Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Fejhallgatós találkozó

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-23 00:09:22

LOGOUT.hu

2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4023) contaxg válasza .DLL (#4001) üzenetére


contaxg
veterán

Szerintem itt mindenki jót akart de most sután jött össze. Én nagyon bízom abban, hogy a srácoknak púp a hátán a vasárnap is bemenni a suliba, Főleg amikor napsütéses 10 fok lesz kint. :DDD Amelyik eljön az a mifajtánk, de szerintem jó ha pár srác lesz ott a suliból. Lehet, hogy mi csinálunk bolhából elefántot.(kopp, kopp, kopp)

A regisztrációs szűrés OK délutáni zártkörűség OK, Készüléket ismeretlennek nem adunk oda! Aki elvisz egy készüléket annak kötelessége lesz azt a tulajdonos kezébe visszaadni. Akár vezetni is lehet, hogy kinek, mit adtunk oda egy cetlin. A " 2 perce letettem az asztalodra", meg az "ott volt előbb a szemüveges srácnál" most nincs. :B Mindig kézből kézbe kerüljenek vissza az értékek. Szóval és/vagy szemkontakttal megerősítve. Kis odafigyeléssel nem lesz itt semmi gond. ;)

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Fejhallgatós találkozó
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.