Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8828) tiv83us válasza Ryder62 (#8818) üzenetére


tiv83us
veterán

"Remélem hogy egy esetleges Omega dlc hub worldot is add. Ha kisöpörnénk a Cerberust az űrállomásról, jó lenne ha vissza lehetne menni Omegara vásárolgatni, küldiket felvenni (yeah mégtöbb szondázás XD), vagy beszélni Ariaval. De erre sajna kevés az esély"

Arrol nem is beszelve, hogy a Codex szerint, Cerberus egy meg a nep altal nem latott uj Reaper fajt csempeszett be az allomasra, igazabol azok soportek ki Ariat es bandait. Az un. Adjutantok, azaz a reaperesitett Salarianok. (Amik, mint tudjuk allitolag azert nem kerultek be a vegleges jatekba, mert a lenyek teleport kepesseggel rendelkeztek es ezt nem birta el a jatek motorja. (Bar akkor mi a turo a helyzet a Banshee-kkel?). Szoval a mondanom lenyege, hogy az Omega DLC-be tok jo lenne, ha beleraknak ezt az uj Reaper ellenseget is.

ps: Ja es ha mar uj ellenfelekt, akkor mikor kapjuk mar meg a varva vart Collectorokat a Multiba? :K :U

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.