Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9168) Psych0 válasza JColee (#9167) üzenetére


Psych0
őstag

Vannak olyan kurzusok, amik évente indulnak 20 fővel pl japán kezdő, vagy akár említhetném a gyógy és strandfürdőket ahol ugyan 100 a létszám, de 2 perc alatt telik meg. Hogy döntöd el, hogy melyik diákcsoporttal legyen kivételezve?

Én még emlékszem arra, amikor csak a hszk-ban lehetett felvenni tárgyakat. És sz r4 folyosójától a földszintig volt a sor. Sokkal nyugodtabbak voltak így is a hallgatók, mint most.

Amúgy a neptun üzemeltetőit sem ejtették a fejükre. 18:05-kor lekapcsolták a szerókat, majd vártak 19:15-ig amikor már az emberek 80% hagyta a francba az egészet, és visszakapcsolták. Ez az igazi terheléselosztás. Ne mondják nekem, hogy az egyik pillanatban még akkora a terhelés, hogy a frontend se jön be, és egy perccel később szó nélkül beenged és egy órán keresztül ki se rúg.

Holnap majd írhatnak a főoldalra ilyesmit, hogy a szigorlat megvan, de megb@sztak a záróvizsgán, mert puskáztam.

Ja és még egy gondolat: ha valami neptun üzemeltető csatlakozna a 4chan valamelyik akciójához nem kéne LOIC-kal tökölnie csak kihirdeti, hogy soron kívüli tárgyfelvétel van, a neptun címét meg átirányítja a támadandóhoz :D

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.