Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2851) pandras83 válasza FattyDove (#2848) üzenetére


pandras83
senior tag

leírnád légyszi, hogyan zajlott nálad a belefáradás, vagy mik a fő okok? nálam is hasonló történt..

Cyberfuck Patchrunner

(#2852) FattyDove válasza pandras83 (#2851) üzenetére


FattyDove
őstag

Túl van bonyolítva a játék, emellé nincs optimalizálva. Plusz ami zavar, hogy tök jó, hogy van 860 féle lőszer, csak épp teljesen random sebzést ad az összes. Van, hogy M80-al 3 lövés egy armor nélküli ember, van, hogy 1.

(#2853) Drenadar válasza FattyDove (#2852) üzenetére


Drenadar
veterán

hát nagyon nem mindegy hogy hogy találja el valaki azt az egy embert :D de igen vannak anomáliák... de ettől én még nem adnám el az accot, majd jönni fog még plusz tartalom...

sokaknak pont az tetszik benne hogy nem olyan kő egyszerű mint egy cod, de az hogy túl lenne bonyolítva, azt én nem érzem benne... ráférne az hogy a küldiket átgondolják és a fejlődést lassítsák.

szvsz sokkal nagyobb probléma hogy nem jön új tartalom, ez a lighthouse pálya vicc (és nagyon fps zabáló)... a streets of tarkovot meg már 2 éve mondják hogy jaj már mindjárt itt van... erre kiadnak egy ilyen szar pályát, úgy hogy az sincs még befejezve.

(#2854) FattyDove válasza Drenadar (#2853) üzenetére


FattyDove
őstag

Ááá... jó lesz nekem a Hell Let Loose. Az pont annyira HC, amennyire kell és nincs direktbe túlbonyolítva.

(#2855) Drenadar válasza FattyDove (#2854) üzenetére


Drenadar
veterán

de amúgy mi neked a túlbonyolítás? :) nem ismerem azt a hellt

(#2856) CptAdamica válasza pandras83 (#2851) üzenetére


CptAdamica
veterán

Én abba kezdek belefáradni, hogy ez a játék akkor hardcore, amikor rám tüzelnek, amikor én lövök meg valakit, akkor meg vígan elfut. Azt sem értem, hogy ha 100 méterről valakinek becélzom a fejét és lövök, akkor hová tűnik a golyó, mert vígan elfut, gondolom nem kéne 100 méteren esnie a golyónak. Mostanában meg ilyen tetőtől talpig beöltözött pró jóskák keserítik az életem, múltkor Factory-n jön velem szembe, lámpával meg heggesztő pajzsban folyamatos "hey man" üvöltözéssel, végig kerget a pályán, elbújok, persze megtalál, de semmi esélyem, vagy tegnap közel a kijárathoz fekszik a fűben és 5.45x39mm PPBS gs "Igolnik" lőszerrel szarrá lő.

Nehéz olyanok ellen harcolni, akiknek korlátlan forrásaik vannak a legjobb cuccokra.

Megyen!

(#2857) vaakuum válasza CptAdamica (#2856) üzenetére


vaakuum
addikt

"Nehéz olyanok ellen harcolni, akiknek korlátlan forrásaik vannak a legjobb cuccokra."

Lehet, hogy sok-sok unalmas lootolós scav kör van mögötte, hogy 1-2 meccsben tudjon így menni...aztán ha valahol benyel ő is egy fejest, utána mehet vissza scavezni. Meg persze vannak az extrém profik, akik kiskannállal is végigmennek bármilyen pályán úgy, hogy a végére 6-7 killt összeszednek. Én már nem egyszer láttam olyat, hogy beöltözik konzervnek, aztán megy előre ész nélkül... aztán ha fejbelövik, akkor meg az a baja, hogy elvitték a cuccát.

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2858) Drenadar válasza CptAdamica (#2856) üzenetére


Drenadar
veterán

a töltényen nagyon sok minden műlik és ezáltal a töltény sebességén...

ha totál vízszintesen lősz mondjuk M80 -al, akkor ha egy álló célpont fejére célzol 200m távolságból egy PONTOS fegyverrel, akkor nagy eséllyel az tényleg fejes lesz. (nekem általában 250m -ről is beadja RSASS -el).

de ha már az enemy mozog, vagy nem vízszintesen célzol akkor ezek mind mind drasztikusan változnak.

és hiába öltözik fel valaki durván többnyire a lábát sehogy nem tudja védeni a kezeit meg korlátozottan, ergo egy egyes szintű játékos ha gyorsabb reflexekkel rendelkezik egy mp155/153 -as shotival buckshottal nagy eséllyel megöli, ha nem armorra céloz... shotival meg nem nagyon kell célozni egy távolságon belül.

és igen az illető az igolnikot gyártogatta a hideoutban vagy lootolta valahol és hát igen bárhol előfordulhat camper ember vagy éppen meghallotta hogy jössz és teljesen érthetően felkészült a fogadásra...

de sajnos vannak a játéknak hibái, a lagg / desync meg hogy néha a hangok nem jók, pedig ennek a játéknak az egyik legnagyobb előnye a hang... hogy mindennek van hangja...

(#2859) Picco válasza CptAdamica (#2856) üzenetére


Picco
addikt

100 meternel ha scopeot nem allitod hozza (pgup/down) siman lehet bullet drop, foleg bizonyos ammok eseten amik recoil bonuszt adnak, mar brutalis drop van, labujjat sem talalod el..neha en is raszaladok.

factory: mp153+8as tar+flechette/magnum buckshot, opcionalis lazer/okp sight/flashlight olcso es effektiv loadout.
kesobb ha szintet lepsz es elerhetoek lesznek mar az ultima modok akkor mp155 ultima shoti is nagyon popec.

en factoryn gyakoroltam be a PVPt es hipp-hopp szet kapsz a fent emlitett komboval barkit mint morzsi a labtorlot.

UMP is olcso es hatasos ha begyakorlod, mostanaban (hogy boven van eleg penzem) p90/SB193-al is tolom eleg sokat es nagy a szerelem...meg idonkent a buko is :B :DDD

02/27: elso wipe-om, 30. napi statok (aznap keszitettem amikor mentem egy kort a sherpaval) kb egy retteges volt az egesz jatek szamomra, hangok nem tudtam honnan jonnek, esetek 80 szazalekaban gozom sem volt honnan lottek le...nem volt konnyu, ezert is probaltam ki a sherpa programot mert mar kezdett elegem lenni a benasagombol

03/24 statjaim, sherpa tanacsara rafekudtem factoryra, PVP gyakorlas(sok halal aran is) megtette hatasat. foleg hogy ami nem latszik a kepen: 30 napnal meg csak 10 pmc killem volt 184 raid utan, a tobbi scav.
az utobbi kep elkeszultenel kb 150 PMC killnel jarhattam.

vegul: mai stat 188pmc/22 boss

PS: online orak szama kicsit csaloka, sokszor fut a jatek talcan nalam, craftolgatok szorgosan melo kozben

[ Szerkesztve ]

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2860) Picco válasza Drenadar (#2858) üzenetére


Picco
addikt

latom olyan sokaig irtam a hsz-t hogy kozben megeloztek, mp153 FTW :DDD

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2861) Drenadar válasza Picco (#2859) üzenetére


Drenadar
veterán

igen pályaismeret kell, és tudni kell figyelni a hangokra... én mondjuk érzem magamon hogy egyre lassabb vagyok, ez sajnos a korral csak szarabb lesz.

és igen a shoti az egy olcsó dolog, és sztem flecsi töltény se kell a sikerhez, a magnum is brutál.

én nem szoktam a statisztikát nézni bevallom factoryt nem is szeretem, nekem a játékélmény a fontos :)

(#2862) Picco válasza Drenadar (#2861) üzenetére


Picco
addikt

en is csak azert neztem ra a napokban mert dumaltam a sherpaval par percet, aztan jol meglepodtem hogy mekkora "fejlodes" volt azota, meg hogy mennyit is valtozott szamomra a jatek. mar nem erzem magam non-stop cannon foddernek :B

flechette valoban nem letszukseglet, inkabb preferencia. hasonlo a hatekonysag, csak magnum hozzaadott recoilja nelkul. de akit le tudok loni flechette-el, azt 90% h magnummal is ugyanugy sikerult volna.

factory szamomra fontos fordulopont volt, onbizalmamnak is jot tett amit az elso 30 nap alaposan leepitett. meg persze egyre jobb ammo, egyre jobb pancelok, rubelbol is akad annyi hogy anyagilag nem ver foldhoz ha elveszitek 20 perc alatt 3x fullos loadout-ot (csak erzelmileg, ha van kozottuk P90 is :DDD) es igy mar mas a leanyzo fekvese.

hangok meg palya ismeret az alap, de az ugyis csak idovel jon, nemigazan lehet siettetni, bevallom hangokkal en rengeteget szivtam, marha sok ido volt amire be tudtam oket tajolni.

[ Szerkesztve ]

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2863) Drenadar válasza Picco (#2862) üzenetére


Drenadar
veterán

hangokról :
de van aki mondjuk "gyengécske" hangfallal akar játszani, sztem ott sose lesz meg az a hang minőség ami kell, főleg ha nem egy nagyon csendes szobában ül...
és persze nem lehet erőltetni de sokat segít ha mondjuk az ember nem zenét hallgatva játszik :D

én inkább DMR párti vagyok, mint a tunkolósdi :)

(#2864) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Köszi srácok, majd megpróbálom összekaparni az önbizalmam és újra játszani, lehet csak shotizni fogok akkor Factory-n. Valószínű az a gond amúgy, hogy totál nem látom hová esik a golyó, majd lehet rakok nyomjelzős lőszert, ha van épp annál a kalibernél.

Amúgy hangokkal én is iszonyat sokat szívok, van hogy emeleten vagyok egy kisebb házban, be van zárva az ajtó lent, fejhallgató a fejemen (meg a valóságban is) és simán bejön úgy a scav, hogy csak a lépcső lejáratnál veszem észre.

Megyen!

(#2865) Drenadar válasza CptAdamica (#2864) üzenetére


Drenadar
veterán

javaslom, hogy offlineban menj be factoryra, ott lehet könnyen próbálgatni a lövéseket.

shotin nincs traceres lőszer, többi fegyverbe többynire van, de minden lőszer "teljesen" máshogy viselkedeik.

ha nem okoz örömet a játék felesleges erőltetni, valamint ha kezdő vagyok, vagy annak érzed magad, érdemes egy tapasztaltabb emberrel menni, egyrészt a társaság mindig jó (én pl egyedül nem is szeretek komolyan játszani max scavvel pénzt gyűjteni)

próbáld legyűrni a GEAR feart, és azt tanácsolom hogy PMCvel ne a lootoláson legyen a hangsúly (nagyon sokan abba halnak meg), hanem a vadászaton / küldizésen.
Ha pénz kell, találd ki hogy melyik pályát szereted, javaslom shorelinet, woodsot, nézz videókat hol vannak a hiddenek, tanuld meg őket, és scavvel főleg ezekre és a pályán lévő lootra menj rá.... ha lesz pénzed dögivel, akkor sokkal nyugodtabban játszol pmcvel.
(főleg ha pmcvel is trash gearben játszol, és ha lősz valamit akkor annak a cuccába beöltözöl)

ennyit tudtam mondani sorry, ha ezekkel már tisztában vagy :D

(#2866) SidCorky


SidCorky
senior tag

Látom a fejlődés a téma, beszállok én is. :D 2-3 napja úgy döntöttem, hogy resetelem a karakterem, egyszerűen lehetetlen volt már a scavezés a mikulásos reprontás után, mínusz 2-3-ig mentem le talán azzal, ott meg már fixen támadtak a scavek, ráadásul gagyi volt a gear is, amit kaptam, ezért sokszor már muszáj voltam ölni, hogy legalább egy táskám legyen és ki tudjam vinni amit találtam. Szóval inkább kukáztam és újrakezdtem, nem vártam meg a következő wipe-ot. :)

A csomagupgrade miatt (az eggyel a legnagyobb alattira váltottam az alapcsomagról) egész sok fegyvert kaptam kezdésre, tök jól elvagyok velük, nem is félteném őket, de sokszor mégis félek bevinni őket, mert van, hogy egy scavet is szétdarálok, ő meg kétszer eltalál és halok. Ez még nem is lenne gond, viszont fogy a fegyver, ráadásul elfogyott minden talált CMS-em, és azt vettem észre, hogy 5-ös szinten nem is tudok venni a traderektől, flea meg ugye még egy ideig nincs. Milyen kinda hatásos fegyvert ajánlanátok, ami flea nélkül is beszerezhető, illetve hogy tudnék CMS-t szerezni, vagy bármi mást, amivel a halott végtagokat vissza tudnám hozni 1 hp-ra? Most ez miatt kicsit jobban izgulok még akkor is, ha egy scavre megyek rá, hisz ha ellövi valamimet, nem biztos, hogy kijutok.

Interchanget tolom egyébként a legtöbbet, jó a loot, főleg kültéren is szép summákat tudok összeguberálni, de a fenti tippek hatására lehet rámegyek Factoryra, hogy a pvp-t is gyakoroljam kicsit.

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

(#2867) CptAdamica válasza Drenadar (#2865) üzenetére


CptAdamica
veterán

Amúgy tetszik a játék, csak néha nagyon kegyetlen tud lenni és ha szopóágra kerül, akkor jön a rinya. :D

Customsre szoktam menni SCAV-el, ott már egész sok helyet, meg fegyverládát ismerek, meg hát az sem segít, hogy most vertem rá vagy 2 millát a hideout-ra és maradt vagy 1,5. Szerintem majd gyakorolgatom offline a hipfire öléseket.

Amúgy nemrég mentem egy scav customs-öt, aztán mibe botlottam? Persze, hogy egy airdropba, abban a pillanatban jöttek a lépéshangok, indult a buli, megöltem egy USEC-et, lelőtt a másik. :D

Megyen!

(#2868) FattyDove válasza CptAdamica (#2867) üzenetére


FattyDove
őstag

"gyakorolgatom offline a hipfire öléseket."

Neked alapból az öléseket kellene gyakorolnod. ;]

(#2869) Hauptmann válasza Drenadar (#2865) üzenetére


Hauptmann
addikt

Shoreline jó pálya, messze elkerülve a kórházat. A kerítés mentén összeszedegetve a rejtett ládákat jó köröket lehet menni.

(#2870) Drenadar válasza SidCorky (#2866) üzenetére


Drenadar
veterán

én elég sokáig kibítam CMS nélkül, inkább painkiller kell. Illetve ha bejárkálsz sokat lootolni is... pl scav - woods és a emercom camp. ott rengeteg heal van :)

(sztem azért felesleegs kis szinten a cms mert ott nagyon hamar úgyis hal a kari... )

A SCAVek fix rutinnal rendelkeznek, ha azt kiismered akkor utána már nem tudnak megőlni... kívéve persze az olyan szitukat... előfordul de amúgy már nehéz.

nekem inter nem annyira jön be én akkor megyek oda ha muszáj. :) (vagy ha az elején kaja kell :D )

(#2871) Drenadar válasza Hauptmann (#2869) üzenetére


Drenadar
veterán

pontosan.... ha a térképet nézzük, a pálya jobb oldalán a scav már alig botlik bele pmcbe, és rengeteg hidden van amit meg lehet turkálni.

(#2872) pandras83


pandras83
senior tag

Úgy írnám le, hogy egyelőre ugyanannyi, ha nem több szorongást okoz, mint örömet. Soha eddig játéknál ez nem fordult elő nálam. Mármint, ha valami nyomasztott, abbahagytam, de itt nagyo erős a drive, hogy folytassam.
Nézni a nagyok hardcore series-ét twitchen pl krvajó, de ugye ők ebből élnek, hogyne lenne jó nézni. Elképesztő jó game a tarkov, de kb életformává kell hogy váljon, ha valaki ki akarja maxolni az élményt, amit kínál.
Vigaszképp rámentem a The Cycle playtestre, ott is meglenne az tarkov féle izgalom, de a game design olyan béna hogy nem bírok vele játszani.

Cyberfuck Patchrunner

(#2873) Drenadar válasza pandras83 (#2872) üzenetére


Drenadar
veterán

nekem néha az az érzésem hogy a nagy twitchereknél a legtöbb frag az "fizetett színész"

de igen nagy tapasztalatuk van jobban ismerik a dolgokat :)

(#2874) Picco válasza CptAdamica (#2867) üzenetére


Picco
addikt

"Szerintem majd gyakorolgatom offline a hipfire öléseket."

ooo, jo hogy mondod, mert ebben a jatekban ez kimondottan fontos, nekem nagyon nehez volt, de (jo sok) ido utan kialakul az erzes hogy hova losz. sajnos ez is csak idovel jon, mint pl a palya es a playerek mozgasanak kiismerese.

egyebkent Veritas kiadott egy nagyon jo videot ma, direkt kezdoknek es erosen korrelal a sajat tapasztalataimmal. pestily mellett a kedvenc tarkov creatorom, iszonyat analitikus a srac es konnyen ertheto, ha angol megy akkor musthave.

SidCorky:
CMS:
woods: usec camp (ovatosan az aknak korul)
customs: crack house
interchange: csak draga kulcsos helyek jutnak eszembe mint plaza elso emeleten emercom es masodikon ultramed

interchange scav lootrunbol allt kb az elso 2-3 het jatekom, meg sok halalbol ha mentem masokkal customsre :DDD

ha valaki nem tud venni CMS/surv12 kitet, attul fuggoen hogy kinek-mi fer be a "borton penztarcajaba :DDD
nekem is egy itteni forumozo mutatta meg a jatekot, marhasokat tanultam tole es o adott CMSt is, sokaig le sem esett egyaltalan hogy en nem tudok venni, de szerencsere scav korokben talaltakat eltettem.
total szivas hogy nem lehet lvl 1-tol venni oket therapist-tol, nem is ertem...Nikita te szadista allat

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2875) Picco


Picco
addikt

5 napig se traderek, se flea.
remelem mindenkinek van eleg tara/heal/loszere stb

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2876) Ombi5 válasza Picco (#2875) üzenetére


Ombi5
őstag

Mire fel nincs most? CSak nem nullaznak megint?

(#2877) Drenadar válasza Picco (#2874) üzenetére


Drenadar
veterán

CMS a játék elején alig alig kell... ott sokszor megoldja egy painkiller is a dolgokat.
de ha valaki mégis akarja használni lehet azt találni bőven :)

(#2878) Drenadar válasza Ombi5 (#2876) üzenetére


Drenadar
veterán

hát akkor szoktak mindenféle eventet kitalálni mikor már közeleg a wipe... :| de vajon mire fel? sztem semmi igazán új naggyal nem készültek még el hogy betegyék

(#2879) Ombi5 válasza Drenadar (#2878) üzenetére


Ombi5
őstag

Mondjuk ,ha a hangot vegre, illetve a cheatereket megoldanak , akkor mar tudnek orulni..

(#2880) Drenadar válasza Ombi5 (#2879) üzenetére


Drenadar
veterán

cheaterek sose lesznek megoldva, nem az ő érdekük :)
a hang az tényleg nagyon fontos lenne, meg hát a desync is... kedvencem mikor úgy halunk meg, hogy már fal mögött vagyok (természetesen nem átlőhető falnál) és utána halok meg találattól...

+ ha már sokszor van wipe, érdemes lenne már végre a küldiket totál átdolgozni, átvariálni... 2016 óta kb ugyanazok a küldik csak nehezítve vannak, és már eléggé unalom...

customon tök jó lenne ha kicsit a extractokat át variálnák, hogy izgibb legyen... meg még egy rakat dolgot :D

(#2881) Hauptmann válasza Drenadar (#2880) üzenetére


Hauptmann
addikt

Én már jó néhány wipe óta nem küldetésezek, nagyon unalmas ugyanazt sokadjára megcsinálni.

(#2882) Drenadar válasza Hauptmann (#2881) üzenetére


Drenadar
veterán

hátde sajna mégis kellenek a küldik, mert elég sok Xpt adnak, meg unlockolnak dolgokat... persze tudom aki HC játékos és tényleg csak azt használja amit kihoz a pályákról annak ez nem szempont. Ha szeretném az Ak -kat akkor engem se érdekelne, AK alkatrész, és töltény van minden bokorban, de én pl jobban szeretem az SR 25 öt ami már sokkal bonyibb találni...

(#2883) Tyler Durden válasza Hauptmann (#2881) üzenetére

Nekem se élmény a küldi, de mivel elég gyorsan át lehet rohanni főleg az elején, így nem ver a víz tőle. Én a hideout-t hagyom ki köv wipe-ban, baromi drága lett gyártani minden illetve megvenni, szerintem nem hoz annyit, hogy megérje bajlódni vele, hacsak nem streamer mennyiséget játszik vele az ember.
Másik fele, hogy én személy szerint alig várom a wipe-t, ez a szakasza már uncsi a játéknak, legalábbis nekem.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2884) Drenadar válasza Tyler Durden (#2883) üzenetére


Drenadar
veterán

jó lenne ha valahogy lassítanák a fejlődést :) lehetne izgibb nehezebb küldi, és tök jó lenne ha nem erőltetnék ránk az idióta fegyverek és armorok használatát... legyen inkább más a kihívás...

ezek a napi küldik is furák, és csak egy picit érik el hogy az embernek legyen "dolga"

(#2885) Tyler Durden válasza Drenadar (#2884) üzenetére

Hja nekem a daily ha bejött megcsináltam, ha nem, akkor ignore. Illetve itt is tanultam valamit, felesleges tárolni cuccokat a find and transferhez. Van 2 scav boxom tele cuccal, sose azt kéri, szal köv wipe-nál ezt is lesz@rom (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2886) Drenadar válasza Tyler Durden (#2885) üzenetére


Drenadar
veterán

az sztem totál random. persze lehet hogy nem :)

én lehet köv wipenál pihentetem az egészet, jó lenne ha letennének már valamit az asztalra.

sokan várták a DLSSt, és többen panaszkodtak, hogy ha bekapcsolják nem csak homályosabb lesz a kép, de még kevesebb is az FPS. ami azért eléggé... LOL.

(#2887) Tyler Durden válasza Drenadar (#2886) üzenetére

Scope homályos, fps baromira nem nőtt, tákolt mákolt patch lett ez (is). Én 2 wipe-t kihagytam, pont amiatt, mert totál nem mozgatott a game.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2888) Picco válasza Drenadar (#2878) üzenetére


Picco
addikt

elvileg holnapra sejtik a nepek a lighthouse kiegesziteset, meg a traderek/flea eltuneset twitteren szavazta meg a jonep.

#2879Ombi5
minden nepszeru PVP FPS tipusu jatekban van cheater boven, nem tudok olyanrol ahol egyaltalan nincs...
szerintem mondjuk sokkal kevesebb cheater van mint a tobbseg allitja/gondolja de sokkal tobb olyan jatekos van aki 3-4-5k orat tolt mar ebbe a jatekba es egy dobtaras PM pisztoly eleg nekik factory kiirtasara

disclosure: mondjuk en nem jarok labsra, lehet ezert nem talalkozom veluk

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2889) Picco


Picco
addikt

BRE'KING NYUZ: ma valszleg visszakapjuk a fleat amikor ez a szamlalo eleri a 600mrd-t.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2890) vaakuum


vaakuum
addikt

20% discount levelet kaptam, úgy tűnik, valami akszijó van...

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2891) Tyler Durden válasza vaakuum (#2890) üzenetére

Szokásos győzelmi napi price drop, csak most nincs megnevezve.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2892) SidCorky


SidCorky
senior tag

Jön a wipe?

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

(#2893) Shkiz0 válasza SidCorky (#2892) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Minden jel arra mutatott már eddig is. Az hogy már semminek sincs szinte ára, plusz az eventek is mind mind erre engednek következtetni.
Meg nem erősített infók alapján június 17.
De ha nem is akkor akkor legkésőbb jövő hónapba már jönnie kell mert kb fél évente van wipe.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2894) vaakuum válasza Shkiz0 (#2893) üzenetére


vaakuum
addikt

Milyen eventek mennek most?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2895) Shkiz0 válasza vaakuum (#2894) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Most per pill már semmi, de most 2 napig pl killa és tagilla spawnolt lighthouse-on 100% eséllyel a faluban, illetve csak a Path to Shorline kijárat volt aktív.
Előtte a "rugók" voltak customsön, labon, és reserven, shorline-on.
Az előtt 30%-al olcsóbb volt minden az összes tradernél.
De eventek nélkül is már fél év környékén vagyunk és kb fél évente eddig mindig volt wipe.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy legkésőbb júliusban ne legyen, de inkább már most júniusban.
Igazából páran úgy voltunk vele, hogy június 9 ugye a Summer Game Fest, és ott fogja Nikita bejelenteni az újdonságokat és a wipe-ot, de akár holnap is megteheti így.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2896) SidCorky válasza SidCorky (#2892) üzenetére


SidCorky
senior tag

Mégsem az lett. Egy új játék lesz, kb egy CoD a Tarkov világában, arénákban PvP, PvE, unlockolható fegyverek és gear, hasonlók. Valamikor ősszel jön a zárt teszt, az EoD-vel ingyenes lesz, alatta fizetős és külön is be lehet húzni. Gyakorolni jó lesz majd. :D

"Escape from Tarkov Arena is a standalone game project - a session-based multiplayer first-person shooter for PC with all the known and beloved hardcore game mechanics of Escape from Tarkov. Players will take part in gladiatorial battles in various arenas of the city of Tarkov, organized by a mysterious group of Arena Masters led by the Host.

The game will feature various PvP and PvE game modes, ratings, weapon and gear unlocks and unique features for owners of the main Escape from Tarkov game, like the ability to play as you main profile character.

For owners of the EoD pack, Arena will be available for free as DLC. For all other versions of EFT, the Arena will be paid and, also, you can purchase the Arena separately without buying the main game.

EFT Arena closed testing is scheduled to start in autumn 2022."

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

(#2897) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Megint tele vannak az európai szerverek faszszopó kínaiakkal?

(#2898) Picco


Picco
addikt

https://www.escapefromtarkov.com/promo/activate

15p-ig aktivalhatoak meg a kodok, remelem lesz aki idoben latja

lighthouse2022 // thegoonsareready // encircledtofight // heisgonenotforlong // willtherewillbe

mod: jelenleg az oldal le van halva mondjuk.
jo sok ujdonsag jon, offline co-op, lighthouse update + wipe, arena is eleg jonak hangzik...kivancsi leszek :)

[ Szerkesztve ]

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2899) vaakuum


vaakuum
addikt

van valami konkrét infó arról, hogy az arénánál hogyan lesz a gear menedzselése?
Aki csak arénát veszi meg, az random cuccokkal tud bemenni? Lehet onnan bármit majd kihozni, vagy fejleszteni a karaktert? :F

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2900) Picco válasza vaakuum (#2899) üzenetére


Picco
addikt

ha jol vettem ki a podcastbol akkor lesz ranked meg casual modja az arenanak.
valamint lesz olyan is ahova be tudod vinni a PMCd gearjet a tobbinel meg tier-eket kell feloldani de nem vittek tulzasba az informacio megosztasat.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.