Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39780) #75376384 válasza Djuree (#39778) üzenetére


#75376384
törölt tag

egy vagy ket helyen volt csak bajos az epites es mindegyik ugyanahhoz az epuletreszhez kapcsolodott (fuggohid mogotti epulet). ami azert nem rossz arany ugy, hogy megepitettem az alapot es a kieget is es cirka 3500 elembol all az egesz.

a tobbi pedig megint egyeni preferencia kerdese. szerintem pedig az altalad linkeltek rondak. egy szurke kockahalmaz a legtobb. ilyet sose fog kiadni a lego, mert nincs mi eladja. az sw-t is azert veszik hiaba "sok szurke" mert sw es tudjak mihez kotni. egy random varat mihez kotne barki is?

#39777 timar88: jatszhato varnak ott a creator keszlet. engem egybol a 90-es evek elejen kiadottakra emlekeztetett. jo, lehetne hozza lo, meg par diszes zaszlo, tobb figuraval, de a var az ugyanazt a vonalat koveti nagyobb panelek nelkul, mint a regiek. szep darab es megis jatszhato. az, hogy neked nem tetszik az egy dolog. en amit lattam neten a tobbsegnek bejott. a löwenstein pedig ennek szoges ellentete volt jatszhatosag szempontjabol. pici es zsufolt, de nagyon szepen nez ki kirakva. az tipikus kiallitasi darab, amire ranezve nekem egybol a nemetorszagi, osztrak es svajci varak ugranak be.

amugy erdekelne, hogy akkor szerinted mi adja el a kalozos es varas temat, ha nem a speci festett alkatreszek/figurak/vitorla?
jo tudom ebben a topikban a doboz, de amugy az elem kinalat sokszorosa a 25 evvel ezelottinek es gyakorlatilag barki barmit epithet, ha akar. ehhez adott most a Lego emberkeket. az sw battle packok se veletlen voltak regebben nepszeruek, ahogy a tavalyi 501-es keszlet is csak figurakbol all lenyegeben. vagy megnezhetjuk bricklinken a regi keszletek elemkinalatabol mi draga es mi nem, legyen szo egy green grocer festett elemerol vagy egy sarkanyos zaszlorol.

#39779timar88: en irtam rola ertekelest korabban, ha itt megtalalod: [link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.