Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2151) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2147) üzenetére


Coccolino_O
őstag

A piaci árak már legalább annyira el vannak szállva, mint amikor egy bitcoin ért 800 ezret. Ha nem jön ebben a hónapban, jön majd július végén. De aztán az is lehet, hogy mindenkit jól beettettek, habár nem értem, hogy miért akarják még jobban szétkúrni a gazdaságát a játéknak.

(#2152) Shkiz0 válasza Coccolino_O (#2151) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Én szerintem ki is hagyom a kövi wipe-ot, aztán elvielg jön decemberben a SOT map, tippre akkor megint wipe aztán majd akkor elkezdem újra.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2153) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2152) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Lehet, hogy jól látod. Ha lesz wipe hamarosan, pontosan megint ~6 hónap fog eltelni decemberig, és ha jön a sot, akkor biztos, hogy lesz wipe.

[ Szerkesztve ]

(#2154) Rony949


Rony949
őstag

(#2155) Dyde válasza Rony949 (#2154) üzenetére


Dyde
aktív tag

És szerda 10 óra (nálunk talán 11)

(#2156) Rony949 válasza Dyde (#2155) üzenetére


Rony949
őstag

Én gyakorlatilag csak a wipe elejére térek vissza mindig Tarkovozni. Elérem a 30-40-es szintet, aztán ott ki is égek. :D

Labot szinte egyáltalán nem ismerem. Se a pályát, se a jó loot helyeket, se a raider spawnokat.

Military Base már jobban megvan, de mivel rengeteget haltam ott is, így azt is hanyagoltam és csak a többi alap pályákon nyomtam mindig. Most pedig jön lassacskán a Streets of Tarkov is.

Még mindig nem tudom eldönteni hogy megérte-e megvennem az Edge of Darkness kiadást. Mondom, a korai wipe időszakokon jól el vagyok. Beleteszek vagy 50-60 órát wipe-onként, de utána mindig visszateszem a polcra, mert ennél többet nem tud nyújtani nekem ez a játék. Sajnos nagyon nem abba az irányba megy, amit én hittem még 0.3-as verzió környékén. :(

(#2157) Dyde válasza Rony949 (#2156) üzenetére


Dyde
aktív tag

Hát ezt már neked kell tudni hogy megérte-e. Igazából addig kell játszani amíg élvezed. Nekem a progress nagyon kell ebbe a játékba, nekem az tartja fent az érdeklődést. Amint megvan a kappa utána lassan ráunok. Előző wipeban sajnos elég gyorsan meglett, kevesebb mint két hónap, úgyhogy nekem is volt most 3-4 hónap kihagyás. Bár most kevesebbet fogok játszani úgyhogy valszeg tovább bírja majd

(#2158) Shkiz0 válasza Rony949 (#2156) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Dettó.
Most várom a pecsnótot' ha nem lesz valami érdemi érdekesség benne, akkor én fixen kihagyom a wipe-ot.
Valahogy nincs kedvem 4. alkalommal is ugyanazt az unalmas küldetéseket végigcsinálni, meg carryzni, hogy meglegyen a 40-es szint, és az összes koronás trader.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2159) Hauptmann válasza Shkiz0 (#2158) üzenetére


Hauptmann
addikt

Ezzel én is így vagyok. -edjére végigmenni ugyanazokon a küldetéseken. Legalább random generálna valamit minden wipe után, de így...

(#2160) Coccolino_O válasza Rony949 (#2156) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Nincsen semmi célja a játéknak, és ahogy mindenki írja, eljutsz arra a pontra, amikor már nem számít, hogy mi a loot, meg mit lőttél le másról. Igazán forgathatnák legalább a küldetéseket, minden wipe-ban ugyanazokat csinálni. :U Ez az első wipe-m, befejeztem 70 millió rubellel. Ez sincsen jól így, teljesen értéktelen a pénz, meg a felszerelésed is.

Nekem ezen a ponton az a célom, hogy 40-es szint, összes trader négyesen (eod mellett ez piskóta), teljesen kihúzott hideout, és utána megyek pvp-zni. Kappát meg sem próbálom, teljesen mértékben kiégnék, akkora a grind.... Még szeretném kitanulni reserve-t, lab-ot, shoreline-n resortot, meg egy csomó hidden stash-t még mindig nem tudok, pedig van már 700 órám a játékban. Solo-ban amúgy nagyon unalmas tud lenni, próbáld ki a duo-t, teljesen más élményt ad a játék.

[ Szerkesztve ]

(#2161) Rony949 válasza Coccolino_O (#2160) üzenetére


Rony949
őstag

Már mióta ígérgetik a főküldetéseket (ami most vannak, azok állítólag csak mellékküldetések lesznek a teljes játékban), meg azt is hogy a pályákat összekapcsolják és egy openworld féleség lesz a játék, de mai szemmel szerintem ezekből nem lesz semmi. A Battlestate teljesen jól el van így, hogy évente kiad egy pályát és félévente pedig egy új fegyvert.

Az optimalizáció még mindig nem toppos, a netcode és hitreg rendszer pedig messze nem az elfogadható kategória.

(#2162) KaraDani válasza Rony949 (#2161) üzenetére


KaraDani
addikt

Meg, hogy hardcore lesz, és az elején, egy pisztolyt összeraksz annak örülsz, ehhez képest wipe után két héttel mindenki full gearben szaladgál. Ahogy előttem is írták a pénz, az egész economy teljesen értéktelen. Nekem a flea market bevezetése körül szállt el nagyon a dolog ilyen téren. Azóta pár wipeot letoltam, de az utolsó 2-t már teljesen kihagytam. Abszolút nem tetszik amerre (nem) halad a játék. Nekem azok az idők, amikor az m4 és az AK jelentették a premium fegyót, amikor jó armort csak tradelni lehetett és ért is valamit sokkal jobban tetszettek. Átlagban sokkal kisebb gearben kéne játszani, és a nagy cuccoknak ritkának kéne lennie, csak lootból, vagy nem egyszerű tradeből. Ehhez képest amikor fél woods thermallal szaladgál az nem valami szórakoztató... Az amit az elején mondtak, hogy egy nagy escape sztori aztán open world, az álom marad szerintem. Ezek a questek meg még placeholdernek is gagyik, semmi értelme a 90%-nak, ezek achievementek jórészt nem questek.

(#2163) Rony949 válasza KaraDani (#2162) üzenetére


Rony949
őstag

+1

(#2164) Shkiz0 válasza KaraDani (#2162) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Ebben a wipe-ban pláne szét volt baszva az economy. Amúgy sem tartom fair dolognak, hogy aki összegrindolt egy fullos hideout-ot, 50db vga-val, (kb 80%-at még 1m környékén hoztam ki vagy vettem) az egyik pillanatról a másikra bukta, alig értek valamit a kártyák, a coinról nem is beszélve.

Az a baj, hogy én úgy látom (és sokan mások is) hogy Nikita a saját képére akarja formálni a játékot, nem pedig arra ahogy azt a játékosok szeretnék.
A jelenlegi FIR rendszer is ahogy van szerintem rossz. Mármint nincs bajom azzal, hogy létezik (bár így is van hecsit' bőven) de kicsit át kellene alakítani.

A fő gond azzal van, hogy tényleg a küldiket kellene kicsit rotálni mert így hogy fél évente wipe van elég monoton az egész.
És tényleg nem azért mondom, mert gyenge játékos lennék, és azért zavar mert nehezen érem el a 40-es szintet, hanem mert számomra tényleg monoton újra és újra végigcsinálni őket.
Amúgy ha 0 day elkezdi az ember akkor hatalmas előnnyel indul mint aki csak 1-2 hét múlva kezd bele. Rögtön wipe utáni napon könnyen lehet pénzt szerezni, és a küldikkel is lehet haladni. De emlékszem előző wipe esetén még ott volt a supressed shotis küldi amikor ushankaba meg scav vestbe kellett PMC-t ölni. Csak unalomból kezdtem el csinálni, és nagyon kiégetett mert mivel csúszásban voltam és mindenki full gearben mászkált. Azok ellen meg AP slug ide vagy oda csak "patkánykodással" lehet sokszor felvenni a versenyt.
Ebben a wipe-ban meg időben csináltam, és 4-5 kör alatt megvolt, mert még sok volt a kis szintű, kevésbé geares ember, és nem 5-ös meg 6-os armorban szaladgáltak.

Viszont most tényleg nem érzek rá késztetést, hogy elkezdjem holnap.
De hozzá tesz az is sokat, hogy azokkal akikkel játszottam, szintén nem játszanak már vele, és egyedül még jobban unalmas.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2165) Dyde válasza Shkiz0 (#2164) üzenetére


Dyde
aktív tag

Ha mégis megjönne a kedved, és nem akarod soloba akkor írj, mi vagyunk általában páran esténként :) (kicsit bolond, ph-s kis társaság :D ) Én lehet újra el is kezdem streamelni majd :U

[ Szerkesztve ]

(#2166) Shkiz0 válasza Dyde (#2165) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Patch note-ot várom, de még semmi.
Az a baj hogy játék jellegéből adódóan kb 2 ember az optimális, a 3-4 már nagyon káosz sokszor :D
De köszönöm, ha játszanék most vagy később akkor jelzek :) :R

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2167) Rony949 válasza Dyde (#2165) üzenetére


Rony949
őstag

Én majd lehet csatlakozom.

(#2168) Coccolino_O válasza Rony949 (#2161) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Igen, nagyon sok mindent mondanak, ha a harmada megvalósul, akkor már örülhetünk. Azt adnám, ha mondjuk foglalkoznának a desync/bugos audio/optimalizáltság triumvirátussal is, engem nem tesz boldoggá, hogy majd az új pályán is meghalok fedezék mögött, meg nem hallom, hogy felettem trappolnak. A hangtalan gránát még egy plusz, azt is szeretem.

Ebben a wipe-ban kihagytam 1 hónapot (lol), csak tarkov sztrímet néztem vagy játszottam mással, kedvem sem volt elindítani a játékot. Már most sem játszom vele annyit, nincsen semmi értelme. Engem nem tesz boldoggá a huszadik hex v. slick meg az ugyanazokkal a statokkal rendelkező m4 v. hk... Van meta, meg van minden más, és nincsen semmi középen.

Azt még mindig nem értem, hogy a legjobb felszerelés/legjobb lőszer miért nem napi limites, nevetséges, hogy eltelik 3 hét, és már metában szaladgálnak az emberek. És te rakod magad hátrányba azzal, ha nem játszol meta fegyverekkel. Van 10 különböző lőszer minden kaliberben, aminek a 90%-a teljesen haszontalan. Van rengeteg testpáncél, aminek a jelentős része szintén haszontalan, csak adj pár hetet. Ez a játék hc túlélős lenne, de semmi köze hozzá, amikor megveszem mindenből a legjobbat, a piacról. A piaccal én személy szerint egyet értek, de nem ebben a formában. A konténerbe semmi sem menne be, ami raid-ben talált, ha rajtam múlna.

[ Szerkesztve ]

(#2169) KaraDani válasza Coccolino_O (#2168) üzenetére


KaraDani
addikt

"Ez a játék hc túlélős lenne, de semmi köze hozzá, amikor megveszem mindenből a legjobbat, a piacról."

Ezzel nem is tudnék jobban egyetérteni. De valószínüleg a tömegek a gunpornért vannak itt (amiben tényleg nincs jobb), így abba az irányba ment el a játék, nem sok köze van az eredeti vízióhoz már.
Mondjuk sok minden nagyon nem hardcore és realisztikus, a régi maxos strenght és staminávalegy levegővel besprinteltem bármelyik spawnból gearben a resortba, akkor is elgondolkodtam, hogy azért ez durva túlzás :D

[ Szerkesztve ]

(#2170) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Amúgy, már lassan mindjárt fent az update, de patch note még sehol.
Mi a zsákom ennyire titkos benne, hogy még mindig nem tudták kitenni? :F

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2171) Rony949 válasza Shkiz0 (#2170) üzenetére


Rony949
őstag

(#2172) Shkiz0 válasza Rony949 (#2171) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Ez nem az. (előbb már amúgy láttam)

Please note that this list does not include changes and new additions introduced in this patch. A full description of the patch will be published later.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2173) vaakuum


vaakuum
addikt

A honlap is összehalta magát?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2174) Hauptmann válasza Shkiz0 (#2172) üzenetére


Hauptmann
addikt

Azért az röhej, a patch installálásának a napján nem teszik közzé a teljes listát.

(#2175) RazoR válasza Hauptmann (#2174) üzenetére


RazoR
veterán

Miért ha közzéteszik és a listában szereplő dolgokon felül még változtatnak +x dolgon csak elfelejtenek szólni az jobb? Volt erre is példa nem is egyszer.... :U

(#2176) Hauptmann


Hauptmann
addikt

20-as szinttől van piac.

(#2177) vaakuum


vaakuum
addikt

Escape from Matching... :O

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2178) Shkiz0 válasza vaakuum (#2177) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Én még így wipe elején nem égtem ki ahogy most. Minden gyökér fetreng, meg extractot kempel'.
Akkor bokorban most már nem lehet lefeküdni, emiatt 3x haltam meg woodson, mert shturman meg 1000 km-ről aggrózik, 1 hit stami már nincs is, aztán mivel nem tudsz lefeküdni bokorban kb halsz is.
Plusz ahogy észreveszem a eddig csak reserven volt, hogy a sövény lelassított, most már kb mindenhol.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2179) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2178) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Hm. Ne is mondd. Bementem 6 raid-et, meghaltam négyszer. Jó, mondom, bemegyek scav-vel, hátha kisebb az esélye, hogy összefutok valakivel. 13 perc volt a raid-ből, és egy (feltételezem) pmc kempelte az utat usec tábor sarkából. Mondom, az szép. Mostantól, ha rám lőnek, el fogok futni, ha van rá esélyem.

Jah igen, customs-on meg hidden stash-t kempeltek, ilyet se láttam még eddig. Ennyire nem megy a pvp, de a loot az kellene. Alig várom, hogy legyen pénzem, meg fogom enni ezeket a patkányokat, reggelire. :N

Ha ez így marad, játszok majd kora reggel, meg megyek amcsi szerverekre, ez nevetséges...

[ Szerkesztve ]

(#2180) tankraid


tankraid
aktív tag

Mi már nagyon sokat beszélgettünk erről a sráccokkal, hogy ide alapvetően már nem egy harminötödik tárgy kell hanem új pálya. (és nem csak reworkl az r6ban is kevés szerintem...) A küldetések forgatásáról vagy variálásáról meg már 2 wipe-al ezelőtt is beszéltünk illetve magát a játék módot kellene vagy valami plusszal izgalmasabbá tenni vagy új játék módokat behozni. Mert ez így a nem new playereknek mindig egy early wipe game lesz aztán ha feljöttek egy szintre szevasz. Az áltag 6 hónapból economy-tól függően 2 hónap átlagban. Aztán négy hónap semmi. De ahogy hallom a régi gamereket ők mivel 80% a pályák, küldik ugyan azok már nem is jönnek csak 2-3 wipe-onként. Pedig nem kellene annyit belerakni, hogy jobb legyen....jó lenne egy olyan játék mód is ami nem rabolna el körönként egy órát, rövidebb körökben lehtene fun-olni. Vagy skill fa vagy bármi és akkor lehetne csapatba specializálóndni stb. stb. Szerintem ha nagyon akarnának lehetne itt sok öteltet összerakni a scav skinek, 35. táska helyett. De hát ez van mi már sokszor áttárgyaltuk ezt de ez van. Kategóriájában még mindig a legjobb SZVSZ.

[ Szerkesztve ]

(#2181) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Most olvasom, Shoreline-on a zsákutca scav kijárat nem működik, bugos. :DDD

(#2182) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Kint van a patch notes.

(#2183) vaakuum


vaakuum
addikt

Az, hogy frissítés után rubelért semmilyen kaját nem lehet venni a dokinőtől, csak cserélni mindenféle szutykokért, azért elég vicces.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2184) etrop01 válasza vaakuum (#2183) üzenetére


etrop01
tag

1-2 kör woods megoldja a problémád.

Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.

(#2185) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Dehogy kell ide 2-3 hét, LVNDMARK már full gearben mászkál :D

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2186) Ombi5 válasza Shkiz0 (#2185) üzenetére


Ombi5
őstag

Pestily is.

(#2187) Rony949 válasza Ombi5 (#2186) üzenetére


Rony949
őstag

Jó, de nekik életük sincs.

szerk.: Félreértések végett: Nekik a Tarkov az életük. Egész nap azt nyomják, míg egy átlag ember napi 1-2 órát nyom le max.

[ Szerkesztve ]

(#2188) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2185) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Na jó, de az az ember, élettelen.

Ezt mondtam valamelyik nap valakinek, hogy a negatív oldala a 20-as szinthez kötött piacnak, hogy aki bele tud rakni irdatlan mennyiségü időt a játékba, az hatalmas előnyre tud szert tenni a másikkal szemben, most már még inkább, mint korábban. Plusz, sokkal lassabban fejlődik a karaktered, mint az előző wipe során. Aki nem tud belerakni túl sok időt a játékba, az le fog maradni, mint a borravaló. A pozitív hozadéka a 20-as szinthez kötött piacnak, hogy nem rohannak rám altyn+slick+meta hk kombóval, mert sikerült kihozni interről 8 csavart, és el tudták adni inflált áron... :D

Kíváncsi vagyok, hogy mennyien fognak kiégni mondjuk 1-2 hónap múlva, amikor rájönnek, hogy soha nem ütik meg a 40-et, ha nem játszanak naponta több órát.

[ Szerkesztve ]

(#2189) Shkiz0 válasza Coccolino_O (#2188) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Szerintem nem jó irányba megy a játék.
Amúgy a battlestate oldalán a twitchen dropok vannak.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2190) Sanyaaa26 válasza Shkiz0 (#2189) üzenetére


Sanyaaa26
senior tag

Piac nélkül jobb volt, az egész egy loot szimulátor lett, persze ha mindent szeretnél benne.

(#2191) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2189) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Azt nem tudom, de eod mellett is kegyetlen nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen elpakolni mindent, amit kihozok raid-ből. Eljutottam arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó eladni semmit töredék áron a trader-nek, amikor piacon meg ötször annyit ér v. éppen kelleni fog küldetéshez/hideout fejlesztéshez. Szerintem nem az volt a baj, hogy 10-es szintttől van piacod (ez legalább segítette azokat, akiknek nincsen eod), hanem hogy a legjobb fegyverek/lőszerek és felszerelés nem volt limitálva. Most átalakították a játékot egy ázsiai mmo-ra, ahol hatalmas a grind, és ha nem fektetsz bele időt és energiát, nem fogsz jutni sehova. Nekem alapvetően tetszik maga a tarkov, csak ezért nyomom még mindig, de nem értek egyet minden változtatással. A piac szerintem pont azokat segítené alapvetően, akik nem képesek bele rakni napi több órát, és nincsen idejük minden szarért bemenni egy raid-be/farmolni ostoba tárgyakat. (4 autó aksi, hogy egy küldetést említsek.) :U

[ Szerkesztve ]

(#2192) Shkiz0 válasza Coccolino_O (#2191) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Én a shotis küldiken vagyok kiakadva. Pláne a shoreline-os ölj 10 PMC-t. Amúgy is egy csöves map, de ez kiéget.
Élvezetes lenne ez, ha fél évente lenne wipe akár, de mindig új küldikkel.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2193) Hauptmann válasza Shkiz0 (#2192) üzenetére


Hauptmann
addikt

Vagy mondjuk aki 40+ szintű, annak wipe (úgyis hamar vissza tud menni arra a szintre). aki alatta van, annak minden 2. alkalommal wipe.

(#2194) Ombi5 válasza Coccolino_O (#2191) üzenetére


Ombi5
őstag

Ezert nem is jatszom mar komolyan, felbax, hogy olyan ujitasok vannak amire nincs nagyon szuksegunk...

(#2195) vaakuum válasza Coccolino_O (#2188) üzenetére


vaakuum
addikt

Az egész fleamarketet újra kellene gondolni, hogy szükséges-e gyáltalán. (szerintem nem). A mechanika megmaradhatna, hogy a szűrőkkel ugyan úgy lehessen keresni, csak éppen az npc traderek között.
Persze ehhez azokat a szutyok küldiket is ki kellene szedni, amik specifikus itemet igényelnek viszonylag korai szakaszban a megvalósításhoz ... Mondjuk lvl3 tradertől beszerezhető itemet, vagy valami ritkán spawnoló kulcsot, vagy...
Illetve a traderektől legalább egy limitált ideig (pl. 24 óra) lehessen más játékosoknak megvenni azt, amit előtte beadott nekik valaki olcsóé.

A küldiket meg simán el lehetne indítani egyszerre minden tradernél vagy 5-6-ot, hogy legalább azokkal ne kelljen sorba menni... :O

[ Szerkesztve ]

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#2196) Coccolino_O válasza Shkiz0 (#2192) üzenetére


Coccolino_O
őstag

A küldetések nagy része teljesen értelmetlen, de ezen már túltettem magamat, küldetést csinálni egy szükséges rossz ebben a játékban, részben azért is, mert ugyanazokat csinálod újra és újra.

Ezt a wipe-t még lenyomom, de ha így marad a piac meg a karakter fejlôdés, ahogy most, akkor esélyes, hogy befejezem a tarkis pályafutásomat, nem fogom beáldozni az összes szabadidômet egy játékra. Wipe óta nyomom, mennek a küldik, ki is jövök azért elég sokszor, és îgy vagyok 16-os. És ez csak rosszabb lesz, egyre több xp kell minden szinthez. Nem is értem, hogy mit gondoltak. Nem mindenki akar/képes napi 12 órát játszani. Megint azok járnak jól, akiknek ez az életük.

(#2197) naiik


naiik
csendes tag

Eddig az volt a baj, hogy túl gyorsan lehetett fejlődni, a low-mid tier szetteknek nem volt értelme az első nap után, most az a baj, hogy lassítva van a progress. :F

(#2198) Coccolino_O válasza naiik (#2197) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Látod, semmi sem jó. A pöcs Pestily-re kell hallgatni, ő úgyis jobban tudja, mi a jó és mi nem. Nem furcsa, hogy amit behoztak, az is azokat szolgálja, akik ebben a játékban élik le az életüket?

A gyors fejlődéssel nincsen semmi baj, a meta a probléma, meg hogy meg tudtad engedni magadnak, azonnal, mert sikerült kihozni 3 vidkarit meg 4 csavart, interről. Az egyetlen pozítiv hozadéka a 20-as piacnak, hogy nem tudják ezt megtenni olyan gyorsan, mint korábban. Nem tapsikolok minden hülyeséghez, ez van.

[ Szerkesztve ]

(#2199) Shkiz0 válasza naiik (#2197) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Én most 24-es vagyok és napi 3-5 órát tudok beletenni, de ezt is csak ilyenkor vagyok hajlandó a wipe elején amikor muszáj tolni, hogy meglegyen az összes trader 4-es szinten.
Ez eddig 40-es szint volt, most már ha jól láttam pl mechanic 42.
Amúgy meg az a baj, hogy pestily meg mark akik tényleg ezen csüngenek és ügyesek is azok köré formálják ezt a fost.
Értem én hogy HC játéknak van beállítva, de azért vegyünk már tudomást róla, hogy az emberek nagy többsége nem rendelkezik Shroud féle reflexekkel és ügyességgel.

Persze olyan nem lesz, hogy mindenkinek jó legyen, de mondjuk a 26. táska helyett (aminek többsége csak külsőre más hely szempontjából ugyanaz leszámítva párat) végre arra feküdnének rá, hogy a raidek 80%-a ha nem több desynces fos. Tegnap is 2x haltam meg telibe fal mögött.
Hangtalan emberek / raiderek-ről, meg hangtalan gránátokról nem is beszélve.
Amikor sokadjára halsz meg ezek miatt kicsit már triggerelős a dolog.
Amúgy ez a wipe még hagyján, most nem veszem észre azt amit előzőbe, hogy mindennek az ára a holdig ért, lehetetlen volt egy fegyver összerakós küldit megcsinálni, vagy épp kulcsot venni ami a küldihez kell. Utóbbi most is drága de nem extrán.

Ezen felül fix, hogy az item spawnhoz hozzá lett nyúlva, mert pl relé alig spawnolt egy csomó mindennel nem tudtam haladni a hideouttal.

Maga az ötlet nagyon tetszik, egyedülálló játék lenne, de a megvalósítás elég gyatra.
Én is azok táborába tartozok, hogy ez sose lesz 1.0-ás game.
Ennek ellenére meg még az alap változat is karcolja az AAA gamek árszintjét, az EOD-ról meg nem is beszélve.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2200) Rony949


Rony949
őstag

Még mindig az SKS a legjobb fegyver LvL 1-esként? Vagy végre van már valami alternatíva?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.