Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7530) Vinyard# válasza icon (#7527) üzenetére


Vinyard#
aktív tag

Miféle minden baromságot? Láttad az említett Documentary-t? Abban szinte csakis az olyan dolgokat fogad el a készítő a teória mellett, amit semmivel nem tudsz magyarázni az égadta világon (még a lusta készítőkkel sem)...egyedül egy értelmes magyarázat van rá, az indoktrináció. Hidd el, alaposan körbejárja a kérdéseket...

Én is olvastam szánalmas baromságokat a teória mellett, amiket ezer oldalról lehet támadni, ez világos. De amiket ez a video tartalmaz, azok egyáltalán nem ilyenek. Ha igaz a teória, ha nem az, két dolgot kell figyelembe venni:
1.A video-ban szereplő, és végül a teória mellett elfogadott dolgokat abból kiindulva, hogy a teória nem igaz, és minden amit látunk valódi, nem nagyon lehet magyarázni.
2.A teóriával viszont remekül lehet magyarázni ezeket...amik logikai baromságok voltak, értelmet nyernek.

Persze ilyen alternatív lehetőségek vannak az értelmezésre, mint a tiéd, de ezekből sokféle verziót lehetne gyártani, és egyikre sem lenne több bizonyíték.

KubanitoS:
Jah, az ultimate level tényleg az lenne, ha a játékbeli szereplők rájönnének, hogy csak egy videojáték részei, és ők nem is léteznek. :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.