Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Kontra:
Használja vki az 9879-es build-ban a képernyőnagyítást, pl. 125%-ost

Mert nálam kicsit hülyén jelenít dolgokat, már a bejelentkezési képernyőn is jelszó begépelése után "megnagyobbodik" minden, mint vmi csökkentett módban, úgy néz ki...Start menü elemei is túl nagyok...Ez vhogy nem az igazi így...
Vízszintes akku töltöttségjelző ikon is elég fura...

Pro:
Tálcán a biztonságos leválasztást követő értesítés a korábbi piros helyett már zölden jelenik meg és más apró változtatások is vannak rajta. Előző is elment, de ez határozottan jobban fest így.

Összességében, bár nem mélyedtem bele minden részletébe, de nem egy nagy szám az új build...kicsit többre számítottam. De azt vsz a Slow zónába eső verzióktól kell várni gondolom.
Amúgy a Technical Preview után (2015.04.15-én lejár) lesz még vmi xy Preview verzió, v egyből jön az RTM
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi