Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#16910) Mawyx válasza BlacKSouL (#16909) üzenetére


Mawyx
senior tag

Nagyon vissza voltam fogva, de az elmúlt évben rátaláltam az utazásra és elég sok helyre eljutottam, de nagyon rossz, hogy nem oszthatom meg velük az élményeimet. Fater is egy életre lemond az utazásról, úgy kell meghalnia, hogy soha nem repült, holott kaphatnának tőlem egy repjegyet, de anyu miatt nem lehet :(
Mindig van valami idegeskedés, vagy a párkapcsolatomban vagy anyuék hisztiznek még most is, hogy majdnem 30éves vagyok, vagy a melóhelyem akaszt ki.
Olyan boldog voltam, hogy pár napot külföldön lehettem, lehettünk, melóhely kiadta a szabit, de erre nem is gondoltam, hogy pont anyuék rontják el és fogalmam sincs hogyan hozzam helyre.
Ha van 2 napom is, nincs kedvem az összes pénzem arra költeni, hogy hazamenjek vidékre a puszta közepére és üljek anyám mellett az ágy szélén és nézzük egymást. Szeretek hazamenni, nem erről van szó, de más is van a világon. Ők Pesten soha meg nem látogatnak, holott rokkantnyugdíjasok, idejük lenne rá. :U

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.