Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#41937) SeniorTilla válasza Ice&Lime (#41934) üzenetére


SeniorTilla
veterán

Semmi...

Ha dolgozol egy gépen, és nem csak a callofduty megy megy a fa*book, akkor bizony meg kell gondolni a felbontást. Fényképet nézni lehet még jó a fullhd, meg talán filmeket. De hát 15"-on nem nagy élmény.

Én a 20"-os Sárkányt szerettem a legjobban (igen, ismét elmondom :) ), mert 20"-os méretben 1920x1200 felbontása volt. A 17-es IPS-es Y70-nek fullhd, már mostanára megszoktam, de megmondom őszintén, sokkal jobban fárasztja a szemet, mint a 20"-os. Muszály a fullhd, mert akkorák az excel táblák, hogy még így is nehéz sokszor átlátni egyben.

És itt vannak pl. a Lenovo Yoga 2-esek fullhd kijelzővel, 13"-on. Az eddig látott legszebb képpel ekkora méretben, sőt, jobb a képük, mint az Y70-nek. De ilyen kis méretben nem tudnék úgy dolgozni, hogy 2 óra munka után ne folyjon ki a szemem :)

Egyébként minden fel van nagyítva, a tableteken és telefonokon is, gyakorlatilag ugyanannyi információt látsz, mint egy sima hd kijelzőn. Talán az ikonok szebbek...

HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.