Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16012) sz.balazs.95 válasza Igorovics (#16010) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

És ennek milyen gyakorlati haszna lenne?
Úgy értem, miért fontos, hogy xy mit írt az akármelyik topikba, hogyha az adott topik amúgy nem is érdekel téged? Ha meg érdekel a topik, úgyis rá fogsz találni.

Erről nekem a Facebook azon funkciója jut eszembe, ami azt csinálja, hogy a hírfolyamomnál mutatja, ha más kommentelt egy bejegyzés alá, és persze ugyanez fordítva is működik.
És ez az egyik olyan funkció az FB-ben, amit leírhatatlanul gyűlölök, mert ha pl írok egy bejegyzéshez kommentet, akkor azt rendre az ismerőseim képébe tolja, hogy "nézdmá mit írt a hülyéje".
Baromi kellemetlen, amikor írok valamit valahova, és akkor olyan ismerőseimhez is eljut, akikhez nem akarom, hogy eljusson, mert kicsit sem érdekel a hozzáfűznivalója sem a témához sem a kommentemhez.

Szóval ha ezt bevezetnék itt is, akkor itt is külön figyelnem kéne, hogy mit hova írok, hogy ne okozzon kellemetlen helyzeteket. Arról nem is beszélve, hogy ez akalmas lenne arra, hogy következetesen trollkodj valaki ellen, hiszen egy felületen látnád az utolsó kommentjeid
Az meg egyszerűen nem megoldás, hogy akkor nem írok semmit, merthogy nyilvános felület, mert ezzel meg pont a lényegét öli meg az egésznek.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.