Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-17 12:40:07

LOGOUT.hu

A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9117) FearTomi válasza asysoft (#9113) üzenetére


FearTomi
őstag

Hát elolvastam a cikket, inkább nem mondok róla véleményt:) A kommentelők mindegyikének egy kisebb taslit kéne kiosztani, mert amit írnak, az kb. nem igaz...

"Nem tudom, hogy a telefon, vagy az Android hibaja-e, de eleg nehezkes telefonalni vele. Ha beszelsz a kepernyo kikapcsol, es csak akkor kapcsol be, de tavolabb viszed a fejedtol. Ettol erzekenyebb emberek hajlamosak agyfaszt kapni (igen, koztuk en is). A 2., 3. ilyennel fontolgattam, hogy odabaszom es visszaterek a fapados blackberrymhez. "

Ez után hagytam abba az olvasást...látszik, hogy a kommentelő mennyire ért a telefonhoz. Ez nem hiba, hanem egy funkció ami miatt külön érzékelő van beépítve a telefonba. Nem tudom milyen agyi problémái vannak az illetőnek, de szerintem sokkal idegesítőbb, ha véletlenül megszakítod a hívást az arcoddal miközben telefonálsz, ugyanis ennek megakadályozása és az akkumlátor idő javítása a lényege a funkciónak.

Szerintem felejtsd el azt az oldalt, nagyon hamar. Ráadásul nézd meg mikor jelent meg a cikk és a mikor jelent meg a telefon:D

[ Szerkesztve ]

Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.