Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3868) Dr. Akula válasza Piftuka (#3855) üzenetére


Dr. Akula
félisten

A wikia szerint nem:
"There is a bug in Call of Pripyat with the Targeting PSO-1 scope. When attaching it to a weapon and putting the weapon in a stash, the scope might turn into a regular PSO-1 scope. This can be avoided by keeping the scope unmounted while in stashes."
Nálam se jött még elő.

Ha valódi hangompítóssal (Vintar félék) lősz messziről, akkor nem szokott feltűnni az ellenségnek hogy hullanak a haverjai. Ugyancsak csökkenti az esélyt ha bozótban állsz (úgy meg nagyon nem látsz ki, de a fák tövében növő gaz is jó erre). Ha jól benne állsz, akkor még úgy se vesznek észre ha hangtompító nélkül, közelről lövöd őket. Az előző részekben pl Cordonnál a teljes katonai őrjáratot le lehetett így kaszálni 1 szál pisztollyal, mindegyik megállt melletted és várta hogy fejbe lődd.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.