Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#16901) Mawyx válasza Tothgera30 (#16899) üzenetére


Mawyx
senior tag

Nokia C3-01 a kiszemelt. Most van kettő telefonom, egy Nokia 3110 classic másodtelefon és a fő telefonom Nokia 6500, a fő telefon lenne a másodtelefonom és jönne a helyére a c3-01, a 3110-et meg árulom már. A 6500 akksija elég gyenge már, de szép formás, tetszik, másodtelefonnak megteszi még. A 3110 tökéletes, de ennyi telefon nem kell és megtetszett a c3-01, gondoltam beújtok. :)

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16902) Tothgera30 válasza Mawyx (#16901) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Az nem rossz. 3110-es anno nézegettük hogy a családba jó helye lenne, végül nem az lett, az is strapabíró kis készülék. 6500 is szép telefon, inkább női, viszont nem bővíthető és és ha sokat utazik az ember akkor nem fér rá sok zeneszám (pl.: most is 8Gb-nyi adat kóvályog a telefonomon). Nekem egy E52-esem van, szeretem, talán majd egy E53-ra cserélem le, mára nem.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#16903) pohár válasza ToBeY (#16900) üzenetére


pohár
félisten

én mindjárt kezdem a 8/6-ot, igen angolul mert igényesebbek a szinkronoknál :))

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#16904) Tim82 válasza Tothgera30 (#16902) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem hiszem, hogy van/lesz a Nokiánál E53.

Amúgy E51-em van, szerintem remek cucc, de hozzászoktam már a viszonylag nagy kijelzőhöz az SGS-emen (és mivel a telefont a rendeltetésszerű használaton felül netezésre is használom BKV-n, ez fontos szempont nekem).

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#16905) Babetta-X


Babetta-X
senior tag

Nem igazán tudtam hova fér be, gondoltam ide írom. Csinálom most a C-s jogsit, de hiába keresgélem egyszerűen nem találok olyan oktatóprogramot KRESZ-re, ami 2011-es lenne. Az a baj 2010-ben csomó szabály változás történt szóval fontos, hogy azon gyakoroljak, amin vizsgázni is fogok. Anno B-re egy csomó helyről meg lehetett szerezni, de most meg sehonnan... Nincs valakinek tapasztalata erről véletlen?

(#16906) tildy válasza pohár (#16895) üzenetére


tildy
nagyúr

Viszont a Big Tasty az jó a mekiben. De tény és való , az Angus burger, meg a Whopper odaver az átlagos mekis cuccoknak.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16907) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Arra rájöttél már tildy az angolok miért vasárnappal kezdik a hetet a naptárban. Jobb ha nem hétfővel kezdődik a hét vagy mi? :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#16908) Mawyx


Mawyx
senior tag

Azt már említettem anyuék kicsit milyenek, hogy nem megy külföldre, mert nem engedik vissza a határon... El is titkoltam minden utamat, de most megenyhültem, mondom csak örülnek neki, hoy a lányuk eljutott egy ilyen szép szigetre, így küldtem nekik képeslapot. Erre most hívott exem, hogy felhívták anyuék, hogy én dolgozok-e egyáltalán, mert kirándulgatni van időm, hazamenni meg nincs, mert mindig azt mondom dolgozok... Engem nem hívnak, velem nem beszélnek most :U

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16909) BlacKSouL válasza Mawyx (#16908) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nem engedik VISSZA? Na ez még egy érdekes vélemény. Két kézzel kapna utánuk valamelyik ország?...Szlovákia az külföld? Hát Ausztria? Arról tudnak hogy ott nincs határ? Ki ne engedné őket vissza a nem létező határon? És főleg miért?
Azért mert nekik ilyen a szemléletük, miért büntetnék a gyereküket hasonlóval? Mert ők a gondolkodásmódjuk miatt nem jutottak el oda ahova te igen?

Kicsit olyan a dolog, mint nagyanyámmal, meg a balatonszárszói takarítónővel. Nagyanyám szerint fölösleges külföldre menni, semmi nincs ott olyan, ami itthon ne lenne, ott se jobb mint itthon, nincs szebb mint a magyar vidék. Noha Magyarországot sosem hagyta el.
A takarítónő szerint meg a világon a legeslegjobb kenyér a szárszói. Ő még annál jobbat életében nem evett. Kérdésre elmondta hogy sosem hagyta el a faluját.

Van erre egy jó szó. Sőt. Több is..

Mondom én mindezt úgy, hogy bár még csak Európában, de azon belül 17 országban jártam már, 111 várost vagy helyszínt látogattam meg, volt ahol többször is voltam, illetve mivel a szlovák határnál lakom, ott számolatlanul sokszor. De egy alkalmat nem tudnék megemlíteni, amikorról rossz emlékem lenne amiatt hogy külföldön voltam.
Mondjuk én még csak 31 vagyok.. Aki teheti menjen külföldre, lásson minél többet amennyi az anyagi helyzetéből megtehető.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#16910) Mawyx válasza BlacKSouL (#16909) üzenetére


Mawyx
senior tag

Nagyon vissza voltam fogva, de az elmúlt évben rátaláltam az utazásra és elég sok helyre eljutottam, de nagyon rossz, hogy nem oszthatom meg velük az élményeimet. Fater is egy életre lemond az utazásról, úgy kell meghalnia, hogy soha nem repült, holott kaphatnának tőlem egy repjegyet, de anyu miatt nem lehet :(
Mindig van valami idegeskedés, vagy a párkapcsolatomban vagy anyuék hisztiznek még most is, hogy majdnem 30éves vagyok, vagy a melóhelyem akaszt ki.
Olyan boldog voltam, hogy pár napot külföldön lehettem, lehettünk, melóhely kiadta a szabit, de erre nem is gondoltam, hogy pont anyuék rontják el és fogalmam sincs hogyan hozzam helyre.
Ha van 2 napom is, nincs kedvem az összes pénzem arra költeni, hogy hazamenjek vidékre a puszta közepére és üljek anyám mellett az ágy szélén és nézzük egymást. Szeretek hazamenni, nem erről van szó, de más is van a világon. Ők Pesten soha meg nem látogatnak, holott rokkantnyugdíjasok, idejük lenne rá. :U

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16911) BlacKSouL válasza Mawyx (#16910) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Eszembe jut az az Erzsike néni, aki mikor a tévében valami vetélkedőben szerepelt, akkor volt talán 70 éves, és mikor találkoztunk vele Krétán '97-ben, akkor talán 72. És egyedül, 72 évesen elutazott repülővel Krétára nyáron nyaralni a tengerpartra, és jól érezte magát.

Mindig is lesz kontraszt a nyitott és a konzervatív gondolkodás, neveltetés, világszemlélet között. Ha valaki úgy szokja meg, ahhoz szokik hozzá, akkor később egyre kevésbé lesz rugalmas, egyre kevésbé lesz nyitott az új dolgok iránt. Ha meg még az addig megszokott életéhez elméleteket, is gyárt, és ahhoz görcsösen képes ragaszkodni, akkor sajnos ezt kénytelen az ember tudomásulvenni.
Aki fiatal korától kezdve utazhat, világot láthat, sokkal kevésbé lesz ilyen.

Vannak bizonyos áthidalhatatlan szakadékok, amiket jobb meg sem próbálni áthidalni. Én sem próbálom anyáméknak ecsetelni hogy milyen buliban voltam szombaton, mert úgysem tudnák úgy értékelni mint mondjuk a haverjaim.

Ha az ember megtehet valamit, valami újat, és jól érzi magát, akkor örüljön neki, próbálja meg csak annak elmesélni aki értékeli is, nem pedig lehúzza érte. Ne hagyja magát befolyásolni még akkor sem ha családtag. A családtag élete úgyis olyan amilyenné ő alakítja magának, az ember miattuk ne fossza meg magát az események maradéktalan élvezetétől. Mert akkor egy boldogtalan és egy boldog ember helyett két boldogtalan ember lesz.
30 évesen már az ember csinálja azt ami neki jó, ne azt amit bárki elvár tőle.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#16912) syler


syler
aktív tag

Srácok. Érdemes 17180 Ft-ért feljelentést tenni, vagy a rendőrségen elhajtanak a picsbe?
Vettem a vaterán 4 használt gumit, 4.5 mm-es profil mélység volt megadva, ezzel szemben kopásjelzőig kopottak a gumik! Biztos ami biztos alapon egy gumissal írattam egy szakvéleményt. Az eladóval közöltem emailben, de a válasza annyi, hogy használt termékre nem tud garanciát vállalni! Nem az a 17k forint aggaszt annyira, de azért már szemetet csak ne vegyek! Komolyan mondom, a gumisoknál a szemétben jobb gumik vannak. Kérdés, hogy megéri e rendőrségre mennem ezzel? Köszi.

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#16913) fokukac válasza BlacKSouL (#16909) üzenetére


fokukac
nagyúr

na, megszámoltam én is. Európában 18 ország, az USA-ban további 8 állam. :) plusz ugye Algéria.

utazzatok, ha van pénzetek, és nem sajnáljátok a CO2 lábnyomot! :)

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#16914) lorcsi válasza Mawyx (#16908) üzenetére


lorcsi
veterán

ez meglepett hogy lány vagy, ilyen avatarral :)

(#16915) Mawyx


Mawyx
senior tag

Én csak 8 országban jártam :( Majd lesz több is :K

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16916) kételkedem válasza syler (#16912) üzenetére


kételkedem
addikt

Megkárosítottak? Igen!
Pénzbe kerül a bejelentés? Nem!
Írd meg az eladónak, hogy a negatív értékelés mellett a gumistól kapott szakvéleménnyel a rendőrségre is elsétálsz, amennyiben nem utalja vissza a vételárat! Nehogy már a veszélyes hulladékért még fizess is! :N

BS nagyon fontos a nyitottság, a széleskörű világlátás! Fontos lenne minden fiatalnak (de akár idősebbnek is), hogy lássa azt, hogy nem csak olyan élet létezik, ami őt a mindennapokban körülveszi! Én mindenhova elrángattam a gyerekeimet. Sajnos anyagiak miatt a töredékét utaztam annak, mint amit szeretnék, de országon belül és Európában is láttunk érdekes dolgokat. Láttuk, hogy van aki jobban él tőlünk, de vannak akik sokkal rosszabbul! Lehetnék örök elégedetlen, mert sok mindenem nincs, ami esetleg másnak van. Ehelyett én is és a gyerekeim is nagyjából reálisan el tudjuk magunkat helyezni a világban.

Száz szónak is egy a vége: tanulni, utazni, tapasztalni! :K

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#16917) tildy válasza BlacKSouL (#16909) üzenetére


tildy
nagyúr

Ne beszeljetek itt utazasrol, mert rossz kedvem lesz :((( :U :DDD

En is mennek, (ha esm nem lenne itt velem,szerintem mar bejartam volna vilagot) , de egyedul nem akarok menni, kettonknek meg draga (egy fizubol legalabbis) , foleg most, hogy majd 1.5 ev alatt majd dupla annyi lett az alberlet (sajat lakas, csak mi vagyunk) ...

MAwyx: bammeg, ez de kemeny (hogy nem hivnak) .... Hat erdekes szuleid vannak. En mindenesetre odaszolnek nekik, hogy ha annyira latni akarnak, nem csak te tudod felemelni a popod.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16918) syler válasza kételkedem (#16916) üzenetére


syler
aktív tag

Ez megtörtént. Negatív vélemény is, de közölte a vélemény visszajelzésben, hogy mivel "durván fenyegetőzöm" nem fizeti vissza. A durva fenyegetőzés annyiból állt, hogy közöltem vele, hogy feljelentem, ha nem utalja vissza. Mindegy köszönöm, most bemegyek a rendőrségre, kinyomtatom az emaileket, még egy másik gumishoz is bemegyek, és majd meglátjuk mi lesz. Köszi:)

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#16919) Dylen válasza Mawyx (#16915) üzenetére


Dylen
aktív tag

Én csak 4-ben, +1en átutaztam. Azt hiszem vesztettem.

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#16920) tope


tope
addikt

Olaszban 2x1 hét, Görög 1x1 hét, Ausztria gyerekoromban többször pár óra, Szlovákia 2x2 nap és azt hiszem ennyi. Most meg pénzem sincs rá, hogy menjek, na meg nincs kivel se

(#16921) fokukac válasza tildy (#16917) üzenetére


fokukac
nagyúr

nesírjál már, most voltatok Portugáliában, nem? :)

A 'zuradat meg zavarjad most már elfele dolgozni, mert el van teljesen kanászodva..! A mekkdoncsiba mindig keresnek szabadbölcsész programozókat..! :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#16922) tildy válasza fokukac (#16921) üzenetére


tildy
nagyúr

Harom honapja volt :P

Csak a kepeimet kaptam msot vissza a Transcendtol. Sajnos a videoknak reszeltek. :(
az uram meg dolgozik . Igaz meg el kell telnie egy idonek, mire anyagilag is meglatszik jobban.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16924) Mawyx válasza tildy (#16917) üzenetére


Mawyx
senior tag

Megnézném az új kecótokat, de anyuéknak ne küldjünk képeslapot, jó?! :D :U

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16925) kételkedem válasza nike_ (#16923) üzenetére


kételkedem
addikt

Szülői fejjel belegondolva, hogy engedje el az ember a gyerekeit a suliba, ahol előfordulhat, hogy a klotyón megbicskázzák őket? :(

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#16926) tildy válasza Mawyx (#16924) üzenetére


tildy
nagyúr

oksa:D Lajos azota mar profi hazi pizza es sajtos pogi gyartasban:D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16927) Terminator17


Terminator17
senior tag

az erős csontozatot mire szokták mondani? amibe sokkal több a kálcium és azért nehezebb?

Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

(#16928) FehérHolló válasza Terminator17 (#16927) üzenetére


FehérHolló
veterán

Erős fizikai terhelésre (pl. futás, súlyemelés, stb.) az adott mozgásban szerepet játszó csontok összesűrűsödnek, így jobban bírják az igénybevételt. Ez egy elég hosszú folyamat eredménye.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#16929) Terminator17 válasza FehérHolló (#16928) üzenetére


Terminator17
senior tag

de akkor pl egy ilyen teszem azt iskolai vizsgálaton mért mondják azt hogy xy neked erős csontozatod van ezért xy kg. tehát ez részben akkor örökletes nem?

Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

(#16930) pohár válasza nike_ (#16923) üzenetére


pohár
félisten

felnéztem kurucra is, valahogy éreztem... :W

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#16931) Tothgera30 válasza Tim82 (#16904) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Pedig jó lenne...

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#16932) tbs válasza FehérHolló (#16928) üzenetére


tbs
addikt

Genetika meg smafu, mi..? ;)

(#16933) FehérHolló válasza tbs (#16932) üzenetére


FehérHolló
veterán

A fenti hatáshoz képest igen, persze nem árt, ha genetikailag erősen kezdesz. :)
Így legalább tudsz alkalmazkodni ahhoz, ha esetleg elhízol. :P

Terminator17: Iskolai vizsgálaton ezt legfeljebb ránézésre állapítja meg a megfelelő humán entitás.

Késelésről meg annyit, hogy rugdossátok már meg kollektíven egyik szünetben. A bíróság úgysem tud ellene fellépni, mert kiskorú.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#16934) Mawyx


Mawyx
senior tag

Egy ilyen anyuéknak netezős gépnek karácsonyra nagy hülyeség?

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16935) tbs válasza Mawyx (#16934) üzenetére


tbs
addikt

Igen.

Lepd meg őket máshogy: költözz külföldre. :DDD

(#16936) Mawyx válasza tbs (#16935) üzenetére


Mawyx
senior tag

Anyám el is ájulna az biztos :DDD

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16937) fokukac válasza Mawyx (#16936) üzenetére


fokukac
nagyúr

Lehet, egyszer erőszakkal átvinnéd Ausztriába, és meglátná azt a gazdagságot, rendezettséget, tüchtigséget, azt a tájat, vissza se akarna jönni.

Gyerekkorom egyik sokkja az volt, amikor Grazban megláttam a becsületkasszás újságost az utcán...
A második, amikor 10 évvel később láttam, hogy úgy sielnek, hogy mindenki csak úgy lerakja a cuccát a hütte előtt, és senki nem lopja el...
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen nincs kerítés...

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#16938) Tim82 válasza fokukac (#16937) üzenetére


Tim82
nagyúr

Viszont nekik van Wolfgang Priklopil-juk is. ;]

Mawyx: jó gép, csak nem árt bele még +512 MB so-dimm DDR RAM. Úgy már tényleg jó lesz netezős cuccosnak.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#16939) FehérHolló válasza Tim82 (#16938) üzenetére


FehérHolló
veterán

Netezős gépnek mi a búsbánatnak kell laptop?
Ráadásul fele kamu a linkelt hirdetésnek. Bár ennyi pénzért még bőven belefér, senki nem vár csodákat. (Karácsonyi ajándékként nálunk ennek a negyede szokás értékben. :D)

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#16940) Tim82 válasza FehérHolló (#16939) üzenetére


Tim82
nagyúr

Pl. mert csendes, kisfogyasztású, beépített "szünetmentes" és "monitor" is van benne? (Egyébként is rossztól kérdezed, talán Mawyx-ot kellene, nem? :P )

És ugyan már melyik fele kamu a hirdetésnek, részleteznéd? Merthogy én kb. a smart card readert mondanám annak, ami amúgy teljesen felesleges fícsör egy átlagfelhasználónak. Egyébként a specifikációi nagyjából hitelesen vannak megadva az nc8000-nek...

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#16941) FehérHolló válasza Tim82 (#16940) üzenetére


FehérHolló
veterán

A saját évjáratában és kategóriájában nem kis fogyasztású, mai játékra egyáltalán nem alkalmas, bár a Heroes3 még talán fut rajta. (Solitaire ftw!) A szünetmentessel az akku feltételezett állapota miatt viszont vitatkoznék.
A másik pedig, hogy erősen valószínűsíthető, hogy több ilyen gép is rendelkezésére áll, hogy eladja (több = 5+). Mivel 20+ mennyiséget más fórumokon lehetne értékesíteni, ezért valószínű, hogy egy bontóból szerezte előzőleg leselejtezett gépekként, így a tartósságuk is erősen megkérdőjelezhető.

A fentiek nem befolyásolják azt a tényt, hogy napi 1-3 óra netezős használatra tök jó választás, főleg a beépített monitor miatt. :)

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#16942) Tim82 válasza FehérHolló (#16941) üzenetére


Tim82
nagyúr

Egy desktop géphez képest viszont nagyon is jelentősen kevesebbet eszik (természetesen egy Pentium M ULV CPU-s subnotebook azért bőven kevesebbet fogyaszt, de többet is kérnének érte valószínűleg), az eladó egészen pontosan azt írja, hogy jó pár éves meg mai casual játékok (nyilván böngészős-flashes, meg Angry Birds-szerű mókák) jól futnak rajta. Konkrétan a Sims-et emlegeti még, mint játékot, amelynek gépigényét még ez a noti is bőven meghaladja. Ja igen, akár egy 5 perces akku is elegendő szünetmentesnek, hiszen csak annak kell megfelelnie, hogy áramszünet esetén ne szálljon el a gép, hanem legyen idő menteni/kényelmesen kikapcsolni a gépet.

Az, hogy hány gépe van, azt nem az én dolgom megítélni, de tapasztalatom szerint legtöbbször egyszerűen céges dolgozó (vagy dolgozón keresztül ismerőse) tényleg baziolcsón megveszi a cég kiárusításán leselejtezett gépeket. Ilyen nálunk is van, pechemre nem volt szükségem még 5k-ért sem P4-alapú HP-Compaq desktop workstation-ökre.

A vastagított részben amúgy egyetértünk. :K

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#16943) nike_ válasza pohár (#16930) üzenetére


nike_
addikt

igen, de ezt itt nem lehet...

(#16944) Mawyx válasza FehérHolló (#16939) üzenetére


Mawyx
senior tag

Mert ennyibe egy komplett asztali is belekerülne és az hangos meg nagy meg nem hiszem, hogy nem fogyaszt többet, mint egy helyes kis laptop.
Nálunk se szokás nagy karácsonyi ajándék, de mondogatjék, hogy jó lenne nekik internet... Szerintem már írtam, hogy megkaphatnák az én laptopomat, magamnak meg vennék jobbat :D de ez sajnos nem megy, a hirdetett cucc meg olcsónak tűnik és sok hirdetéses, sok pozitívos ph-s tag.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16945) Dylen válasza Mawyx (#16944) üzenetére


Dylen
aktív tag

Huhú, ők maguk mondják, hogy kell nekik internet... böngészés, kattintgatás, szörfölés... még az is lehet, hogy kinyílik előttük a világ :D

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#16946) venember83 válasza Dylen (#16945) üzenetére


venember83
nagyúr

A virtuális világra kíváncsiak.

(#16947) FehérHolló válasza venember83 (#16946) üzenetére


FehérHolló
veterán

Szerintem inkább apuci megunta a videokazettáit. ;]

Skynet is real. It's called Google.

(#16948) Mawyx válasza Dylen (#16945) üzenetére


Mawyx
senior tag

Szerintem csak azért, mert hallják mindig ezt nyomkodom. Csak ezentúl percenként vehetem fel a telefont, hogy it helpdesk, jó napot, miben segíthetek? :D

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#16949) tildy válasza Mawyx (#16944) üzenetére


tildy
nagyúr

En is gondolkodok szuloknek egy 139 fontos dell netbookon. :D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16950) venember83 válasza FehérHolló (#16947) üzenetére


venember83
nagyúr

Az is a virtuális világ része.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.