Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 14:11:29

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29319) gerner1 válasza Mr X (#29317) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nem tolom le magamról, és ellenkezőleg. Igen is el tudom fogadni, hogy vannak szép számmal olyanok, akik hozzám képest is hatékonyabbban használják ezt a típust, és jobb akkuidőt érnek el. Ahogy azt is, hogy ez, van akiknek nem sikerül. Egyik oldalt sem ostoroztam eddig sem. Pont azért nem, mert én is azt gondolom, hogy eltérőek a felhasználási szokásaink. Ennek is hangot adtam több alklommal, tehát szintén visszakereshető, amit Te nem tettél meg.... -Keress vissza, hogy eddig, ugyan ebben a témában miket nyilatkoztam. Ezeket vállalom. Engem azok minősítenek. Igyekszem pontosan, körültekintően fogalmazni, és írni. Nem! .. - én sem vagyok tökéletes, és ezt sem hírdettem, ahogy hasonlót sem.
Érdemes volna észrevenned, hogy ha képviselsz valamit, akkor azt mindenkivel szemben, konzekvensen kell tenned. Ezzel "PH kedvence" rangban, biztosan találkoztál már.

Nekem semmi problémám nem volt veled -sem vele- eddig sem. Értetlenül állok, a méltatlan soraid előtt, és betudom annak, hogy mondjuk ma rossz napod van, és valamiért engem találtál meg.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.