Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33571) hyggelig válasza TheProb (#33563) üzenetére


hyggelig
senior tag

Számolj azzal, hogy több menhely (a sok csalódás, a sok visszavitt kutya stb) miatt egyre szigorúbb szabályokat állít fel a gazdijelöltekkel szemben.
Viszont egy csomó hely még szemét is. Roló örökbefogadása előtt érdeklődtünk pár kutyára. Volt, ahol agresszívan visszaírtak "Mit tudnál neki adni?!!?" Mire írtam, hogy szeretet, családot, akkor leírták, hogy babéziás. Mondtam, nem gond, jöhet. Semmi válasz.
Roló örökbefogadása után újra írtam nekik, hogy komolyan gondoltuk, de jött helyette egy másik, mire azt válaszolták, hogy bunkó vagyok. Na, mondom szép...
Másik kutyáról lemaradtunk, de úgy, hogy már azt mondták, a miénk, de közben kiderült, hogy más hamarabb jelentkezett rá.

Végül elmentünk a nyíregyházi Állatbarát Alapítványhoz. Nekik is szigorú szabályaik vannak, de nem vernek át, válaszolnak a levelekre és nagyon kedvesek.
Ha leírják, hogy egy állatot nem adnak lakásba, akkor nem adják lakásba. Elvégre a kutya az ő felelősségük. Ha nem válna be, akkor muszáj visszavenniük az állatot, ezért igyekeznek kevesebbet kockáztatni.

Roló csak lakásba jöhetett egyedüli kutyának, gyerek is kizáró ok volt (főleg a kicsi).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.