Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:01:36

LOGOUT.hu

MOTOROLA NEXUS 6

KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3551) RAYBOMB


RAYBOMB
tag

Sziasztok!
Nexus 6 telefonom kijelzoje betort. Hol ajanljatok a cserejet es mennyi lenne? Kerlek segitsetek

(#3552) szkorhetz válasza RAYBOMB (#3551) üzenetére


szkorhetz
őstag

Nekem is volt ilyen és sajnos nem fogja megérni kicserélni.

(#3553) ati888


ati888
senior tag

Én is, hogy most elejtettem és jobban utánajártam, rájöttem, hogy nem valami jó vétel ez a telefon. Szervíz nincs, alkatrész nincs, ha külföldről rendeled drága ... Ez így elég szopó ha baj van.

Ati

(#3554) NTonee válasza adamfriday (#3547) üzenetére


NTonee
veterán

felraktam, ez nagyon jó, köszi! :R

(#3555) szkorhetz válasza ati888 (#3553) üzenetére


szkorhetz
őstag

Ár/értékben valsz ez a legjobb telefon a piacon.

(#3556) adamfriday válasza NTonee (#3554) üzenetére


adamfriday
senior tag

Szívesen! :) Érdekes módon nálam a kijelző utáni második fogyasztónak jelöli az appot az akkustat már napok óta, de az üzemidőn nem veszem észre (ébren tartása is 0mp). Majd lecsekkolnád, hogy nálad is így van-e?

(#3557) ati888 válasza szkorhetz (#3555) üzenetére


ati888
senior tag

Az igaz, de ha elejted és betörik a képernyője akkor vagy kuka vagy 50-60 ezer. 150 dollár körül lehet rendelni displayt hozzá + a javítás. Nekem csak a keret egyik sarka sérült picit, de így marad, mert keretet nem is találtam hozzá sehol külön.

Ati

(#3558) NTonee válasza adamfriday (#3556) üzenetére


NTonee
veterán

Megnézem majd 1-2 nap múlva, hogy mit ír, remélem, hogy nem felejtem el. Elég szita az agyam mostanában. :(((

(#3559) sqpp


sqpp
őstag

Annyian írták itt már, hogy leejtették a telót, hogy nem vártam a fizetésig, inkább megvettem most: [link]

[ Szerkesztve ]

(#3560) J00hnny válasza sqpp (#3559) üzenetére


J00hnny
aktív tag

Majd megirod, hogy a vezetek nelkuli toltes megy e ezzel a tokkal? Elore is koszi :R

"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."

(#3561) zsirfecske válasza ati888 (#3553) üzenetére


zsirfecske
addikt

Én is, hogy most elejtettedd és jobban utánagondoltam, rájöttem, hogy még mindig baromi jó vétel ez a telefon. Ha expansysról rendeled jó az ára, van rendes számla és garancia, normális kinti szerviz ingyen szállítással. Bár alkatrész nincs, de ha teszel rá egy üvegfóliát meg egy tokot, évekig használhatod gond nélkül.

bocs, de át kellett írnom, mert egyetlen szavával sem tudok egytérteni a hozzászólásodnak. ha széttörsz egy fémkeretes amoled kijelzős telefont, az bármelyik gyártónál drága lesz, hiszen ezek prémium komponensek.

(#3562) m_dawe


m_dawe
senior tag

Sziasztok.
Valaki kapcsolta már ki a data encryptiont? ( Titkosítást)
Észrevehető a különbség a mindennapi használat során, vagy nem érdemes kikapcsolni?

(#3563) ati888 válasza zsirfecske (#3561) üzenetére


ati888
senior tag

Nem tört el a display szerencsére, a telefon szerintem is a lehető legjobb vétel most, csak az a bajom, hogy akármi van vele ami nem garanciás nem tudom hova vinni javítani. Ha garos, akkor szó nélkül visszaküldöm az Exp...-nak, ahogy egyszer már megtettem. De ha most a keretet mindenképp ki akarnám cseréltetni, nem tudnám hova elvinni.

Ati

(#3564) sqpp válasza J00hnny (#3560) üzenetére


sqpp
őstag

Nem töltök vezetéknélkül :D

(#3565) iceQ!


iceQ!
addikt

Sziasztok,

Idáig működött az, hogy exchage levelező rendszer be volt állítva és ha keresetem a névjegyek között akkor automatikusan az ottani névjegyzékben is nézte, hogy a keresett név nincs e benne. Most ez nem történik meg.

Mi lehet a gond?

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#3566) szkorhetz válasza m_dawe (#3562) üzenetére


szkorhetz
őstag

Nem láttam különbséget semmiben, de az OTA nem megy fel, ha ki van kapcsolva a titkosítás.

(#3567) m_dawe válasza szkorhetz (#3566) üzenetére


m_dawe
senior tag

Köszi szépen a választ :R

(#3571) zsirfecske válasza tybsen (#3570) üzenetére


zsirfecske
addikt

ha xtremeguard féle spartan üveg megfelel, most van még 92% cyber monday sale 2+ termékre (CM92OFF kuponkód), ergo 4.80+ 5.87$ szállítás az ára két darabra. a szállítás bármennyi cuccra ennyi, szóval megéri összeállni többen vagy venni pl tokot mellé (nekem van ilyen, tutibiztos fesztiváltoknak király ennyiért és kisebb mint a nagyobb gyártók armor tokjai).

(#3572) Ronin- válasza ati888 (#3535) üzenetére


Ronin-
senior tag

A fém keret kb 5000 ebayen,ha jól rémlik, hátlap meg fillérek, kb 1000 huf. Csak nehéz szerelni,mert ragasztott a hátlap

(#3573) Ronin- válasza RAYBOMB (#3551) üzenetére


Ronin-
senior tag

Üdv a klubban :) múlt héten rendeltem kijelző+üveg kombót 42-ért. Sajna ez az átka,ha a kijelző az érintés érzékeny és nem digitizer van.. Baromi drága. Vicc az,hogy még a 6P-hez is olcsóbb egy 10-essel a kijelző..

Egyébként minden ilyen kijelző drága,szóval az,hogy"így nem éri meg a teló" nem helytálló. A többi se olcsó. Meg hát ki a fene vesz ez alapján telefont?!

(#3574) tybsen válasza zsirfecske (#3571) üzenetére


tybsen
addikt

Köszönöm szépen a tippet! :R

(#3575) tybsen


tybsen
addikt

Nem akarok vitát vagy indulatokat gerjeszteni, csak bosszant a dolog.. újraolvasva az itteni tesztet és a tetszett bélyegzőt látva erősen elgondolkodtató, hogy mennyire van értelme ezeknek a pecséteknek mégha szubjektív is az értékelés… Ha az androidos referencia készülék nem kap különösen vagy legalább ajánlottat akkor nincs értelme ezeknek a plecsniknek sem, de komolyan. Elhiszem, hogy az ár tekintetében nem volt akkoriban különösen ajánlott, de akkor is.. Meg ez a mondat a végén, hogy "Ettől még a Nexus 6 remekül sikerült, csak éppen az árazás a szoftveres felhozatal viszonylatában már koránt sem hangzik olyan jól, mint tavaly ilyenkor." Mert jobb egy agyontákolt cucc az akadozó felülettel?

Eddigi legjobb készülékem a Nexus 6 anyaghasználatában és gyorsaságában illetve felhasználói élményben egyaránt. Nem értem az értékelést.

(#3576) iceQ! válasza tybsen (#3575) üzenetére


iceQ!
addikt

Osztom a véleményed. Kivül-belül stabil telefon. Semmi sallang nincs a stock rendszerben.

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#3577) s3nsitivity válasza tybsen (#3575) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Ha bele olvasol a topik elejébe akkor látod, hogy pont azon hadakoztunk páran, hogy miben nyújt többet egy note.
Az tény, hogy a Stock droid még most sincs felkészítve phablet egykezes használatra de én már akkor se értettem, hogy miért kell ezért leszólni.
Az Xposede kb mindent megold plusz inkább legyen puritán és magamnak rakjam össze azt ami kell mint, hogy alapból minden szemetet rámsózzanak. Durva mennyien voltak ezen állításom ellen..
A plecsniknek van értelmük de szvsz inkább lehetne a végén szám szerint érzékelni mondjuk 1-10 skálán mint ezzel a 3 plecsnivel.

Na meg én pl Bone írására sose adok. :D

[ Szerkesztve ]

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#3578) tybsen válasza s3nsitivity (#3577) üzenetére


tybsen
addikt

Persze önmagában egy pecsétnek van értelme, ebben egyetértek Veled, csak nem a jelenlegi formájában.. Amúgy is leginkább a közösség miatt járok ide, szóval annyira nem akadok fenn már dolgokon :D mint például a karácsonyi készülék ajánló cikkben a következő mondat: "A feltöltőkártyás konstrukcióval nincs sok gond, a SIM-et sokan rögtön a fiókba vágják, itt egyedül arra kell figyelni, hogy az operátori kínálatban a legtöbb telefon kártyafüggő, azaz más cég kártyájával nem fog működni." Szóval nem tudom, hogy lehet-e ennél szájbarágósabban.. ilyenkor azért az ember erősen elgondolkodik hogy vajon ki a célközönsége a cikkeknek. . Na de direkt nem is kommentáltam nem akartam offolni-trollkodni, itt is befejezem az offot, csak muszáj volt kiírnom magamból ezt a pecsét-dolgot :DDD

(#3579) pantomimes válasza s3nsitivity (#3577) üzenetére


pantomimes
aktív tag

Arra is gondolni kell, hogy mi nem feltétlenül vagyunk átlag felhasználók. Én nem vennék már nexus telefonon kívül mást, esetleg egy motorola, vagy one plus készülék ha nagyon jó. Sokakat ezek a dolgok nem érdekelnek. Egy kollégámnak noteja van, hármas és használja az S alkalmazásokat. Mutattam neki a telefont, de neki a samsung jobban tetszik.

Más, nektek adtak a telefon mellé headsetet? Mert nekem nem és a tesztben volt a dobozban. Az alap töltő, amit adnak hozzá az is valamivel gyorsabban tölt nem? Nekem 20 %-ról kb. 1 óra alatt teljesen feltölti.

(#3580) ati888 válasza pantomimes (#3579) üzenetére


ati888
senior tag

Nekem az elsőben nem volt headset, a másodikban, amit rá másfél hétre vettem abban sem, azt viszont kicseréltettem és abban meg már volt. Szóval ki érti ezt. Mindhárom ugyan onnan volt (Ex...)

Ati

(#3581) NTonee válasza zsirfecske (#3571) üzenetére


NTonee
veterán

Az de jó fajta üveg... már másnap a kukában landolt. :D Másik telefonhoz fóliát vettem, az rossz minőségű vacak volt, mindenhol jön felfele már 1hét múlva. Rendeltem autós tartót is, igazi kínai gagyi érkezett. XtremeGuard-tól soha többé semmit. :(

(#3582) szkorhetz válasza pantomimes (#3579) üzenetére


szkorhetz
őstag

Nekem is két expansysos, egyikben sem volt.

(#3583) NTonee válasza pantomimes (#3579) üzenetére


NTonee
veterán

Az enyémben volt headset. Talán régiófüggő és nem mindig azonosat küldenek.
Az alap töltő, amit adnak hozzá, az a moto turbo charger. Nem ilyet kaptál? Ez egy elég komoly töltő, bár egyesek szerint nem tesz jót az akkunak.

(#3584) Den Hadnagy válasza NTonee (#3583) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Tudomásom szerint headset pl. csak a Franciaországba szánt verzióban van.

A turbo charger meg... Egy sietős életet élő üzletembernek jó lehet, de a melegedés miatt én maradok a lassú éjszakai töltésnél.

[ Szerkesztve ]

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#3585) pantomimes válasza NTonee (#3583) üzenetére


pantomimes
aktív tag

De, ilyet kaptam. Akkor ezt nem ajánlatos használni? Milyet használjak helyette, mekkora áramerősség legyen?

(#3586) Den Hadnagy válasza pantomimes (#3585) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Ha nem bánod, én is válaszolok, bár a kérdést nem nekem címezted:

Éjszaka, amikor van idő, bármilyen régebbi töltő (nekem egy 800 mAh-as Motorola), vagy akár egy szabvány usb (500 mAh) megteszi, nappal meg pl. egy 2A-s hagyományos is (az esetemben egy Samsung) jó , ha kell a kraft meg a sebesség. A lényeg szvsz a megfelelő minőségű kábel + mellőzd a gyorstöltőt , mert baromira melegszik, és azt egy akku sem szereti. Ez az én véleményem, biztosan lesz, aki másképp gondolja.

[ Szerkesztve ]

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#3587) zsirfecske válasza NTonee (#3581) üzenetére


zsirfecske
addikt

pedig a tok király ennyiért, az üveget még nem próbáltam de ránézésre jól van vágva meg minden, az autós tartójuk is teljesen jól szolgál.

persze igaz hogy kínai gagyit árulnak csillagászati áron konstans parasztvakítós leárazással, de ilyen 91% kuponnal vettem 20 dodó alatt szállítással egy microusb kábelt, az armor tokot, üveget és autós tartót. szóval pont mintha ebay lenne, csak egy helyről van minden és ha vmi nem oké biztos a refund.

[ Szerkesztve ]

(#3588) tybsen válasza zsirfecske (#3587) üzenetére


tybsen
addikt

Én most gyorsan két fóliát vettem egy ezresért Bp-n, teljesen rendben van és ingyen feltette a gsm boltban a srác. Egyelőre jó lesz ez, aztán meglátom mennyire karcolódik, mindenesetre teljesen jó érzés hozzáérni.

(#3589) dnelb válasza tybsen (#3588) üzenetére


dnelb
veterán

Melyik gsm bolt ez? :)

(#3590) tybsen válasza dnelb (#3589) üzenetére


tybsen
addikt

Nem akarom reklámozni, nehogy para legyen itt a fórumos alapelvekkel, de privátban elküldöm szívesen. :)

(#3591) szkorhetz válasza Den Hadnagy (#3586) üzenetére


szkorhetz
őstag

Külföldi fórumokon sehol nincs erre példa ám, egyedül nálunk fél mindenki a turbo chargertől. Mivel úgyis a telefon elektronikája szabályozza, ezért teljesen édesmindegy, hogy mivel töltöd.

(#3592) hallerlaller válasza tybsen (#3575) üzenetére


hallerlaller
addikt

azért ezekbe az értékelésekbe nagy szerepet játszik az ár, ha most kéne értékelni a jelenlegi áron elnezve a jelenlegi konkurenciát 100% hogy különösen ajánlott lenne.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#3593) -juc- válasza tybsen (#3590) üzenetére


-juc-
aktív tag

A boltok ajánlgatásával szemben megengedőbbek a modik, csak a magánszemélyek keres és/vagy kínál típusú hirdetéseit nem szeretik. :R

(#3594) Den Hadnagy válasza szkorhetz (#3591) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Abból a szempontból nem édesmindegy, hogy hány fokos az akksi meg a telefon töltés közben, én így gondolom. Van rá esély, hogy a gyorstöltő árt, az viszont tuti, hogy a kisebb mAh nem. Nekem ennyi elég.

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#3595) pantomimes válasza Den Hadnagy (#3594) üzenetére


pantomimes
aktív tag

Az az igazság, hogy a gyorstöltőnek a formája sem valami táska kompatibilis, így mindenképp nézek valami mást. Ha jól gondolom bármi, ami minőségben jó és alacsonyabb áramerősségű az megfelel, tehát akár a feleségem Samu töltőjével is tölthetem, ugye?

(#3596) NTonee válasza adamfriday (#3556) üzenetére


NTonee
veterán

Nàlam is folyamatosan a második helyen van, de mivel látszólag nem kér sokat, így nem gáz. Ami viszont annál inkább, hogy 2nap elteltével már nem működik valamiért. Újra be kellett lépni az appba, hogy magához térjen.

[ Szerkesztve ]

(#3597) MichaelScott


MichaelScott
csendes tag

Sziasztok!
Szerintetek megéri most váltani N5-ről? Az 5X-et nem érzem erolelepesnek, ujjlenyomatolvasó miatt esetleg, a 6P meg ára miatt kilőve, de mindenképp szeretnék Nexus vonalon maradni, a méret meg nem zavar.

(#3598) tybsen válasza MichaelScott (#3597) üzenetére


tybsen
addikt

Ha valaki „ötről hatra jut”, akkor határozottan előrelép, valahonnan valahová megérkezik, cselekvésében jól követhető irányt fedezhetünk fel." :DDD (Forrás)

Na de az ócska szóvicceket félretéve.. :DDD szerintem érdemes váltani, én is az általad felsorolt okok miatt váltottam 5-ről a 6-ra és 1 percig sem bántam meg. Válthattam volna már előbb is, egészen más színvonal szerintem a kettő.

[ Szerkesztve ]

(#3599) SamS20


SamS20
senior tag

olvastam külföldi fórumokat, azt mondták ha ~50% felett nem használom a kijelzőt akkor nem fog beégni.
mennyire valós ez az állítás ? van aki nagyobb fényerőn is szokta használni ? illetve aki igen az tapasztalt e már valamilyen szintű beégést.

(#3600) dnelb válasza SamS20 (#3599) üzenetére


dnelb
veterán

Én úgy csinálom hogy heti 3 nap full immersive moddal használom telót, fényerő 40-60%, szerintem ennyi elég.. Plusz ha normálisan használod, full screen appok, videók nem hiszem hogy olyan könnyen beég..

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.