Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3151) nggabi válasza AMD X2 (#3148) üzenetére


nggabi
nagyúr

túl sokat ne rakj ki belőle, 10db fölött már lassítja a tw-t is...

AMD X2: valamelyik app csinálja ezt, más topikokban is probléma volt mostanában. kezd el leszedegetni egyesével amiket felraktál...

"szenyor dzsíííí"

(#3152) CHIPman válasza Robertoq (#3080) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Igen. Letöltöd a terminal emulatort a Marketről, és ezeket beírod(sorok végén enter):
su <itt adsz jogot neki amikor kérdezi>
rm /system/app/Superuser.apk
rm /system/xbin/busybox
rm /system/xbin/su

Mondjuk a rm-es sorok közül az elsőt az utolsó helyre tenném. De minek törölnéd, ha garihoz úgyis vissza kell állítanod? Ráérsz utána kilőni.

hardverapro.hu/tag/chipman

(#3153) Varszegig válasza AMD X2 (#3150) üzenetére


Varszegig
veterán

valami app.

(#3154) AMD X2 válasza nggabi (#3151) üzenetére


AMD X2
senior tag

Akkor nekiállok kigyomlálni őket!!! :))
Ha meglesz a bűnös kitálalok nektek. ;]

Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

(#3155) No.01


No.01
őstag

2 kerdesem lenne:

- Akkor a gyari LED villog amig meg nem nezed az elmulasztott esemnyt vagy egy bizonyos ido utan igyis-ugyis leall?

- tobben panaszkodtatok erre a hangtisztasag funkciora, sot paran csereltettek is e vegett. Jol sejtem, h a funkcio kikapcsolasaval orvosolhato a problema ill ezek alapjan valoszinusitheto h a kesobbiekben ujabb SW-vel javitasra kerul?

Elore is koszonom

U.i. meg mindig a kek valtozatra varok... par nap tavollet es eladtak 27 keket de fehe van raktaron 14db :U (fuggetlen valtozat es nem Magyarorszag)

[ Szerkesztve ]

(#3156) Injun


Injun
aktív tag

Vettem 1500 ft-ért Myscreen fóliát a telefonra.Ti ne csináljatok ilyet.Elképesztően szemét minőség.Mások a méretei mint amilyennek lennie kellene.Hulladék.

(#3157) gedemmm válasza Injun (#3156) üzenetére


gedemmm
csendes tag

foliat csak ebayrol (min 98%feedback), olcso es profi termeket kapsz!

[ Szerkesztve ]

(#3158) gone_man válasza Eli577 (#3050) üzenetére


gone_man
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném leszögezni,én egy teljesen kezdő okostelefon user vagyok,de már annyira vágytam egy igazán fasza telefonra,hogy megvártam az SIII-at,és beruháztam egyre. :) Mondjuk az utolsó héten már nagyon türelmetlen voltam,mert kéket szerettem volna,de hál isten múlt hét pénteken már át is tudtam venni. :R Eddig semmiképpen sem bántam meg a vételt,mert istentelenül jó telefon,hihetetlenül szép a kijelző,a hangminőség brutálisan jó (szerintem,főleg egy telefonhoz képest),weboldalakat böngészni sem egy nagy kaland vele,nagyon kényelmesen lehet olvasni ekkora méretű kijelzőn. :)

Viszont lenne pár noob kérdésem,remélem nem fogtok elhajtani. :D Az első problémám az lenne,hogy amint elindítok egy videót,elveszi a teló a fényerőt,és nem igazán tudok rájönni,hogy ezt miért csinálja,illetve,hogy hol lehetne átállítani..Eléggé zavaró.
A második kérdésem az lenne,hogy van-e esetleg valami tipp/leírás arra,hogy a mobilnet adatforgalmát a lehető legminimálisabbra redukáljam?Milyen appokat/oldalakat célszerű hanyagolni?Ahogy észrevettem youtube-ot pl nem igazán kell erőltetni,elég szépen eszi a mb-okat..

Szóval elsőre ez a két kérdésem lenne,de ha esetleg tudtok szolgálni valami GYIK jellegű dologgal,azt nagyon megköszönném,mert nekem az okostelefonok és az android világa még teljesen új. :)

Illetve még egy kérdés,vettem hozzá egy flip covert samsung márkaboltban,és kérdeztem az eladó csávót,hogy érdemes-e venni rá fóliát is,és azt mondta,hogy felesleges,főleg a cover mellett.Higgyek neki? :U :DD Tudom,hogy gorilla glass 2 meg minden,de az ördög nem alszik.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3159) zeroo5ux válasza gone_man (#3158) üzenetére


zeroo5ux
aktív tag

a videófényerejét a videólejátszó beállításainál tudod állítani. (alapból auton van)

az automatikus szinkronizációt érdemes kikapcsolni mobilnetnél valamint böngészéshez opera minit ajánlanék.

ha nagyon vigyázni akarsz a telefonra egy jó fólia sosem árt, bár én egy ilyen tok mellé nem vennék. (anno az s2-höz is hasonló tokot vettem és majd 1 év alatt egy karc se érte a képernyőt...)

[ Szerkesztve ]

(#3160) gone_man válasza zeroo5ux (#3159) üzenetére


gone_man
csendes tag

Köszi a gyors reakciót zeroo5ux! :) A fényerő meg is van,azért nem találtam,mert én fektetve néztem mindig a videókat,és úgy nem látszik ez a beállítási opció,illetve a beállításnál van egy nagyon vékony görgető sáv,ami csak most tűnt fel. :D

Amúgy a mobilnethez visszatérve,azért én azt hittem,hogy kevésbé fognak fogyni a megák,az FB is valahogy néha nagyon sokat eszik..Tényleg érdekelne,hogy hogyan lehet megspórolni ezeket a drága megákat,mert 750megás csomagot fizettem elő,nem igazán szeretnék drágább csomagra váltani.. :/

A fóliát akkor hanyagolom,veszélyesen élünk majd...:D Mondjuk videókon borotvapengével esnek neki,és semmi baja nem lesz,szóval nem tudom elképzelni,hogy normális használat mellett mitől karcolódhatna meg..

(#3161) zool1 válasza gone_man (#3160) üzenetére


zool1
őstag

"Mondjuk videókon borotvapengével esnek neki,és semmi baja nem lesz,szóval nem tudom elképzelni,hogy normális használat mellett mitől karcolódhatna meg.."
Én biztos hogy beszereznék egy fóliát!!!! Egy porszem "csodákra" képes.... :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#3162) Varszegig válasza gone_man (#3160) üzenetére


Varszegig
veterán

A mobilnetet a beállításokban tudod nyomonkövetni (adathasználat pont alatt). Itt ki van részletezve appokra, tudod nézni különféle időintervallumokra is. Be tudod állítani, hogy ha elfogy a limit, akkor tiltsa le, hogy ne léphesd túl. Ha t-s vagy, ajánlom a net&roll opciót, 1GB+ 1000 Ft-ért.
Fóliát én tennék, mert egy porszem tényleg képes megkarcolni. Kés az nem.

(#3163) bigdigit


bigdigit
addikt

köszi a korábban itt megosztott gyorshívásos tippet jól jött nekem is.
viszont most a kép névjegyhez rendelésén szenvedek.
telón tárolt fotót megnyitom és névjegyhez rendelném de alig dob ki pár kapcsolatot hozzá.
így azt sem akihez épp hozzá szeretném rendelni.
mivel kezdő vagyok én is droidon tuti a szinkronizálással vannak problémáim.nem értem az egészet.
be van állítva facebook,skype,sim névjegyei,google...de ez az ide-oda rendelés nekem nem tiszta,hogy is megy.
ha valaki részletesen leírná mit és miért kell csinálni.

(#3164) lafaty80


lafaty80
őstag

A gyári live wallpaper-t hol lehet elérni? Kikapcsoltam mikor megvettem a telót, most meg akartam mutatni havernak, de nem találom az élő hátterek között....

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#3165) Robertoq válasza nggabi (#3146) üzenetére


Robertoq
őstag

ugye a tesztemben memória ürítés után lesz ~250mb szabad, 3 lap böngészése + beállítások megnyitása után 90mb marad és ez csak 2 program így úgy tűnik mintha elfogyna.

(#3166) gedemmm válasza Robertoq (#3165) üzenetére


gedemmm
csendes tag

WHAT???
ne ijesztgess, ez komoly?

(#3167) nggabi válasza Robertoq (#3165) üzenetére


nggabi
nagyúr

akkor lehet h nálatok tényleg az elfogyás a gond. tw-vel tolod?

"szenyor dzsíííí"

(#3168) Eli577 válasza bigdigit (#3163) üzenetére


Eli577
senior tag

Ha csak sim kartyan vannak a kontaktok, ahhoz nem tudod hozzarendelni. Szinkronizald le a gmail-es fiokoddal a nevjegyeket es utana mar menni fog. A gmail nevjegyszinkron a hozzarendelt kepeket is elmenti.

(#3169) bigdigit válasza Eli577 (#3168) üzenetére


bigdigit
addikt

na pont erre vonatkozik akkor a kérdésem mert ezt nem tudom megcsinálni pedig elvileg be van kapcsolva a szinkronizálás.
hogy valamilyen szinten működik is a szinkron arra gondolom jó példa,hogy tegnap vissza állítottam gyárira a telót mert elállítottam valamit és mindig bent ragadt valami jelentés.
gyári állapotra való vissza állítás után minden már telepített alkalmazás is újra települt magától.
de ez a névjegy kezelés valamiért nem megy nekem.lehet már az alapok sem jók nálam.
az én elképzelésem szerint pl úgy kellene kinéznie a névjegyeknek,hogy adott névhez minden elérést megtalálok a név alatt ha szinkronizálva vannak....név,mail,face,skype és képet is tudok hozzá rendelni.mondjuk az se lenne rossz ha pl face képe megjelenik a névjegynél automatikusan.
valami szájbarágó nem ártana.akár más gyorsabb kommunikációs vonalon is. :R

(#3170) a Dávid


a Dávid
csendes tag

Mi törtnénik, ha autóval átgurulunk rajta?

Samsung Galaxy S 3 vs. Car Test - Amazing & Real

[link]

(#3171) Eli577 válasza bigdigit (#3169) üzenetére


Eli577
senior tag

Hat en eppen utazok ugyhogy nekem most sajnos nem alkalmas a hosszabb irogatas. A nevjegyzekben a beallitas gombbal feljovo savnal be tudod allitani hogy melyik nevjegyeket jelenitse meg.

(#3172) Robertoq válasza gedemmm (#3166) üzenetére


Robertoq
őstag

Próbálok senkit nem megijeszteni, de nálam ez van.0:11 majd 1.13

nggabi
A videóban TW van még, azóta Nova, az is újraindul, csak gyorsabban teszi meg, de pl az alkalmazások között nem jegyzi meg az utolsó lapszámot.

Ettől függetlenül nem bántam meg, nem mennék vissza S2-re! De azért várom a frissítést, mint a messiást :D Vagy fel kellene rakni az omegát, csak para van a garancia miatt :S
Mi olyan baja lehet a telónak amikor nem lehet visszatenni a gyárit a szervizbeadás előtt?

(#3173) Barnee88 válasza gone_man (#3160) üzenetére


Barnee88
tag

750 mega szinte mindenre elég, még youtube videózás is belefér egyszer egyszer, facebook, netezés satöbbi pedig mehet nyugodtan.
Nekem 3 gigás csomagom van, de eddig még 500 megát sem értem el egy hónapban, pedig folyamatosan megy 2 email fiók szinkronizálás, facebook, foursquare, instagram, mobilarena :) egyéb netezés, alkalmazásletöltés stb.

a mobilhasználat beállításainál, be tudsz lőni egy figyelmeztetési és letiltási limitet, mondjuk beállítod, hogy 500 mb-nál figyelmeztessen, 600-nál pedig letiltson, akkor nem érhet kellemetlen meglepetés.

nyugodtan hagyjad bekapcsolva az automata szinkronizációt, szerintem enélkül nem sok értelme van egy okostelefonnak, otthon úgyis könnyebb mindent gépen csinálni...

(#3174) bigdigit válasza Eli577 (#3171) üzenetére


bigdigit
addikt

oké kiválasztottam a SIM névjegyzéket.(eddig az összes volt bejelölve)
viszont ha erre kérek egyesítést a google fiókkal azt írja az eszközön nincs google fiókkal egyesíthető névjegy.
még egyszer leírom talán érthetőbben mit is szeretnék:
a régi SIM névjegyzékben található emberekhez képet rendelni.

itt még olyat sem találok SIM mentése a telóra.biztos symbianos beidegződéseim beszűkítik a gondolkodásom.ott ugye a telóra mentett SIM névjegyzékhez lehetett képeket rendelni.

(#3175) Varszegig válasza bigdigit (#3174) üzenetére


Varszegig
veterán

a simről másold be a névjegyzékedet a telefonra. Mindig meglepődök, ha van aki még ma 2012-ben is a simen tárolja a névjegyeit.

(#3176) bigdigit válasza Varszegig (#3175) üzenetére


bigdigit
addikt

nem tárolom én csak ott de itt csak sima export-import van...vagy én vagyok a béna.
menteni mentettem is de,hogy a mentettet használja a teló nem látok rá lehetőséget.

sőt már azt se tudom,hogy csináltam. :Y most nem találom.

[ Szerkesztve ]

(#3177) Varszegig válasza bigdigit (#3176) üzenetére


Varszegig
veterán

megpróbálom úgy mondani, hogy nincs S3-am, de hátha jól mondom:)
1) Átmásolod a telefon memóriájába a simről. utána a simen lévőket ne jelenníttesd meg, vagy töröld, mindegy, ne kavarjanak.
2) Névjegyek egyesítése a google fiókkal (valami ilyesmi lehet a neve). Ezzel felszinkronizálja a névjegyeidet, ezáltal amíg android vonalon mozogsz, soha nem veszhetnek el.
3) Utána már tudod csinálni, amit szeretnél.

[ Szerkesztve ]

(#3178) bigdigit válasza Varszegig (#3177) üzenetére


bigdigit
addikt

itt valahogy így néz ki:
1.megjelenítem SIM névjegyzéket.
2.exportálás tárhelyre(ránézésre ez a teló)
3.kiválasztom most megjelenítendő névjegyzéknek a telót és üres.ja van egy én profil beállítási lehetőség.egyébként semmi más.

(#3179) thork válasza Varszegig (#3153) üzenetére


thork
csendes tag

Nekem is ez a problémám , hogy fel-fel villan a lezárt kijelző , én valami állandóan futó appra gondolok , én tettem fel , egy wifi ill. mobilnet forgalmat figyelő progit , arra gyanakszom , de nem biztos , ez csak az én csőlátásos gondolkodásom agyszüleménye ! :)) még nem kezdtem törölgetni az alkalmazásokat , te elkezdted ? sikerült rájönni mely alkalmazással is van a gond ?

(#3180) bigdigit válasza bigdigit (#3178) üzenetére


bigdigit
addikt

yes sikerült telóra mentenem csak fordítva kellett gondolkoznom.
szóval megjelenítendő névjegyzéknek telót kell először választani majd importálni a SIM-ről.
nem tudom mi a különbség a SIM exportálása tárhelyre h épp SIM-en vagyok és az előző között mert szerintem csak attól függ az elnevezése telón vagy SIM-en állok épp de csak így működik.

viszont valami nem stimmel nálam!!
teló névjegyzékét használva már lehet szerkeszteni rendesen és képet is hozzá rendelni DE! nem lehet elmenteni!!!hiába nyomom a mentést válasz semmi!sőt idővel megjelenik egy hiba üzenet is:névjegyzék nem válaszol.bezárja?
csak mentés nélkül tudok kikeveredni belőle!Home gombbal.másra semmi reakció.

valaki kipróbálhatná egyéni probléma-e!

[ Szerkesztve ]

(#3181) Varszegig válasza bigdigit (#3180) üzenetére


Varszegig
veterán

mi van beállítva mentési helynek? gmail, vagy telefon?

thork: nekem nincs ilyen gondom, mert S3-am se (de S2-n is volt akinek volt, de nekem nem.)
De javaslom szedd le, amire gyanakodsz. Sajnos rossz appok tudnak ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#3182) FragMaster válasza thork (#3179) üzenetére


FragMaster
addikt

Nincs fent a Light Flow? Mintha arról olvastam volna, hogy ilyet csinálhat.

"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml

(#3183) bigdigit válasza bigdigit (#3180) üzenetére


bigdigit
addikt

na teljesen belebonyolódtam.utána meg valahogy sikerült képet is mentenem.viszont ahogy hozzá rendeltem google fiókomhoz hiába választom ki a telefont mint megjelenítendő névjegyzék forrást megint üres.ellenben ha google fiókot jelölöm ki ott az összes.
ennek így is kell kinéznie?

mi van beállítva mentési helynek? gmail, vagy telefon?ezt mmire érted?

[ Szerkesztve ]

(#3184) Varszegig válasza bigdigit (#3183) üzenetére


Varszegig
veterán

az a jó. a névjegyeid a gmailben vannak, ezért a telefon tárhelye üres. a gmailt mutassa, az a jó.

a másik kérdésem már mindegy így:)

(#3185) NeRo28 válasza Gold_fish (#3058) üzenetére


NeRo28
aktív tag

Milyen fekete pacáid vannak?Nekem csont sötétben fekete háttér mellett látok egy két nagyon sötét foltot ami szerintem az oled panel alatt van,lehet h a ragasztás vagy ilyesmi?Amúgy más körülmények között láthatatlanok!Másnál ilyen?Légyszi aki teheti nézze már meg ilyen körülmények között a sajátját!

(#3186) Tibee86 válasza NeRo28 (#3185) üzenetére


Tibee86
veterán

5 hozzászólással lejjebb kifejtette... Olvass vissza, sokan letesztelték már. Ez ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#3187) Beri78 válasza NeRo28 (#3185) üzenetére


Beri78
őstag

ez ilyen - valakinek pöttyök valakinek pacák vannak
de normális használat mellett észrevehetetlen

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#3188) pingwin011


pingwin011
aktív tag

Sziasztok! A kamera gyengeségére megoldás lehet egy későbbi sw? Illetve van rá valamilyen ígéret erre vonatkozóan? Köszönöm!

(#3189) kelzsoca válasza pingwin011 (#3188) üzenetére


kelzsoca
félisten

Milyen gyengeségeire? :U

https://vertigostore.eu

(#3190) pingwin011 válasza kelzsoca (#3189) üzenetére


pingwin011
aktív tag

Gépen nézve nagyon pixelesek a képek. Vagy telón nézve is ráközelítve. Az SII kalsszisokkal jobb kéept csinált, ez visszalépés ahhoz képest. Vagy más meg van elégedve vele?

(#3191) lafaty80 válasza pingwin011 (#3190) üzenetére


lafaty80
őstag

dobnál egy ilyen pixeles képet?

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#3192) Beri78 válasza pingwin011 (#3190) üzenetére


Beri78
őstag

én rengeteg képet csináltam már vele, és nem találkoztam ilyen hibával(pixelesedés)

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#3193) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Nos 2 hét aktív használat után azt kell mondjam, hogy teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel, ami a legnagyobb pozitívum az az akuidő, nagyon aktív nyúzás mellett is kibír egy napot a készülék, akár 5-6 órás aktív képernyőhasználattal is.

Hibaként nálam is jelentkezett a launcher újratöltés, ezt most egyelőre sikerült orvosolni újraindítással, remélem majd azért szoftveresen javítják a hibát.

You are not prepared.

(#3194) pingwin011 válasza Beri78 (#3192) üzenetére


pingwin011
aktív tag

Pill és küldök képet. Igazából én csak kérdező vagyok, de ahogy olvastam a tesztet, itt sem voltak megelégedve. Ahogy Tildy írta a fórum elején, a régi Dézis képek minőségét idézte neki.

(#3195) pingwin011


pingwin011
aktív tag

One X

SIII

Látszik a különbség a 2 kép között, szerintem ennél jóval erősebb képet kéne csinálnia az SIIInak. Az SII kenterbe veri simán. Gondolom az optika rendben van, ezért gondoltam, hogy szoftveres dolog lehet, és egy sw helyrehozza...

(#3196) Eli577 válasza pingwin011 (#3194) üzenetére


Eli577
senior tag

Milyen beállításokkal fotózol? Nekem a One X-en volt olyan, hogy átállítottam egy csúszkát, véletlenül úgy hagytam és olyan retek képeket csinált, nem értettem miért....aztán visszaraktam default-ra a beállításokat és láss csodát. :D

(#3183) bigdigit: A legegyszerűbben úgy tudod leszinkronizálni guglival a névjegyeket, hogy a beállításokon belül bemész a fiókok és szinkronizálás pontba, ott bemész a gmail-esbe és ott vannak a szinkronizációs lehetőségek. Ha egyszer leszinkronizáltad, onnantól ha új SW-t teszel, csinálsz factory reset-et, akkor megint bemész ide, egy klattyintás és már meg is vannak.

[ Szerkesztve ]

(#3197) CHIPman válasza Eli577 (#3196) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Erre nem szabad építeni, én mindent mentettem SIM-re is. Haver névjegyeit elvileg felszinkronizáltam gmailre, és random nevek tűntek el belőle romfrissítés után. Randomot úgy értem, hogy beírási időtől függetlenül, mert pl az anyja száma sincs meg.

hardverapro.hu/tag/chipman

(#3198) bordi10 válasza pingwin011 (#3195) üzenetére


bordi10
senior tag

Automatikus kontraszt az S3-as képnél BE volt kapcsolva az tuti. Nem csinál ilyen rossz képeket, csak KI-re kell állítani, de ez csak egy példa a sok beállítási lehetőségek közül :K

[ Szerkesztve ]

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#3199) Eli577 válasza CHIPman (#3197) üzenetére


Eli577
senior tag

Én azt nem is mondtam, hogy ne mentse máshová. Én is mindig csinálok bizonyos időközönként SuperBackup-pal mentést. :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.