Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3401) _ak_


_ak_
addikt

Szervízbe ilyen problémával? Reménykedj, h nem egy központi szervíz, mert amelyikba az én kártyám járt, ott sztem ki sem szedték a dobozból... , de lehet h az összes sucks csak azért volt mert egy 'egyszerű' audiom van/volt, met sokkal elégedettebb vagyok az alaplapival jelengeg.

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#3402) neumanki válasza _ak_ (#3401) üzenetére


neumanki
tag

sajnos az, aqua központi...már felhívtam őket, elsőre nem küldtek el szebb tájakra, azt mondták vigyem be, azért még reménykedek...

(#3403) _ak_ válasza neumanki (#3402) üzenetére


_ak_
addikt

Úgy értettem, h reméld, h nem 1 db központi szervíz van, csak sazul fogalmaztam... :) Volt egy időszaka az enyémnek ,amikor néha elment pl a front jobb, néha vissza jött. Baldurs gate2 nem indult el fullscreenbe (?!?!), ha bent volt a kártya. (tom most jönne az h lehet irq prob, de köze nem volt a vga irqhoz), ha áttettem fülesre a beálításokat, akkor egy idő után besípolt, hagy ne mondjam este codozás közben h fogadtam a dolgot.. szal ilyenek után jött a szervíz, nem tom, hova vitték, de úgy jött vissza, h a kártya hibátlan, jahh, sztem a többit nem kell mondanom... :(((

Let's begin, de gozaimasu!

(#3404) skoos


skoos
őstag

És van ezeknek az újabb hangkariknak is gondja a Vista alatti surround hangzással? Ha jól emlékszem nem támogadta az SB a Vistát teljesen és venni kellett hozzá valami plusz drivert vagy mit......fenn áll ez még?

(#3405) h_143570 válasza skoos (#3404) üzenetére


h_143570
addikt

A Vistaban attertek az OpenAL nevezeto hang architekturara. Ezaltal minden DirectSoundot hasznalo programot megfosztottak a 3d-s hangzastol. Jelenleg csak az X-FI kartyak kepesek hadrveres OpenAL gyorsitasra, a tobbi maximum csak szoftveresen kepes ra. A jatekok egy resze a Creative Alchemy nevu programjaval OpenAL-t hasznalova alakithato. Az Alchemy X-FI tulajok ingyen letolthetik mig a tobbi sounblaster tulajdonos megveheti. Ha jol emlekszem letezik belole tort valtozat nem X-FI tulajok szamara.

Szoval az SB tamogatja a Vistat csak a Vista nem a regi DirectSoundot hasznalo programokat es pontosan ezert kell egy fordito ami OpenAL-ra forditja a regi architekturat hasznalo progikat.

[ Szerkesztve ]

(#3406) skoos válasza h_143570 (#3405) üzenetére


skoos
őstag

:R

(#3407) neumanki válasza _ak_ (#3403) üzenetére


neumanki
tag

(előre elnézést ha a káronkodnék, lehet h nem fogok, pedig lenne hozzá kedvem)

mért van az hogy a vevői elégedettség a számítástechnikában nem ismert fogalom? vissza vittem a gépet (csak az alaplapot vettem náluk a többit gyak egy helyen és ott is szerelték össze). Odaérek, közlik, hogy átveszik az alaplapot de a többit nem. Mondom jó, kiszerelitek akkor? Erre közlik, hogy nem nyulnak hozzá, mert visszaélhetek vele :S (mondom magamban, mi az anyátok :S) Mondják, hogy adnak csavarhúzot szétszedhetem, de ők nem nyúlnak hozzá. Mondom remek, szétszedem, eljutok proci ventiig, nem találkoztam még ilyen rendszerrel, kérdem, hogy hogy kell leszedni, vagy szedjék már le. Elmagyarázni nem tudta, aztán nagy kegyesen leveszi, miközben morogtak h elegük van ebből a napból, és nem nyúlhatnának hozzá, és ez nem számítógépszerelési tanácsadás, h megmondják hogy kell leszerelni (mellesleg nem értem, hogy ha eladnak egy szar alaplapot, és arra ráépítenek egy rendszert, aminek a hangkártyáját persze egyik helyen sem tesztelik le nyilvánvalóan, hogy rossz-e vagy nem, akkor mért nem az ő feladatuk ezt az egészet elvégezni, és nekem ki be szerelgetni :S) Majd végül hab a tortán, hogy elérhetőséget el se kértek, közölték, hogy majd érdeklődjem :S

Ja közben megkérdeztem még szerelés előtt, hogy mennyi az esély rá, hogy ráfogják, hogy ez konstrukciós hibás, vagy ilyen és kész, mert ha ez lesz akkor hagyom a francba, veszek bele valamit, és nem szerelem szét. Erre közlik, hogy ha rossz akkor nem az összes ilyen...Ezek után mibe fogadjunk, hogy az lesz, hogy 1. kitalálják, h nekik nem zug VAGY 2. kitalálják, h konstrukciós hiba, ez ilyen, ha kell jobb, vegyek hangkártyát VAGY 3. mondják, hogy rossz, majd adnak helyette egy másikat ami ugyanilyen szar lesz, amivel nyilván az ember másodszorra már nem fog visszamenni, hogy megint eljátszák vele ezt a szar procedúrát :S

Csak én vagyok hülye, hogy ez normális esetben ugy működik, h bekapcsolják az egyb működő gépet, bedugnak egy fülhallgatót, és vagy kitalálják, h rossz csere, vagy ráfogják hogy konstrukciósan ilyen és vagy azt mondják hogy ez van, vagy hogy kicserélhetem másra. De hogy minek szétszerelni, ráadásul nekem :S más ugyse lehet rossz. Még szerencse hogy programozó vagyok, egy bölcsészt gond nélkül vissza küldtek volna arra a helyre ahol összeszereltem, vagy végignézik ahogy szenved a szétszedéssel (persze ezt nekem is mondták, mire közöltem, h dehát nem ők raktak bele szar alaplapot, mire közölték, h ez akkor sem az ő bajuk :S). A másik helyen viszonylag normálisak a fiúk, csak nem volt náluk ilyen alaplap, de egy szarabb helyen mibe fogadjuk, h ott meg visszaküldenek, h hát az alaplap nem az övék, ők nem szerelik ki :S hihetetlen...

(#3408) Omega81 válasza neumanki (#3407) üzenetére


Omega81
senior tag

/OFF
Jogos volt a bolt cselekedete...
/ON

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3409) neumanki válasza Omega81 (#3408) üzenetére


neumanki
tag

/OFF
lehet, hogy jogos volt, de elég lekezelő stílusban csinálták, plusz a plázákban a boltoknak sem kéne jogilag visszavenni a "nem tetsző" dolgokat, mégis megteszik valamiért...és itt még csak nem is nem tetszésről volt szó
/ON

ut.: bocs az OFF-topic-ért

[ Szerkesztve ]

(#3410) Omega81 válasza neumanki (#3409) üzenetére


Omega81
senior tag

A stílus az lehetett seize. Viszont mindig gondold bele magad a másik fél helyzetébe. Neked ez egy gond, a Te gondod. Nekik meg egy ügyfél gondja a sok közül, esetleg már megégették a kezüket, nem hiába mondták, hogy visszaélhetsz a dologgal. Ld. Mistral garis ügyintézésről szóló sok oldalas topikokat. Ott sem úgy ment először.
Amúgy én megértelek, sajnálom.

/OFF off

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3411) neumanki válasza Omega81 (#3410) üzenetére


neumanki
tag

pedig a mistral egy élő példa lehetne a többi boltnak, ha nem akarnak arra a sorsra jutni...na mind1, reméljük lesz valami.

(#3412) neumanki


neumanki
tag

mellesleg ha skoos gépében pci-e-n keresztül is átveszi a kártya a zajt, azon egy jobb minőségi (x-fi) kártya mért segítene? az is ugyanugy át fogja venni, nem?

(#3413) skoos válasza neumanki (#3412) üzenetére


skoos
őstag

Nem erősségem az audio rendszerek ismerete, ezért is kérdeztem meg. Nálam csak az egérzaj és az is igen haloványan jön csak át, így nem tudom érdemes lenne-e váltanom. Először megpróbálom a régi SB live! 5.1emet, az sima pci, ha azzal jó, lehet, hagyom a cserét.
Mellesleg a BIOS verzio is számít, neked hanyas van fent?
P5Kra semmi pénzért nem cserélnék.

(#3414) neumanki válasza skoos (#3413) üzenetére


neumanki
tag

a lapom gyak 1 hónapja gyártják, szóval a legelső bios volt rajta, de azóta csak 1-et hoztak ki, azt is párnappal utánna cpu frissétek miatt, szóval nem hiszem, h az segítene rajta

(mi a gond p5k-val? nem rossz a p35 chipset, nem? egyb p5e-vm is meglepő módon az, és nem x38)

(#3415) Maybourne


Maybourne
tag

Sziasztok!

Átbogarásztam a topicot, de egyvalami továbbra sem világos számomra, ugyanis elég ellentétes hsz-ek születtek ezzel kapcsolatban. Egy Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer kártya boldog(?) tulajdonosa vagyok, és az lenne a problémám, hogyan oldható meg az optikai kimenet teljes körű használata? A Creative honlapján ez áll:

Optical Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound

Vagyis én ezt úgy értelmezem, hogy a kártya használható többcsatornás dvd hallgatására, ha van hozzá megfelelő cuccos, ami dekódolja a jelet (esetemben egy z-5500-as). A kérdés az lenne, hogy milyen kábel kell hozzá? Mert a MM-ban természetesen nem tudtak segíteni. Nem használtam még optikai kimenetet és kábelt sem, de gyanús, hogy egy 3,5-ös mini jack nem tudja fogadni / továbbítani a jelet (fényt). Lehetséges, hogy hagyományos Toslink - Toslink csatlakozással? Belemgy az a mini jack-be? Valaki okos kisegítene? Előre is köszi!

(#3416) Omega81 válasza neumanki (#3411) üzenetére


Omega81
senior tag

Passz, hogy hova jutott... de mindig a mélyére kéne nézni a dolgoknak. Miért történt az, ami? Miért köcsög egy kereskedő/kereskedelmi lánc hozzáállása? És hát nekem sem szimpatikus a Mistral a sok elszenvedett sérelem olvasása után, de azt kell mondjam, a forrás a vevők hozzáállása volt. Szándékos tönkretétel, kamugariztatások. Ja, mert a másik fontos dolog, ilyen esetben meghallgatni a másik felet. Én megtettem.

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3417) Omega81 válasza Omega81 (#3390) üzenetére


Omega81
senior tag

#3379-re továbbra sem tud senki megoldást?

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3418) #67688960 válasza Maybourne (#3415) üzenetére


#67688960
törölt tag

:D
Azt mondtad vissza olvastál, hát akkor nem eléggé.
Az ami a kariba kell, az olyan optikai csati ami hasonlóan néz ki mint a sima 3,5-ös jack, csak természetesen a fényt vezeti át, nem láttam még csak képen, de gondolom lukas középen.
Lehet már eleve olyan szerelt kábelt is kapni.
De láttam(itthoni netes boltban) már négyszögletes toshlink-3,5jack átalakítót pár száz pénzért, szerintem az a legjobb megoldás.

(#3419) #67688960 válasza Omega81 (#3417) üzenetére


#67688960
törölt tag

Gamerrel használtam msn-t mic-el, elösször nekem se akarta, már nemtom mit csináltam vele, talán be kellett kapcsolni valamit vagy ilyesmi.
Most nem emlékszem, de a lényeg hogy ment.

(#3420) Maybourne válasza #67688960 (#3418) üzenetére


Maybourne
tag

Akkor ezen a részen lehet, hogy pont átsiklottam. :DDD Köszi a választ, így már tudom, hogy mit keressek. Az átalakítás egyébként nem befolyásolja a jel minőségét?

(#3421) #67688960 válasza Maybourne (#3420) üzenetére


#67688960
törölt tag

Nem hiszem.

(#3422) neumanki


neumanki
tag

még mindig áll a kérdésem, hogy akik XtremeMusic-ot vettek azok hol szerezték be? köszönöm.

(#3423) boci85


boci85
tag

[link]
Te erre a kábelere gondolsz ,de szerintem kivan zárva,hogy tudja az optika csatlakozást
Az egyik fele toslink a másik pontos nevét nemtudom ,de az egy 3/5 es ,és a jack dugóba teljesen be lehet dugni ha mégis tudja az opticai csatlakozást ,futok a kártyáért .Amugy ezt akábelt egy műszerész boltban vettem 900ft ért :C de már írtam hogy amikor megkaptam nagyon sietősen távoztam:Dmert 3 rugót mondtak rá elösször,ugyanis remdeltem a boltba

[ Szerkesztve ]

(#3424) boci85 válasza Maybourne (#3420) üzenetére


boci85
tag

Maybourne : neked szántam a rizsámat:D ja és hogy mennyibe volt,és hol?
Énis ilyenre vágyok ,uyhogy egy kis bászámolót írhatnál ,pl:különbség a régivel szemben ,játék alatt
ja és még ne e tudna valaki ebben segíteni
mégpedig X-fi-t mely játékok támogatják(címek)

[ Szerkesztve ]

(#3425) Maybourne válasza boci85 (#3423) üzenetére


Maybourne
tag

Igen, annak tűnik. Viszont, ha nem tudja az optikai csatlakozást, akkor mi értelme van az optikai kimenetnek? :F Ennyire nem lehetnek hülyék a Creative-nál. A jack része nem "lyukas" véletlenül, ahogy gog is mondta?

(#3426) boci85 válasza Maybourne (#3425) üzenetére


boci85
tag

dehogynem ez egy fény kábel mind két vége veztia fényt
gyengébbek kedvéért ha a toslin végét a valamilyen fény forrás felé tartom a jack vége olyen szinüen világít

(#3427) Maybourne válasza boci85 (#3426) üzenetére


Maybourne
tag

Akkor viszont az előző kérdésedet nem értem! :F

(#3428) boci85 válasza Maybourne (#3427) üzenetére


boci85
tag

Na meiket?Én a hangártyáról akartam tudni egykét dolgot de szerintem összekeverem egy másikkal mert én Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty akarok azt hittem ilyet vettél de közben utána néztem és rájöttem van olyan is mind amit vettél

[ Szerkesztve ]

(#3429) Maybourne válasza boci85 (#3428) üzenetére


Maybourne
tag

Jaja. Az enyém csak sima Gamer. A fatal1ty már nem ért volna meg nekem annyit, mint amennyibe kerül. Ehhez meg hozzájutottam 17k-ért újonnan. Majd ha az Auzentech 20K alatt lesz, újítok! :DD

(#3430) boci85


boci85
tag

Optical Out¹ via shared 3.5mm mini jack A dúrva életbe :(( a fostos Xtreme Gamer-re tudtak rakni optical kimenetet és a szutyok fatalit1ty -re már nem ez,hogyan lehet?
már bocs akinek ilyenje van de kissé elragadtattam magam , mert jobban tetszene az optica mind a coax

(#3431) bozont válasza boci85 (#3428) üzenetére


bozont
veterán

Én is most vettem ilyet és nagyon durván szól, még a genius hangrendszerrel is. Egy Philips Sonic Edge kártyát cseréltem erre. Egyedeül talán a CMSS 3D ami egy kicsit gyengébb, mint a Philips-nél a QMSS (ez is inkább a filmeknél), de ez csak nekem zavaró egy kicsit, amúgy nem rossz.
Most egyedül a CoD 2 nem akar rendesen 5.1-ben szólni vele, de a Crysis meg az UT3 nagyon állat. Meg a CoD 4 is veszettül jó, csak a center ott sem szól (bár lehet direkt így tervezték).

(#3432) #72042496 válasza boci85 (#3430) üzenetére


#72042496
törölt tag

Nekem meg ez a Shared Jack böki a csőröm, nem értem, miért ragaszkodnak hozzá... szerintem direkt szívatnak, ilyen elcseszett megoldást véletlenül nem lehet kitalálni!

Január elején nagy eséllyel vásárolok egy Auzentech X-Fi Prelude-öt! :B

(#3433) Maybourne válasza #72042496 (#3432) üzenetére


Maybourne
tag

És nagy eséllyel mennyibe fog fájni?

(#3434) #72042496 válasza Maybourne (#3433) üzenetére


#72042496
törölt tag

46K-ért (:() láttam eddig a legolcsóbban, talán a Pixel árlistájában.

(#3435) boci85


boci85
tag

:) Hát én beérem a Gamer Fatali1ty-vel
Auzentech X-Fi Prelude:Dvalaki ezen két videókártyát venne :C nekem is kezd érdekessé válni na de megvárom mig te értékeled :B

(#3436) Omega81 válasza #67688960 (#3419) üzenetére


Omega81
senior tag

De mit? :D

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3437) #67688960 válasza Omega81 (#3436) üzenetére


#67688960
törölt tag

Hogy befolyásolja. :D

(#3438) Oliverda válasza #72042496 (#3432) üzenetére


Oliverda
félisten

Erre van megoldás.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#3439) imibogyo


imibogyo
veterán

Sziasztok.
Tudtok már valamit arról, hogy a gyári méregdrága 3 jack ---> 7.1 -es kábelen kívül mivel lehet, kivinni a 7.1-et a kártyából ?? Mert még sehol sem láttam ilyen kábelt MO-on.

(#3440) #72042496 válasza Oliverda (#3438) üzenetére


#72042496
törölt tag

Mármint mire? Az volt vele a gondom, hogy hiába állítottam be, hogy S/PDIF kimenetként működjön, a gép újraindítása után mindig "mikrofonbemenetté változott" a FlexiJack. Megaztán a fejhallgatót is be kellett volna dugni valahova. Jó, tudom, létezik jack elosztó, csak abba még egy Jack-RCA átalakító is kellett volna, ez meg valljuk be, komikus.

Nevetséges, hogy minden boot után azzal kellett kezdtem, hogy ezt újra és újra átállítom, pedig direkt vártam egy jó évet, hogy kiforrják magukat a driverek...

Sajnos ezen kívül is voltak problémáim a kártyával. (A hangerőszabályzós rendetlenkedés így nézett ki.)

A hosszútávú terv, hogy veszek egy X-Fi Prelude-öt, bízva a driverekben. AUX és mikrofon gond nem lesz, mert a TV kártyát (és a monitort) egy LCD TV-re cserélném, fejhallgatónak pedig egy Plantronics stereo bluetooth headset-et néztem ki. (Mobilhoz, MSN-hez, Skype-hoz, meg esti filmnézéshez, zenehallgatáshoz általában kiváló lenne.)
Ez az egyik terv. A másik, hogy hagyom ezt az egészet a fenébe, s minden marad a régiben. Az lenne a legjobb. :))

[ Szerkesztve ]

(#3441) Anthony28


Anthony28
őstag

Sajnos a Gamer Fatal1ty-vel még mindig gondjaim vannak Vista 64bit alatt. :( Hiába a 2.15.0004 új driver, telepítés után alapban 2.1-re áll be, és ha át akarom rakni 7.1-re visszaugrik autómatikusan a 2.1-re.Valaki mondta innen jó meglátással hogy lehet az új Control Panel zavar be, de sajnos nem ez lehet az oka mert a minap a driver-ben beépített "paraszt" Control Panelben is ezt csinálja, úgy hogy az újat nem telepítettem.
Valaki találkozott már hasonló problémával? :R Illetve akinek ilyenje van leírhatná hogy is telepíti miután a windows felállt.Először a win frissítések->alaplapi driver->VGA driver->X-Fi driver,ebből melyiket, alchemy-t mikor ereszti rá,stb... hátha ki fog csúcsosodni hol a hiba a gépezetembe 64biten. :U

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#3442) #72042496 válasza imibogyo (#3439) üzenetére


#72042496
törölt tag

Ha jól értem a kérdést, akkor a válasz egyszerű: 4 darab mezei kábellel, amely a megfelelő - kártya oldaláról 3,5 mm stereo jack - végződésekkel van felszerelve.

(#3443) Oliverda válasza #72042496 (#3440) üzenetére


Oliverda
félisten

Egy 1000 forintos kis ASUS panellel lehet külön digitális kivezetést csinálni hozzá. Én még az AU2-höz csináltam de ezzel is megy. [link] , [link]

Kis leírás (németül): [link]

Ez pedig megoldás lehet a fejhallgatós problémára: [link]

Az SPDIF passtrough-t pedig a vezérlőpultban lévő Audio Console -nál lehet beállítani.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#3444) Omega81 válasza #67688960 (#3437) üzenetére


Omega81
senior tag

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D Őrült! :DDD Mondom MIT KELL ÁTÁLLÍTANÍÍÍÍ?! :DD

értékelt üzletek: 42+ 0-

(#3445) #72042496 válasza Oliverda (#3443) üzenetére


#72042496
törölt tag

Na, erre aztán nem gondoltam volna! Ötletes megoldások, s hasznosak is, de bennem már nincs meg a barkácsszenvedély. Megaztán egyre változik, tisztul az ideális gépről alkotott elképzelés, audio terén jelenleg az Auzen kártyája szerepel benne. Amúgy is egyre kíváncsibb vagyok rá. :)
Azért hozzáteszem, hogy számomra két évig az Au2 ZS volt az etalon, s az is marad, ha netán befürödnék az Auzennel.

Az S/PDIF-et írták korábban is, de mégsem sikerült beizzítani. Pontosabban alapértelmezésben ment a Passthrough, csak változtatni nem tudtam rajta.

[ Szerkesztve ]

(#3446) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni...?Egy Auzentech X-Fi Prelude 7.1-em van.A legújabb,auzen honlapján található driver van felrakva.A Denon erősítőm és a hangkari között a digi kimeneten egy darab kábel.
Namármost,ha bekapcsolom a Dolby Digital Live-ot,akkor az erősítő szépen ki is írja hogy Dolby D,de nem szól csak a bal frontom...
Meg lehet ezt a DDL-t oldani csak egy digi kábellel?Vagy vmi control panel beállítási hiba van?Mert kapcsolgatok én itt mindent,de nem megy...please help.

[ Szerkesztve ]

(#3447) #72042496 válasza Skyhunter (#3446) üzenetére


#72042496
törölt tag

Ezt a leírást találtam a DDL kapcsán, nézd végig alaposan, hátha kiderül belőle, mi a gond. Remélem csak beállítási problémád lesz.

A driver amúgy milyen? Simán települős, stabil, nem fagyós, bugmentes fajta? :) (A DDL-t leszámítva.)
Kártya szépen szól? Légy szíves írj róla pár sort, pár héten belül én is ilyet szeretnék venni, kíváncsi vagyok, mire számíthatok.

(#3448) bzoley válasza #72042496 (#3447) üzenetére


bzoley
veterán

Nem akarlak kiábrándítani, de néhány apróbb módosítástól eltekintve, szinte ugyanaz a driver, mint a többi X-Fi-hez. Valószínűleg a problémák is hasonlóak lesznek. Hiába van esetleg jobban összerakva a kártya, ezt is Creative driver hajtja. De ne legyen igazam. Hamarabb választanám a Razer-t annak ellenére, hogy nem ismerem ;)

(#3449) Skyhunter válasza #72042496 (#3447) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Köszönöm,mindjárt átböngészem a linkedet...
November közepén vettem a karit,de a sok meló miatt csak az utóbbi 2 hétben kezdtem el nyúzni.Hát mit mondjak....46k volt,de nem bántam meg,sőt...
Tudja ugye a 96khz-t (amit az erősítő is szépen kijelez),nagyon brutál hangja van zene és dvd-video alatt.A roxy rádióból felvett hanganyagok gyakorlatilag az eredeti minőségben szólnak.A driver könnyen felment,semmi gond vele.XP SP2 alatt van,igaz hogy sokszor van ilyen "General Host" hibaüzenet,ez nem tom mi és miért van.Bár az is igaz,hogy a régi alaplapi hangkari esetén is mindig jött ez,lehet vmi XP hiba...(?)
A játékokról nem is beszélve...COD4 alatt a fegyverek hangjai úgy,de úgy szólnak....nem lehet leírni. (Denon AVR-1703 erölködő-a frontok és a center Magnat Vintage-mélyláda Magnat-rearek Magnat 88-hátsó centerek Wharfedale).Még a régi COD:UO alatt is megtáltosodtak a csúzlik.A Flak 88-as úgy szól,amikor online játszok,hogy a szomszédok mindig azt hiszik,mellettük is letelepült egy német üteg (xD)....
Már alig várom a DTS Connect drivert.Remélem csináltam egy kis kedvet a vásrláshoz.Ha vmi okosságot tapasztalok,azt még leírom majd.

Ui: Mindenkinek,aki elolvassa ezt a hszólást----->nem azért vettem a kártyát,mert az egyik legdrágább,hanem mert szinte MIDENT támogat és tud:7.1,DDL,DTS Connect,96khz/24 bit,EAX 5.0,optikai ki-be stb....

(#3450) #72042496 válasza bzoley (#3448) üzenetére


#72042496
törölt tag

Játékhoz kell az EAX, így ha az Auzen nem válik be, marad az Au2. Egy próbát megér, a neten dicsérik, állítólag a driverrel sincs gond. Ráadásul a régi problémáknak már esélyt sem adok, hogy előjöjjenek:
- SetPoint-al való akadás másnál nem jött elő, Vista alatt talán nálam sem fog
- fejhallgatóval nem lesz probléma, bluetooth-osat használok majd
- AUX gond nem lesz, mert letiltom, s valószínű veszek egy szép nagy LCD TV-t :B
- FlexiJack-el nem fogok szívni, mert nincs rajta :D

Nohát, ezek miatt remélek én... :))

Skyhunter: Köszönöm, ez alapján jó cucc ez, remélem, a DDL gondod is hamar megoldódik!

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  SoundBlaster X-Fi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.