Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vinyard#

    aktív tag

    válasz KubanitoS #7502 üzenetére

    http://www.youtube.com/watch?v=caAqFFhBn2U
    Ezen megtalálod. Tényleg nézd meg, gyakorlatilag mindent összeszed, ami valaha felmerült az egésszel kapcsolatban....és még olyan is, amit a készítő sráctól hallottam először. Tényleg lenyűgözően alapos munka, és általában eléggé objektív is.

    Egyébként számomra is a pénz az, ami minden hivatalos kommunikáció ellenére azt mondja, hogy a "Shepard kalandoknak itt vége van" dolog hazugság. főleg, hogy már nem a maga ura a Bioware, mivel ott tornyosul fölötte az EA, ami számára csak a profit számít semmi más.

    És ez a befejezés, ha igaz amit látunk, pénzügyi szemmel nézve is eléggé nagy csőd: 3 olyan lehetőség közül választunk, amelyek gyökeresen átírják a teljes galaxis jellegét, nem kell ecsetelni, mennyire másfajta módon kellene alakulnia a galaxis történetének a választásainktól függően. Szóval ha a Bioware nem a nagy messzeségbe akarja helyezni a folytatást (mert ME játékok még lesznek, ez bizonyos), amikor talán már ezek a hatalmas különbségek tompultak, akkor piszok módon megnehezítették a saját dolgukat, mert szinte 3 külön játékot kéne írniuk, akkorák lennének a különbségek a 3 különböző úton.
    Viszont ha esetleg mégis ugrunk az időben jó sokat, akkor max a fajokon kívül mindenki teljesen ismeretlen lesz újra, kvázi egy új játékszériát kell felépíteniük a jövőben, eléggé a alapoktól kezdve. Ez ilyen botrányos ME3 hátszéllel üzletileg finoman szólva is kockázatos vállalkozás.

    Persze van egy harmadik lehetőség is, hogy előzményjátékkal próbálkoznak...de itt megint felmerül a kérdés, amit minden csalódott rajongó kifogásolt, hogy mégis kit érdekelne mi van egy ilyen előzményjátékban, amikor pontosan tudjuk, történjék benne bármi, hozzunk benne bármilyen döntést, végül semmit nem fog számítani? Szóval ez szintén nagyon ingoványos project lenne.

    Őszintén szólva a legokosabb döntés most az volna a Bioware részéről, ha nem zárja be a kaput az indoktrinációs teória előtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés