Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10957) Gusztáv válasza batai15 (#10855) üzenetére


Gusztáv
addikt

Nálam elég egyszerű a helyzet, a cégnél ez az egy rendszer támogatott hivatalosan, az iOS épp hogy megtűrt, az Android meg tiltott.

De ha szabadon választhatnánk, akkor sem tudnék jobb rendszert mondani a céges készülékeknek. Az iPhone nagyon jó készülék, de iszonyat drága, az adatmozgatás is körülményes (a publikus felhő is tiltott nálunk), de legalább rendszeresen frissítik. Android a rootolás, a laza jogosúltságkezelés, meg a frissítések elmaradása miatt felejtős. Vagy sok pénz és idő ráfordításával, MDM szoftverrel kell felügyelni.
Ezzel szemben WP kellően zárt, a sandboxing miatt nem kell parázni, hogy mit telepít a felhasználó, nem fogja a céges emaileket lopkodni semmit. Win-es környezetbe egyszerűen beilleszthető, extra szoftverek nélkül is elég jól kezelhető. A hívásfunkciók, emailezés, Exchange szinkronizáció jól működik (nálunk ezek a legfontosabb, legtöbbet használt dolgok). Persze nincs annyi játék, meg a legfrissebb appok is hiányoznak, de azért én még majdnem mindenre találtam alternatívát. A legnagyobb probléma a cégnél, hogy a Waze nem megy rendesen :D .

Nekem privát telefonként is bőven megfelelő a tudása. Van hasonlítási alapnak egy Moto X (2014)-em, ami egy igen jó telefon, de pl kamerában messze gyengébb a 930-nál is.

[ Szerkesztve ]

Laci

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.