Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#79751) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

Na vegre csatlakoztam egy jo kis szobahoz :)
Level 6600 felett jarunk mar. (Tudom masok mar a 300k fele jarnak, de en ennek is orulok.)

#realmdrude: Lehet csak epp behalt kicsit a Steam community resze, es nem mutat semmit, mas otletem hirtelen nincs.
De en mar ritkan hasznalom a Steamet, a rutinosabbaknak hatha van mas otletuk.
Erdemes meg kiprobalni, hogy kliensben es weben is ugyanez-e a helyzet.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#79752) cattus válasza realmdrude (#79750) üzenetére


cattus
őstag

Nekem is volt ilyen, meg fog javulni, szimplán lehalnak néha a szerverek.

Do the thing!

(#79753) #65313280 válasza #58000384 (#79743) üzenetére


#65313280
törölt tag

Pedig a Valve adminok is scripttel játszanak... :)) Vicc hogy külön szobákban játszanak a scripterek amihez a mezei játékosnak semmi köze (de ettől függetlenül csatlakozhat nyugodtan script nélkül is), általában nem is tudnak a létezésükről mert semmit nem befolyásolnak, de azért megy a sírás. Az a 10-20 szoba egymással "versenyzik" hogy ki tud minél messzebb eljutni 24 óra alatt és ennyi. Nincs semmi extra "nyeremény", max egy profil badge ami meg a kutyát nem érdekli mert nem ér semmit. Amúgy poén a dolog ha nem savanyú pofával zabszemmel a seggünkben tekintünk rá.

Jaaa de hurrdurr hát ő máshogy játszik mint én hurrdurr az má' a net legalja hurrdurr csalás meg fődet rá. "Csalás nélkül jó buli lenne" de ha nem olvastam volna róla nem is tudnám hogy van ilyen. Magyar mentalitás, vicc. :(

(#79730) sagem : Alapból valóban unalmas és értelmetlen egérkoptatás a játék, kb fél perc kattintgatás után nyitottam egy AutoHotKey-t és írtam egy rapidclickert. :) Jelen esetben a script még mindig nem csalás hanem a játék egy módja (mivel még mindig külön szobákban játszanak), senki nem kényszerít a használatukra. Ha meg egy kitűző miatt "rákényszerítve" érzi bárki magát az inkább nézzen mélyen magába. :(
Pozitívum viszont hogy az eddigi leértékeléseknél még ez a játék is jobb. :D De az eddigi szavazós módszer jobb volt.

[ Szerkesztve ]

(#79754) #58000384 válasza #65313280 (#79753) üzenetére


#58000384
törölt tag

Hát engem lekötött a játék 10 percre mikor indult, aztán hagytam a fenébe :D A háttérben gyorsabban pörögtek a szintek, mint mikor megnyitottam. Scritpeket meg clickereket nem akartam használni, de egy jó szobába csatlakozva mások felhúzták a szintem. Van pár csoport, ahol írják, milyen szobába lehet bemenni, ahol direkt ez folyik, én meg beléptem egybe passzív játékosnak. Megváltozott a kitűzőm, aztán ennyi. A szavazós tényleg jobb volt tavaly, de ez aktívabbá teszi az embereket, többet nézik az akciókat, vagyis több pénz folyik be.

Amúgy tegnapelőtt volt azt hiszem, mikor az egyik játék fel sem lett oldva, pedig a scriptek már élesek voltak, szóval valami nem kapott nagyobb akciót. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy bárkinek ártana ez az egész, mert a Valve belekalkulálta ezt az elérendő célokba (is). Na mindegy.

A profilnullázós hiba meg addig nem gond, amíg a pénztárca megvan. Ha éppen aktuálisan eltűnne az is, akkor elég morcos lennék :D

(#79755) Assimilator válasza #58000384 (#79754) üzenetére


Assimilator
őstag

Kizartnak tartom, hogy ebben a jatekban vagy ennek koszonhetoen tobb penz folyna be. A kraftolos versenyt tutira nem nyomja le, de szerintem a tobbit sem. Az meg abbol latszik, hogy nem volt kalkulalva, hogy mar van 1millios kituzo, ami az elejen nem volt.

(#79756) tomsolo válasza #65313280 (#79753) üzenetére


tomsolo
őstag

Semennyit sem kattintottam eddig, szimplán minden nap beléptem vhova.

A legmagasabb szintem eddig így 5 880 volt. Nem vágom miért kéne csalnom, hogy még több legyen.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#79757) sagem válasza #65313280 (#79753) üzenetére


sagem
addikt

Igen, pont ez a baj, hogy a Valve adminok, meg a Valve is így áll hozzá, ezek után kevésbé tartják őket sokan szavahihetőnek akkor, amikor szép körmondatokat írnak a játékok tisztaságáról, meg az elkötelezett csaló ellenes mivoltukról:) Ez a játék semmiség, hülyeség, csak az elvek ugye..bort iszik s vizet prédikál esete :)

Itt is sokan írjátok, hogy ez nem is csalás, így meg úgy: Na pont ezért rohadtul kártékony az, amit a Valve csinál! Ne mossuk össze a dolgokat, attól még, hogy ez nem pvp, még egy külső szoftverrel megkerüljük a játék mechanizmusát, s kiiktatjuk a legfőbb gátló tényezőt: az embert. Tudjátok hányszor lehet olvasni CSGO vagy egyéb VAC multis játéknál, hogy hát most az, hogy átlát a falakon, nem rúg vissza a fegyver/akármi, az miért lenne csalás, csak növeli a játékélményt meg stb..:) Ezt a felfogást most remekül sikerült táplálniuk a saját játékukkal..:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79758) #58000384 válasza Assimilator (#79755) üzenetére


#58000384
törölt tag

Ez egy tök általános üzleti fogás, az online áruházhoz kötik a felhasználót valamilyen játékkal, közben az állandóan a szeme előtt van, nagyobb eséllyel költekezik, ezt nem most találták ki.
Arra nem számítottak, hogy ennyire hatékony lesz a dolog, mert azt már írtuk páran, hogy a 300 ezres célt sem lehetett volna sehogy elérni. Ezekről mind tudnak, ne nézd hülyének őket.

sagem: A wallhack meg aimbot teljesen más kategória.

[ Szerkesztve ]

(#79759) Assimilator válasza #58000384 (#79758) üzenetére


Assimilator
őstag

Az altalanos marketing ebben az esetben nem hinnem, hogy mukodik. Az amikor el kell menn3d egy oldalra, ott le kell gorgetned, vegig az akciokon, az ugyanolyan hatekony. Mert ez a jatek semmivel sem tesz tobbet. Szoval kerlek kimelj meg ettol a marketingguru dumatol.
Nem tudom mennyire vagy aktiv, de nem hiszem, hogy tulzottan. Ezt, hogy ok elore lattak kizart dolog. Egyebkent pedig neha halmozzak a hulyesegeket, ezert neha hulyenek nezem oket, ez ilyen egyszeru.

(#79760) #58000384 válasza Assimilator (#79759) üzenetére


#58000384
törölt tag

Ezt a "marketingguru dumát" nekem egyetemen oktatták (meg más webáruházak is viccből vezették be karácsonykor, hogy időnként megjelent valami, amire kattintani lehetett pontgyűjtésért), de nem tudtam, hogy szakértője vagy a témának, ráadásul látod is, hogy a store forgalma mekkora a tavalyihoz képest, szóval akkor gyorsan zárjuk is le.

Szóval tuti nem látták ezt előre. Bedobták az ötletet, hogy kattintgatós böngészős játékban kell az egeret tönkretéve pontokat gyűjteni úgy, hogy az semmilyen előnnyel nem jár. Biztos senkinek nem jut eszébe autoclicker programot használni, esetleg írni egy scriptet rá, mert mindenki annyire hülye, mint ők. Főleg, hogy a Cookie Clicker-hez is vannak elég érthető és egyszerű leírások a neten, amikre 2 másodperc rákeresni. Ők ezekről biztos soha nem hallottak.

(#79761) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

nem véletlenül teper mindenki, az első csoport 1500 tagja amelyik eléri az 1 milliárdomodik szintet az megkapja a Steamen lévő összes játékot

/s

(#79762) Csapoati válasza tomsolo (#79756) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Lebecsulod az E-P3N1S erejet. ;]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79763) sagem válasza #58000384 (#79760) üzenetére


sagem
addikt

A játék részében igazad van, de nem ettől a játéktól sikeres a sale, ez semmivel sem dobja meg az eladásokat, voltak ennél sokkal jobb játékok is, sőt, sokszor még játék sem volt, mégis pörgött a sale :) A régebbi csapatversenyes mókánál is voltak Reddit csoportok meg miegymások, a Steam bármit csinál, annak önmagában van akkora marketing ereje, hogy körbejárja a fél netet. Ezzel a szörnyű játékkal 0,8-1,5 millió ember "játszik" maximum (ugye ki van írva, hogy éppen mennyi) ennek jó része csak belépett, akár csak 2 percre és ennyi, mert ugye semmi aktivitást nem kíván. A legtöbb aktivitást az váltja ki, hogy az ember újra indíthatja ide-oda lépked, hogy hátha egyszer valamikor végre dob kártyát, ez a bugos remekmű:)

Ha egy sima "snake" lenne a vásár játéka, abba is belépnének ennyien, amíg ez dobja az ingyenes kártyákat:)

A csalás vagy nem csalás kérdéshez meg..mindenkinek belátása szerint, leginkább a "SAM" (Steam Achievement Manager) jelenséghez hasonlítható. Sokan csalásnak gondolják, sokan nem. Aimbot/wallhack hasonlat pedig igenis helytálló, el kell attól vonatkoztatni, hogy ez nem pvp (szerencsére). Minden "teljesítményfokozót" azért használnak az emberek, hogy elérjenek egy olyan teljesítményt, amit maguktól nem tudnának. Aztán, hogy ez a doppingszer legális e avagy sem, az mindig változó.

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79764) Dawe966 válasza wjbhbdux (#79761) üzenetére


Dawe966
csendes tag

Ezt olvastad valahol? Érdekesen hangzik, bár én még nem hallottam erről.

Steam: http://steamcommunity.com/id/DaweDaCunci

(#79765) sagem válasza Dawe966 (#79764) üzenetére


sagem
addikt

Csak trollkodik, ha ilyenről lenne szó, akkor szerinted hagynák a scripteket?:)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79766) #65537792 válasza Dawe966 (#79764) üzenetére


#65537792
törölt tag

Még azt sem szabad neki elhinni amit kérdez. ;]

(#79767) CactuS válasza sagem (#79757) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azért aki egy szinten emlegeti a wallhack-et ezzel, az meg is érdemli, hogy emiatt szarul érezze magát. Itt semmilyen hátránya nem származik azoknak, akik nem használják (nem úgy pl: egy goldfarmer botnál egy MMOban).

Ez számomra egy kicsit hasonlít scene-eken a 4k intro és társai versenyéhez. Szerintem a Valve is hasonlóan látja (meglátja az értelmet, a "retro" érzést, a versengést egy alapvetően értelmetlen dologban, amivel nem okoznak kárt, de jó buli) és jól reagálta le a helyzetet. Az sokkal negatívabb reklám lett volna, ha emiatt VAC ban-t dobnak az összes scripterre.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#79768) sagem válasza CactuS (#79767) üzenetére


sagem
addikt

Tök jó lenne, ha rendesen elolvasnátok amit írtam (de lehet, hogy félreérthetően írtam) :). Azt írtam hogy, az elv ugyanaz. Pont. WH egyéb azért lett beleírva, mert nagyon sokszor írja azt egy-egy lebukott user, hogy az nem is csalás. Ezt a nem is csalás dolgot emelgetik itt is, s erre még ráerősít a Valve is hivatalból, ami nem biztos, hogy szerencsés. Ha ezt valaki nem tudja megérteni, akkor megérdemli hogy szarul érezze magát xy online játékban, miközben egy csaló átmegy rajta, aki éppen azt gondolja, hogy ez nem is csalás:) Leegyszerűsítve: ki hol húzza meg a csalás vonalát, sokaknak a wh/zero visszarúgás mit tudom én mi sem csalás, ha nem használ mellé aimbotot, komolyan írom, vannak ilyenek..:) Az ilyen félresikerült szösszenetek meg csak ráerősítenek a hol húzzuk meg a határt kérdésre.

Dehogy osztogassanak VAC-t. ez is nem tudom, hogyan került ide, csak eleve olyan játékot kellett volna alkotniuk, aminek kapcsán fel sem merül az, hogy a Valve most akkor tulajdonképpen hogyan is viszonyul a külső programok használatához?:) Az, hogy látva a scriptek előretörését még feljebb emelték a maximális korlátot (tök mindegy, hogy marketing szempontból vagy azért hogy így kerüljék el a "leégést", hogy két nap alatt teljesítve lett a játék) az egy újabb baki, legalábbis szerintem, meg még pár ember szerint..:)

Elvekről és hozzáállás kérdéséről van szó, személy szerint magasról teszek a kitűző szintjére, tőlem aztán 10 milliárdos kitűzök is lehetnek, rózsaszín csillámpónival:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79769) wjbhbdux válasza sagem (#79768) üzenetére


wjbhbdux
veterán

akkor most nem veszel több játékot a steamen vagy mivan?

/s

(#79770) sagem válasza wjbhbdux (#79769) üzenetére


sagem
addikt

Ha unod a "siránkozást" akkor nyugodtan dobj be egy-egy troll mondatot (off nélkül) a topikba, ezek nyilván érdekesebbek, tartalmasabbak mint egy témáról beszélgetni ;)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79771) #58000384 válasza sagem (#79763) üzenetére


#58000384
törölt tag

Még ha nem is nagymértékben, de akkor is többször lépnek fel így egyesek, mintha semmi sem lenne (mondjuk akkor 24 óránként egyszer, hogy van-e új akció). Tekintve, hogy 5 és 10 millió között van az online jelenlét, az a 0,8-1,5 millió játékos nem annyira rossz :)

Igen, ha a szó szigorú értelmében vesszük, ez csalás. Egy olyan csalás, ami más játékát nem befolyásolja, nem akadályozza, másnak nem látható (hiszen igen nehéz ilyen szobába kerülni, konzolból kell direkt belépni, kb. 1 perccel a szoba indulása után meg már nem is lehet), előnnyel nem jár azon kívül, hogy biztosan mind a 9 játék akciót kap, illetve néhány ember profilján a szörnyes kitűzőn magasabb szám lesz (de plusz XP-t nem ad). Ezen felesleges fennakadni.

A WH-s és egyéb csalásokkal pedig azért nem lehet összehasonlítani, mert azok más játékosok eredményeit és játékélményét jelentősen befolyásolja, elrontja, ellehetetleníti.

Viszont ne feledd, hogy itt olyan eredményeket érnek így el, amiket nem lehet másképpen. Ennyi ember nem fog hatékonyan összedolgozni gondolatátvitellel (mert chat az nincs), nem véletlenül haladnak lassan azok a szobák, amikkel nem foglalkozik senki igazából. Ha a Valve csinál 20 milliós kitűzőt, akkor ezt csak azoknak csinálja, akik scriptelnek. Ők sem úgy fogják ezt fel, mint csalás, nem mossák össze más dolgokkal, nem büntetnek érte, hanem direkt nem jutalmazzák mással, mint egy kitűzővel.

Sajnos már nem tudom, hogy melyik játék nem jött össze, de talán az volt, hogy 250.000 boss-t kellett legyőzni hozzá, és ez nem lett meg még így sem. Jelenleg 200.000 a határ.

(#79772) Danny365


Danny365
őstag

Én is órák óta lvl 0 vagyok, se kitűzők, se inventory, se semmi. Gratulálok, Valve.

(#79773) htc07 válasza bul07 (#79710) üzenetére


htc07
addikt

tudom hogy tegnapi hsz, de hozzáraknék annyit, hogy ha 1500 ember másodpercenként ötöt kattint 23,5 órán keresztül 0 pihenővel, nem hiszem, hogy összejönne neki az egymillió level ===> a valve az 1M szintet a scriptereknek rakta be, hogy előttük is legyen challenge.

(#79774) -secret- válasza Danny365 (#79772) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Ne stresszelj már feleslegesen.. úgyis visszakapod a szintedet meg ami eltűnt. vagy nem

(#79775) #65313280 válasza Danny365 (#79772) üzenetére


#65313280
törölt tag

Biztos a rohadt scripterek ddosolják már a steamet és lopják a kitűzőket is !!44négy!!!!!! ;]

(#79771) karak_22: előnnyel nem jár azon kívül, hogy biztosan mind a 9 játék akciót kap
Ami azok számára is elérhető lesz akik be se léptek a játékba. Mondjuk 99%-ban szar játékok de most nem az a lényeg. :DDD
Amúgy ezt amit írtál már legalább háromszor írtam le de még mindig egy lapon veszik egy aimbottal tökmindegy mit mond nekik az ember, felesleges törni magunknak. Gondolom a felének fingja sincs róla hogy mit csinál valójában a script :N

Quake Collection -75%-os leárazás szerintetek várható idén? Legutoljára 2 éve volt ennyire leárazva. :(

(#79776) Csapoati válasza #65313280 (#79775) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Talan majd a Quakecon alatt, bo egy honap mulva.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79777) kriszpontaz válasza Csapoati (#79776) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Én is azt várom a DOOM-ok és a Wolfok miatt :).

(#79778) Hangm4n


Hangm4n
tag

Úgy néz ki, hogy a játékok már nem dobnak kártyát az első 2 órában, csak utána. Gondolom a refund miatt vezették ezt be.

(#79779) lkristóf válasza Sirpi (#79583) üzenetére


lkristóf
senior tag

Köszi, ma sikerült összeguberálnom 2 kártyát CS:GO -hoz, hogy meglegyen a 8. szint. Most, hogy indítottam egy új játékot rögtön megadta a 12 kártyámat. :R

[ Szerkesztve ]

(#79780) #58000384 válasza #65313280 (#79775) üzenetére


#58000384
törölt tag

Hát holnap tuti nem, de hátha lesz még szörnyes akcióban :)

Amúgy dobott egy fóliás kártyát! Hát nem 7 centért lehet felrakni :D

(#79781) bul07 válasza #58000384 (#79780) üzenetére


bul07
nagyúr

Pont most akartam kérdezni hogy ez a szörnyű játék dobott e már valakinek foli kártyát , de ezek szerint van olyan akinek dobott

Mert nálam vagy 150kártáyból egy se volt foil

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#79782) #58000384 válasza bul07 (#79781) üzenetére


#58000384
törölt tag

150? :Y Nekem 14-ből lett 1 fóliás.

(#79783) regener válasza bul07 (#79781) üzenetére


regener
veterán

16 / 2 fóliás. Épp most jött a 2.

(#79784) #58000384


#58000384
törölt tag

Azért az jó, hogy a szörnyes játékban feloldott akcióval ugyanannyiba kerül a játék, mint előtte.

Visszavonom, megint nem frissült időben. De tegnap még tovább tartott. Azt hittem megint hibás.

(#79785) bul07: Hát az tuti, a szörnyes kártyák is már csak 7-8 centet érnek, és így is kell egy kis idő, mire elkelnek.

[ Szerkesztve ]

(#79785) bul07 válasza #58000384 (#79782) üzenetére


bul07
nagyúr

Csináltam jó néhány kitűzőt is meg van pár al fiókom is , lehet keveset is mondtam a 150-el

Akkor ezek szerint csak engem kerülnek el
Egyedül abban volt szerencsém hogy a nyári vásár előtt egy nappal eladtam a nyári kártyákat mert azon is buktam volna amúgy

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#79786) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Az lehetséges hogy a kártyák ára megemelkedik az utolsó napokban? Gondolván azt, hogy sokan a végén vissza akarják venni olcsóbban.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#79787) bul07 válasza Jinxb1rd (#79786) üzenetére


bul07
nagyúr

Tapasztalat szerint nem fog emelkedni, bár ennél lejjebb se fog nagyon menni , szerintem az utolsó pillanatokban is ilyen 0,06-0,08€ áron fognak menni

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#79788) sagem válasza Jinxb1rd (#79786) üzenetére


sagem
addikt

nem, mindenki szabadulni fog tőle, nem lesz drágább.

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#79789) #65313280 válasza Csapoati (#79776) üzenetére


#65313280
törölt tag

Az még jobb is lenne mint most. :D Köszi! :R

(#79790) #65537792


#65537792
törölt tag

Az ARK-nak milyen dúrva leárazása van. Amióta megjelent azóta -17%-os. :DDD

(#79791) maross válasza #65537792 (#79790) üzenetére


maross
veterán

csgo is sale vegeig -50% ra volt kiirva egybol, aztan bekerult napiba, ugyanannyival :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#79792) #65537792 válasza maross (#79791) üzenetére


#65537792
törölt tag

Jó, de azért ez dúrva, hogy amikor megjelent a játék már 17%-al kezdett és most napiban is 17%. Legalább lenne 20%. :D

(#79793) Heavyrain


Heavyrain
őstag

Másnál megy a játékok letöltése?
Hiába állítom át más régióra, nem tölt.

Szerk.: Úgytűnik 3 újraindítás után mostmár működik

[ Szerkesztve ]

(#79794) Csapoati válasza Heavyrain (#79793) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nálam is pocsékul megy, már vagy 3 napja.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79795) djculture válasza Csapoati (#79794) üzenetére


djculture
félisten

Szerencsére már nemsokáig tart ez a marhaság...

(#79796) artiny


artiny
őstag

Tom Clancy sorzat (Vegas/Ghost Recon) -t játszák még a multi részét, erdmes megvenni most a Steamen?

http://store.steampowered.com/sale/tom-clancy/

Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 2 - gondoltam ,mivel hogy nem Uplayes - azt hallottam hogy az elcseszi a multit.

(#79797) Assimilator válasza bul07 (#79787) üzenetére


Assimilator
őstag

Hany alfiokod van, 50? :DDD

(#79798) sixpak


sixpak
nagyúr

Hi. A Syberia megy valakinek W8.1 alatt?
Megvettem az előbb, de b@szik elindulni....ez ilyen?

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#79799) eami válasza sixpak (#79798) üzenetére


eami
Topikgazda

felrakom, megnézem wtf:D

szerk:
nekem sem megy, meg még sokan másoknak sem.

Vetted? én meg már mióta nem tudom elcserélni :(

[ Szerkesztve ]

(#79800) sixpak válasza eami (#79799) üzenetére


sixpak
nagyúr

Thx... :R

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.