Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20495) Ariadne válasza jerry311 (#20493) üzenetére


Ariadne
őstag

Egyetértek alapvetően, annyi különbséggel amit dabadab is írt: a börtön _nagyon_ gáz dolog itthon is. Jártam egyszer a szegedi fegyházban, annak is a teljesen újonnan épült részében (nem a Csillag), és még így is meglehetősen borzalmas körülmények között vannak ott az emberek. Ténylegesen lakott cellába is benéztünk, volt vagy 6-8 ágy, ablakokon plexi, amitől nem lehet kilátni, szűk helyek, heti 1 fürdés. :( A magánzárka se volt sokkal jobb, hátborzongató volt belegondolni, hogy ott ülsz egyedül évekig, az elején esetleg a cellaajtón belüli rács túloldalán egy fegyőr is ül és néz a nap 24 órájában, sőt akár a vécén is... A puhafalú dühöngő szobáról meg azt mondták, hogy még viccből se kérje senki, hogy kipróbálhassa, mert egyetlen egyszer megtették, és bár csak egy-két percig csukták rá az ajtót a látogatóra, de falfehéren és remegve jött ki, szóval az sem játék (hivatalos esetben teljesen meztelenül teszik be az emberkét, egy ablaktalan kipárnázott helységről van szó).

Persze biztos más, ha valakit a haverok várnak már bent, de semmiképp sem majális, szóval a színes tévét meg egyéb "luxust" pl. nem sajnálom tőlük.

mod: Ja nem úgy jártam a fegyházban, szabad akaratomból mentem be és hálistennek ki is engedtek (egyetem által szervezett börtönlátogatás volt). :D Hasonló akció keretében rendőrségen is voltam, így most van otthon egy teljes "ujjnyomatlapom", jól jön, ha véletlenül eltűnnék valamikor. :DDD

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.