Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#16637) Arnold2 válasza TESCO-Zsömle (#16633) üzenetére


Arnold2
őstag

De egy szarvastehén?! Hát nem tudom ki hogy van ezzel, de én maradok fajtámon belül s nagyon max. még a "Az sem baj ha nő!" felkiáltást alkalmazom.

Off: kicsi a világ :) S le a kalappal a moddingjaid és tudásod előtt, no meg apudé előtt is :R

Na de hogy legyen egy kis on: Ma terítéken a A hullám. Német alkotásról van szó. Röviden: napjainkban játszódik a történet egy átlag gimnáziumban. A tanár a náci éráról mesél épp. A diákok nem tudják elhinni, hogy egy egész nép hogyan tűrhette/fogadhatta el azt a fajta diktatúrát. Erre kitalál nekik valami hasonlót. Csak ez egyre jobban megtetszik a diákoknak és az események kicsúsznak a tanár irányítása alól.
Olvastam a könyvet még gimi másodikban. Két nap alatt meg is volt. Elsőre olyan 10 oldalt olvastam, utána meg a maradékot. Egyszerűen nem tudtam letenni. Remélem vissza tudja adni azt az élményt mint mikor hajnali 4-kor is még olvastam mert kíváncsi voltam mi lesz a vége.

Illetve nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én kezdem megszeretni a német filmeket. Persze a legtöbb amit én látok az valamilyen formában összefügg a 2 VH-val (kb mint nálunk a kommunista korszakkal), de valahogy mindig leköt.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.