Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Mortal Kombat

Hozzászólások

(#951) FefeeX válasza Föcsök (#950) üzenetére


FefeeX
veterán

Nekem már megvan az éterben :P Csak haza kell érnem letölteni... És reménykedni, hogy nem b@sztak el még több dolgot a patch-ben...

#952: sajna, mint látszik, elég elb@szott egy csapat ez, már bocsánat, elég összevissza dolgoznak, ha én csinálnék ilyeneket a melóhelyemen, már nem lenne meg...

[ Szerkesztve ]

(#952) Föcsök válasza FefeeX (#951) üzenetére


Föcsök
aktív tag

Jó már neked! Csak annyira nem értem, hogy minek írják a hír elején hogy "menj és töltsd le, játssz meg minden ilyen nem létező dolgot, ha kb a hír után vagy 5 óra múlva lesz tényleg valami:
Store Updates! Get your Store Updates!
Wednesday – new games – let’s go.

Two highly anticipated titles drop this week, the much delayed Spelunker HD and the slightly less delayed SEGA Rally Online Arcade, both great titles with very different focuses! I recommend you give them a try. And another mini graduates to become a full PSN title this week – Alien Zombie Megadeath is now available for just over a fiver. If you like platforms, alien zombies and shooting, there is no better choice.

The Uncharted Multiplayer Beta also makes its way to the main Store for a second week of car-jumping, cargo-plane, pirate-shooting mayhem.

We’ve a new batch of discounts, courtesy of EA – 30% off a great selection of EA PSN titles (and a piece of high calibre golfing DLC!)

Enjoy, I’ll be around to talk to you in a little while.

Köszi Ross :DDD

(#953) Misály válasza FefeeX (#949) üzenetére


Misály
addikt

- Ez egy szamitogep, az hogy van rajta egy buta shell attol meg az, bugok nincsenek kizarva, emberek keszitik ezt is.

- Abban igazad van hogy nem tolom annyit online, velemenyem szerint amig nincs kozepeuropai kozosseg a lobbyban addig lassu lesz, es 5 evnyi q3 utan erzi az ember a pinget

- Aki offline jatszik annak nem dobja fel a patchet alapbol, aki online (XBOX live gold accal belogolt ) jatszik es van dlc-je ne rinyaljon azert mert aki nem vett dlc-t nem tolt le felesleges + megakat, infrastruktura szempontjabol ez a koltseghatekony megoldas, ez nem troger programozas, hanem okos infrastrukturaszervezes. Csak vannak a kazuarok, akik nem fogjak fel, de nem is dolguk hogy felfogjak.

"a többiek meg le vannak szarva, jelen esetben azok, akik plusz pénzt fizettek, és nem kapják meg amiért fizettek." - mit nem kaptal meg a penzedert? En mindent megkaptam ami le volt irva.

Pont hogy tevedsz, IT-skent tudom hogy egy eszkoz sem valtja meg a vilagot, magam is meglepodtem hogy amig nem all fel a kinect es elinditod a mortalt, kifagy a cucc. De hat ilyen ez a szakma, ha lenne kesleltetes, akkor rinyalnanak a userek, igy a fagyasert rinyalnak. Nalam ez nem kognitiv disszonancia, hanem minimalis hozzaertes-tovabbgondolas

(#954) FefeeX válasza Misály (#953) üzenetére


FefeeX
veterán

"Ez egy szamitogep, az hogy van rajta egy buta shell attol meg az, bugok nincsenek kizarva, emberek keszitik ezt is."
Kizárva nincsenek, DE programozóként ha te ilyen hibákat hagynál a programomban, úgy rúgnálak ki, hogy a lábad sem érné a földet, és elintézném, hogy pénztárgépeket programozz életed végéig. Eszem megáll basszus, egy monkey teszt 2 óra, patch-el és patch nélküli géppel egymás ellen megpróbálni, melyik karakter melyikkel megy együtt és melyikkel nem. Hubazz nem megy, kidob; ne adjuk ki. Nem arról van szó, hogy valahol bepixelez, esetleg a játék egy 3 órás szakaszán bedob valami sz@rt, ez egy tátongó hiba, amit csak az nem talál meg, aki nem keresi, mert nem akar rá időt szánni, mondván úgyis jó, vagy ha nem majd javítjuk, esetleg a kazsuál hőzöng egy kicsit majd nem játszik, úgyis megvette már a programot, nem múlik rajt semmi --> KICK IN FACE (bár munkám szempontjából nem programozó vagyok, sok programozást tanultam, használtam, stb, ilyenért még a középiskolában is max egy kettest kapsz, nagyon max.)

"velemenyem szerint amig nincs kozepeuropai kozosseg a lobbyban addig lassu lesz, es 5 evnyi q3 utan erzi az ember a pinget"
nem is erről van szó, valamennyi ping most is van, megérzed, de megjavították, előtte 5-10sec lag is előfordult. Remélem, programozói mivoltodból adódóan talán megérted a különbséget... Csak sajnos a javítások óta mással van baj.

"jatszik es van dlc-je ne rinyaljon azert mert aki nem vett dlc-t nem tolt le felesleges + megakat, infrastruktura szempontjabol ez a koltseghatekony megoldas, ez nem troger programozas, hanem okos infrastrukturaszervezes."
már bocsánat, de lóf@szt. Ha megvettem Skarlet-et, azért vettem meg, hogy online azzal játsszam. Mert ennek a játéknak a multija pont arról szól, hogy egy ember általában egy karaktert gyakorol be, azzal jó, azzal ver le mindenkit. Ha ezt egy pitiáner b@rom elb@ssza egy marhasággal, azt csak a Te kognitív disszonanciáddal lehet pont bemagyarázni így, hogy ez azért van, mert... (természetesen nem rád gondoltam mikor ezeket írom, egyedül a kognitív disszonanciád az meg a nagy programozói együttérzésed, ami idekever)
Arról nem is beszélve, hogy felkerül a patch, ami ingyen adja skarlet-et, de eltűnik a fele karakter bázis. Az is normális,nem? Azt is így akarták... Jáj...

"Nalam ez nem kognitiv disszonancia, hanem minimalis hozzaertes-tovabbgondolas"
Nem szeretem amúgy, mikor a lustaságot és az amatőrizmust valaki megpróbálja úgy beállítani, mintha az tervezett, és milyen okos döntés lenne. Én meg marketinges vagyok, tehát asszem ez a terület inkább az én, mint a Te kompetenciád, és nagyon, de nagyon távol jársz az igazságtól... Pont attól kogitív disszonancia amúgy, hogy Te azt gondolod, hogy nem az, ha tudnál róla, tennél ellene, és máris megszűnne a tény.

Az a baj, hogy nagyon sok ember nagyon szűk látókörű, és csak a saját területére és érdekére tud koncentrálni... És a baj akkor jön, ha ilyenek kerülnek felelős pozícióba, mert amíg Te csak megpróbálod magyarázni, így gyakorlatilag nem károsítasz senkit, max felhúzod a hozzáéretőket picit, addig aki pozícióban van, óriási blődségeket követ el.

(#955) FefeeX válasza Misály (#953) üzenetére


FefeeX
veterán

"hogy amig nem all fel a kinect es elinditod a mortalt, kifagy a cucc."
nekem érdekesmód nem a gép indításánál fagy ki, ugyanis sosem nyomok játékot egyből. Azért, mert van egy csomó dolgom, szóval elmászkálok akár 10 perceket is a box bekapcs meg a játék indítás közt. A játékon belüli fagyást viszont már nem tudod ilyennel magyarázni. Korábban nem volt, most meg van. Néha, kiválasztok egy karaktert, fagy. Az egész gép. Random. Érdekes, semmi más játék közben nem. Tehát nem hardveres hiba. És patch-hez köthető, mivel aznap kezdte el amikor először patcheltek...

(#956) Föcsök


Föcsök
aktív tag

PSN UK! Fent van szedjétek, én is azt teszem! :C

(#957) FefeeX válasza Föcsök (#956) üzenetére


FefeeX
veterán

Kenshi nekem játékstílusban nem gyere be... :)
Skarlet jobban. Azzal egész jól is tudok játszani, ezzel meg csak vakon nyomogatom a gombokat, olyan egyforma mindene... :( Nem tetszik, remélem Rain jobb lesz... :)

(#958) TazLeacher válasza Föcsök (#956) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nekem kidobott megint valami 3,14 fonos Kenshi-t amit meg lehet venni...most ez hogy is van? Múltkor kifizettem 3,14 fontot Skarletért és most megint ki kellene fizetnem? :F

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#959) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Úgy látszik, hogy kicsit elbeszéltünk egymás mellett az XBOX-osokkal... :F

Ahogy látom nálunk nem úgy van, mint nálatok, nálunk csak külön lehet megvenni mindent, nincs ilyen Season Pass... :(

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#960) Misály válasza FefeeX (#954) üzenetére


Misály
addikt

"(bár munkám szempontjából nem programozó vagyok, sok programozást tanultam, használtam, stb, ilyenért még a középiskolában is max egy kettest kapsz, nagyon max.)"

Hozzanemertesedbol fakadoan mellozuk a parbeszedet, mert csak nagyobb hulyesegeket irsz.

"Kizárva nincsenek, DE programozóként ha te ilyen hibákat hagynál a programomban, úgy rúgnálak ki, hogy a lábad sem érné a földet, és elintézném, hogy pénztárgépeket programozz életed végéig."

Ez nem a programozo hanem a tesztelomernok hibaja;) projektszervezes egyes.
Arrol nem is beszelve hogy ilyenert jobb helyeken nem rughatsz ki embert, ez nem a kkv szint.

Lent van a DLC es nem fagy a jatek online mod se ( Skarlet DLC ota olyan 20 meccset toltam annyi ido alatt ki kellene jonnie a dolognak ),az elozmenyekrol nem tudok mivel csak ket hete van meg a cucc.

Eleg hulyen ertelmezed a kognitiv disszonanciat, ha nalad van problema abbol nem kovetkezik hogy nalam is es letagadom:)

Nem, nem vagyok programozo, infrastrukturaval dolgozom

"Ha ezt egy pitiáner b@rom elb@ssza egy marhasággal, azt csak a Te kognitív disszonanciáddal lehet pont bemagyarázni így, hogy ez azért van, mert... (természetesen nem rád gondoltam mikor ezeket írom, egyedül a kognitív disszonanciád az meg a nagy programozói együttérzésed, ami idekever)"

Nem kognitiv disszonnancia es nem is egyutterzes megegyszer, hanem alapveto ismerek es turelem. Ha van ralatasod ilyen rendszerekre akkor elfogadod, hogy nem megy minden egybol, 100%os rendelkezesreallas nem letezik. Csak ezt egy kazuar nem fogja fel.

"Az a baj, hogy nagyon sok ember nagyon szűk látókörű, és csak a saját területére és érdekére tud koncentrálni... És a baj akkor jön, ha ilyenek kerülnek felelős pozícióba, mert amíg Te csak megpróbálod magyarázni, így gyakorlatilag nem károsítasz senkit, max felhúzod a hozzáéretőket picit, addig aki pozícióban van, óriási blődségeket követ el."

Szerintem higgadj le, es ne irogass hulyesegeket:) Beke van.

[ Szerkesztve ]

(#961) Misály


Misály
addikt

Leszedtem Kenshit, kurvajo a 2-es fatalitiy-je es konnyu chain-kombozni vele, jo sok tavoli tamadasa van. Lassu de hirtelen mozdulatai vannak ( nem tudom jobban leirni, megindul es daral )

Ezzel fogok jatszani,nem ugy mint Skarlettel, rajottem a pattogos-pics*k kozul csak sonya es kitana jon be.

[ Szerkesztve ]

(#962) FefeeX válasza Misály (#960) üzenetére


FefeeX
veterán

Valóban nem fogjuk megérteni egymást, mert, bár a személyeskedést a kazuározással meg a hülyének nézéssel már jóval korábban Te kezdted (ezzel húztál fel amúgy), de egyszerűen ha valakinek ennyire csőlátása van, és a baromságot ennyire meg akarja magyarázni, akkor menjen orvoshoz.

-törölve- mivel rám is vonatkozik a vége. Lényeg, hogy te így gondolod, én meg nem próbállak a kis világodból kizökkenteni.

Minden esetre, ha továbbra is kioktathatnékod van, privátban, kérlek. És nem csak itt, hanem a fórumban akárhol. A kazuározás, meg a szerinted hülyeséget gondol-ozás, a személyeskedés nem a fórumba való.

[ Szerkesztve ]

(#963) Misály válasza FefeeX (#962) üzenetére


Misály
addikt

Szovegertes tovabbra is egyes, te iranyodban nem irtam semmit. Es kinek nem inge...

Ez nem kioktatas, hanem szaraz tenyek, be kene latnod hogy a hozongesed es kovetelesed barmennyire is jogos, tobbnyire kivitelezhetetlen, soha semmi nem lesz tokeletes es most te szivtad meg. Shit happens.

Nem csolatasom van, nem kell nekem orvos, ilyen rendszerekkel foglalkozom mint mondtam, ezert tudom ( es kepes vagyok elfogadni ) hogy az ilyen jellegu problemak elofordulhatnak. Egy atlagember nem fogadja el, es ez teljesen normalis, ettol meg egyikunk sem hulye.

(#964) Föcsök válasza TazLeacher (#958) üzenetére


Föcsök
aktív tag

Azt hitted 3.2 fontért megkapod mindkét karaktert? :C Viccet félretéve a lényeg, hogy igen nekünk egyesével kell megvenni majd a harcosokat. Tehát nálunk nincs ez a 3-at fizet (3x3.19 fontnak megfelelő MS pont azt hiszem 1200) 4-et visz. Mi 4-et fizetünk, és annyit is viszünk, még így is jól járunk. :DDD Amúgy kb Kenshi nálam kifújt, kaka vagyok vele is, az első fatality is felbasz kb 10-ből egyszer sikerült bevinnem.:D

(#966) TazLeacher válasza Föcsök (#964) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Hogy őszinte legyek....IGEN!. :U Lehet naívság volt azt hinni, hogy 1.000 Ft-ért nem 1 embert kapok.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#967) FefeeX válasza TazLeacher (#966) üzenetére


FefeeX
veterán

A mai világban naívság volt biza :) Sajna ez van, ennyiért is megveszik... Még úgy is, hogy szutyok a support, a kivitelezés meg hibáktól hemzseg...

Skarlet nekem mondjuk bejött, Kenshi viszont nem. Valahogy minden amit csinál ugyanúgy néz ki, nem túl változatos, mondjuk elég jól lehet vele darálni csak random gombnyomkodással is :P

Viszont az érdekes, hogy nálatok nincs Season Pass... Az újdonságoknál sem dobta fel a lehetőséget? (xboxon meg arra kell vigyázni, hogy megveheted a season passt, meg még mellé duplikáltan megveheted egyesével a karaktereket, nem fog szólni, hogy már megvan...)

(#968) Misály válasza Kanczy (#965) üzenetére


Misály
addikt

Ja, pontosan ezt mondtam. Szovegertes egyes.

"xboxon meg arra kell vigyázni, hogy megveheted a season passt, meg még mellé duplikáltan megveheted egyesével a karaktereket, nem fog szólni, hogy már megvan..."

Na mondjuk ez telleg ugyetlen, ha valaki megvette a seasont letilthatnak a tobbit ez valoban trehany dolog.

[ Szerkesztve ]

(#969) FefeeX válasza Misály (#968) üzenetére


FefeeX
veterán

Kiírták helyette, hogy nehogy megvedd, de csak a season pass leírásában. És nem, nem csak ez a trehány dolog. Sőt, ez lehet, hogy direkt volt, mert ennek van értelme az általad magyarázottak ellenében... (tisztességről természetesen nem beszélek, csak értelemről)

Lassan azért felmerülhetne benned, hogy a megfogalmazásaiddal, vagy pont a nézeteiddel lehet a probléma (magyar nyelv használata egyes, leülhetsz) --> érdekesmód szerinted mások szövegértése fals, viszont a visszajelzők mind ugyanazt értették alatta... Vagy terjed egy értelmezés félrevezető vírus, ami megtámadhatott bennünket, hogy ugyanott, ugyanazt vontuk le az általad leírtakból... A kedvedért megnézethetem más diplomás emberekkel is, hátha akkor kiderül, mi lehet a gond... :U

[ Szerkesztve ]

(#970) Kanczy válasza Misály (#968) üzenetére


Kanczy
veterán

Vicces, hogy mindenki más téved, ill. félreérti a mondandód, de te mondod a frankót. Nem gondolod, hogy nálad van a hiba, és nem nálunk? :B

Kenshin gondolkodom, hogy megvegyem, ahogy lesz liveom :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#974) Kanczy válasza Misály (#973) üzenetére


Kanczy
veterán

[előzmények törölve]

Szerezzetek nekem olcsón liveot, Kenshizni akarok ;]

[ Módosította: 7 ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#975) FefeeX válasza Kanczy (#974) üzenetére


FefeeX
veterán

livekodok.hu

[ Módosította: 7 ]

(#976) Kanczy válasza FefeeX (#975) üzenetére


Kanczy
veterán

Olcsóbb nincs? :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#979) FefeeX válasza Kanczy (#976) üzenetére


FefeeX
veterán

Olcsóbb csak akkor van, ha offgamers-en szerzel elég pontot (gyakorlatilag éjjel-nappal mindenkinek Te rendelsz, és akkor kapod a mennyiségi kedvezményt), mert ennél olcsóbbat még sehol nem láttam, pedig elhiheted, hogy körülnéztem, mielőtt vásároltam ;)

(#984) FefeeX válasza Kanczy (#981) üzenetére


FefeeX
veterán

offgamers-en ha váltogatod a valutákat, lehet, hogy tudsz olcsóbban rendelni. Kipróbálhatod mindet, megnézed, a bankod épp melyiket mennyivel váltja, és adott esetben 1-2 százast nyerhetsz rajt (emellett offgamers még aznap adja a cuccot, és nem te viseled a paypal költségét)

(#990) 7


7
addikt

Nem akarok meglátni még egy ilyen offolós balhét. Ha nézeteltérésetek van, azt rendezzétek le privátban vagy a Ringben!

Misály és FefeeX is figyelmeztetésben részesült, és az adatlapjukat elnézve ez enyhe büntetés. Tanuljátok meg végre kerülni a balhét!

[ Szerkesztve ]

(#991) Misály válasza 7 (#990) üzenetére


Misály
addikt

Ok

[ Szerkesztve ]

(#992) boxos23


boxos23
aktív tag

Hali.
Egy kérdésem lenne. Nem nagyon értek az ilyenekhez de a legujab mortal kombat játékot el lehet inditani pc-n van hozzá emulátor ha igen kérme segitsetek.
Köszönöm

(#993) szpal17 válasza boxos23 (#992) üzenetére


szpal17
őstag

Nincs se emulator, se lehetőség a Pc-n való indításhoz.

(#994) TazLeacher válasza boxos23 (#992) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Szia sajnos emulátor nincsen de használj már légyszíves mondatközi és mondatvégi írásjeleket értem itt ezalatt a vesszőt és a pontot mert különben nagyon nehezen lehet értelmezni amit írsz bár szívesen segítünk de egy fórumon nem túlzottan nagy előny ha nem érthető amit írtam nem bántásból mondom csak rohadt zavaró kösz

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#995) FefeeX


FefeeX
veterán

Facebook-on jött egy kép Rain-ről... Hát, nagyon várós... :) 11-én lesz bemutató trailer...

(#996) szpal17


szpal17
őstag

Bemutatták Rain karakterét is. 11.-én jön a gameplay trailer...

[link]

Na megelőztél...jól néz ki egyébként a csávó...a classic costumje pedig szép rózsaszín lesz biztos :D

[ Szerkesztve ]

(#997) Kanczy válasza szpal17 (#996) üzenetére


Kanczy
veterán

F'ckn badass :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#998) FefeeX válasza szpal17 (#996) üzenetére


FefeeX
veterán

De Te átmentetted a képet is ;) Én azon csak gondolkoztam

(#999) TazLeacher válasza FefeeX (#995) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nagyon OFF leszek:

Regisztrálva vagyok FB-on, de nem használom semmire, csak kellett valamihez. Semmilyen adatom nincs kitöltve, nincs ismerősöm, meg semmise, csak egy reg, így nem is ismerem az egészet. Hogy tudom beállítani, hogy ilyenekről én is tudomást szerezzek?

Előre is köszi...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1000) FefeeX válasza TazLeacher (#999) üzenetére


FefeeX
veterán

Nyelvtől függően ennél van egy Tetszik/Like gomb felül. Arra rányomsz, aztán ha megjelenik valami, akkor az látszik az üzenőfaladon. De sajnos ehhez be kell lépned, mert szerintem az ilyenekre nem lehet email üzenetet kérni...

Lehet Twitterrel jobban jársz, nem egy nagy ügy a reg. (tegnapelőtt regeltem fel, 3 adat, fél perc); aztán a kezelés sem az. Ennél nyomsz egyet utána a follow-ra, majd beállítod, hogy ha újdonságot tesz ki, küldjön mailt... Mert itt is fenn volt Rain pl.. :)

MOD: Ez jó, tied a 999, az enyém meg az 1000 :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Mortal Kombat
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.