Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2866) SidCorky


SidCorky
senior tag

Látom a fejlődés a téma, beszállok én is. :D 2-3 napja úgy döntöttem, hogy resetelem a karakterem, egyszerűen lehetetlen volt már a scavezés a mikulásos reprontás után, mínusz 2-3-ig mentem le talán azzal, ott meg már fixen támadtak a scavek, ráadásul gagyi volt a gear is, amit kaptam, ezért sokszor már muszáj voltam ölni, hogy legalább egy táskám legyen és ki tudjam vinni amit találtam. Szóval inkább kukáztam és újrakezdtem, nem vártam meg a következő wipe-ot. :)

A csomagupgrade miatt (az eggyel a legnagyobb alattira váltottam az alapcsomagról) egész sok fegyvert kaptam kezdésre, tök jól elvagyok velük, nem is félteném őket, de sokszor mégis félek bevinni őket, mert van, hogy egy scavet is szétdarálok, ő meg kétszer eltalál és halok. Ez még nem is lenne gond, viszont fogy a fegyver, ráadásul elfogyott minden talált CMS-em, és azt vettem észre, hogy 5-ös szinten nem is tudok venni a traderektől, flea meg ugye még egy ideig nincs. Milyen kinda hatásos fegyvert ajánlanátok, ami flea nélkül is beszerezhető, illetve hogy tudnék CMS-t szerezni, vagy bármi mást, amivel a halott végtagokat vissza tudnám hozni 1 hp-ra? Most ez miatt kicsit jobban izgulok még akkor is, ha egy scavre megyek rá, hisz ha ellövi valamimet, nem biztos, hogy kijutok.

Interchanget tolom egyébként a legtöbbet, jó a loot, főleg kültéren is szép summákat tudok összeguberálni, de a fenti tippek hatására lehet rámegyek Factoryra, hogy a pvp-t is gyakoroljam kicsit.

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.