Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8906) Szten Márs válasza ibor90 (#8904) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Igen biztos erre gondoltam. Persze, nekem sem tetszik a tesztfotók alapján. Ha valahol még lehet kapni akkor Canon S3 IS pl jobb vétel lenne, de az már kifutott gép(talán edigitalban még mintha lett volna egy olyan hónapja) A mai felhozatalban meg ez a képminőség, amit itt látsz sajnos jónak számít. A most kapható kompaktok érzékelőjére az igen kicsi elemi pixelek jellemzőek, amik még alacsony ISO-n is zajos képet eredményeznek, ráadásul az igen nagy felbontású CCD-ket a kompaktok objektívje bőven nem tudja kiszolgálni, így a zajosságon kívül még lágy is lesz a kép, szóval igen, nem lesznek szépek a képek, de legalább rondák igen. Igen, más márkák gépeinél is, amikben nincs tükör, ez a mostani valóság.
A TZ2 tökmás kategória, az egy zsebkompakt, képminőségre nem hiszem, hogy jobb lenne az SX100-nál, viszont semmit nem tudsz manuálisan állítani. Olyan gépet ajánlottam, aminél full manuális mód, zár és blendeelőválasztás, stb van, egy full automata gépet nem ajánlok neked, ha csak kicsit is érdeklődsz a fotózás iránt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.