Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#17551) saiyajin


saiyajin
senior tag

Sziasztok!
Wlan driver problémával küszködök egy Inspiron 1525-ös gépen. Friss rendszerre (xp) feltettem minden drivert, de a wlan drivert nem sikerült, rögtön a telepités elején jött hiba üzenet, hogy ´.... memória címen nem tudja végre hajtani a műveletet´. Mintha nem találná egyáltalán a gépben. Ami drivert találtam minddel próbálkoztam de mindig ugyanez. :(
Oldalt a kapcsolóval illetve a Fn+F2-vel se reagál semmit a wifi led.
Előre is köszi, ha valakinek van valami ötlete!

"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"

(#17552) Hugo85


Hugo85
aktív tag

Sziasztok!

Remélem ti talán tudtok segíteni a Dell Latitude D610-esemmel folytatott kálváriámban. Elég hosszú a közös történetünk a géppel, de azért megpróbálom röviden összefoglalni.

Vettem 2008 elején egy használt és rossz - nem induló - D610-es laptopot 404SQ1J service taggel. Olcsó volt így megkockáztattuk, max alaplapot kell benne cserélni, külső sérülés nem volt. Mint kiderült az alaplap valóban hibás volt, a bekapcsoló és hangerő szabályzó gombokat illetve caps/num/scroll lock ledeket magán hordozó kis nyák csatlakozójának forrasztása levált. Ezt egy barátom, aki viszonylag jól ért hozzá megforrasztotta és a gép vígan rohant utána. Az a sajnálatos tény, hogy ekkor még garis volt csak azután derült ki, miután elindult és megláttuk a service taget (addig nem tudtuk, mivel minden matrica le volt szedve az aljáról). A BIOS jelszavas volt - de ezen szerencsére a service tag törlős belső progival segítettünk - a vinyó meg kuka.
Igen ám, de az alaplap - ez a csodás diszkrét VGA-s Mobility Radeon X300-as változat - fura parajelenségeket mutatott, helyesebben a VGA. Amikor 2D/3D között váltott vagy csak flash videó ment, előtte villogott 3-at a kijelző (átment feketébe) és ha 3D-ben terheltem, akkor amennyiben nem a legalacsonyabb teljesítményen volt a PowerPlay akkor rövid idő után csonttá fagyott a rendszer. Valószínű, hogy a hűtés vezérlése is hibás volt, mert nagyon felforrósodott és gyanúsan csendes volt a gép. Ez talán hozzájárulhatott a forrasztás újbóli elengedéséhez. Mivel ez Spanyolországban ért engem - ezt a gépet vittem ki én optimista - ezért rendeltem hozzá egy másik, szintén Radeon X300-as alaplapot. Itt kezdődik a második fejezet.

Az újabb alaplap, amit elvileg Japánból rendelten eBayen meg is jött Sanghajból. Service tag 593D481. Összeraktam, mindent átpakoltam a régi gépből és minden rendben is lett volna, de a wifi kártya csonttá fagyasztotta a rendszert, akárhányszor be akartam kapcsolni. Gondoltam nem kedveli a 2200BG-t, így megpróbáltam egy barátom ASUS laptopjának a kártyájával, de az eredmény ugyanaz volt. Áttértem egy USB-s wifi stickre, azokkal nem volt baja. Hazajövetel után próbálkoztam még egy Dell Truemobile 1400-al, de az eredmény ugyanaz néha pedig ilyen volt.
Aztán gondoltam ha a miniPCI nem megy, legyen PCMCIA, de egy kölcsönkért Linksys kártyával ugyanaz lett az eredmény. Gondoltam, hogy a távol-keleti wifi spec esetleg más lehet és az a gond, de azóta járt benne egy PCMCIA SD-kártya olvasó és azzal is bizonytalan volt a működés, még ha nem is fagyott meg mindig és azonnal.

Szerintetek mi lehet a gond. Az eBayes muki szerint az alaplapok mind tesztelve voltak és tökéletesen működtek, visszaküldeni gazdaságtalan lett volna így maradt nálam és azóta is itt van, de folyamatosan idegesít a dolog, illetve lassan újabb gépre váltok és akár a barátnőmnél landol a D610, akár eladásra megy, jó volna megoldani ezt a gondot.

Megoldás lehet, ha szerzek egy olyan Dell Truemobile 1370-es kártyát, ami eredetileg ebben az alaplapban volt vagy az alaplap egyszerűen hibás? Dell szerviz tudna vajon mit kezdeni vele és ha igen vajh mennyiért? A Dell gyári diagnosztika CD-je minden gond és hiba nélkül lefut és ezen a hibán kívül semmi más bajom nincs a géppel - mondjuk a Win már nagyon elhasználódott rajta, de ez más kérdés.

Van bárkinek valami javaslata? Bocs, hogy túl hosszú lett :B

(#17553) saiyajin válasza saiyajin (#17551) üzenetére


saiyajin
senior tag

Tárgytalan, megoldodott a probléma. Az oprendszerrel volt gond, egy másikkal megszünt a gond.

"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"

(#17554) csotresz


csotresz
csendes tag

Sziasztok!Van 1 dell inspiron 6400 notim,a kérdésem ez lenne:van benne 2 db 512 DDR mem.667 mhz.Nos,szeretném böviteni 2gb-ra.Vegyek bele 2db 1gb-ost vagy 1db 2gb-ost és hogy a márka számit-e és a DDR2 vagy akár a DDR3 is jó lehet bele,mi a különbség?????????Előre is thx

(#17555) premete válasza csotresz (#17554) üzenetére


premete
veterán

Ha saját a készülék, azért illene [alapfogalmakkal ] tisztában lenni. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#17556) csotresz válasza premete (#17555) üzenetére


csotresz
csendes tag

Saját készülék!!!!!De nem azért vettem,h tanulmányozzam a rendszerét hanem mert tudom,h a dell jó és nekem 1 megbizható gép kellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem a szabadidőm nem abból áll,h tanulmányozzam melyik gép mit tud stb...A válaszodból sem vettem ki a kérdésemre a választ.Azért kösz a negativ választ!Ha valakinek értékelhető válasza lenne a kérdésemre azt előre is köszönöm.

(#17557) premete válasza csotresz (#17556) üzenetére


premete
veterán

Ha veszel egy kocsit, megkérdezed, hogy diesel, vagy benzin? Azt nem írtad, hogy az olvasással is gondjaid vannak, ott a linken:
Memory module capacities 256 MB, 512 MB, 1 GB, and 2 GB

Memory type 1.8-V SODIMM DDR-2

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#17558) csotresz válasza premete (#17557) üzenetére


csotresz
csendes tag

...nincs bajom az olvasással...de az aforizmád elég gyenge!!!Azért kösz a választ kibogoztam ami kellett,azért megirhattad volna 1szerübben is:)

(#17559) polip válasza brsd (#17550) üzenetére


polip
addikt

egyikse, de hogy leltél ezekre a blőd árakra? elég drága hely :)

ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean

(#17560) IkszIpszilon


IkszIpszilon
aktív tag

Dell N5010
Nem lehet ezt matt kijelzővel kapni vhol?
Dell Vostro 3300
Az ebben lévő videókártyáról tudna vki érdemben nyilatkozni?
Van olyan laptop "amiben az első belseje van a második külsejében"?

[ Szerkesztve ]

X.Y.

(#17561) Avicularia


Avicularia
veterán

Szerintetek a 320 gigás Samsung HM321HI helyére bemegy egy HM100UI 1 terás wincsi egy N5010-be? Csak mert a terás 12.5 mm,nem biztos,hogy belefér.

[ Szerkesztve ]

(#17562) Rocko007 válasza csotresz (#17558) üzenetére


Rocko007
aktív tag

a hangnemed lehetne barátságosabb. főleg, hogy premete igazi hardcore arc! :DDD

(#17563) SzaboZE válasza premete (#17557) üzenetére


SzaboZE
addikt

Van ott még egy fontos mondat: Maximum memory 2 GB, ezért 2x1-et javaslok bele.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#17564) SzaboZE válasza Avicularia (#17561) üzenetére


SzaboZE
addikt

Véleményem szerint nem fér bele, mivel a kéztámasz alá van besuvasztva. Igazán nem is tudok olyan dell gépet hirtelen, amiben lenne 12.5mm-es hely.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#17565) Thunderzolee válasza Hugo85 (#17552) üzenetére

Én USB-s stick wifi vevővel használnám. :)

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#17566) Hugo85 válasza Thunderzolee (#17565) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Ja, ideáig én is eljutottam, csak az USB stick béna, böszme, kilóg és még a vételi képessége is sokkal rosszabb mint a beépített antennának amit egy miniPCI kártyára dughatnék.
Hát szomorú, hogy senki nem tud semmi javaslattal előállni, vagy csak TL;DR volt a hsz-em? :U

(#17567) Avicularia válasza SzaboZE (#17564) üzenetére


Avicularia
veterán

Köszi a választ ,akkor nem próbálom be.Igaz itt vissza lehet vinni a boltba a cuccot,ha nincs rá szükséged ezért kipróbálnám ha lenne a gép alján ablak,mint notikon általában.De szétszedni nincs kedvem,hogy utána szembesüljek vele,hogy túl vastag.

(#17568) SzaboZE válasza Hugo85 (#17566) üzenetére


SzaboZE
addikt

Egyszerűen a gép értéke miatt nem éri meg az alaplappal foglalkozni. Dell szervízben is csak alaplap cserét tudnak javasolni.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#17569) SzaboZE válasza Avicularia (#17567) üzenetére


SzaboZE
addikt

Én a helyedben tennék bele egy 500GB-osat és egy külső terrásat vagy 500GB-osat használnék a maradék adatnak. Eleve probléma, hogy a hordozhatóság miatt sérülésnek van kitéve az a böszme nagy hdd + ha ellopják vagy tönkremegy hatalmas adatveszteséget szenvedsz el.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#17570) Immy


Immy
őstag

Üdv

Dell d430-on próbálta már valaki beállítani az ujjlenyomat olvasót? (win7-32bit)
Device manager-ben felvan installálva.
Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers itt is felismerte "biometric coprocessornak" de egyszerűen nemtudom hol vannak a beállítások.

Immy

Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

(#17571) Avicularia válasza SzaboZE (#17569) üzenetére


Avicularia
veterán

Van egy 2 terás samsungom amit külső rackben használok.Szerintem nem érné meg 500-asra lecserélni a benne lévő 320-ast.A terás samsungot most 20K alatt meg tudnám venni,de ha nem fér bele,akkor nincs értelme.

(#17572) nkmedve


nkmedve
őstag

Sziasztok!

Főleg a szervizes kollégáktól kérdeznék most, de ha valaki másnak volt hasonló tapasztalata az is megoszthatja.

Édesapámnak van egy Latitude D631-es masinája (AMD procis/chipset-es D630)
Régebb az enyém volt a gép, kb. egy éve ő használja nagy megelégedéssel (kivéve a problémát amit le fogok irni). A gond az lenne vele, hogy kb. fél éve furcsa vibrálás jelent meg a képernyő alsó részén (a taskbar magasságáig) és egyre erőteljesebben kezdett mutatkozni. Jelenleg már az alsó néhány 10 pixel teljesen használhatatlan, villogó, vizszintes fehér csikok takarják. A mellékelt (meglehetősen rossz minőségű ;) )képeken láthatjátok hogy néz ki a dolog:

Kicsit olyan mintha a taskbar beleégett volna a képernyőbe.

Ezt mi okozhatja, hogyan lehet (ha lehet) orvosolni és kb milyen összegű ráforditással? Várható, hogy a kápernyő a jövőben teljesen megadja magát? Megjegyzem, a gép már nincs garanciában.

[ Szerkesztve ]

(#17573) csóri


csóri
csendes tag

Sziasztok minap sikerült megvenni a hőn áhított dell notit egy 5010.Sikeresen letöltöttem a dell oldalról a win7 drivereket,és 1 dolgot hiányolok(vagy csak én nem találom).Eddig Asus notikat használtam és ott volt egy powergear nevezetű grafikus felületű segédszoftver,aminél 4 egyszerű lépésben lehetett állítani a gép teljesítményét és áramfelvételét.Konfigurálható volt és %-os processzorterhelést is meglehetett adni. Egy 5% os processzorterheléssel 4 órát lehetett böngészni vele akksiról.(persze e mellé lekapcsolta a sallangot b2,dvd író,lan,fényerőt és hangerőt is visszavéve). 1 gombnyomásra pedig visszaállt maximális teljesítményre. Ilyen program nincs a dell notikon? Vagy valami hasonló?

(#17574) Hugo85 válasza SzaboZE (#17568) üzenetére


Hugo85
aktív tag

Szóval ez nem lehet valamilyen BIOS, szoftveres vagy inkompatibilitási probléma és semelyik másik miniPCI card nem segítene szerinted csak lapcsere? Tulajdonképpen erről szerettem volna megbizonyosodni, akkor sajnos marad az USBs stick. Köszi a segítséget!

(#17575) nightshadow


nightshadow
veterán

Ma meghozták a Dell N5010-et. Átnéztem a csomagot, nekem abszolút bontatlannak nézett ki, a gépen nem találtam újlenyomatott. A hozzá kapott papírfüzetek is újnak tűnnek, mintha soha nem lett volna lapozva. A töltő kábel két részből áll, az egyik fele, amit a gépbe dugok, a másik, amit a konnektorba. A gépi rész az nem volt becsomagolva, a konnektoros rész viszont lehegesztett fóliába volt benne. Az akkumulátor az benne volt a gépben. Felmentem a dell support oldalára, ahol beütöttem a Service Tag-et, nem is kellett regisztrálni, s a következő infót írja ki a garanciával kapcsolatban:

„Ship date: 2/9/2011

Base Warranty Dell Start Date 2/9/2011 End Date 2/10/2014 Days Left 1074
Parts only Warranty Dell Start Date 2/9/2011 End Date 2/10/2012 Days Left 343”

Ezen adatok alapján nekem úgy tűnik, hogy mégis egy használt laptopot kaptam. Bekapcsolni még nem kapcsoltam be, mert egyrészt 12 órát kell tölteni az aksit, a másik, hogy most nem tudom, hogy visszaküldjem-e emiatt. Szerintetek mit csináljak, elvileg 8 napon belül visszaküldhetem?

Soha nem rendeltem még online, mert féltem mindig, hogy átb@sznak. Hát úgy néz ki, sikerült elsőre belefutni.

(#17576) ribery22 válasza nightshadow (#17575) üzenetére


ribery22
tag

Nem használt a gép, a ship date-től számítják a garanciát, ami a gyárból kikerülés időpontja. Tudtommal a garanciapapírral a számla idejétől ketyeg az idő

Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak

(#17577) brsd válasza polip (#17559) üzenetére


brsd
csendes tag

Neten találtam, meg ismertem a boltot. Akkor milyen notit ajánlotok 130 000 ft-ig ? Azért gondoltam Dell-re, mert megbízhatónak olvastam, és a három év garancia is befolyásoló tényező.

Köszi.

(#17578) fcriss


fcriss
tag

Sziasztok! Segítségeteket kérném,hogy tudtok-e olyan Dell nagykert (Humansoft,HRP, Dunaelektronika...) ahol mint magánszemély tudok notebookot rendelni,ha van akkor egyáltalán van-e lehetőség rá,hogy mint pl. az osztrák webshopban összeállítani a konfigot ( nagyobb akksi+világítós bill. stb.) konkrétan az új Sandy-s XPS 15 érdekelne.Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#17579) premete válasza fcriss (#17578) üzenetére


premete
veterán

Régebben a Humansoft oldalán láttam konfigurátort.....

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#17580) Jester01 válasza fcriss (#17578) üzenetére


Jester01
veterán

Szerintem írd össze mit szeretnél és kérj ajánlatokat emailben. Majd ők bajlódnak a konfigurátorral és egyebek. Semmibe nem kerül neked.

Egyébként a humansoft és a dunaelektronika is szóba áll magánszemélyekkel, igaz én garanciabővítés kapcsán írtam nekik.

Jester

(#17581) Avicularia válasza nightshadow (#17575) üzenetére


Avicularia
veterán

Ne aggódj,nem használt a gép.Én mondjuk szívesebben vennék bekapcsolt,kipróbált gépet pld.pixelhiba miatt.Szerencsére az enyémen nem volt,de azt mondták az a4team-nél,hogy ha pixelhibás akkor így jártam.
Ennyivel jobb itt svédben,mindent vissza lehet vinni,nem csak akkor ha hibás vagy ha neten rendelted.

(#17582) Jester01 válasza Avicularia (#17581) üzenetére


Jester01
veterán

De még ha "használt" is ... nincs 1 hónapos és még van rá 3 év gar ... kit zavar :U

Jester

(#17583) nightshadow


nightshadow
veterán

ribery22, Avicularia, köszönöm az infót.

Más: még nem kapcsoltam be a gépet, mert a manual szerint legalább 12 órát kell tölteni, s csak utána használható. Éjjel 1-kor telik le a 12 óra. Viszont a gépen a 3 Led közül egyik se világít. Az egyiknek nem kéne világítani, hogy jelezze, hogy töltődik? Normális ez? A töltőn magán viszont ég a zöld LED.

[ Szerkesztve ]

(#17584) Jester01 válasza nightshadow (#17583) üzenetére


Jester01
veterán

Normális, ha már feltöltődött. Korábban világított/villogott?

Jester

(#17585) nightshadow válasza Jester01 (#17584) üzenetére


nightshadow
veterán

Egyáltalán nem gyulladt ki eddig egyik LED se.

(#17586) SzR


SzR
csendes tag

Sziasztok!

Dell 5010 típusú notebook vásárlását tervezem.
Az a kérdésem, hogy szerintetek melyik processzorral szerelve érdemes megvenni; gondolva 1-2 évre előre. (Nem játékra kellene, csak a 64 bites W7-et, netes tartalmakat, egyéb alkalmazásokat, filmeket, stb jól vigye.)
Jól jöhet az i3-as vagy szükségtelen, elég a p6000-es dualcore vagy az AMD? Az AMD proci hogyan működik az intelhez képest? (Melegedés, zaj meg ilyesmikre gondolok.) Olvastam, hogy lassabb, de a videokártyája kicsit jobb az intelesnél.
A 2 giga RAM elég lehet, gondolom.

Előre is kösz a segítséget! :R

(#17587) nemcso válasza nightshadow (#17585) üzenetére


nemcso
senior tag

A három led valószínűleg : a power, a HDD, és a töltés led.
Kikapcsolt állapotban max. a töltés led világíthat, ha még tölti az akksit.
Tehát a három nem világító led normális állapot.

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#17588) Jester01 válasza nemcso (#17587) üzenetére


Jester01
veterán

Viszont a töltés lednek illett volna a töltés alatt világítani, illetve a vége felé egyre lassabban villogni. Legalábbis így működik az én gépemen (*ami viszont egy vostro)

[ Szerkesztve ]

Jester

(#17589) nightshadow válasza nemcso (#17587) üzenetére


nightshadow
veterán

Ma kaptam meg a laptopot. A manual szerint 12 órát kell tölteni első használat előtt, ami ma éjjel kb. 1-kor jár le. Tehát még javában töltenie kéne, s a kábel bedugása óta egyáltalán nem világít, csak a töltőn a zöld LED.

[ Szerkesztve ]

(#17590) nemcso válasza Jester01 (#17588) üzenetére


nemcso
senior tag

De ha nincs már mit tölteni, mi világítana ? :U

Ne félj, indítsd nyugodtan el a notit, majd meglátod a töltési állapotot. A mai akksik már nem olyan kényesek, mint 4-5 évvel ezelőttiek.
Ha a javasolttól eltérően be is kapcsolod a gépedet, nem fog károsodni az akksi, nem csökken az élettartama. ;)

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#17591) nemcso válasza nightshadow (#17589) üzenetére


nemcso
senior tag

A töltő ledje csak azt üzeni a világítással, hogy kap 220-at.

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#17592) Jester01 válasza nemcso (#17590) üzenetére


Jester01
veterán

Akkor semmi, nyilván. De első csatlakozáskor valószínűleg legalább egy icipicit kellett volna töltenie, ha nem is 12 órát.

Nem baj, majd kis használat után kiderül.

Jester

(#17593) nightshadow válasza nemcso (#17590) üzenetére


nightshadow
veterán

Na de épp azt mondom, hogy egy másodpercre se gyulladt ki a LED, amióta elkezdtem tölteni du. 1 óra óta. Akkor feltöltve kaptam volna meg az aksit gyárilag?

(#17594) Jester01 válasza nightshadow (#17593) üzenetére


Jester01
veterán

Nem tudom neked milyen akksid van, de az enyémen van beépített töltöttségjelző ledsor amit egy gombbal lehet aktiválni. De amúgy elindítod a kedvenc operációs rendszered és az úgyis megmondja a töltöttséget.

Jester

(#17595) nightshadow válasza Jester01 (#17594) üzenetére


nightshadow
veterán

Elkezdem felinstallálni a Windowst, majd utána kiderül, hogy hány százalékot mutat a töltöttségre. A Service Tag-et beütöttem a Dell support oldalán, 35db drivert dobott ki. Megtaláltam azt is, hogy milyen sorrendben kell installálni a drivereket pl. elsőnek a System Utilities-t, ami nem gond, mert van benne egy darab driver. Viszont másodiknak a Chipsetet írja, de ezen belül már 5 db driver van. A Chipset kategórián belül mindegy a sorrend, vagyis hogy ezt az 5 db drivert milyen sorrendben installálom, mert arról már nem szól az utasítás, hogy a chipset kategórián belül mi a sorrend.
Egyáltalán létezik, hogy 35 db drivert kell feltelepíteni, mert a húgom Toshibájára, ha jól emlékszem kb. 10 driver volt mindössze. Itt a Dellnél pedig pl. a Network kategórián belül nem kevesebb, mint 8 db drivert kínál fel.

[ Szerkesztve ]

(#17596) premete válasza nightshadow (#17595) üzenetére


premete
veterán

Ne az "Összes driver", hanem a service tag-re vonatkozóakat nézd csak. Valószínűleg több konfig létezik, például lehet dell wifivel, és intel wifivel, abból is többféle, értelemszerűen csak az kell, ami a cuccodhoz való. Egyébként sem kell mindent feltenni, sok minden a windows felrak; csak arra koncentrálj, ami nem megy, illetve az eszközkezelőben sárga.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#17597) IkszIpszilon


IkszIpszilon
aktív tag

Dell Vostro 3300
vagy ezen
Dell Vostro 3500
Melyik éri meg jobban?
Tud vki akkuüzemidőket a fennt említett két géppel kapcsolatban?

[ Szerkesztve ]

X.Y.

(#17598) IkszIpszilon


IkszIpszilon
aktív tag

Dell N5010
Az inspiron széria mennyire "gagyi" a Vostrokhoz képest?Megéri egy ilyen a fenti kettővel szemben?

X.Y.

(#17599) premete válasza IkszIpszilon (#17598) üzenetére


premete
veterán

Az újabbakat még nem szedtem szét, régebbiekben belül megegyezett a 2 cucc.
Az Inspiront sem nevezném gagyinak, persze egy Audi A3 és S8 között is vannak különbségek, mégsem mondanám, hogy az A3 az "gagyi", inkább költséghatékonyabb, vagy megfizethető árú. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#17600) SzaboZE válasza IkszIpszilon (#17598) üzenetére


SzaboZE
addikt

Nagyjából egy szinten vannak. Az inspiron és a vostro széria mindig is testvérek voltak.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.