Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#16909) BlacKSouL válasza Mawyx (#16908) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nem engedik VISSZA? Na ez még egy érdekes vélemény. Két kézzel kapna utánuk valamelyik ország?...Szlovákia az külföld? Hát Ausztria? Arról tudnak hogy ott nincs határ? Ki ne engedné őket vissza a nem létező határon? És főleg miért?
Azért mert nekik ilyen a szemléletük, miért büntetnék a gyereküket hasonlóval? Mert ők a gondolkodásmódjuk miatt nem jutottak el oda ahova te igen?

Kicsit olyan a dolog, mint nagyanyámmal, meg a balatonszárszói takarítónővel. Nagyanyám szerint fölösleges külföldre menni, semmi nincs ott olyan, ami itthon ne lenne, ott se jobb mint itthon, nincs szebb mint a magyar vidék. Noha Magyarországot sosem hagyta el.
A takarítónő szerint meg a világon a legeslegjobb kenyér a szárszói. Ő még annál jobbat életében nem evett. Kérdésre elmondta hogy sosem hagyta el a faluját.

Van erre egy jó szó. Sőt. Több is..

Mondom én mindezt úgy, hogy bár még csak Európában, de azon belül 17 országban jártam már, 111 várost vagy helyszínt látogattam meg, volt ahol többször is voltam, illetve mivel a szlovák határnál lakom, ott számolatlanul sokszor. De egy alkalmat nem tudnék megemlíteni, amikorról rossz emlékem lenne amiatt hogy külföldön voltam.
Mondjuk én még csak 31 vagyok.. Aki teheti menjen külföldre, lásson minél többet amennyi az anyagi helyzetéből megtehető.

Aláírás (nem kötelező megadni)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.