Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1425) King Unique válasza PindurAnna (#1422) üzenetére


King Unique
titán

Ez egy bizonyos oldalról nézve maximálisan igaz, csak az a baj, h ezek a műsorok nem csak erről szólnak. Ide, ha úgy tetszik, "állatok" (is) kellenek, mert ők tudnak szórakoztatni, ő miattuk nézi a többség. Ebből kiindulva, magát az egész műsort is lehetne akár negatív jelzővel minősíteni, amit normális ember nem feltétlenül kell, h nézzen. Ha igen (attól még lehet normális), akkor meg ne lepődjön meg, ne akadjon ki az ilyeneken, ilyen szereplőkön, mert vhol az is egyfajta képmutatás.
Andika szép is, jó is, de nem valóságshow-kba való, az evidens, ahogy sokan mások se. Ő táncikálós műsorba elvolt, az az ő terepe, táncolni, utána pár mondatban nyilatkozni. De az ilyen műsorok, ahol szórakoztatni, szerepelni, kicsit kavarni, balhézni is kell, h nézett legyen és közönség is felfigyeljen rád, az már nagyon nem az ő asztala....ebben márpedig Éva 100x jobb volt.
Meg ugye itt szimplán arról volt szó, h az emberek hajlamosak az általános megítélést, korábbi dolgokat, lásd Évánál piálás, balhézás előtérbe helyezni, v csak az alapján ítélkezni szavazáskor...
Az, h az ilyen nő kéne-e feleségnek a stílusa miatt, v nem, egy másik dolog, de nekem, mint nézőnek játékosként kell értékelnem, a fentebb említett szempontok alapján.

(#1423) kukinyo: +1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.