztalom. Nekem is több haverom szállna be xsx+gpu kombóba, kérdezik mi meg hogy, és én is ezt tudom mondani nekik, hogy abban nem túl sok a gyerekbarát cím, nekem is inkább FH4-et, sims4et találnak benne a gyerekek, de a lego és egyéb tényleg gyerekcímek onnan vannak, hogy mióta van ingyen játék azóta fizettem a goldot az x360ra és felgyűltek az évek alatt, nem a gpu miatt.
Aki nulláról szállna be gyereknek konzolozni 7-8-9-10 éves korú gyerekkel, ott én is mindenkinek azt mondom, hogy az xsx olcsóbb, de ennek a korosztálynak a switch való, nálunk is az a fő gyerekplatform. FPS-nél se mindegy, hogy doom eternalt lát a 8 éves vagy splatoon2-t, hogy csak a legkontrasztosabb példát hozzám. :)

(#28067) Steve1207 válasza .LnB (#28059) üzenetére


Steve1207
veterán

Az még nekem is kimaradt, annyira Horizonnal foglalkoztam, de listán van. Összefoglalóra +1, két géppel csúcs lesz majd egyszer, de az még jóval odébb van, lehet nem is jövőre, kb annyi tartalmam van most és ez a prioritás gépezet így a gen elején (GP-be mindig becsúszik szerencsére 1-1 játék, ami érdekel és haviban is van általában 1 érdekes).

(#28064) l.skywalker: ez király :DDD

[ Szerkesztve ]

.

(#28068) frankdelgado válasza .LnB (#28062) üzenetére


frankdelgado
őstag

Örülök, h alapjában tetszik az XSX. Én úgy voltam velem hogy "nincs miről beszélni, lehet, csak felesleges. Gamepass, visszafelé kompatibilitás... ugyan már". Aztán mégis van mivel játszani és a gerincem is a helyén van.

[ Szerkesztve ]

(#28069) Plebi válasza #98320896 (#28048) üzenetére


Plebi
senior tag

Új AAA címek miért nem lesznek GPU-ban? Az összes Microsoft belsős stúdió játéka, amiből már van bőven, benne van/lesz a GamePass-ben első perctől kezdve. Az azért elég sok AAA cím és még mi nőhet ki belőle.

Az egér/bill támogatás már nagyon sok FPS-nél adott és egyre támogatottabb is lesz.

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#28070) Zoleee83 válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


Zoleee83
addikt

SX

Sony/PS5 előrendelés bénázás miatt elengedtem a másik oldalt, pár éve már volt ONE gépem, így végül SX lett. Prémium a gép és a kontroller is, szerintem nagyot fejlődött az utóbbi években, nem csak hardveresen de szoftveresen is. Úgy gondolom hogy fő/egyetlen platform lesz hosszútávra.
- GPU - rengeteg jó játék van benne, folyamatosan frissül
- Hardver - felülmúlta a várakozásaimat, 1-2 minimális kezdeti bugtól eltekintve semmi anomália, bitang erős, gyors, HANGTALAN
- Kontroller - végre visszakaptam a cserélhető akksikat, nem kell a PS kontrollerét dugdosni, 2hét/akku pár szerintem sokat elmond, ergonómialiag is sokkal jobb! Nekem.
- Quick Resume - Nálam tökéletesen működik a 2. hét óta, imádom
Telefonos app - Egyszerűen remek, elő tudom tölteni a játékokat, okos megoldás

Eddigi játékok:
-Gears of War Ultimate, 2 - Zseniális, nagyon tetszik a flow, jók a karakterek, a történet is a maga módján. Végig akarom játszani a teljes sorozatot. Utána Halo következik.
-Forza H3-4 - Beletettem sok-sok órát, de inkább csak krúzolok
-Jedi Fallen Order - Elején járok, nagyon tetszik, a karakterek, a story, egyben az egész, nem hiába nyert díjat a játék.
- Ori - Egyik nagy kedvenc, WotW gyönyörű, van benne kihívás kellő fokozaton, szép, folyamatban van

Délután Cyberpunk maraton következik, várom a futárt a lemezzel. :D

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#28071) craftsman01 válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


craftsman01
senior tag

Én sem bántam meg a kicsikét. Vérbeli pc-s voltam mindig,de ezek az árak amik mostanság vannak pc-s vonalon már nagyon durvák,így esett a választás az S-re.Mostani pc-m ment fiamnak mert neki már gyenguszka volt az övé így nekem most már ez a fő platform.Már szeptemberben előrendeltem tudva persze,hogy bőven lessz kompromisszum,én is elsősorban a Gpu-t használom,bőven van benne tartalom.Kontrollert nekem is szokni kell de majd belejövök.Az ssd miatt a gyorsaság az tényleg bitang semmire nem kell várni.Szóval nekem beváltotta a hozzáfűzött reményeket,nem is tervezek se Ps-t se X-t Pc-t meg pláne nem venni mellé.

Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.

(#28072) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Xbox Game Pass

Mai nappal (+1 tegnap) bekerült játékok

December 9.

December 10.


[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28073) Bad Pritt válasza l.skywalker (#28072) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az a Gang Beasts jól is jön, holnap csapatunk haverokkal.
Leszedtem mindent GP-ből, amiben akár szemernyi couch coop lehetőség van. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28074) soundsonic


soundsonic
aktív tag

Hát én bevallom az első konzolom ps4 volt, de azt még az elején eladtam amikor ez a vr láz kitöröben volt és és vettem helyette egy 100 ezer Forintos amd r9 290es vga-t ami elég lett volna a vr élményhez. Aztán teltek az idők és jöttek a hírek, meg az áraik és rájöttem, hogy nem lesz néptermék és gyenge még a technológia. Aztán teltek az idők és mivel én nagy mmorpg játékos vagyok, inkább ilyen játékokkal játszottam ,ha lehetett kontrollerrel. Eso, bdo, stb.. Már egy kicsit kezdtem unni, hogy az mmokban nincs nqgy előrelépés és mára egy gémer pc ára az egekben és utánaolvastam, hogy szám9s mmorpg jön konzolra, de hogy addig is ne csalódjak nagyon előfizetek a gpu-ra és nemnagyon tervezek még játékot venni ezért vettem egy ss-t. Most ott tartok, hogy nagyon szeretem a kis masinát, a héten 2 mmorpg-t is bejel3ntettek kpnzolra, gyors, csendes, a halo 5 nekem mint casuql gémer pont elég könnyű volt, most megvettem a cyberpunkot ,szóval szeretem. Annyi hibát látok, vqgy csak még nem jöttem rá, hogy lehet törölni az edge böngészőböl letöltött fájlokat és, hát az edge nem igazán alkalmqs böngészésre, gyakran lefagy, könyvjelzőket nem azinkronizál windowsal p3dig azt gondoltam ez alap :)

(#28075) gduck válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


gduck
addikt

XO megjelenésekor elkövettem azt a hibát, hogy megjelenéskor nem mentem ki Bécsbe venni egyet! Megfogadtam, hogy soha többé nem fog ilyen előfordulni :D

XSX-et vettem, egyáltalán nem bántam meg! Bitang gyors, álomszerűen, vaj simán fut rajta minden! Végre nem akad a dashboard menü se, FH4 online autóválasztásnál azonnal betöltődnek az autók képei (nem csak az utolsó pillanatban, mint eddig), stb. Szóval engem eddig elbűvölt!

XSS szerintem amúgy egy bitang jó konzol lett, de nálam nem volt opció.

UI: Jelenleg pedig várom a CP2077 bundle kódot :D

[ Szerkesztve ]

(#28076) craftsman01 válasza Bad Pritt (#28073) üzenetére


craftsman01
senior tag

Ne az a Gang Beasts tényleg kellet,nagyon jó móka,mehetnek a párbajok,a vesztes iszik. :DD

Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.

(#28077) hyggelig válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


hyggelig
senior tag

SX

Egyáltalán nem bántam meg. A 7000-os Cyberpunk vett rá a vásárlásra. Előtte úgy voltam vele, hogy a PS sokkal jobb (csakisaPS), aztán megláttam, hogy néz ki a PS5 és elbizonytalanodtam. Van egy másik konzol, amire egy rakás játék van előfizetésért, 7000 forintos vadiúj játékéot kapok hozzá és sokkal jobban is néz ki. Nem tudok vele nagyot bukni, max eladom, ha nem tetszik.

Aztán megérkezett a konzol. Csodaszép körítéssel. Kisebb, mint amekkorának beállították (hogy őszinte legyek, illik a PS4 mellé, nagyon hasonló a kinézetük koncepciója). Nagyon beleszerettem. Hogy őszinte legyek, engem a technikai számok csak nagyon felületesen érdekelnek. Már hosszú évek óta tag vagyok itt, imádom a kütyüket, de még ennek ellenére sem vagyok megszállotja a számoknak és más technikai megoldásoknak, anomáliáknak (hány fps, screentearing, motionblur és a soksok társa). Nekem az számít, hogy élvezzem a játékot és magát a játszást.
Ezt az új Xbox teljes mértékben megadja nekem. :)

Idáig szinte csak a Valhallával játszottam (VÉGRE! a végére értem a fősztorinak tegnap este :D ) van pár órám a Yakuza 0-ban (azt mindenképp folytatni fogom és ha kivennék a GP-ból, meg is fogom venni) az egyik Orival is játszottam kb fél órát (le is töröltem. :DDD Csodálatos grafika, de nehéznek tűnik, így a saját lelki egészségem érdekében letöröltem :DDD )

Mindezek után szinte biztos, hogy ez lesz a fő platformom. egyre kevésbé érdekel, hogy PS-t vegyek, egyszerűen nem is lesz rá időm (jön egy-két játék, amit Switchen fogok játszani jövőre).

[ Szerkesztve ]

(#28078) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Sherkulás

Nyereményjáték

Nyeremény:
LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition
Xbox digitális kód

Jelentkezni lehet:

ITT

Jelentkezési határidő:
2020.12.11. Péntek 20:00

Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28079) Sefneni válasza l.skywalker (#28078) üzenetére


Sefneni
őstag

:C

Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.

(#28080) Gabesz84


Gabesz84
őstag

mtcgame már szórja ki a cyberpunk 2077 kódokat, aki ott vette ellenőrizze a megrendeléseinél.
Külön értesítőt én nem kaptam hogy elérhető a kód...

(#28081) EmThor


EmThor
addikt

Gyerekek, a store-ban van egy csomo uj akcio, yakuza 7, dirt 5 17e, legion 16e ujra, gears tactics féláron, doom eternal deluxe 10e alatt stb. Gondolom ilyen game awards learazas, erdemes megnezni.

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#28082) i@lex


i@lex
őstag

Cyberpunk 2077 - Refund.

(#28083) boost válasza i@lex (#28082) üzenetére


boost
addikt

na, mesélj, miért? ´nekem le van töltve, de még nem vettem meg.

(#28084) i@lex


i@lex
őstag

Biztos jó, de az ellenfelek kb agyhalottak, és bug bug hátán. Kapott közel 10 órát, nekem elég is volt.

A CD project red nem nekem készít játékot, az első refundom a Witcher 3 volt, most ez.

(#28085) pzstm válasza bulikavagyok (#28030) üzenetére


pzstm
titán

PC-n bivalygéppel nyilván más ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#28086) boost válasza i@lex (#28084) üzenetére


boost
addikt

akkor az úgy érthető. Nekem sem készít a From Software, sem az Ubisoft mostanában.

(#28087) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Aki esetleg már játssza XSX-en a Cyberpunkot performance módban:
Valóban esik a játék 60-ról 30-ra is akár? Youtuben már vannak framerate videók, sokkolóan okádék, ahogy pár NPC-től leesik 60-ról 35-re pl... [Pattog össze vissza 40 és 60 között, engem ez marhára irritál.]

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#28088) i@lex válasza boost (#28086) üzenetére


i@lex
őstag

Ez persze nem jelent semmit, másnak okoz biztosan majd kellemes órákat. :)

(#28089) bilon73 válasza i@lex (#28082) üzenetére


bilon73
aktív tag

na pont akartam kérdezni milyen sx-en. mert elkapott a hype, de akkor kitartok...megvárom, míg használható lesz :D

(#28090) Hunt3r22 válasza i@lex (#28082) üzenetére


Hunt3r22
őstag

Ezt olyan jó olvasni, várom nagyon a kódot... más már 10 óra után refundol. :DDD

1 dolgot nem értek, sokat késett a jàték, illett volna XS verzióval megjelennie a játéknak. :(

Xr

(#28091) 30z.Samu válasza Hunt3r22 (#28090) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én is ezen gondolkodtam, egy next gen patch lett volna a minimum. De gondolom örültek, hogy ezt össze bírták rakni... :(

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#28092) l.skywalker válasza Hunt3r22 (#28090) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Igen, az nyilván sokat fog dobni rajta. De én még mind a mai napig mondom, hogy 1 év múlva kellett volna megjelennie és a fejlesztők is tolni akarták még, de a részvényesek eddig engedték a csúszást. Egy év múlva lesz kész a játék, addig lesznek vele kompromisszumok.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#28093) gabriel26 válasza kazuma921 (#28087) üzenetére


gabriel26
tag

En quality modban jatszottam tegnap. Kb 5-10 percenkent megallt a krp 10-15 masodpercre akkorat akadt.
Aztan refund :DDD

(#28094) mike1334 válasza frankdelgado (#28068) üzenetére


mike1334
veterán

:D
Én nem mertem, de te bátor voltál helyettem is :DDD

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#28095) Tuomas válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


Tuomas
addikt

XSX

Minden rendben vele. Azt kaptam, amire számítottam. Nem bántam meg, hogy nem ps5 lett, és még azt sem, hogy a ps4-et leváltotta.

We were here

(#28096) Bad Pritt válasza Hunt3r22 (#28090) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Next gen patch, miket nem kívánsz, hát a játék alap változata szigszalaggal alig marad egyben. :D El nem tudom képzelni, áprilisban milyen állapotban lehetett ez a program, ha most ilyen.
Good guy CDPR meg külön tapsot érdemel, hogy pont azokból a változatokból nem adott review copy-t, amik a leglényegesebbek lettek volna.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#28097) pzstm válasza Hunt3r22 (#28090) üzenetére


pzstm
titán

és most kb reménykedhetünk hogy 2021-ben megjelenik a current gen pach :U

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#28098) boost válasza pzstm (#28097) üzenetére


boost
addikt

azért eladási adatok alapján az még nem current gen :D :D Konkrétan alig lehet hozzájutni XSX-hez, PS5-höz meg esélytelen. :D :D Cserébe 150millió kurrens gép van a felhasználóknál. :P

[ Szerkesztve ]

(#28099) pzstm válasza boost (#28098) üzenetére


pzstm
titán

nem eladás alapján definiáljuk, de értelek ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#28100) mike1334 válasza 30z.Samu (#28044) üzenetére


mike1334
veterán

Én meg itt ülök és azon agyalok, hogy adjam-e el a One X-et, és vegyek inkább egy SS-et helyette, erre jönnek az ilyen vélemények :D
Mondjuk a One X külső ssd-vel nem rossz, szóval nemtom...fhd tv-re az ss is elég, de amiből nincs next gen peccs, annál lehet még jobb az X...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.