Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34401) BV92NTZ válasza szaby_gyerek (#34391) üzenetére


BV92NTZ
csendes tag

Koszonom szepen :) Nagyon tetszik az Antaras keped :R :R Kivallo.

www.ntzphotography.com

(#34402) BV92NTZ válasza runner 125 (#34381) üzenetére


BV92NTZ
csendes tag

Kszonom szepen a megjegyzest :) Megprobalom a hetterbol a keritest kiszedni....a fejlemennyel visszajovok majd.

www.ntzphotography.com

(#34403) Slowman válasza sztyui2 (#34399) üzenetére


Slowman
aktív tag

Pedig nem vakuztam. Kb pont telibe sütött a nap erre tudok tippelni. Az a baj, hogy egyedül nem tudok fényképezni és deríteni egy derítőlappal egyszerre. Meg kellene vennem a kioldókat meg állványt. De ebben a hónapban tuti veszünk autót és ha kell a félretett pénz akkor kénytelen leszek beáldozni a hobbit. A vágást akkor újra gondolom, este el tökölök vele. Azért nem mertem vágni jobban a fej fölött mert amikor beteszteltem olyan torz hatása volt. Legközelebb meg megpróbálok valamit kitalálni hogy megoldjam a lágyabb fényeket.

(#34404) cOxeR


cOxeR
Ármester

Tegnap esti termés:

[link]

Nyugodtan jöhetnek a kritikák.

[ Szerkesztve ]

(#34405) máyköl válasza cOxeR (#34404) üzenetére


máyköl
veterán

Az utolsó tetszik, a többiben nem igazán látok semmit.
A hídból megmutathattál volna többet is, ez így nagyon szűk... :K

(#34406) Játékos válasza cOxeR (#34404) üzenetére


Játékos
addikt

Valóban, az utolsót jó nézni! :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#34407) rumos14 válasza máyköl (#34405) üzenetére


rumos14
nagyúr

szerintem a képen a Galéria legalább annyira hangsúlyos mint a Lánchíd, nekem tetszik a komponálás.

(#34408) kiskornel válasza cOxeR (#34404) üzenetére


kiskornel
addikt

Az első 5db olyan nátriumos sárga + meleg színekre van állítva. Én a te helyedben megpróbálkoznék 1-2 színszűrővel... FF konverzió + színes színszűrő a PS-ben.

Most már lehet viszonylag olcsón kapni IR szűrőt. Szerintem IR szűrő + PS-ben fényképszűrő (mondjuk világoskék) baromi jól mutatna ezeken a helyszíneken. Én már tervbe vettem, hogy beszerzem a hozzávalókat.

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#34409) máyköl válasza rumos14 (#34407) üzenetére


máyköl
veterán

Ízlés kérdése.
Én biztos beleraktam volna az egész hidat. :K

(#34410) Szten Márs válasza máyköl (#34409) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Lehet, de akkor egy tökmás képhez jutottál volna. Megkockáztatom, jóval kommerszebbhez és kevésbé hatásoshoz. Ez a kép így tökéletes :K
(Ez nem ízlés kérdése, ez ténykérdés, hogy ha beletette volna a teljes hidat, akkor egy tökmás kép jött volna ki, és az is, hogy ez az egyébként igencsak jó előtér-háttér játék, ami a kép erejét adja, nem tudott volna érvényesülni. Lényeg a lényeg: nem véletlen van ez így, és így jó.)

(#34411) máyköl válasza Szten Márs (#34410) üzenetére


máyköl
veterán

Igen, te jobban elmondtad a lényeget.
Egy tökmás kép lett volna úgy, de nekem biztosan jobban tetszene úgy, így nekem kevésbé jön be, persze biztosan sokaknak így tetszik... :)

(#34412) forceberg válasza Szten Márs (#34410) üzenetére


forceberg
veterán

Az elő háttér játékot bizonyos helyeken elintézik annyival, hogy nem teszt jót a képnek, hogy ide-oda ugráltatja a szemet...
De valóban a nagyobb kivágás már teljesen más képet ad ki.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#34413) Szten Márs válasza forceberg (#34412) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

A "bizonyos helyek" nem érdekelnek senkit, inkább az érdekelheti az embereket, hogy személyesen egyikünknek-másikunknak mi a véleménye, hogy látjuk a képet/képeket. Engem is. ;)

(#34414) Sada88


Sada88
aktív tag

Zombi vonulás után most vámpírok bálja volt Szegeden, tiszta horror ez a város ;]

KATT



www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#34415) attika89


attika89
senior tag

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#34416) Slowman


Slowman
aktív tag

A korábbi tanácsok segítségével átgondolva. Többet nem foglalkozok már valószínű vele, inkább próbálok egy másik alkalommal jobbat összehozni. (a fényekkel úgy se tudok mit kezdeni) A többivel nem változtattam annyit így csak ezt linkelem, meg amúgy sem pakolom teli a fórumot mindennel (de ettől függetlenül a többi is fent van Flickr-en). Remélem pozitív lett a változtatás. Véleményeket előre is kösz!

(#34417) Játékos válasza Slowman (#34416) üzenetére


Játékos
addikt

Nekem tetszik alapvetően, de továbbra sincs nyaka a modellnek, illetve mostmár levágtad a feje tetejét is. Sztyui azt mondta, hogy ne hagyj felette feleslegesen sok helyet, nem azt, hogy le kell vágni a fejét. :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#34418) cOxeR válasza cOxeR (#34404) üzenetére


cOxeR
Ármester

Köszönöm a hozzászólásokat!
máyköl
A tegnapi időjárás nem volt kedvező nagy terek fotózására... olyan semmilyen párás idő volt, ezért az összes olyan kép, ami nagy átfogású, nem lett megfelelően jó...konkrétan olyan semmilyenek... ezért maradt a szűk kivágás telével.
Játékos, rumos14
Köszönöm.
kiskornel
Az FF képekre sosem jön meg a hangulatom, találtam egy-két cikket, irományt IR szűrőkkel kapcsolatban, kicsit majd beleásom magam.
Szten Márs, forceberg
:)

(#34419) Slowman válasza Játékos (#34417) üzenetére


Slowman
aktív tag

Nah mind egy hagyom akkor a képet, mert ha csak a tetejéből vágok olyan mintha be lenne zárva egy kockába. Lehet csak nekem fura. Már tök mind egy. Most meg aztán végképp nem vágom a dolgot. De tudtommal nem probléma ha néha lehagyunk ilyen részeket egy képről. Sőt sok portrénál látom, hogy levágják a modellek fejét, homloknál vagy így hasonlóan.

[ Szerkesztve ]

(#34420) gzola


gzola
tag

(#34421) cOxeR válasza gzola (#34420) üzenetére


cOxeR
Ármester

Én már vártam az újabb koncertfotót! ;)
Nekem hiányzik a bal oldalon egy vékony kis sávban a kékség.

(#34422) gzola válasza cOxeR (#34421) üzenetére


gzola
tag

nekem is hiányzik ott, cseszi is a szemem :D sajna csak így sikerült lekapni :(

(#34423) sztyui2 válasza attika89 (#34415) üzenetére


sztyui2
őstag

Nem rosszkis tárgyfotó, szertem ha kicsit darkosra van véve a feeling:) Bár az alja kicsit szűk :)

Slowman:Lehet nem kellett volna levágni a tetejét. Igazából tényleg sokszor csinálják hogy levágják a fwj tetejét, viszont itt ez nem annyira jön be. Igazából szerintem az lehet a baj, hogy alapból a vágatlanon se annyira jó a kompozíció, és vannak ilyen képek, amiket már hiába vagdos az ember, már nem jön össze az igazán jó kompozíció. Szerintem talán itt is ez jött elő, hogy alapból kicsit esetlen volt a kép.

gzola:Ez megint állat lett! Elismerésem a koncertfotóidhoz, nagyon tetszik mind! :C

Sada88:Neked már kifejtettem kb a véleményem az eseményfotóidról :)
Amúgy ezek a képek láttan is sokszor felkiáltok, hogy "Uramisten, MIAFASZ???? :Y " És ezt nem csak a képeken lévő dolgokra értem, sőt, inkább nagyon sokszor a teknikai kivitelezésre :O

[ Szerkesztve ]

(#34424) sztyui2 válasza Sada88 (#34414) üzenetére


sztyui2
őstag

Na kiemelek párat a WTF kategóriából:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Kezdjük ott, hogy az összevissza bemozdult képeknek sztem nem sok értelme van. Oké, hogy érzékeltetni akarod a természetes fényeket, meg a mozgást, de az nem azt jelenti, hogy több másodperces expókat lőssz, mert akkor ilyen undorító képek lesznek.
Mellesleg ha ezt akarod, használj állványt. Jah, hogy nem tudsz állványt használni? Akkor ne szarakodj ilyenekkel, mert a fenti förmedvények lesznek az eredmények. Ha természetes fényeket akarsz sötétben, akkor egy dolgot mondok:Lehet le kéne váltani a 350D-t, ha állandóan sötétben fotózol. Iso1000 az lófasz. Nem muszáj 5D, de már egy 40D is sokkal többre vinne...
Másik:Pont most sírtál Gézának facebook-on hogy mennyire utálod a kiégést. Hát baszki akkor ez miiiiiii????? Könyörgök, ez egy rossz kép.Az ilyeneket már a helyszínen törölni kéne a francba.
Ez megint hasonló kategória, bár nem égett ki a szó klasszikus értelmében, de ez a világítás nagyon, de nagyon rosszul sikeredett. Van még mit tanulni strobist téren, nem beszélve arról, hogy sikeresen visszatükrözted a vázon lévő vakud fényét az üvegen.
[Ez] a poharas már megint a "No comment" kategória, csak az a baj, hogy ez már annyira durva, hogy nehéz elmenni mellette szó nélkül.Oké, hogy részletek, meg satöbbi, dehát uramisten, műanyagpohár? Ne szívass már...
Bár nézhetném úgy is, hogy különleges látásmódoddal lefotóztad azt a dolgot, amit senki a büdös életbe nem fotózott volna le, de inkább nem nézem.
Hát ez meg nem is tudom...tényleg nem tudom mit lehetne erre mondani. Ilyet lehet hogy még a mobilommal is tudtam volna csinálni a helyszínen. Minőségtelen, semmitmondó szemét...

(Jöhetnek a kifogások, amiket mindig ki szoktál tudni találni, kívánncsi vagyok milyen gondolatok rejtőznek ezek mögött....)

[ Szerkesztve ]

(#34425) forceberg válasza attika89 (#34415) üzenetére


forceberg
veterán

Szerintem kicsit életlen az alsó ceruza hegye, de amúgy jó. + még talán jobb lenne, ha felette lévőnek a teteje nem lenne félbevágva.

gzolaa: jó így is a haja, nekem még kicsit dobna rajta, ha a kéz szőrössége élesebb lenne.

Slowman: nem vagyok portrés, de egy valamirért házsártos vagyok, még pedig az erős, kontúros orrárnyék. Ilyen szemekből tessék többet kihozni. Legalább egy kézben oldalt tartott fehér kartonlapra villants rá vakuval vagy valami. Nem értek én ehhez. Vagy Sztyuinak lehet, hogy jobb ötletei lennének?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#34426) sztyui2 válasza Slowman (#34419) üzenetére


sztyui2
őstag

jah, amit még kifelejtettem írni, nincs igazából instant jótanács, olvass el pár kisebb cikket, hogy hogyan szokták legtöbbször komponálni a portrékat. Vagy Scott Kelby könybe is van sok jó tipp(ügyes-okos módszerekkel ebook formájában beszerezhető mind a 3).
Viszont amiért ezt a hsz-t megírtam, az az, hogy nagyon jól teszed, hogy hagyod, és inkább fotózol, ahelyett, hogy a képpel tökölnél. Sokszor jobb tényleg inkább hagyni és tapasztalatként felfogni, és majd a következő alkalommal ezeket szem előtt tartva próbálsz majd valamit létrehozni. Nincs jobb dolog a tapasztalatszerzésre/tanulásra a fotózásról, mint maga a fotózás :) Szal a hozzáállásod jó! :K

(#34427) Slowman válasza forceberg (#34425) üzenetére


Slowman
aktív tag

Most nem szeretnék mentegetőzni távol álljon tőlem. Nagyjából én is tisztába voltam pár hibájával, de mimnél többen segítenek annál könnyebb lesz legközelebb jobbat összehozni. Tisztába voltam, hogy nem ez lesz életem "mesterműve" és nem fogok még egy jó darabig olyan portrét készíteni - meg bármilyen jellegű képet - ami jóval átlagon felüli lenne. De annak külön örülök, hogy jó páran, köztük Sztyui is kommentelt (úgy gondolom talán itt a fórumon a legtöbb portrét ő készíti, és mindig hozza a szokott szintet, tudja a miérteket. Remélem most senki nem vette magára, hogy őt emeltem ki :) )
Valószínű az volt a probléma, hogy pont totálba belesütött a nap az arcába és ettől ilyen kemények a fények. A helyszínen jónak tűnt de mikor megnéztem gépen tisztában voltam azzal, hogy nem lett ez olyan faja. Láttam, hogy ott van az az orrárkény - szerintem is csúnya az ilyen erős árnyék, bárhol az arcon - de szvsz irtó macera lett volna és nem hinném, hogy tökéletes lenne a végeredmény. Ettől függetlenül nem soroltam hulladék kategóriába, és minden hibájával együtt próbáltam összehozni valamit belőle. A derítésre van jó pár lehetőség, de nem "egyszemélyes hadseregként". (Most változtattam lakhelyet és nem ismerek senkit se itt. Szóval még csak segítségem se akad, már nem mintha eddig sokszor csoportosan fotóztam volna - pedig az a jó sztem -.) Remélhetőleg jobban sikerül legközelebb - tapasztalatnak jó volt - és ezeket a hibákat már nem szeretném legközelebb elkövetni. A derítésre valamit ki akarok találni, mert ez így tényleg nem jó.
A lényeg mindenkinek respect a kommentekért :R .

[ Szerkesztve ]

(#34428) attika89


attika89
senior tag

sztyui2, forceberg
Köszönöm szépen! :R

Tényleg kicsit szűk lett alul, ez igaz.
Az "alsó" fekete Rotring hegyét egyszerűen nem tudom jól elkapni...még próbálkozom, hogy mind éles legyen...

Itt egy másik variáció, de itt is életlen az alsó hegye...és talál alul kicsit sok van ráhagyva...
Tudnátok tanácsot adni?
(Mondjuk FZ38 nem egy DSLR, de hátha)

[ Szerkesztve ]

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#34429) sztyui2 válasza attika89 (#34428) üzenetére


sztyui2
őstag

Hát pedig egy kompaktnak nagy a mélységélessége :)
Talán azt tudnád csinálni, hogy messzebb viszed kicsit a gépet, és úgy lefotózod, aztán vágsz belőle egy kicsit, hogy ugyanez legyen a képkivágás, akkor a mélységélesség nagyobb lesz a végső képen.
Vagy esetleg megpróbálhatod azt is, hogy nem a hátsó vagy a hátsó melletti tollra fókuszálsz, hanem az elsőre vagy a másodikra(amelyikek el vannak most mosódva), mert elvileg az előtérben lévő dolgok sokkal jobban elmosódnak, mint a háttérben lévő dolgok, szóval lehet, hogy van itt nagy mélységélesség alapból is, csak túl messzire fókuszáltál. Lehet, hogyha mondjuk a másodikra fókuszálsz, akkor mindegyik éles lesz, bár ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek.
Vagy még megpróbálhatod azt is, hogy állvánnyal lefotózod a hátsó tollakra fókuszálva, és aztán egy másik képen az első tollakra fókuszálva, aztán Photoshopban összerakod ;)

(#34430) attika89 válasza sztyui2 (#34429) üzenetére


attika89
senior tag

Köszi!
Akkor még próbálkozom :K
:R

fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano

(#34431) Sada88 válasza sztyui2 (#34423) üzenetére


Sada88
aktív tag

ejj sztyui az a te bajod,hogy nem a metál a stílusod :D akkor értenéd,hogy méé ilyen :D mert a darkness my old friend az még messze van az extrémitásoktól ;) egy extrém rendezvényre meg beleillenek az Xtrém képek :D amazon meg jól beégett hát de ő tartotta olyan közel a fejihez, aztán meg nagyon tetszett neki akkor elfér .

Ezekből azért nem véletlen nem megy flickrRe , csak one of the many .

Az nem vaku :D hanem a kamerás tag mellettem ügyködött szerintem az lesz ,bár lehet a vaku ,de elfér PS kiszedné ha megcsinálnám te is tudod ,de annyira nem lényeges kép.

ej mondom én,hogy a stílusod a nem jó :D ott a szemek a lényegek :D nem a müanyag pohár.

ja ezt az épületest ezt Kata húzgálta :D alapba kivolt expozva :D ha akarod átküldöm az eredetit .

na kifogásokat látod :D csak nem jó a szemed ehez ennyi :) elkéne járnod metálkodni mondjuk szombaton kezdésnek jöhetnél át a metálos sátán vér bulira :D

http://sadaweb.hu/sites/default/files/images/IMG_2263.lightbox700.jpg ez amúgy sztem jó lett :D legalább is ha jobbról még belefért volna de a halál se látja előre , meg a háttér is jó bezoomolt a lánynak tetszett azt neki kell nem nekünk .
persze a zsonglőrőket állvánnyal kéne 2nd shutter meg nem úgy,hogy közbe 1000wattos színpadi reflektorok villodznak randomra ;]

na kielégítő ? :DDD eseményezned kéne többet akkor rájönnél,hogy itt nyomni kell ez nem az amikor rákészülünk a shootra azt minden átgondolva ;]

de amúgy csodálom,hogy volt türelmed végignézni ;]

[ Szerkesztve ]

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#34432) sanyixXx válasza Sada88 (#34431) üzenetére


sanyixXx
senior tag

de minek adsz ki ilyen fotókat a kezedből, ha nem tetszenek és/vagy tudod, hogy rosszak? szerintem nem kifogás, hogy meg lehetett volna csinálni így vagy úgy, de ez épp nem az a kép, ami megéri. mikor fogod akkor azt mondani, hogy ez vagy az a kép megéri a fáradozást? oké, hogy rendezvény és point and shoot, de ezt hívjuk fotóriporterkedésnek. ha mások ki tudnak adni a kezükből olyan fotósorozatot, ahol helyesen exponált, megkomponált és kidolgozott képek vannak, akkor nem biztos, hogy az a gond, hogy sztyui nem metálos és nem tud azonosulni a rossz képekkel.

Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/

(#34433) cOxeR válasza Sada88 (#34414) üzenetére


cOxeR
Ármester

Én is csatlakozom a wtf csoporthoz, egyszerűen annyi a gond a képekkel, hogy egyik sem mutat bárminemű minőséget, elmentél egy ilyen helyre, és kattintgattál. :U

(#34434) Sada88 válasza sanyixXx (#34432) üzenetére


Sada88
aktív tag

ez akkor is stílus kérdése :) pl amit a nagy portálok csinálnak amikor a háttér ég és totál eval fénymérésba tolják az nekem nem jön be , spot vagy partial a bőrön és az helyesen lesz expozva .
pl [link] ez nekem nagyon nem jön be ,hogy helyszínen relatív sötét volt itt meg olyan mintha felkapcsolták ovlna a lámpát . szóval a totál helyes expo egész képre ötletét vesd el a fejedbe , ha nem akasz beállni a "sorba".

WTF meg biztos van , de ilyen helyeken nem nagyon lehet fáradozni :)
Majd szombaton fáradozok amikor lesz egy napom úgy,hogy nem nézem mikor hánynak le :D
de látom te nem nézted végid csak sztyuit szajkozod ,)

pl amik normálisak :
1
[link]
[link]
[link]
[link]
De amúgy ez első sorba egy beszámoló nem az hosszú órák beleőlése egy képbe mint a monsteres üveges meg a abszintos kép , meg úgy a flickR fotógráfia nagyrésze.

de pl koncert fotó :) ott is van 2-3 fajta stílus egyik a zolás a adott fénnyel játszós ez nagyszínpadra totál jó .
klubbozni már teljesen más kell
pl ha fotós szemmel nézzük akkor ez se totál jó kép mégis az ilyen bemozdulós színes képekért rajonganak a zenekarok .
[link]
mert hiába nem totál jó ,de átadja a hangulatát meg a mozgás dinamikáját .

Szóval muszáj hozzá egyfajta fej meg anélkül elég nehéz ,hogy nem csinálod és nem vagy benne , szóval külső szemmel ez lehet rossz ,de hidd el ezeket "eszik" , nem a harmadik kategóriát amikor odavillantanak azt megfagy mindenki és olyan lenne mintha fellenne tolva az összes lámpa és fényes nappal :K

[ Szerkesztve ]

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#34435) máyköl válasza Sada88 (#34434) üzenetére


máyköl
veterán

Felesleges neked véleményt írni, úgysem fogadod el, és ilyen hülyeségeket dumálsz, hogy stílus kérdése. Ami ki van égve, az ki van égve, semmi köze a stílushoz. Lehet, hogy valakinek a kiégett képek tetszenek, de ahogy látom itt nem rajonganak érte.

(#34436) gzola válasza Sada88 (#34434) üzenetére


gzola
tag

valóban, kis klubbokban nincs sok lehetőség, mint bemozdult képeket csinálni, bár lassan ez már koncepció. de ha nulla világítás van, akkor nem lehet mit csinálni. nézd csak meg Martinkó Márk képeit. :D bár nekem ez a bemozdulósdi nem jön be, nem is járok kis helyekre. idős vagyok és konzervatív. :)

u.i.: mivel fotóznom kell kis, fénytelen helyeken is "koncertet", ezért lehet megpróbálkozok azzal, hogy bedobok egy vakut valamilyen géllel, a fénytechnikusok munkáját nem lehet elcseszni, mert nincsenek :) és pl. dj-k fotózásánál elég jó pluszt tudnak adni a képhez.

(#34437) sanyixXx válasza Sada88 (#34434) üzenetére


sanyixXx
senior tag

elég rossz stílust választottál, ha az a lényege, hogy a képek nagy része rossz kell legyen...

Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/

(#34438) Sada88 válasza máyköl (#34435) üzenetére


Sada88
aktív tag

te már megint nem tudod miről beszélsz :) az a kép beégett , nekem se tetszik ,de így akarta a lányka most mit csináljak vele ...

de te elolvasod amit írok egyáltalán vagy csak rágódsz itt és flame? mert ez kb fölösleges komment amit írsz. érdemben nem szóltál hozzá .

Gzola : Kilehetne merevíteni nem a hely miatt mozdul be hanem miattam , mert így van benne valami élet . De úgy látom a Márinkó Márk is úgy áll hozzá ahogy én legalább is a képeiből , klubhoz szerintem ez illik , egy vámpíros darkos eseményhez ez illik ,nem tökéletes expos kép világos háttérrel . Ez ilyen főleg erőszakos gyors zenekarokhoz ez illik .

Nagy színpadon meg az a tuti amit te csinálsz mert ott megvan rá a technikai háttér és ember is aki generálja a fényeket oda illően . Meg legtöbb nagyszínpados dolognál vaku tiltva van , épp ezért,hogy ne zavarjál bele a fényorgiába.

Ha gélezni akarsz akkor szerintem DJhez lila vagy kék vagy neon zöld , bemész fénytechnikai boltba aztán PAR reflektorhoz színfólia párszáz forint vaku tépőzár fólia tépőzár kész a móka , bár én félteném in action lerakni a vakumat , max ha valaki kezébe tudod adni.

sanyixXx: a rossz az itt relatív , nézzél pár együttes fotókat ilyen témában aztán rájössz ,hogy ami fotós szemmel rossz az ott épp jó . probálj meg egy koncertet lefotózni ahogy te gondolod de valami keményebb szélsőséges zenekar ne a mainstream rádióból is folyó dolgot aztán meglátod mit szeretnek .

Na de mostmár olyan okoskodjon aki csinált ilyet klubba ;] ajánlom szegedet ma vagy holnap mindkettő egész jó téma ;] Mert Sztyui se nagyon csinált még ilyet csak okos ,na jó egyszer lecsaltam ránk :D

legyen valami kép is a végére :

[link] zenei aláfestés kötelező akkor talán megértitek :)

[ Szerkesztve ]

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#34439) kricsi81 válasza Sada88 (#34438) üzenetére


kricsi81
senior tag

Beállnék én is a sorba, szerintem is elég, hááát hogy mondjam.... "gagyik" a képek.
Szóval nekem nagyon nem. :)
Ez a logó amúgy a képekhez szerintem elég gázos, totál nem illik a "stílushoz" :))

[ Szerkesztve ]

kovacsrichard.hu

(#34440) Sada88 válasza kricsi81 (#34439) üzenetére


Sada88
aktív tag

no akkor gyerünk ricsike koncertre ;] aztán rájöttök,hogy in action az nem beállított és van időd dolog.

a logót majd kicserélem ,de most ez van , jobb mint ha keresztbe áthúzogatva ráírom a nevem 100szor.

[ Szerkesztve ]

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#34441) bigmasterg


bigmasterg
addikt

Csináltam pár fejhallgatós képet. :)

(#34442) kricsi81 válasza Sada88 (#34440) üzenetére


kricsi81
senior tag

Pörgős dologról ("in action") is lehet igényes, és elfogadható képeket készíteni... :)

A logót továbbra is a lehető legrosszabbnak tartom. :)

kovacsrichard.hu

(#34443) Slowman válasza Sada88 (#34438) üzenetére


Slowman
aktív tag

Nem nagyon értek ehhez a témához, de amit én eddig láttam partyfotót ott azért van éles rész a képen, a többi van csak így bemozdulva. Amúgy nem hinném, hogy ez tényleg stílus kérdése, hogy jónak vagy rossznak lássunk egy képet. Attól mert valaki nem hard metal fan szvsz el lehet ismerni egy jól sikerült képet. Pl. ez a fickó sem a stílusom, de azért van itt jó pár elég komoly kép.
Ami viszont tuti az az, hogy elég zavaró, hogy ekkora batár képeket linkelsz folyamat. Már nem azért, de elég zavaró így nézegetni az egész fórumot, hogy km-t kell tekergetni. Amúgy meg a kép fele nem is látszik szvsz nem túl kiértékelhető úgy, hogy soha nem látni egészben a képet. Meg sokszor csak úgy be Ctrl+V Ctrl+C-zed a linknek szánt dolgot és nem linkeled mint pl itt. Nekem van Linkification, de akinek nincs annak be kell másolgatnia másrész sztem elég csúnyán néz ki így egy fórum. Tudom nem vagyok modi pont ezért nagyon zárójelben mondom, gondolom nem csak engem zavar ez :) .

(#34444) máyköl válasza Sada88 (#34438) üzenetére


máyköl
veterán

De kit érdekel, hogy a lánynak a kiégett kép tetszik?!
Ha neked sem tetszett, akkor kérlek ne rakd már ide be. Tartsd meg a gépen, és küld el a lánynak, de nekünk miért kell azt nézni, ami neked sem tetszik? Én is próbálok egyre jobb és jobb képeket készíteni, de azért ami nekem sem tetszik, azt sosem rakom be.

igen, elolvastam amit írsz/írtál. És inkább nem akartam hozzá szólni, mert egy jópáran leírták előttem amit gondoltam, és nem akartam én is ugyanazt hozzáfűzni. De ha szeretnéd: Nem tetszenek!

(#34445) sztyui2 válasza bigmasterg (#34441) üzenetére


sztyui2
őstag

Ezek a te cuccaid?
Ötödik-hatodik kép tetszik. Kicsit stockfotós jellegük van:)

HD650 eléggé odabasz, meg a Shure is elég jó :D Nagyon király fejhallgatók ezek :D
Nekem Sennheiser HD485-öm van, de simán előfordulhat hogy jövőre veszek egy HD555-t :D
Amik nekem most tetszenek, azok a Beats by Dr. Dre fejhallgatók, bár sajnos eléggé drágák :)

(#34446) gzola


gzola
tag

szombaton még egy közgáz gólyabál, Hadouken-nel, aztán én egy darabig befejeztem a koncertfotózást, mert elegem van :D

(#34447) pontyos


pontyos
senior tag

Helló!

Balatonfüredi este

pillanat

Üdv

(#34448) forceberg válasza pontyos (#34447) üzenetére


forceberg
veterán

Egész jó, így, hogy van két nem mozgó ember a képen. Talán az a fránya kuka jelenléte zavaró nekem.

Gzola: jó lett, ahogy "eszi" az arcot a sárga fény, meg, hogy a két lámpa között van, kicsit el tudja vinni a szemet a tricepsznél lévő kiégés.

Bigmastering: a 4. és a 6. jön be nekem. A 4-nél jó, ahogy a hátteret kettévágja a füles, a 6-nál meg az ing, mint háttér, jó lett. Annyi, hogy nekem jobban tetszene, ha a visszatekeredő drótból nem tűnne el egy kis rész.

Felénk meg volt szivárvány, rögtön kettő is. A másodlagos sajnos elég halvány, de látszik, hogy fordítva vannak a színek.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#34449) pontyos válasza forceberg (#34448) üzenetére


pontyos
senior tag

Én is be.zartam mikor megláttam :( túl sok különböző tárgy van körülötte, hogy kivegyem...így benne maradt

(#34450) t_a_m_a_s válasza pontyos (#34449) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Nekem így kukástól is tetszik, jól elkapott "pillanat"

Sztyui: jó is az a 485-ös :K

Holnap majd jól beletépünk...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.