Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23394) bb0t válasza z123456789 (#23392) üzenetére


bb0t
senior tag
LOGOUT blog

Nincs igaza a párodnak ezt mihamarabb minél kisebb korban le kell tisztázni, evési agressziónak helye nincs. Ezt beszéld is meg vele, mert a kutya össze fog zavarodni, ha ketten kétféleképpen álltok hozzá. Ehhez következetesség kell mint a gyereknél. Ott is abból van a gond általában, hogy az egyik fél szigorú a másik pedig nem és még alá is ássa a másik tekintélyét.

A másik kérdésednek két vetülete van. Egyik a talált kaja másik pedig a ténylegesen idegenektől elfogadott eledel. Talált kaját mi úgy gyakoroltuk miután előszeretettel szedett fel csontokat és egyebeket a földről, hogy szétszórtunk egy csomó pick szalámit a töltésen és aztán arra mentünk vele. Tudtuk hol vannak, így egyből le tudtuk tiltani ha pedig nem mart rá akkor megjutalmaztuk, ellenkező esetben szidtuk.

Más kezéből kajálás tiltására be kell vonni valakit, aki nyújtja a kaját (ami lehet nem túl ízletes is számára) és ha elveszi megint csak leszidni, nem veszi el jutalmazni stb. Nyilván vannak drasztikus módszerek de próbálkozzatok előbb a sima tiltás-jutalmazás opcióval.

Egyébként e-nyakörvvel ez is nagyon egyszerű, ha fel akar enni valamit csípés, ha mástól akar elfogadni valamit csípés.

(ha nagyon nem megy a vicsorgás harapás nélküli kajálás akkor azt lehet csinálni, hogy mikor morog vagy vicsorog elveszed a kajáját. egy idő után rájön. illetve van az a módszer mikor csak kézből feladatra kapja, ez javítaná a köztetek lévő kapcsolatot.)

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.