Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21542) PROTRON válasza t72killer (#21540) üzenetére


PROTRON
addikt

Akkor a te totyikod amit keresel a Marty - Doki műszaki forum....najó valójában a szünetmentes tápegységek totyik, amiben szépen megadod a PC-d paramétereit, amire kapsz ajánlást, mivel a legtöbb szünetmentes tápegységben van AVR, azaz a kimeneti oldalon automata voltage regulator(automata feszültség szabályozó), aminek pont az a célja, hogy a bemeneti oldalon a megadott 230V-hoz képesti nagymértékű eltérés esetén a kimeneti oldalt "beszabályozza" a PC-d számára a 230V + / - 5%-on belüli tartományba.

Azért kell drágábbat venni, mert nem mindegyik olcsó típusnál megy folyamatosan az AVR, van ami csak nagyon kiugró esetben dolgozik.

Angliai upsz párdon, skóciai fizetésekből szerintem nem drága 100k hufot kifizetni hogy a jövőbeni tápjaidat megvédd.
De az ilyen olcsóbb ( a 100k huf ma már olcsónak számít) berendezésekben a beépített akkuk egy komolyabb, mondjuk 750W teljesítményű PC-t csak 2-10 percig tudnak ellátni árammal ha épp gamelés alatt jön az áramszünet, mert kicsik az akkuk.

BTW a 247V-nak nem kéne egyhamar szétszednie ezeket a tápokat, mert 258V-ig elkéne viselniük, de nem tudom hogy mekkora időtartamról beszélgetünk sem a tápegység, sem a Te hálózatod szempontjából.

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.