Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6790) Sk8erPeter válasza Ndruu (#6789) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Kösz, hogy egyből user errorra tippelsz... :DD
Legutóbb "újrageneráltam" az opera6.ini-t, az megoldást jelentett a szöveg megjegyzésére, lehet, hogy most is azt kéne, talán erre is használható lenne.
9.64-est használok, korábbi felhasználói cuccok nem igazán vannak (csak frissítettem, ennyi, de nem 10-esre, ami azért már jóval újabb, kevésbé kompatibilis - legalábbis az itt leírt tapasztalatok alapján, levelezést macerásabb beállítani, stb.), egyébként a profilt már átállítottam másik elérési útra, az eredeti nincs meg, egyébként fura lenne, ha bezavarna, ha ott is maradt volna a Doc&Settings-ben vagy Program Files-ban (de nem maradt), mivel elvileg átállítás után már nem ott keresi a program, hanem az alapértelmezett könyvtárban (ami látható az opera:about -nál, opera:config#UserPrefs -nél, stb.). De bármi elképzelhető.
Igazából a reinstall sajnos lehet, hogy tényleg ráférne, mert nem ez az egyetlen parám vele. Csak most kissé macerás lenne (túl sok megnyitott fül, amik még olvasásra várnak, és most nincs igazán időm újból beállítgatni a profilmappákat - mennyivel egyszerűbb lenne, ha ezt egyetlen kattintással meg lehetne csinálni [igaz, biztos lehet rá batch-fájlt írni, vagy hasonló]).

Regtisztítást egyébként rendszeresen szoktam végezni, nem most jöttem a falvédőről. :P

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.