Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45019) galervin93 válasza SoulReaver (#45018) üzenetére


galervin93
őstag

Kicsit elővettem az ST-I-et, a sok lightozás-medezés közepette nagyon leálltam minden más ág húzásával... ...hogy ez a Grille milyen alap átütéssel rendelkezik?! Olyan lapos szögben álltam ki, hogy azt gondoltam autobounce lesz minden engem érő lövés, pattogtak is rólam rendesen, aztán odajön ez a dög, és simán beüt... Többször is, amikor mások pattogtak rólam, ő bevitt... Elég komoly gép... (wotinfon a sok gyík hogy szidta a WG-t, amikor kikerültek a statjai a gépnek, pedig már akkor látszott, hogy brutál gép lesz...)
Öröm a ürömben, hogy két körrel később meglett az ász az ST-vel, Highwayen egy T10 csata végét hoztam le (pár máaodperc volt csak vissza), bár semmi nagy művészet nem volt benne, nem is értem mire kaptam 1100+ xp-t... De mindegy, ott az M-betű, a többi nem izgat.
Nagyon gyenge a statom vele, pedig irtó jó gép. Sajna mostanában csak a mozgékonyabb gépekkel játszottam, így ha néha gurultam vele, az gyors garázsmenet volt... Ha sokat játszok egy típussal(osztállyal), akkor "elfelejtek" játszani másokkal. Szóval most azt tervezem, hogy a lightokat félreteszem egy időre és nekiesek az ST-nek, hagy gyűljön csak az xp rajta... Karácsonyra tervezném begurítani az első tízes gépeket a garázsba (13k csata után lassan ideje), de még mindig félek, hogy kevés leszek T10-be, pedig nyakamon már a T62, aztán itt az IS-4 sincs messze, T57...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.