Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#87801) jozefgucci1 válasza zozyk (#87789) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Nagyon sajnálom , hogy idáig jutottál . Tegnap nekünk is kijutott a jóból . Joergi kollégának próbáltuk összehozni a szakaszos Arty küldit ,de nem nagyon adta . Ha neki megvolt a sebzés 2K+ Dmg akkor nekünk nem és fordítva . A sírás akkor fogott el amikor utolsó csatának mentünk egy kört egy új szakasztársal a 40%-os TD küldiért. JT+WTPZ felállásban . Engem a csata elején kiszedtek 0 Dmg , neki pedig 6300 Dmg tank ász lett :O

Szóval csak azt akartam írni , hogy lehet más tankal kellene menned és azzal jól adná az élvezeti faktort is .Ha nagyon nem megy akkor elővesszük a Buldog+T71 kombót és bedarálunk mindenkit.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87802) h1mpi válasza sith7 (#87800) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nézem tank ispectorban, de nem nagyon van rajta weak spot szemből. Max a torony feletti tetőlemez középen és balra. Na de azt találd el :P

[ Szerkesztve ]

(#87803) szbalogh válasza h1mpi (#87799) üzenetére


szbalogh
őstag

A kukucskálót az ágyú felett balra elég könnyű ha lejtőn lefelé áll. Arty-k meg fv-k ellen van szupernehéz repeszpáncél :D Az Fv-k jellemzően 300-400-akat tudnak sebezni rajta. Ha másik E3-al kerülök szembe, akkor csak repeszt használok és a búbját lövöm. 400-500-akat lehet így ütni rajta. Tegnap is volt egy ilyen szitu. A másik AP-t használt és egy se ütött be :DDD
Ezek a pályák jók neki, ahol szűk keskeny dombos utakon lehet menni előre. Tegnap pl. nyílt terepen (Prokhorovka vagy mi) szétcsipkedett 5 arty... egyet lőttem egész meccsen. Mondjuk a csapat is fail volt, nem szpotolt senki...

Nick: HE_Storm

(#87804) Departed válasza jagada (#87794) üzenetére


Departed
őstag

Nemtudom, lehet csak nálunk (NA szerver), de az a trend hogy hétvégén van fent bőven jó játékos akik pl. nem halnak meg egyből, ezért lehet élvezetes csatákat nyomni. Féltem tőle most hétvégén hogy a PAX-os "gyűjts 125ezer xp-t" küldetés miatt túl sok lesz a bukó, de 56% WR + kék szintű WN-nel zártam élvezetes csatákban bővelkedő hétvégét. Az se rossz ilyenkor amikor pro játékosok dícsérnek/szídnak/hackernek titulálnak mert pl. kilőttem őket és lehoztam a meccset. :P

Én pont ilyenkor döntök így újra meg újra hogy kitartok a játék mellett és szeretem. :K

(#87805) h1mpi válasza szbalogh (#87803) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Szerinted a Jagdtigerre is érdemes lenne a repeszpáncélt feltenni?

(#87806) Tomi0703 válasza rlazol (#87787) üzenetére


Tomi0703
őstag

Kedves. :DDD Heavy kész, a td, med, light küldinél is az utolsónál járok már vagy 2 hete. Artyt nem csinálom.

(#87796) szbalogh: Sajna ez a legnagyobb TD-m. Proti már csak 10-15k xp, de hiába akciós, most a T-54 (és a 10-esek) valamint a RU a prioritás.

[ Szerkesztve ]

(#87807) Kean_Sorbo válasza h1mpi (#87802) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Szemből a két lánctalp melletti rész simán belőhető, valami 1xx pennel.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#87808) Bad Pritt válasza sith7 (#87800) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A hangsúly az el is találja részen van szerintem. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#87809) Departed válasza h1mpi (#87802) üzenetére


Departed
őstag

LFP lánctalphoz közel? Sok T9-T10 heavy-vel/TD-vel belőttem már. :K

(#87810) h1mpi válasza Kean_Sorbo (#87807) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Megnéztem tényleg, bár azt se könnyű eltalálni ha kicsit rázza az elejét az illető

(#87811) szbalogh válasza Departed (#87809) üzenetére


szbalogh
őstag

Tudjátok ez olyan, hogy ha azt a részt látod, akkor annak mindegy. Ha meg nem, akkor vagy mögé mész és akkor megint csak reszeltek neki, minden egyéb szituációban jobb ha otthagyod a fenébe :)

Nick: HE_Storm

(#87812) Departed válasza szbalogh (#87811) üzenetére


Departed
őstag

Elég mellé, egyik kedvenc célpontom ennek a böszme állatnak az oldala :P
Vagy ha több arty van hátha segítenek...ja nem, arty csak az ellenfélnél jó általában. :D

(#87813) szbalogh válasza Departed (#87812) üzenetére


szbalogh
őstag

Jaja, ha látom, hogy valami gyors tank jön, már hátrálok is a legközelebbi falhoz. Pl. a replayben a Lorr. Azért megtorpantam én is és már indultam volna is a dombhoz de annyi esze nem volt hogy megpróbáljon beforgatni.
Löwe és IS7 detto. Nem lett volna szerencsés rájuk menni.

Nick: HE_Storm

(#87814) rolio1


rolio1
tag

Nekem most a hétvége jól sikerült...összeszedtem először 1 óra, majd tegnap 1 nap ban-t. Mindkétszer "unsportsmanlike conduct" indoklással. Pedig a bűnöm annyi volt, hogy mivel rendszeresen üresen hagytak komplett oldalakat, pingeltem, hogy oda is kellene menni. De nem ám 1000x, csak egy pár ping és "help" kérés...Szerintem egyszerre sokan nyomtak fel és így hamar összejött. TK nem volt, szombaton kaptam ezt a medált is, hogy "50 csatában nem sebeztem csapattársat"...
Azt lenne jó tudni, hány report kell egy-egy ilyen ban-hoz, mert én is elszórom minden nap a 10-et, remélem fogunk kapni erről visszajelzést.

(#87815) rolio1


rolio1
tag

Írtam nem rég az MT-25-ről, elhatároztam, hogy az LTTB-ig csak golddal fogom használni, kiváncsi voltam milyen statot lehet vele lőni.
Nekem ilyet sikerült, nagyon jó ez a kis tank, így használva rendszeres a goldnoobozás, de az élmény faktora hatalmas...

(#87816) jagada


jagada
őstag

Azt még továbbra sem értem, hogy mi a célja a BOT-oknak a játékban, mivel sem farmolni, sem statot húzni nem jók. A javítás többe kerül a meccsek végén, mint amit a 0 sebzéssel össze tud szedni. Imádom amikor a top tankaink közül kettő BOT is van, általában ők maradnak a játék végére, csak le kell őket farmolni az ellennek.

(#87815) rolio1: arról nincs kimutatásod, hogy mennyibe creditbe fájt a goldozás, azaz mennyire volt ráfizetéses??

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#87817) rolio1 válasza jagada (#87816) üzenetére


rolio1
tag

Kimutatást nem csináltam, de az ász-os körről van képem, az -86000 volt. Pár kör ezzel, aztán Bulldog/T71 viszont visszahozza. Az szokott tetszeni, hogy abszolút nem vesznek komolyan, állok Pl M103 hátában, lövöm folyamatosan, de ő rám se fordul, mert csak 80-90 körül sebzek. Mire észbe kapnak, már elfogytak.

(#87818) jozefgucci1 válasza rolio1 (#87815) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Megmondom őszintén nekem ez semmit nem mond amit idelinkeltél .Egy noobmeteres link névvel többet ér szerintem. Gondolom egy két milliót ellövöldöztél mire meglett a másik tank .A Buldoggal is csak akkor vagy pluszban ha van 1300 Dmg+ és nyertes a kör és persze nem lőttél el goldot . Lassan közelítek a 200. csatához vele és a táras ágyú sokkal jobb azon a tankon .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87819) rolio1 válasza jozefgucci1 (#87818) üzenetére


rolio1
tag

Nem azért raktam be a képet, hogy hű de mekkora teljesítmény. Megnézhetitek a statomat, a nevem ingame ugyanez. Csak ennél a tanknál az alap 112 pen néha kevés volt még oldalt-hátul is és akkor kezdtem tesztelésbe, mert már többször olvastam, hogy a "pro"-k miért goldoznak. Ezt az eredményt is úgy értem el vele, hogy ugyanúgy körbeautózva, szemétkedve hátulról támadva lőttem, ergo felesleges pénzkidobás, de így legalább nem kellett célozni.
A bulldoggal nagyon nem kell a HEAT, egy emlékezetes goldozásom volt vele, utolsó ellenfél E100, csak messziről tudtam rálőni, sikerült a hátára rálátnom, a 4-5-ik lövésre kigyulladt...1200-ról égett porig.

(#87820) MinionFlasH


MinionFlasH
senior tag

Nekem tegnap volt, hogy E-75el mentem, mindig mindenkinek segítek ahogy tudok, de.. WZ, és rhm szakaszban, Live Oaks pályán voltam az utcákban WZ rohadtul előrement oldalba akarta támadni őket, az én vonalamban( utcámban) egy E-100, IS-7, T26E nyomorog... sidescrapeeltem velük, elkezdenek szidni mocskosul, miután a wz gyors halált halt, hogy nem segítettem neki...

Elképzelhető, hogy nem mindig a legjobb döntést hozom, de pont ezen a pályán pont ennél az utcán dugtam ki az orrmányom mikor egy FV(fekete angyal vagy mi a tököm) egylövésezte az E-75öm, azóta én nem rohanok csak ha tudom, hogy mi jövünk jól ki belőle.

Meg könyörgöm a WZ teljesen máshonnan ment, oldalról, nem nyomott se S.O.S-t se semmit, de ha nyom se mentem volna, mert azért E-100 -700dmg, IS7-500dmg, T26E valszeg nem lőtt volna mert belül nyomorgott egyet egyet tutira kaptam volna tőlük...

You perfect player, I noob... ok? - így zártam a dolgot, utána írt a srác, hogy ne haragudjak, csak ő látta, hogy nyerhettünk volna.(google fordítóval szenvedtem) Én azt írtam, hogy nem mindig hozok jó döntést, de ha lerohantam volna őket szemből, tuti nulláztak volna, pláne, hogy a WZ nem velük szenvedett, ez a három rám jutott volna... ez van. Mindegy rohadtul elvették a kedvem. :O

szerk- igen a városi utcákban ketten voltunk heavyk, jobb szélen volt két med de ők, spot-lövés- elbújkáltak(ami érthető)

[ Szerkesztve ]

(#87821) jozefgucci1 válasza rolio1 (#87819) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Azért írtam , hogy nekem nem mond semmit , mert a pár érték ami ott van nem egyértelmű hogy mi ennyi , nem akartam kötözködni , félre ne értsd . Így hogy kaptunk 8 bit-ből legénységet az LTTB-hez én is gondolkodtam az MT25 visszavételén , mert nem egy rossz tank . A minap én balga lerohantam Buldoggal betárazva és akkora szerencsém volt hogy egy sem pattant és kiszedtem .Persze nekem is alig maradt hp-m és a következő sarkon el is vették tőlem szépen :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87822) rolio1 válasza jozefgucci1 (#87821) üzenetére


rolio1
tag

Nem vettem kötözködésnek, azért vágtam ki a képet, hogy a lényeg látható legyen. Visszatérve zozyk döntéséhez, én is most hallottam egy régi játékostársamtól, hogy náluk a klánban is 17 ember hagyta most abba egyszerre. Megcsinálták az aktuális küldit,letelt a prémium és egyszerre nyomtak uninstallt.

(#87823) sith7 válasza h1mpi (#87802) üzenetére


sith7
nagyúr

erről van szó :K , vagy HE

HáGé
:D

[ Szerkesztve ]

(#87824) Drenadar válasza rolio1 (#87822) üzenetére


Drenadar
veterán

Sokan vannak akik pihentetik a játékot. Én is. Nem rég mentem egy kört, semmi örömet nem okozott, inkább mentem vissza wt - zni.
Remélem majd egyszer újra játszható lesz ez a játék...

(#87825) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Nekem a 2nd accomon ma van az agyhalott nap :D 25% WR, de nem érdekel :P

(#87826) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Sziasztok!
Stug IV HT-9 küldetést van esélyem a KV-1S - KV-85 - IS trió valamelyikével teljesítenem? Fullosra vannak fejlesztve, de egyelőre úgy érzem, hogy nincs az a helyzet, amikor neki tudnék ütközni az enemynek. Az meg nem olyan hülye, hogy nekem jöjjön...
Köszönöm!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#87827) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Én is kb. egy hete parkolópályára raktam a játékot, később még benézek vagy a Panther-t letriplázom, de annyi, most nem igazán érzem szórakoztatónak.

(#87828) Atti777 válasza lacibacsi (#87826) üzenetére


Atti777
senior tag

Én azt a T14-gyel csináltam meg, Malinovkán a dombról lefelé száguldva (kb 37km/h :DDD ) egy Grillét tapostam bele az anyaföldbe.
Igazából elég, ha keresel egy low hp-s ellenfelet és nekimész, csak némi szerencse kell hozzá

Путин, иди нахуй!

(#87829) jozefgucci1 válasza lacibacsi (#87826) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Meg lehet csinálni szerintem. Nekem úgy lett meg ,hogy T29 akartam rammolni és menet közben belelőttem az ellenben és pont így annyira kevés Hp maradt rajta , hogy meglett. Úgy is látni fogod , hogy van e esélyed a küldire. Erősen szituáció függő .

Más .: Amcsi szerveren is megy a csak be kell l30 login = T7 combat car és garázs + minden ötödikre valami ajándék épni és jönnek az ajándékok küldetés .: Remélem megkésve ,de nálunk is lesz valami hasonló .

[ Szerkesztve ]

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87830) rlazol


rlazol
addikt

Rita email címét nem tudja vki?
az istennek se találom, pedig el akarom küldeni neki az irományom.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#87831) Departed válasza Drenadar (#87824) üzenetére


Departed
őstag

Mentél egyetlen nem jól sikerült kört --> játszhatatlan a játék? :U
Tehát mondjuk egy 0 sebzéses, full T10-es, arty által kiszedett stock Tiger2-es köröm lett volna az első pénteken akkor nekem is abba kellett volna hagynom egyből utána, ahelyett hogy rengeteg fun-nal teletűzdelt kék WN-es 72 csatát lejátszottam volna a hétvégén?

Ha mondjuk 10-20 csata nem jó egymás után zsinórban akkor még OK...na mindegy ti tudjátok, mivel szeretnétek tölteni az időtöket - (mondjuk részemről a WT a kifejezetten borzasztó, nem élvezetes játék). :K

(#87832) h1mpi válasza Departed (#87831) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nem tudom Ti, hogy vagytok, nekem kell 5 meccs legalább mire bemelegszek :))

(#87833) Drenadar válasza Departed (#87831) üzenetére


Drenadar
veterán

Igen, ha nem okoz élvezetet egy játék, akkor minek adjak neki még gyorsan 20x annyi esélyt?

Wot után a wt fura, de rengeteg technikai dolog van benne ami ott legalább meg van oldva.
Pl:
Nincsen szellem tankok, és a mezőn a semmi közepén közepén sem tűnnek el a tankok...
Sokkal szebb játék és több fps.
Ott nincs 25% rng.
Ott tényleg lehet egy lövéssel kinyirni a tankokat.
Nem fog egy hp-s tank terrorizálni.
:-D

De ez itt nagyon off és tudjuk jól, hogy a wotban semmi hiba nincs, minden feature, és nem bug vagy hiba, és a bugworld is egy fantasztikus motor a maga pár száz méteres látótávolságával :-P

(#87834) neato3loco válasza lacibacsi (#87826) üzenetére


neato3loco
senior tag

KV-1-el csináltam meg. Ez majd adódik. Ha közel van egy light-med akkor kilövés helyett gurulj neki. Persze a társaid, úgyis leszarják, hogy küldetést csinálsz, szóval egy kalappal hozzá! ;)

~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla

(#87835) Timyyy


Timyyy
őstag

Nem találtam sehol megbízható infót erre vonatkozólag, úgyhogy itt kérdezem, hátha valaki tudja, hogy ezek a missziók meddig teljesíthetők? Ez a 4 ajándék prémium tankos izé? Valaki egyszer írta hogy fél év rá az idő, de megbízható hivatalos forrás hol van erről?
Még a stug sincs meg :DDD

(#87836) galervin93 válasza Atti777 (#87828) üzenetére


galervin93
őstag

A híresen gyors (meg fos meg használhatatlan :-D ) KV-3-mal is meg lehet csinálni. :-D Nem is a tank a lényeg, hanem hogy adódik-e ilyen lehetőség. De fog adódni, csak türelemmel kell lenni.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#87837) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Ezt láttátok? WoT Hungarian League

Magyar nyelven

[ Szerkesztve ]

(#87838) Kean_Sorbo válasza rlazol (#87830) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Miért nem írsz neki Facebook-on?

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#87839) Departed válasza galervin93 (#87836) üzenetére


Departed
őstag

Én South Coast-on csináltam meg az északi ellenséges kezdődombnál láttam hogy egy nem túl sok hp-s VK 36.01H le fog zuhanni és aláálltam az IS-3-mammal :DDD

(#87840) jozefgucci1 válasza h1mpi (#87837) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Persze Wotinfon volt kirakva a múlt héten . Beszéltük is már hogy jó lenne összeszedni rá pár embert aki úgy érzi belevágna ha másért nem is , legalább kipróbálja magát "élesben " .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87841) SoulReaver válasza jozefgucci1 (#87840) üzenetére


SoulReaver
veterán

Majd a sok jó magyar klánból lesznek jelentkezők, azok ellen szart sem érnénk :)

(#87842) szbalogh válasza h1mpi (#87837) üzenetére


szbalogh
őstag

Én benne lennék, ha valaki szervez szóljon!

Nick: HE_Storm

(#87843) jozefgucci1 válasza szbalogh (#87842) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Én szerveznék -azaz már Soulriverel = Baret 50 ketten vagyunk :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#87844) SoulReaver válasza jozefgucci1 (#87843) üzenetére


SoulReaver
veterán

Én csak egy spotolós bokor leszek XD

(#87845) lacibacsi válasza Atti777 (#87828) üzenetére


lacibacsi
addikt

Az említett tankjaimmal a 37 km/h-s száguldáshoz már jó nagy lejtő kell...

(#87829) jozefgucci1: Na ja! Csak jönne már az a szituáció. Vagy 100 csatát mentem a három heavy-mmel, de még csak halovány esélyem sem volt ütközésre...

(#87834) neato3loco: KV-1-el? Gratulálok! Ha azzal sikerült, akkor talán nekem is fog...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#87846) rlazol válasza Kean_Sorbo (#87838) üzenetére


rlazol
addikt

Kean_Sorbo - nem szeretem a FB üzenet rendszerét, alapvetően nem is használom. de lehet, muszáj lesz. :DDD

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#87847) h1mpi válasza jozefgucci1 (#87843) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Milyen tankok kellenek hozzá T10?

(#87848) jagada válasza Drenadar (#87833) üzenetére


jagada
őstag

A feature-ról jut eszembe, amikor Malinovkán megy a visszaszámlálás és kidőlnek a fák, majd kb. 2 másodpercre rá csapódnak csak be a bombák, amik elvileg kidőltenék azokat a fákat. :C :C :C :C

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#87849) SoulReaver válasza h1mpi (#87847) üzenetére


SoulReaver
veterán

Remélem nem t8, mert biztos, hogy nem veszek vissza egyet sem :D

(#87850) jagada válasza lacibacsi (#87845) üzenetére


jagada
őstag

Nem kell rágörcsölni a küldire, csak csatázz heavy-vel és ha a közeledben van egy puhább páncélú jármű mindíg hajts neki, nem baj ha beledöglesz te is, hátha szerencséd lesz és mondjuk pont előtte kap egy lövést akár a csapattársaidtól és lemegy last chance-re. Nekem kb. egy csatából sikerült ez a küldi, nem kell hozzá különleges vagy magas osztályú tank, bármelyik jó lesz.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.