Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17101) Bad Pritt válasza Stigma.HC (#17100) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Soha nem ESL-eztem még. :D
De ez igaz, hogy elég undorító dolog, mármint maga a camp, ugyanakkor ahogy Bingisz pajtijai közül néhányan lereagálták, az kicsit elképesztő. Nem azt mondom, hogy olyan komolynak kell lenni, mint egy focivb-n, de azért ez így elég unintelligens lett valóban.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#17102) Bingisz válasza Bad Pritt (#17101) üzenetére


Bingisz
addikt

Ha majd elvesznek többször fél órát az életetből minden második héten, miközben más kupákon vígan támadgatjátok egymást az ügyesebb nyer alapon, majd rájössz, hogy miért húzta fel magát Epics éd DNASH. Ez a magyar 7v7 jelenleg. Mondjuk az tény, hogy én valóéletben se lennék ellenük, és nem azért mert én olyan nyuszi lennék...

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#17103) Bad Pritt válasza Bingisz (#17102) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Pont nem DNASH volt az, aki szemet szúrt, ő teljesen normálisan, intelligens módon kelt ki magából, ha lehet ilyet (bár a print screen-en látható szövege miatt neki is járna a pofon).
Nem lehet teljes analógiát vonni, de klubszinten fociztam évekig és volt olyan, hogy kimentünk a halál f*szára, lelkesen és bátran, mert jobbak voltunk, erre egy 11 emberes bunkert kaptunk a pofánkba. Egyetlen értékelhető kontrából lett egy tizenegyes, abból egy gól, így kaptunk ki 1:0-ra, sírtunk, nyöszörögtünk, de nem lehetett mit tenni. Ez egy példa, volt még sajna rengeteg ilyen, mire megtanultuk kezelni az ilyen helyzeteket.
Hozzáállás a lényeg, az, hogy szofisztikáltan küldjél el valakit a k*rvaanyjába, ne pedig úgy, mitn Epics, mert ez minimum szánalmas és magával rántja a teljes csapatot, ti lesztek a bunkók mások szemében.
És ezt ne támadásnak vedd, mert nem annak szánom, a kempet én is elítélem, instant bannal jutalmaznám randomcsatában is. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#17104) Stigma.HC válasza Bad Pritt (#17101) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Ránéztem gyors a meccsre, szép kis iromány lett alatta. Majd este átfutom ha hazaértem.
Függetlenül attól, hogy velük vagyok egy klánban pusztán egy admin szemszögéből nézem.
Ha olyat írtak ami nem odaillő akkor büntetőpont és kész. Se több se kevesebb. A másik csapatot ilyen miatt biztos nem juttatnám tovább, fordított esetben sem. Lehet erre játszani, engem nem érdekelne. Ezt a pályát ezért is venném ki, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Tavasszal is Varsóban volt a nagy verseny, szerintem sokan nézték. Mi is történt a döntőben? Nem bírt egymással a két csapat, berakták ezt a mapot vagy éppen ez következett, oroszok délre kerültek, egyből nyertek ezzel a játékkal. Behúzva az egészet :(
Számomra rossz szájízt hagyott maga után az egész pedig csak néző voltam.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#17105) Bingisz válasza Bad Pritt (#17103) üzenetére


Bingisz
addikt

Epics ilyen. Megszoksz vagy megszöksz kb. ennyi az egész. De egészen véletlenül kb. minden nagy klánból valakivel van annyira jóban, hogy elintézzen valamit, valamint ugyan ez van az esl adminokkal is.
Valamint ő a hangulatfelelős is.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#17106) KaLeun válasza Bad Pritt (#17103) üzenetére


KaLeun
senior tag

Az a málészájú vezérgyerek adta a kis álszent bicskanyitogató stílust. Spec engem IRL sem érdekel, hogy az ilyenek és a hasonszőrű haverjai mit gondolnának rólam.

[ Szerkesztve ]

Cila

(#17107) bullseye válasza Scheff (#17095) üzenetére


bullseye
addikt

Jó kis replay volt ez, öröm látni, hogy az én képességeimmel is remekül beválnék ESLen :)

Amúgy, csak hogy deeszkaláljak, mindkét csapat nagy primadonna. Egyik azért picsog, mert valaki olyan taktikát alkalmaz, ami nem jó nekik (mondjuk az alkalmazóknak sem...), a másik meg azért, mert csúnyán azt mondták neki, hogy mit verjen, meg hogy Twilightot nézzen.

Utána az oldalon a szájkarate meg 5*

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#17108) Scheff válasza bullseye (#17107) üzenetére


Scheff
tag

A magyar ESL olyan, hogy aszerint választasz oldalt, hogy melyik részén lehet kevésbé becampelni a pályának. Egy nemzetközi ESL-en 100%, hogy északi oldalt választana mindenki Ruinberg pályán, de a magyar ESL-en a déli, azaz a kedvezőtlenebb oldalt választod, mert északon nem lehet campelni, míg délen eddig nem volt olyan magyar csapat, amelyik nem mondta volna el ezt a "ti vagytok a profik, törjétek fel" monológot.

A poén az, hogy az A+ Team (ZWACK-os csapat) is el szokta tolni ellenünk ezt a monológot. A múltkor megkaptuk őket a döntőben, a pálya Mines volt. Azt mondták, hogy menjünk be középre 2 IS-3-mal, s amelyik csapat nagyobbat sebez első lövésre, az nyer, vagy különben becampelnek és még éjfélkor is itt leszünk. Nem semmi ultimátum. :DD

Igazából ez nem feltétlen a játékosok hibája. A hozzáállás természetesen az ő saruk, de a körülményeket a WG alakítja. Egy LoL versenyen az üresjáratoknál ott vannak a mini boss harcok, CS:GO-nál 2 pont van a bomba lerakására stb. A WoT-ban az üresjáratoknál legjobb esetben vaklövéseket láthatunk, s a 8-9 perc üresjárat után talán valami akciót is. Igazából mindegy is, mert szerintem max. pár ezer embert érint ez a probléma, a többiek pedig úgyis csak a bónusz kódok miatt nézik, ha nézik. :)

World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff

(#17109) emre


emre
veterán

Ja, tegnap lőttem a wte100 ász-t, azt hittem ehhez is több kell.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17110) sith7 válasza emre (#17109) üzenetére


sith7
nagyúr

úh ... azért ez se kevés :N grat :C

(#17111) diegho válasza emre (#17109) üzenetére


diegho
nagyúr

7.6k-ra megadja? Nekem meg egyik nap 7.4k-ra nem adott T30-ra, mert spotoltak nekem és kaptam rá kemény 1k base xp-t...

(#17112) emre válasza diegho (#17111) üzenetére


emre
veterán

Ja kérem, op tankkal több kell. :) 1223 base xp-re én is csak első osztályt kaptam vele. replay

(#17110) sith7

Köszönöm! :R

Felteszem ezt is, mert azt hittem az ellenfél simán behúzza. replay

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17113) sith7 válasza emre (#17112) üzenetére


sith7
nagyúr

már nézem is :))

(#17114) diegho válasza emre (#17112) üzenetére


diegho
nagyúr

Tudom, hogy több kell, van már vele kb 50, vagy a fene se számolta. Tegnap 5.5k sebzés és 2.7k spotra is megadta. Mellesleg a T30 hol OP? Szar rof, lomha, lassan forog a torony, papír test, az már más kérdés, hogy jó helyezkedéssel a legjobb tankot lehet belőle csinálni, de ezt a játékosok kevesebb, mint 1%-a tudja megcsinálni. OP az a tank, amivel az átlagos is a többi hasonló szintű tankjához képest kiemelkedőt tud teljesíteni.

[ Szerkesztve ]

(#17115) sith7 válasza emre (#17112) üzenetére


sith7
nagyúr

brutális kör volt :)

(#17116) emre válasza diegho (#17114) üzenetére


emre
veterán

Attól op hogy op játékosok tolják vele, és folyamatosan magasan van a szint.

Nem úgy mint a wte100, azzal egy hétfői napon ennyi sebzésre is lehet ászt kapni. A hétvégére meg szerintem 8k sem biztos elég lesz hozzá.

(#17115) sith7

Mármint a wt? Mert annak az elején bealudtam, ha tudom hogy ennyire sem képesek felspotolni közelebb mentem volna és többet tudtam volna az fv-nek segíteni. A végén meg attól tartottam, hogy a t95 foglal, de fogalmam sincs hogy az mit csinált, így viszont azt kell mondjam sima ügy volt.
A T30-as körre meg azt szokás mondani, hogy ilyen ellenfélből jöhet még 10. :B

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17117) dfsz34 válasza emre (#17116) üzenetére


dfsz34
őstag

Amit igazán nem értek, hogy miért van ilyen magasan az A44 ász szintje, ami egy nem túl jó tank, semmilyen tekintetben. Az ágyúja is csak papíron jó pen és nagy alfa, a gyakorlatban iszonyat nehézkes, teljesen be kell szűkülni, ami lassan megy és még akkor is mellé mehet. Célzás nélkül meg a holdat vagy a földet büntetem, kizárt, hogy betaláljon. Még városi harcban is folyton épület, oszlop, föld ha nincs teljesen becélozva, pedig ott közelről lövök vele.

Most volt egy olyan csatám, hogy 2891 dmg városi harcban (108 volt távoli lövés csak), 551 spot/assist dmg, 4 frag és 1146 alap xp.
Map: Siegfried Line A-44 3 438 (x2 minden nap az első csatáért) 45 543
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Legénységi XP: 5 585 Javitások: 8 251 Lőszer: 3 780
Teljes: 33 512 WN8: 6 765 (100)

Ok, ok, hogy nem egy világbajnok teljesítmény, de azért elég keményen odaraktam a vasat a városi harcban. Hihetetlen, hogy közelről bevitt 2,9k sebzés plusz 550 assist nem elég az ász szinthez ezen a tankon.

(#17118) sith7 válasza emre (#17116) üzenetére


sith7
nagyúr

Nekem mindkettő annak tűnik :B

(#17119) emre válasza dfsz34 (#17117) üzenetére


emre
veterán

Azt a gépet nem ismerem, még csak az A43-nál tartok, de tegnap tettem fel replay-t az on topikba, SU100m1-el. 7 kill, 3k dmg, 1004 base xp, 2-es osztály. :Y

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17120) Stigma.HC válasza Patrick76496 (#17093) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Lehet az lesz, hogy veletek húzom majd ki a wz120-at mert így ez botrány :DDD Legalábbis számomra. Mondjuk akkor nem mostanság lesz meg a kilences, de hát a fene bánja.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#17121) rlazol


rlazol
addikt

bocsánat, a játékszabályok tisztázása végett:
mi a különbség az OFF és az ON topic között?
Ide postoljuk a csata eredményeket? Meg az anyázásokat?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#17123) diegho válasza rlazol (#17121) üzenetére


diegho
nagyúr

Az a különbség, hogy oda nem írok, de ide igen :))

(#17124) rlazol válasza #40993792 (#17122) üzenetére


rlazol
addikt

anyázást úgy voltam bátor érteni, hogy a sok előrehaladást nem hozó WOT és random faktor és tomato szidó sóhajok. Amúgy akartam gratulálni a múltkori körmondatodhoz az ON topicban a WN8kapcsán. Diplomáciából jeles. :DDD

ha jól olvasom, gyakorlatilag ez az on és a másik az OFF topic, eszerint... : ;]

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#17125) emre válasza rlazol (#17121) üzenetére


emre
veterán

off topikban offolni...... :DDD

A topikról: [link]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17126) ng0ofy válasza rlazol (#17124) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

Jól olvasod :D

Az azért ON, mert folyamatosan ugyanaz a 3-4 téma van terítéken, amihez bármikor hozzá írhatja a saját fröcsögését, aki akarja. Ez azért OFF, mert mindig van valami téma, amit megbeszélünk / megbeszélnek, majd lezárják (off). Aztán jön a következő, pl. most ez az összehasonlítás.

Más:

Mivel ma szünnap van, ezért ráérek és fogok tankozni (jeeee!) ha még valaki jár ebben a cipőben és igényes szakasztársra vágyik tier 8-ban, írjon. WOT-ban nagygoofy vagyok.

(#17127) zsolthee


zsolthee
senior tag

Tegnap az ellenségtől beírja egy magyar srác - aki a hozzászólásából ítélve 10 évesnél nem lehetett több -, hogy ne lőjünk egymásra. :) Mondom: Nem fogok! Erre Ő: De tényleg. Részemről OK ;]
Végén elpicsáztuk őket és beszól nekem: Még jó, hogy állod a szavad.
Megkérdeztem: Te voltál aki a T34-ben ülve jött velem szemben és 5m-ről inkább a hátam mögött lévőt puffogtatta? :DDD
Nagyon hazafias érzés táplálhatta, mert abban bízott, hogy mi magyarok legalább összetartunk. :Y
Az ilyen minek játszik? Teljesen komolyan gondolta amit írt, tényleg nem sebzett belém egyet sem... :C

[ Szerkesztve ]

(#17128) emre válasza zsolthee (#17127) üzenetére


emre
veterán

Nem is értem, ha meglátok az ellenfélnél egy ismerőst, az az első akit lövök, nincs is annál jobb. :DDD
De gondolom ez kölcsönös. ;]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17130) sith7 válasza emre (#17128) üzenetére


sith7
nagyúr

valahonnan ismerős a dolog :D

(#17131) rlazol válasza zsolthee (#17127) üzenetére


rlazol
addikt

én a magyar szövegre nem is reagálok. max annyit, h "english pls"
engem is rohadtul zavar, amikor vmi más náció a közös cseten tárgyalja meg a dolgait és nem értek belőle egy kukkot se, viszont elveszik az esetleges hasznos infó.

viszont még soha nem találtam ismerőst se saját, se ellenséges csapatban...

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#17133) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Urak! Mit is kell átírni az xvm-ben, hogy a két számjegyű kijelzésről 4-re váltsak? Valamint melyik fájlt kell keresnem? :R

(#17134) emre válasza Tomi0703 (#17133) üzenetére


emre
veterán

Nálam eleve olyan van, és ez a jóember két változatban készíti el. [link]

és eff-et vagy wn8-at akarsz?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17135) rlazol válasza #40993792 (#17132) üzenetére


rlazol
addikt

akkor is te találtál meg engem. én észre se vettelek.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#17136) Tomi0703 válasza emre (#17134) üzenetére


Tomi0703
őstag

Aslainst raktam most fel. Wn6, és beállítottam, hogy 4 jegyű legyen a kijelzés, de 2-es. :(

Ja amit még kérdeznék. A players panelen lévő csillagokat hol kell belőni? Ugye azt jelölte, hogy mely tankok voltak már felpotolva és melyek nem. Az a zölden világító szemes inkon meg hasonló szarok nagyon nem jönnek be. Az kell nekem.
Bocsi az amatőrködésért de majd 3-4 hónapja nem játszottam és kimentek a fejemből ezek a dolgok is.

(#17137) emre válasza Tomi0703 (#17136) üzenetére


emre
veterán

Amit az előbb linkelt nekem annyira bejövős hogy soha nem piszkáltam bele.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17138) Tomi0703 válasza emre (#17137) üzenetére


Tomi0703
őstag

Ha megkérlek egy képet tudnál lőni majd játék közben? :R :B

(#17139) Stigma.HC válasza Tomi0703 (#17138) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

ÓÓ te élsz még öccse? :DDD Jöhetnél nyugodtan játszani.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#17140) emre válasza Tomi0703 (#17138) üzenetére


emre
veterán

Betöltéskor:

Normal nézet:

Alt-ot lenyomva:

Nálam, négy számjegyű eff érték jelenik meg a győzelmi arányokkal, a minimap ctrl-el nagyítható, a gun direction minimap külön került fel.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#17141) Tomi0703 válasza Stigma.HC (#17139) üzenetére


Tomi0703
őstag

Prókkal nem játszom amíg fel nem fejlődök mert még eléggé balfasz vagyok. :DDD

(#17140) emre: Ez nem is rossz. Felrakom szerintem. Köszi szépen! :R

(#17142) myckey


myckey
veterán

50 120. Bukta. 8090 sebzés :(

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#17143) Tomi0703 válasza myckey (#17142) üzenetére


Tomi0703
őstag

Életed köre. :DDD Amúgy szép, ki is léptem a játékból, hogy megnézzem hogy játszanak a nagyok (mert 4 kör alatt összehoztam 1100 átlagsebzést a vadiúj ST-1-gyel, kicsit bosszant is a dolog, lehet pihennem kéne (megint) mert nem megy. De most visszamentem és sikerült menni a 3100 dmg kört. :DDD ). Jó hamar elfogyott az ammo, he-t nem tudom minek viszel.

[ Szerkesztve ]

(#17144) Stigma.HC válasza Tomi0703 (#17143) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Mondtam neki, hogy ez hamar szemet fog szúrni ;]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#17145) myckey


myckey
veterán

balfasz voltam, mert asszem nem raktam teli a tankot skuloval
akkor nem számított volna az a 4 HE

így meg bukta lett, bár az OBJ 704 nagyban tett érte a végén, meg a csata alatt is

no vegyé má vissza a masszádbó de gyorsan ;]

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#17146) Tomi0703 válasza myckey (#17145) üzenetére


Tomi0703
őstag

Nem kell másra fogni. Egyértelműen miattad volt bukó a kör. ;]

(#17147) diegho válasza myckey (#17145) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem automatán töltöd fel lőszerrel a tankot? :Y

(#17148) myckey válasza diegho (#17147) üzenetére


myckey
veterán

igen.
némely gépnél nem auto a javítás és lőszer.
pedig már párszor kerültem meleg helyzetbe ez végett

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#17149) diegho válasza myckey (#17148) üzenetére


diegho
nagyúr

Mondtam én, hogy már a garázsban vesztésre játszanak innen többen, tessék itt a tökéletes bizonyíték!

(#17150) myckey válasza diegho (#17149) üzenetére


myckey
veterán

azért bebaszna
de a lényeget értem.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.