Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2050) Pompi válasza autotaxmo (#2049) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Engem most az autós dolog zavar most, nem tudom mit kezdjek vele.
Adott a kocsi Android Autoval. Előtte használtam 2 telefonnal is, semmi gond nem volt vele. Ha rádugom az S22-t, a legváratlanabb pillanatban, leginkább amikor a leginkább kellene a navi miatt, akkor dobja le magáról a telefont. Ilyenkor kábel ki/be és újra helyreáll jó esetben. Rosszabb esetben kiírja a kocsi, hogy már csak álló helyzetben fogja újra felismerni - ez mondjuk pl. autópályán nem annyira vicces (megtörtént). Persze ha menne is, akkor is egy idő után úgy felmelegedik, hogy megáll a töltés. Van az autóhoz is valami frissítés, majd azt rátolom hátha segít.

Van egy AAWireless cuccom, ha ezt kötöm össze a kocsival, akkor az stabil marad, erre a telefon wifivel kapcsolódik, tehát plusz egy dolog ami merít, de legalább stabil, működik. Viszont tölteni nem tudom, már próbáltam az autó szabad USB portjából és vettem 3 féle szivargyújtó töltőt is, van quickcharge-os is sima is, minden, van az autóban elöl is hátul is szivargyújtó, mind a kettőből próbáltam. Megy is frankón amíg nem fűti fel magát a cucc, olyankor megáll a töltés mint a szög.

Ja, előtte még próbálkoztam wireless töltéssel, az marha jó lett volna, a telefon wireless a kocsihoz, a töltőt faszán el tudtam rejteni, nem is lehetett látni, csak beraktam a telefont a középkonzolba, patent volt látványban, funkcióban, ennek így kellene működnie - csak hát úgy még jobban melegedett, konkrétan ki is írta egy idő után, hogy lekapcsolt a töltés a meleg miatt.

Egy megoldást tudok elképzelni, hogy a levegőrácsra rakok fel egy telefon tartót és tolom rá a klímát - de hát ez meg milyen már, pont azért van az Android Autó, hogy ne kelljen kirakni a telefont a kirakatba.

És hát gáz, hogy se a Huawei se a Sony telefonom nem csinált ilyet. Ez az egész azóta persze amióta bejött a meleg, addig nem volt vele gond. Az autóban persze megy a klíma, de ezek szerint kevés neki így.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.