Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:50:54

LOGOUT.hu

Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33543) rottenbull válasza torzo (#33542) üzenetére


rottenbull
senior tag

En inkabb a jobb gep, es kesobb nehany jobb lencse megoldasra szavazok.
Az volt a tapasztalatom az 1100D-vel, hogy az atlag lencsekkel eleg kozepszar minosegu fotok jonnek ki belole. Ha valaki egy ilyen geppel ugrik neki a vilagnak, az ugysem fog L-es lencseket ratenni.
Siman vennem a jobb gepet, mert lencsebol tul nagy a valasztek es a jobbak nagyon sokba is fajnak.
Semmi ertelme, hogy az egyik kozepfos lencset atlepve egy kicsit dragabb, de ugyanugy kozepfos lencsere koltson, es ezert vegyen gyengebb gepet. Az a tapasztalatom, hogy a vazak sokkal lassabban cserelodnek fotosoknal, mint a lencsek.
Illetve jobb egy komolyabb gepen megtanulni az alapokat, kesobb nem kell mindent ujratanulni, amikor fejlodne. A tanulasi gorbe a legtobb esetben ugy nez ki, hogy az elejen rohadt sokat fejlodik az ember, azutan lelassul, es inkabb egyes funkciok kihasznalasara szukul ra az illeto. Sok ertelmet nem latnam, hogy vegyen egy tok alap gepet, majd fel-egy ev mulva mar ki is ismerte, es valtana feljebb, mert a hatarait is latja. Ha akkor nem lesz hirtelen 200 ezre, lehet le is teszi orokre.

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.