Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#62001) xuldar válasza Scoobyka (#61996) üzenetére


xuldar
őstag

Kevered a szezont. Az, hogy 300 helyett 299-ért teszed ki, pszichológia. A vevő annyit fizet (vagy kevesebbet), amennyit lát. Az, hogy kiteszel egy árat, aztán kiderül, hogy annyiért nem vihető el, csak drágábban, hát az legalábbis nem pszichológia.
A telefonos témát megint ne keverd ide. Egy összegben kell fizetni, vagy 12 havi részletre akciózod? Próbálsz idemosni nyilvánvalóan más dolgokat.
A lényeg az, hogy nem annyit kell fizetni, amennyit először kiírtál. Ezzel nem lenne gond, ha lefelé menne az árcédula, nem felfelé. Innen kezdve hozhatod a teljesen más példákat, ha semmi közük a hirdetésed konstrukciójához. Ízlelgesd csak tovább az "átb@ltázás" szót.

kisspall: :C

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#62002) Scoobyka válasza kisspall (#62000) üzenetére


Scoobyka
addikt

Annyira nem zavart,hogy nem birtad ki,hogy ne reagald le.

Mi volt benne a nevetseges? Ezt fejtsd ki bovebben legy oly kedves. Az arat ha nezed teljesen korrekt,ezen regioban i4s-t 16 gigasat nem nagyon latsz hardverapron,sot olx-en sem 50.000 Ft-ert ennyi kiegeszitovel,tokeletesen mukodo allapotban.

Ha pedig,mint nem erdeklodot arra kesztetett,hogy megtekintsd a hirdetesd, aztan meg arra is ravett,hogy reagalj ra,azaz felfigyeltel ra....ezek utan en inkabb azt mondanam a hirdetes elerte a celjat.

xuldar: Pont ebbol a hozzaszolasbol latszik,hogy abszolut laikus vagy.

[ Szerkesztve ]

(#62003) ngabor2 válasza Scoobyka (#62002) üzenetére


ngabor2
nagyúr

Az, hogy egyik helyen ennyit, másikon annyit írsz árnak, az az etikátlan és megtévesztő. Ha a telefon 50k, akkor nem 45-öt és nem 52-t kell írni, hanem 50-et. Mindkettő átverés, mivel nem annyiért kapja meg az ember, amennyiért ki van írva. Lehet itt mellémagyarázni árukapcsolást meg marketing-stratégiát, akkor se más, mint megtévesztés.

(#62004) xuldar válasza Scoobyka (#62002) üzenetére


xuldar
őstag

A hirdetés elérte célját, megjegyezte a neved, hogy többet ne kattintson a hirdetésedre, legfeljebb ha röhögni akar egyet :DDD Nem ez az első eset, hogy megmosolygunk, miközben persze mi vagyunk a hülyék :C

Nem vagyok "marketing szakember", de annyira hülye sem, hogy ne tudjam, miért úgy hirdetted meg. Mindenesetre egyetlen konkrét példát sem mutattál még, hogy kitettek valahol valamit x összegért, amit aztán megtévesztő módon x+y (y>0) összegért lehetett csak elhozni! A ködösítés viszont jól megy. Te csakis "marketing szakember" lehetsz! Remélem, fogsz még hasonló gyöngyszemeket produkálni, hadd röhögjünk ezekben az ínséges időkben!

Befejeztem.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#62005) izee válasza Scoobyka (#62002) üzenetére


izee
senior tag

"ennyi kiegeszitovel" -mármint vagy egyik - vagy másik - vagy harmadik - vagy negyedik.

Más: Kiváló anyagok, előadások vannak, csak senki félre ne értelmezze. Legjobban az lop, aki legálisan lop :O

Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

(#62006) Scoobyka válasza izee (#62005) üzenetére


Scoobyka
addikt

Bortok vagy Bumper csak a valasztas,de kivettem a "vagy"-ot ami az utolso targynal mutatt ra csak a valasztasra,hogy meg ennyire se lehessen felreerteni.

Tehat minden kiegeszito benne foglaltatik az arban.

ngabor2: Miert lenne atveres,leirom sokadszora is,hogy kulon ki volt emelve minden. Moderatorok azert sose szolnak fura modon,amikor valaki kiirja,hogy macbook retina pro,air stb es arnak ott van 200k mint ar feltuntetve.

Mikozben az csak az aire vonatkozik,tehat az nem megteveszto? Ezzel fura modon nincs baja sok embernek,mert elolvasa a leirast!
Amint az en leirasomban is fel volt tuntetve marha nagy betukkel,hogy a kiegeszitokkel egyutt lehet elvinni csak. Igy az osszeg nem 45.000Ft hanem 50.000 Ft. Nem aprobetuskent,hanem jol elkulonitve a szovegtorzstol es ez alapjan lehet merlegelni.

pockhome: adtal vele annyi mindent mint en?

Meg aztan mindent annyiert adunk el, amennyiert megveszik. Aranyszabaly!

[ Szerkesztve ]

(#62007) pockhome válasza Scoobyka (#62002) üzenetére


pockhome
senior tag

45-be adtam el egy ugyan ilyen telefont, 16giga, trémobil, csillivilli.
50-be volt meghirdetve (nem 49990 meg 50001 meg f@szom, hanem 50-be) 5ezret engedtem, mert ennyi az ára. 2 nap alatt el is kelt. ha 65-be hirdettem volna, lehet még januárban is árulnám...:)

Az, hogy valami mennyit ér, az egy dolog, a másik meg hogy mennyiért tudod eladni :K

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#62008) Scoobyka válasza xuldar (#62004) üzenetére


Scoobyka
addikt

Azert nevezte meg a nevem,mert a hirdetes szovege nem nyerte el a tetszeset es ezert sose fog tolem vasarolni?

Nezuk akkor kulso szemlelokent. Van egy telefon ami 50.000-ert szeretnek eladni. A keszulek tokeletes allapotban van,sok tartozekkal. Az ar korrektnek tekintheto a hirdetes alapjan ebben sztem egyet tud mindenki erteni. A hirdetesben a szavak csavarasa akarhogy nezzuk ugyanazt jelentette,hogy a keszuleket 50.000Ft-ert megkaphatod. Most is ugyanannyiert van hirdevte,mint tegnap csupan a szovegkornyezet valtozott meg.

Mi az atveres? Hol az atveres? Mi a megtevesztes? Mi valtozott? ----elmondom a hozzaallas a hirdeteshez,semmi mas. Ertekben,minosegben semmi valtozas nem tortent. Mit valtott ki megis sok forumtagbol? REAKCIOT! (valaki nevetett rajta,valaki felkapta rajta a vizet,valaki hulyenek nezte az eladot,valaki becsapva erezte magat,valaki csak mosolygott)

Na ez a marketing es a korites.

Mindenki gondolkozzon el,hogy a termek ara es minosegben tortent valtozas? Tortent atveres?

[ Szerkesztve ]

(#62009) Nazara válasza Scoobyka (#62008) üzenetére


Nazara
őstag

Nem szeretek belekeveredni az ilyesmibe, de nálam egyértelmű, hogy ilyen hozzáállással már el is felejtem a kiszemelt eladót. És szerintem ezzel nem is vagyok egyedül.

Más.
A futárszolgálatok hétvégén nem szállitanak, igaz?

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#62010) Laza... válasza Nazara (#62009) üzenetére


Laza...
addikt

:N

Never give up!

(#62011) Scoobyka válasza Nazara (#62009) üzenetére


Scoobyka
addikt

Edekelne,hogy miert az elado szemelye ellen van bajod?

Az aron nem valtoztatott az elado A termek minosegen sem. Nem tortent atvagas egy forinttal sem. Az eladoval nem is beszeltel,csak a tobbi forumtag reakcioja alapjan vontal le egy kovetkeztetest. Megpedig,hogy valoszinuleg tole nem vennel semmit,de objektiv magyarazatot nem tudnal hozza tarsitani velemenyem szerint. Indoknak a hozzaallas van feltuntetve. Kerdem en a hozzaalasa miben valtozott az eladonak,ha o nem valtoztatt az aron,minosegen,csak a szovegkornyezeten? Azzal,hogy oszinten leirtam milyen elv alapjan tortent a hirdetes negativ hozzaallast valtottam ki?

Tipikusan ez az emberi viselkedes amikor a rosszt hirt becsomagoljak az embernek es nem akarjak neki elmondani,vagy van a masik aki egyenesen elmondja. Az emberek azzal fognak negativan erezni aki szimplan egyenesen elmondja. Pedig mind2 esetben negativ hirt kap a kovetkezmeny ugyanaz lesz.

[ Szerkesztve ]

(#62012) Chesterfield válasza Scoobyka (#62011) üzenetére


Chesterfield
senior tag

Fityisz szavazóknál tényleg működhet ez az eladási stratégia.
De 90-es IQ fölött irritáló.
:DDD

(#62013) pohár válasza Nazara (#62009) üzenetére


pohár
félisten

postánál van szombati szállítás, persze felár ellenében, futároknál nemigen van ilyen opció...

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#62014) hdanesz


hdanesz
senior tag

Sziasztok,
Nokia Lumia 1020 érdekel valakit? November 17.-én lesz egy éves.
Fekete színű. T-függő.

Valamint eladó egy két hónapos Samsung NX300 MILC fényképező, 18-55-ös objektívvel. Szintén fekete. Garis, dobozával, minden tartozékkal. 32GB-os kártyával.

Panasonic FZ200 fényképező: már nem garis, de szép állapotban van. F2.8-as fényerejű objektíve van. Fekete színű, dobozával, minden tartozékával.

Árajánlatokat privátban várok.

(#62015) XmoD


XmoD
aktív tag

Iponbol vasarolt bontatlan csomagolasu, gyari garancias ASUS C8HM70-I/HDMI
bolti ara alatt elado.

Helyileg Nyiregyhazan van.

Fix 15 ezer

Parallel Port-al (ECP/EPP Support) rendelkezo, minimum 2 magos Mini-ITX lapot beszamolok, esetleg cubietruckot vagy banana pi-t

(#62016) Nazara válasza Scoobyka (#62011) üzenetére


Nazara
őstag

Idézet tőled a #62006-os hozzászólásból:

"Amint az en leirasomban is fel volt tuntetve marha nagy betukkel,hogy a kiegeszitokkel egyutt lehet elvinni csak. Igy az osszeg nem 45.000Ft hanem 50.000 Ft. Nem aprobetuskent,hanem jol elkulonitve a szovegtorzstol es ez alapjan lehet merlegelni."

Láttam a hirdetést, és rákattintottam, mert hirtelen nagyon olcsónak tűnt egyik pillanatról a másikra. De kezdem az elejéről.

1, meglátom, hogy 45 ezer a 16 gigás i4S, (mindezt a listázott hirdetések között), belémvillan, hogy de jó ár, annyiért meg is venném esetleg.

2, rákattintok a hirdetésre, hogy informálódjak a telefon állapotáról.

3, ekkor csalódottan veszem tudomásul, hogy 45K-ért nem hozható el a készülék, hanem olyan kiegészitőkért kellene plusz pénzt letennem az asztalra, amikre nekem semmi szükségem, ergó változott a megadott ár. (Én magam sem vásárolok plusz kiegészitőket zsákszámra, mert tudom, hogy a vevők többsége nem lesz hajlandó értük plusz összeget adni.

4, Ne vedd sértésnek, de ilyenkor átverve érzi magát az ember, és elmegy a kedve a biznisztől. (legalábbis én igy vagyok vele.) Persze ha később változik az ajánlat a saját értékrendi normáimnak megfelelő irányba akkor minden további nélkül üzletelnék. Addig azonban csak a rossz szájiz van, akárhányszor csak meglátom a hirdetést.

Nem kell magadra venni a dolgot, szerintem az emberek többségének ez egyébként nem akkora probléma, de mint látod, vannak olyanok, akik szerint ez etikátlan. :R

(#62010) Laza... + (#62013) pohár : Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#62017) ngabor2 válasza Scoobyka (#62011) üzenetére


ngabor2
nagyúr

De, változott az ár. Tegnap 5000-rel kevesebb, ma 2000-rel több van kiírva, mint a valódi ár. Mindkét esetben joggal érezheti a reménybeli vevő becsapva magát. Miért nem lehet nyíltan és őszintén kiírni a hirdetéshez, hogy az a bizonyos teló kiegészítőkkel együtt 50k? A hirdetők 95-99%-a képes rá, csak néhány renitens nem?

És ne gyere azzal, hogy el kell olvasni a hirdetést. Aki keres valamit, az megnézi az árat, és az alapján nyitja meg egyáltalán a hirdetést. Ha a szövegben már nem annyi az ára, akkor őt bizony valaki megpróbálta átverni.

(#62018) xuldar válasza Scoobyka (#62008) üzenetére


xuldar
őstag

Érdekes, mert tegnap is csak 50e-ért lehetett volna elvinni ugyanúgy, mint ma, viszont ha tegnap sorba rendezte ár szerint a 4S hirdetéseket az érdeklődő, akkor azt láthatta, hogy 45-ért telefon eladó.

Az általad említett 200-as hirdetésben valószínűleg nem 1db "termékcsomagot" hirdettek, hanem többet. Ezek szerint fel is volt sorolva az ár. Az érdeklődő látja, hogy több termékről van szó, talán sejtheti, hogy nem mind kerül 200e-be egyenként, vagy akár összesen. 1 termék árát lehet kiírni 1db hirdetésbe, ott több volt. Te viszont 1db terméket kínálsz, ami csak az esetleges tartozékokkal együtt vihető el, az érdeklődő pedig a 45-öt látja először. Értékben lehet nem változott semmi a hirdetésedben, ÁRBAN viszont igen, felfelé. A látszólag 45-ért hirdetett telefonod hirtelen 50-be került, ha rákattintott valaki a hirdetésre. Megtévesztő volt? Igen! Na ez a megtévesztés váltotta ki a reakciókat, nem az, hogy önmagában kitettél egy hirdetést. Ha eleve 50-et írsz ki, most nem vitatkozunk. Kevered az okot és az okozatot. Egy esetben nem lett volna megtévesztő, ha 1Ft-ért hirdeted, mert arról mindenki tudja (egyezményes), hogy csak a lista elejére hozás a lényege, valamint hogy az ár alku tárgyát képezi.

Az utolsó kérdésedre a válasz: Igen, a termék árában történt változás, mert aki rákattintott a hirdetésre, az 45e FT-os árra számított, miközben szembesülnie kellett azzal, hogy valójában 50-ért vihető.

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#62019) Scoobyka válasza xuldar (#62018) üzenetére


Scoobyka
addikt

A kiegeszito nem tekintheto termekcsomagnak?

Tetelesen ki volt irva arral egyutt a kiegeszito es a telefon is! Egyuttesen kell elvinni ez is fel volt tuntetve!

Osszegezve ott volt mennyi a keszulek amennyiert elviheted,mindenki aki szant ra az eletebol legalabb 3 percet az megerthette ezt. Tehat aki elolvasta a hirdetest es nem csak atfutott rajta az tudta,hogy ez bizony 50.000Ft-ba kerul. Ma is annyiba kerul es tegnap is. Ma is el kell olvasni a hirdetest es tegnap is el kellett. A vegosszeg nem valtozott.

ngabor2: Igenis el kell olvasni a hirdetes szoveget! Ezt nem is ertem,hogy mondhatja egy moderator!
Most az rendjen van,ha valaki 45.000ft-ert ajanl ez i4s-t Majd leirja a szovegbe,nem megy a wifi vagy home gomb nem mukodik?! Mert ez bizony a hidetes szovegeben van feltuntetve!

Ugyanez igaz volt az en hirdetesemre,minden reszlet a vasarlo elott volt!

Akarmit mondtak a keszulek ara nem valtozott! Mind2 esetben ugyan annyi!

[ Szerkesztve ]

(#62020) lorcsi


lorcsi
veterán

(#62021) pockhome válasza lorcsi (#62020) üzenetére


pockhome
senior tag

:C :C :C

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#62022) Laza... válasza Scoobyka (#62019) üzenetére


Laza...
addikt

Jajj, de jó mán ez a flame áradat :DDD

Ha azt írtad volna, hogy 50k a teló, amihez 5k értékű kiegészítőt adsz ingyen, na akkor senki nem dumálna, és mindenki boldog lett volna. Igaz, akkor a marketing stratégia nem így alakul - elérted amit akartál, mindenki a hirdetésed lesi - kérdés hogy ebből hány potenciális vásárlót szalasztottál el, mert akárhogyan is nézzük, ez azért egy elég szűk közösség :)

Never give up!

(#62023) Borosz válasza Borosz (#61832) üzenetére


Borosz
senior tag

Eladó 15.6" (B156XW02 - V.0) WXGA HD (LED, fényes, 1366*768) LCD notebookhoz. Compaq 615-ben volt eredetileg. Működik. :) 9K
Telenoros Galaxy ACE s5830i - 8K

(#62024) IIIstIII


IIIstIII
senior tag

Nem akarok senkit bírálni, de nem hiszem hogy itt kéne vitatkozni ilyeneken. Hiába van elmentve a topik a kedvenc fórumtémák közé, a kommentek kis százaléka tartalmaz hasznos információt akár üzletelés céljából, akár közcélból. Pár évvel ezelőtt itt még csak és kizárólag hirdetések voltak, ha jól emlékszem a csevegés nem is szerepelt a címben. Ezért is van alul az Off gomb, igaz akkor még nem volt hardverapro.hu.

(#62025) ati012


ati012
senior tag

Üdv!

Dell Latitude e5400 notebookjaim érkeztek!
14.1" kijelző
T7250
2gb DDR2
160GB SATA
1 óra akku

Garancia 5 hónap!

45.000 Ft / db

********

Nálam már indul a Karácsonyi szezon!

új LG 250GB DVD FELVEVŐ 25.000 Ft

új HP 5520 multifunkciós WIFI nyomtató 23.000 Ft

Sony XPeria L 30.000 Ft

2 hetes Dell 3521 95.000 Ft

VESZEK: régi, rossz, nem működő PC alkatrészeket!

[ Szerkesztve ]

(#62026) perge666


perge666
veterán

Nem megbeszéltûk a multkoràban,amikor Scoobyka hirdetett 2-3 dolgot extrém àron,hogy rà hagyunk?
Szerintem felesleges vele vitatkozni......

(#62028) izee


izee
senior tag

16 C gumiabroncs még egy évig jó 5mm-es, akit érdekel 10k/ 2db összesen.

Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

(#62029) Scoobyka


Scoobyka
addikt

Hirdetes atalakitva ugy,ahogy remelem senkinek nem bantja a szemet.

[link]

End of story.

[ Szerkesztve ]

(#62030) rob72


rob72
tag

Sziasztok!

kellene nekem Samsung töltőnek a Micro usb csatlakozója, ami a képen is van :K (csak ez legyen jó :K )
rossz,elszakadt,hibás töltőnek ez a része,akár levágva is!


Debrecenben átvenném

üzenetet PÜ-ben kérném

[ Szerkesztve ]

(#62031) Habsteve válasza Habsteve (#61891) üzenetére


Habsteve
tag

erre valaki :F

(#62032) Nazara válasza Habsteve (#62031) üzenetére


Nazara
őstag

Igaz nem helyben, de ők ajánlottak. nggabi és fagyalllo

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#62033) sNORh


sNORh
addikt

Eladó 1GB DDR 400Mhz ram 1500Ft
-Core2 E2160 775 Processzor 2000Ft
-C2D E6550 4k
-Pár Gb DDR2 Notebook Ram
-2Gb DDR2 1066Mhz Ram 5,5k
-Félkonfig s478 Asus Alaplap+Processzor+ram 1500Ft
-Tápegységek: 350W, 2k

-Gigabyte 4850 passzív 8k

Továbbá

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#62034) z0d1AK


z0d1AK
veterán

Nincs köztetek olyan, aki nagy értékben (kb. 400 ezer) venne mostanában a Laptopszalonnál gépet?
Kellene egy kis segítség, amiért cserébe olcsóbb lenne a gép. :)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#62035) dew28 válasza ngabor2 (#62017) üzenetére


dew28
aktív tag

És ne gyere azzal, hogy el kell olvasni a hirdetést. Aki keres valamit, az megnézi az árat, és az alapján nyitja meg egyáltalán a hirdetést. Ha a szövegben már nem annyi az ára, akkor őt bizony valaki megpróbálta átverni.

es az 1Ft-os hirdetesek?

[ Szerkesztve ]

(#62036) mezis válasza rob72 (#62030) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!

eBay ?

mezis

(#62037) #33253120 válasza dew28 (#62035) üzenetére


#33253120
törölt tag

Az más kategória. Ott láthatóan fiktív összegek vannak jelzésképpen arra, hogy a hirdetésben több termék van amelyeknek az ára széles palettán mozog.
Pl.
-öntapadós egértalp gumi: 10Ft/db
-stylus: 50Ft/db
-izé: 1500Ft
-telefon: 40000Ft
-laptop: 90000Ft

(#62038) Blabcsi


Blabcsi
senior tag

Üdv.
Pendrive jelszavas lezárásra tudtok valami jó és ingyenes progit, amit "nem lehet" feltörni?

Ha nem tévedek a bitlocker-t a hozzáértők secperc alatt feloldják.
:R

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

(#62039) #33253120 válasza Blabcsi (#62038) üzenetére


#33253120
törölt tag

A maxell pendrive-omhoz kaptam valami ilyesmi progit, mindjárt rákeresek...

(#62040) #33253120 válasza Blabcsi (#62038) üzenetére


#33253120
törölt tag

Lock
A pendrive gyökerébe kell felmásolni, és onnan futtatni...

(#62041) Laza... válasza Blabcsi (#62038) üzenetére


Laza...
addikt

Ez meg az én Sandisk ultrámhoz van [link]

Never give up!

(#62042) mezis válasza Blabcsi (#62038) üzenetére


mezis
nagyúr

Üdv.!
Nekem meg egy 2 GByte-os Kingston DataTraveller VAULT PRIVACY van, amin eleve őrködik valamilyen védelmi sw. Települ róla a Win-re és csak a password megadása után lehet hozzáférni a file-okhoz. (Ha gondolod elcserélhetjük valamire...)

mezis

(#62043) rob72 válasza mezis (#62036) üzenetére


rob72
tag

Igazából nem szeretnék várni 30-napot :D

meg sürgős is lenne :K

[ Szerkesztve ]

(#62044) embe


embe
nagyúr

Hali!

Eladó egy Gainward GTX770 4GB -os, IPON garis, full dobozos vga.

NOKIA MD-8 mobil hangszóró eladó - újszerű eladó, 4eFt.

Eladó egy mind esztétikailag, mind műszakilag hibátlan tökéletes állapotban lévő Grundig Arcance 55 Flat TV. - 20eFt.
Fotók

Továbbá eladó:
Egy magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet, PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.

Érdeklődni privátban.....

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#62045) lappy válasza rob72 (#62030) üzenetére


lappy
őstag

Olx.hu van egy pár 500 huf az ára

Bámulatos hol tart már a tudomány!

(#62046) wwhy


wwhy
veterán

Eladó Lenovo ThinkCentre M92 Tiny.
Gyakorlatilag új, gyári gari 2016-ig.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#62047) zolikaDB válasza werszomjas (#61962) üzenetére


zolikaDB
veterán

doktorúr csinált nekem anno ilyet!

(#62048) Blabcsi válasza Laza... (#62041) üzenetére


Blabcsi
senior tag

Ezt a Lockv247.exe fált rosszindulatúnak látja a chrome, letiltott.

Ezt a Sandisc-hez valót nem lehet letölteni.

Mezis: Nem cserélek. Most vettem egy 16-os Transcend-et. :)

Egyéb?

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

(#62049) copass válasza Blabcsi (#62038) üzenetére


copass
veterán

persze hogy törhető, ha gyorsan lemásolod a kikapcsolt gép memóriáját és utána "talán" megtalálod a kulcsot. jah és nem árt ha van kéznél fagyasztóspray meg egy szuperszámítógép kódtörésre...

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#62050) Blabcsi válasza copass (#62049) üzenetére


Blabcsi
senior tag

Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy nyugodtan használjam a win7 bitlockerjét?

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.