Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#87201) fradi81 válasza Stunts666 (#87180) üzenetére


fradi81
veterán

Mert presztízs/epenis, kell nekik a jobb wn8. Nem mindegy hogy 8 vagy 12 lövés megy át egy meccsen.

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#87202) szbalogh


szbalogh
őstag

Egy találós kérdés. Miért csak 390 méter a T95E2 látótávja ha ugyan az a tornya van, mint az M48A1-nek? Illetve 173-as átütéssel miért nincs kedvező MM?

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#87203) Drenadar válasza szbalogh (#87202) üzenetére


Drenadar
veterán

SerB: mert csak.

(#87204) Habib[HUN]


Habib[HUN]
senior tag

Végre sikerült letesztelnem a Wot-ot egy gépen, amin az ügyfél állítása szerint "simán" lag mentesen futott játék.
A gép egy egyszerű noti: T3300 (Két magos Cerka, 2 GHz,) 3 GB DDr3 ram. Mezei intel integrált vga. Van is készleten még ilyen csodából. Feltelepít, Wot felmásol, replay letölt...

A csata elején 8-10 fps. Közben néha még fel is megy 15-re. A gyerek meg éjjel nappal ezzel játszik.... hát durva volt na. Nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek. Max artyzni lehet ilyen géppel, azzal is csak problémásan. Tudom, hogy emberek vagyunk és különböznek az igényeink. Viszont az nem semmi, hogy magának is hazudik az ember, ha elhiszi hogy így fut szépen a játék. Szóval a gyerek epic fail. Nem a gold ammoval van a gond, hanem az ilyen emberekkel. Tudnék támogatni egy Siemka ligát, és egy jobb játékos ligát.

(#87205) jozefgucci1 válasza Habib[HUN] (#87204) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Csak mosolygok mikor Wot fórumon beírják hogy 775-ös géppel maxon megy a játék :DDD Anno a T34-et mikor még nem volt prém egy Inspiron N5110-en húztam ki Wfis- nettel átlag 20 FPS-el és szó szerint szenvedtem .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87206) Habib[HUN] válasza jozefgucci1 (#87205) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Mondjuk még a kezdeti időkben szerintem simán el is ment egy olyan konfigurációval. Egy E8400-es proci egy normális VGA társaságában elég sok mindenre elég a mai napig. Nem volt az rossz konstrukció. Szerintem egy jól összerakott 775-ös konfiggal medium grafikával még a mai napig simán el lehet lenni. Mondjuk nem az E8400 a tipikus hazai Core 2 Duo proci :)

(#87207) Chris0321


Chris0321
addikt

World of Tanks Magyar Portál

¤ Az opció, hogy aranyért lehet venni prémium lőszert nem lesz eltávolítva, miközben a kredit lehetőség ott marad. (A játékosok részéről felmerülhetett az ötlet, hogy vegyék ki az aranyért vásárlás lehetőséget a lőszernél, hiszen úgyis mindenki kreditért veszi. A ,,háttér" oka annak, hogy nem veszik ki, az nagy valószínűséggel az, hogy ha kreditre van állítva a vétel, akkor rendszertelen időközönként valamilyen oknál fogva (szinkronizálás, esetleg annak hibája...) visszaállítódik aranyra és azt szívja le. Ha be van kapcsolva az automatikus feltöltés, akkor könnyen lehet, hogy pár aranytól megszabadul az illető mire egyáltalán észre veszi, hogy mi történt. Azt nem tudom, hogy akkor is előjön-e ez a ,,hiba", ha nincs arany a felhasználón, vagy csak akkor, ha van, de ez a dolog egyrészt személyes tapasztalat - sok aranyam bánja, mire rájöttem mi szívta le -, másrészt több játékost is hallottam már ugyanerre panaszkodni. Itt meg is ragadnám a lehetőséget, hogy felhívjam mindenki figyelmét arra, hogy ha van aranyad és van arany lőszered is amit kreditért veszel, de az automata feltöltés is be van kapcsolva, akkor érdemes legalább a játékba való belépéskor leellenőrizni, hogy még mindig kreditre van-e állítva a vásárlás. Csak egy tipp. - a ford.)
¤ Az egyéni küldetések egyes feladatainak változásáról már megvan a lista, 9.7-ben publikálva lesz.
¤ Az IS-6 toronypáncélja rendben van a játékban, nem lesz buffolva.
¤ A Jagdtiger 88 páncélzata úgy tűnik, nem lesz változtatva mialatt megkapja a HD modellt.
¤ Időnként amikor a csata véget ér a kliens összeomlik és bezárul (kidob a játék a windowsba). Ez egy ismert bug, hamarosan javítva lesz.
¤ Storm szerint a T95 a HD modellel nem lett nerfelve.
¤ Storm igazolta, hogy valamilyen időjárásféle effekt jön majd, de a fejlesztőknek nagyon körültekintőnek kell lenniük ilyen dolog bevezetése esetén. (Értsd: Komoly teljesítménybéli romlást okozhat a gépeken. - a ford.)
¤ Az új fizika megjelenését követően a kézifék a ,,Space" gombra lesz állítva alapból, ha van már valami más oda állítva, akkor újra ki kell majd osztani a billentyűket.
¤ Az új fizika sem 9.7-ben, sem pedig 9.8-ban nem jön még. Ami teszt most megy az csak a visszajelzések gyűjtése miatt van, a teszt után fogják eldönteni, hogy mi legyen a továbbiakban.
¤ Az új fizikai mozgás miatt a jelenlegi nem HD tankok lánctalpa nem fog úgy viselkedni, mint a HD-ké.
¤ A történelmi Porsche típusú váltómű nem lesz bevezetve egyelőre. (Minden bizonnyal az Ferdinand Porsche féle benzin-elektromos hibrid váltóműre gondoltak. - a ford.)
¤ A Havok csak jó sokára fog megérkezni.
¤ A vonatsínek nem fognak ,,fizikai testet" kapni. Csökkentené a szerverek teljesítményét a komplexebb ütközési modell miatt.
¤ Néhány játékos igen haragos lett a 9.7-ből kihagyott tartalom miatt, köszönhetően az e-sports-nak. Strom nem véli úgy, hogy ez oly nagy dolog lenne.
¤ Megállapítás: ,,A War Thunderben a tankok annál jobban összekoszolódnak minél többet mozognak a pályán." Válasz: ,,Ha ez tetszik nekik, nyugodtan koszolják össze magukat is."
¤ A tankok koszolódása a csatákban nem lesz egy darabig bevezetve, mert vannak ennél fontosabb dolgok is amikkel törődni kell.

(#87208) Drenadar válasza Chris0321 (#87207) üzenetére


Drenadar
veterán

Ez kezd rossz vicc lenni... Miért ragaszkodnak egy ennyire szar motorhoz? Sok játék szebb és jobban is fut... Ezek meg...?

(#87209) jagada válasza Habib[HUN] (#87206) üzenetére


jagada
őstag

Nana! Óvatosan a kijelentésekkel, én pont ilyen konfiggal tolom, fullra moddolva és nem panaszkodom! Igaz a csilivili láng meg füst effekteket mellőzőm, de azokat amúgy is kiszedném, mert csak zavarna. A pályák elején a bombázások is szerintem űbergagyik, csak mosolygok rajtuk, nagyon kellett ez a fícsör is...

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#87210) adamgreen válasza Drenadar (#87208) üzenetére


adamgreen
senior tag

Azt hiszik hogy ök még monopol helyzetben vannak.
Mivel van War Thunder és jön az armored warfare lesz itt felfordulás. ami nekünk csak jo lesz. :C

Nem lesz itt WOT killer nem erröl van szó csak legyen egészséges konkurencia és egyböl nem lesz ekkora arcuk a WOT brigádnak. :DDD

(#87211) Habib[HUN] válasza adamgreen (#87210) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Igen a War Thunder tényleg jön, már ezer éve csak jön. Sőt már tovább is haladt a vonat, és nagyon kevesen ültek fel rá. Nagy reményű konkurencia volt, viszont nem tudta a tömegeket megszólítani. Kipróbáltam, adtam sanszot neki. Szép volt, de nem győzött meg.
Az Armored Warfare határozottan érdekel. Ha jó lesz, akkor váltok, ha nem akkor marad a Wot. Kicsit olyan a helyzet mint a WoW piacán. Jönnek az új kihívók sorban, amik valamiben mindig egy kicsit jobbak. Viszont összességében nem nyújtanak annyival többet/jobbat, hogy érdemes legyen váltani a megszokott játékról. Mondjuk AW-nál abban reménykedem, hogy nyugati projekt révén sokkal jobb support lesz. Elsődleges piacként fognak ránk tekinteni. Csak sok még a talán. A videók alapján tetszik. Jingles is jókat mond róla alapvetően. Szerencsére az tüzérséget ki is vették az alfa tesztből, teljes átdolgozás céljára.

(#87212) adamgreen válasza Habib[HUN] (#87211) üzenetére


adamgreen
senior tag

Igen sajnos még játszák az eszüket és sajnos megteheti a WOT brigád de az AW ha bejön akkor
lehet majd sirdogálni.

WT-t én is kiprobáltam engemet se fogott meg pedig ott is beleöltem nem kevés pénzt és idöt.
Idáig amit láttam az AW böl engem meggyözött és biztos hogy ki fogom probálni, :K

(#87213) Habib[HUN] válasza adamgreen (#87212) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Sok még a HA, de reménykedjünk. Egy erős konkurencia harcban mi csak nyerünk. Pillanatnyilag én annak is örülnék, ha behoznának plusz egy két tiert. Nem X lenne a csúcs, hanem mondjuk XII. Elvégre a WoW-ban is emeleték a szintlimitet. Viszont tény, hogy nagyon sok munka lenne. Viszont bevétel is lenne belőle rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#87214) egyedülülő válasza Habib[HUN] (#87211) üzenetére


egyedülülő
őstag

Az AW kapcsán magam is nagyon optimista vagyok.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#87215) szbalogh válasza adamgreen (#87210) üzenetére


szbalogh
őstag

Nekünk nem lesz jobb, majd lehet 5 perceket várni hogy csatába kerüljünk. Meg jellemzően azok fognak elmenni akiknek nem ment a WoT (tomato-k) így maradnak a kékek akik ellen meg nem lehet olyan eredményesen játszani majd.
Ha meg netán letolják a WoT-ot SerB ennyit mond: "Hmm... bekaszáltam 5 milliárd dollárt... nem dolgozok tovább, lőjétek le a szervereket!"

Nick: HE_Storm

(#87216) Djuree válasza Habib[HUN] (#87211) üzenetére


Djuree
félisten

war thunder sosem tűnt konkurenciának a tankos résszel, mindig is gyenge volt, sőt már akkor tudtam hogy az lesz mikor még csak papíron létezett, amik le voltak írva nem egy wot konkurencia ismérvei voltak. a repcsis része nagyon jó, az meg a wowp-nél szar. cipész maradjon a kaptafánál...
wow-nál meg kismillió jobb mmo van már, bár tartalmilag még mindig a wow a nyerő, de játékmenetben már kevés ma, de már jönnek a hírek az utódról, az must have lesz...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#87217) tick válasza Habib[HUN] (#87204) üzenetére


tick
aktív tag

i7-4790 + 280x sem elég hogy teljesen max grafikán FHD-ban 60 fix fps legyen... :)
bár 5400-as HDD-n van, meg kéne próbálnom átmozgatni SSD-re

Everything that has a beginning... has an end

(#87218) Chris0321


Chris0321
addikt

A wotinfón találtam ezt a cikket ami szerint 27.-étől 1.-éig lehet tesztelni az új fizikát bárkinek, korlátozott járműparkkal. A cikkben van link a letöltéshez.

[ Szerkesztve ]

(#87219) Simulacrum válasza Chris0321 (#87218) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Fent van a hivatalos oldalon is, de ahogy a wotinfó egyik hozzászólójának nekem sem indul el sajnos.

(#87220) Simulacrum válasza Djuree (#87216) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Egyetértek. Én ki sem próbáltam a WT-t, mert rögtön tudtam, hogy nekem nem tetszene. Én pont az arcade jelleget szeretem a WoT-ban, semmi kedvem szimulátorost játszani.

(#87221) Chris0321 válasza Simulacrum (#87219) üzenetére


Chris0321
addikt

Igen, utána láttam meg én is a hivatalos oldalon. Elvileg mától üzemelne de a wg-től már meg lehetett szokni, hogy nem minden úgy megy ahogy igérik. Remélem valaki csinál majd róla magyar videót ha majd működik.

(#87222) fody73


fody73
tag

Nekem működik. :)

(#87223) Terek


Terek
tag

Miez a hülyeség már megint? :DDD
Ekkora súlyú járművek,ilyen alacsony sebességnél csúszkáljanak? :D
Csúszkáljanak teljesen füves,földes,sziklás talajon? :DDD
Milesz ez,valami jégkorongos játék? :W
Az nemszámít,hogy telivan a játék botokkal,meg csalókkal.....
Ilyen sz*rságokkal kell foglalkozniuk igen.
Gratulálok Wargaming,csak így tovább............

(#87224) Borisz76


Borisz76
veterán

Jelentem tisztelettel :

Az új fizikai motorral elkészített WOT-ot kipróbáltam a tesztszerveren.

1920*1080-as FHD felbontáson maximális grafikai beállítások mellett 70-80 fps-el megy a game.
Konfigurációm az adatlapon megtekinthető.

Érdekes dolgokat lehet művelni ! :D

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#87225) Djuree válasza Borisz76 (#87224) üzenetére


Djuree
félisten

csúnya lenne ha azon a konfigon nem menne így.

neked aztán lehet pornód bőven:
HDD: 6x4TB és 5x2TB :DDD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#87226) Dobi 562 válasza tick (#87217) üzenetére


Dobi 562
addikt

SSD-rol futtatva nem csak a betoltes fog gyorsulni?

En jelenleg laptoprol jatszok, AMD A8-6410 APU-val, minimum grafikan, csak a latotav maximumra veve, a felbontas 1366x768, modok nelkul. Igy a legtobb palyan 20-25 fps-sel megy a WoT, de neha belaggol vagy beesik 15 fps-re. A WT ugyanezen a laptopon 30-40 fps-el fut.

2 heten belul osszerakok egy asztali gepet, de meg nem tudom i5 4590 melle full hd jatekra eleg lenne-e gtx 960 vga vagy vegyek gtx 970-et? Massal nem jatszok, csak wot-ra van idom. Gtx 970 overkill lenne? Feleslegesen eros a WoT-hoz?

[ Szerkesztve ]

(#87227) Borisz76 válasza Djuree (#87225) üzenetére


Borisz76
veterán

Abból nincs olyan sok 150-200 GB....
Inkább a sok FHD film :D

Dobi562
Ezt olvasd el : VGA Megateszt 22 kártya Full HD-ban !

[ Szerkesztve ]

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#87228) TESCO-Zsömle válasza Borisz76 (#87227) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#87229) Enzolord válasza Borisz76 (#87227) üzenetére


Enzolord
addikt

ez jó, csak egyik kártya sincs benne :DD

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#87230) Iron Funeral válasza Dobi 562 (#87226) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Nem csak a betöltés, nálam megszűntek a játék közbeni mikrolaggok is. Ez a játék sajátosságából fakad mivel "ram kímélő" (cserébe a merevlemezt dolgoztatja 24/7, azért hogy gyenge gépeken, kevés rammal is elfusson)

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#87231) Borisz76 válasza Enzolord (#87229) üzenetére


Borisz76
veterán

Az lehet , nem is figyeltem de kiindulási alapnak tökéletes !

Itt a lényeg a végéről :

"Az eredmények alapján arra következtettünk, hogy Full HD felbontáshoz, nagy részletesség mellett a GTX 750 Ti-nél lejjebb már nem érdemes nézelődnünk, sőt már a kisebbik Maxwell is erősen határeset bizonyos játékokban. Amennyiben biztosabbra szeretnénk menni, akkor inkább az 58 000 forint körüli GeForce GTX 760 teljesítményszintjét vegyük célba, ami az AMD oldaláról nagyjából az 50 000 forint környékén tanyázó Radeon R9 270X-et takarja.

Aki esetleg költségkímélő célzattal használt kártyákban gondolkozna, annak jó választás lehet a GTX 670 vagy a HD 7870 is. Természetesen mindez még nem jelenti azt, hogy az ezeknél kisebb teljesítményű modellek teljesen alkalmatlanok lennének az 1920x1080-as felbontáshoz, csupán részletességben több kompromisszumot kell kötnünk, ami bizonyos esetekben a játékélmény kárára mehet."

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#87232) szbalogh válasza Dobi 562 (#87226) üzenetére


szbalogh
őstag

A betöltés nagyon szépen lerövidül. A játék közben lagg-ok is megszűntek nekem az ssd-vel, mert elég sokat használja a játék az adattárolót. Pl hangok betöltése. Különösen hangmodoknál akadt vinyóval.
Persze nekem valami celeronom van 4gb rammal :D

Nick: HE_Storm

(#87233) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Nem tudom mi van ezzel az AMX CDC-vel, de az utóbbi két meccsen mintha semmit sem akarna eltalálni.
Beszűkült célkereszttel mintha elmenne a semmibe a lövedék :Y

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#87234) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

Akinek nem indulna a fizika tesztszerver az biztos hasonlóan, mint én az eddigi teszt könyvtárába rakta föl. Ez sajnos így nem megy. Szűz install kell és akkor menni fog.

(#87235) Borisz76


Borisz76
veterán

World of Tanks - Új Fizika a Teszt Szerveren (Első benyomások) - Ph3lan előadásában.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#87236) h1mpi válasza mcwolf79 (#87233) üzenetére


h1mpi
nagyúr

RNG istene nem szeret :D amúgy a sírást az OFF-ba kell nyomatni :DDD

(#87237) szbalogh


szbalogh
őstag

Néztétek a hétvégi ajánlatot? 1 free xp = 5 legénységi xp átváltás lesz.... ingyen.

Nick: HE_Storm

(#87238) TESCO-Zsömle válasza szbalogh (#87237) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Fordítva nem lehetne? ;]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#87239) szbalogh válasza TESCO-Zsömle (#87238) üzenetére


szbalogh
őstag

SerB: Nem.

Nick: HE_Storm

(#87240) Jolet


Jolet
őstag

ha ez ilyen nyúlós marad újra kell tanulni a wotot nekem az tuti..eddig nem tetszik, főleg hogy nem is esik nagyon kézre menet közben a space billentyű

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#87241) rlazol


rlazol
addikt

urak, esélyes, h késni fog a stat összefoglaló. Arty + komplett MM lesz benne, de egymás után futok technikai problémákba, így lassabban megy, sajnos.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#87242) Borisz76


Borisz76
veterán

:D

ELC AMX-el tolom és a saját csapattársam 1X az ellenfél pedig 2X is ÁTHAJTOTT rajtam IS3-al !
Láncot sem dobta le.

A nagy rohanásban jártam úgy , hogy túl szűken akartam venni a jobbos kanyart.
Emiatt sziklára ment a jobb lánctalp és úgy megdobta , hogy a kis ELC AMX a bal oldalára fordult és az "élén" állt meg.

Jó ez a fizika :D
Meg kell szokni az irányítást és ki kell tapasztalni.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#87243) fody73


fody73
tag

És lehet hegyet mászni.

(#87244) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Tegnap meglett a T-54. Van 97ezer freeXP-m, készültem erre a napra. Mire és hogyan költsem el? A kisebb átütésű ágyú a jobb?

“ nem kell mindig nyerni “

(#87245) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Valaki most szakasz?

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#87246) Chris0321 válasza Szepi1979 (#87244) üzenetére


Chris0321
addikt

Attól függ, hogy akarod használni. Ha jól emlékszem a kisebb átütésű ágyú a pontosabb, ha sniperkedni is akarsz az a jobb bár kell bele néha a gold, a nagyobb átütésű pontatlanabb, inkább közelharcra jó.

(#87247) SoulReaver válasza Szepi1979 (#87244) üzenetére


SoulReaver
veterán

Attól függ mire akarod használni a T-54-et. Ha messziről akarsz sniperkedni akkor mindenképp a kisebb átütésű, pontosabb kell neked.. De a nagyobb pontatlanabbal tudsz rárontani az ellenre, körbe keringőzni, csipegetni.

Nem tudom, hogy az új fizikával könnyebb lesz-e majd így körbe táncolni az ellenséget, de ha nem akkor ez a fajta harci modor el fog tűnni :/

(#87248) Szepi1979 válasza SoulReaver (#87247) üzenetére


Szepi1979
senior tag

+ Chris: Köszi mindkettőtöknek, mintha összebeszéltetek volna. :)

Ti melyikkel használtátok?

“ nem kell mindig nyerni “

(#87249) h1mpi válasza SoulReaver (#87247) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Az új fizikával körbe fogod driftelni :))

(#87250) SoulReaver válasza Szepi1979 (#87248) üzenetére


SoulReaver
veterán

Nekem meg volt mind a kettő, de főleg a pontosabbikkal használtam, mert azt vegyesen is tudtam használni.

Persze a keményebb tankok ellen mindig volt pár goldom és az pont elég volt, ha közelharcba keveredtem.

(#87249) h1mpi

Ph3lan tesztjéből eddig nem ez jött le... De ez még csak első felvonás, hát ha javítanak rajta.

Abból gondoltam, hogy szerinte nehézkesen mozog a tank...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.