Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16569) TeebyKay válasza cidalain (#16567) üzenetére


TeebyKay
őstag

Köszi, így már értem mire gondoltok, akkor pontosítok kicsit. :R

Jelenleg egy Genius SP-HF 1250B és egy Edifier R1280DB teljesít itthon szolgálatot. Utóbbinak kicsit talán jobb a hangzása de mind a kettő bőven túlteljesíti az igényeimet (én simán tudok a laptop beépített hangszórójáról is zenét hallgatni de annál azért jobbat szeretnék :D)
Ezenkívül van egy viszonylag noname de meglepően tűrhető hangzású kis hengeres hordozható bluetooth hangszóró - ezt szeretném kiváltani.

Lehet akár használt akár új termék (összes hangfalunk használtan lett véve), és jó lenne 20ezer forintig megállni (persze ha 10-ért is van ami nekem bőven elég az még jobb).

Láttam, hogy az Edifiernek is van több fajta bluetooth-os hangfala, ez a mostani is tud bluetooth-t és szoktuk is így használni, de ezt nem szeretném a tv mellől elmozdítani - ezt értettem azon, hogy nem muszáj célzottan akksis, mozgatható hangfal legyen, mert ezt is simán fel tudnám emelni és arrébb rakni a két dobozt, de azért ez már picit nagy talán (míg egy jbl 2-3x ennyibe kerül és fele ennyit se tud - ez nyilván nem éri meg nekem a felárat).

Szóval talán inkább a bluetooth funkcionalitás a szempont mint a hordozhatóság, de lehet átfedésbe kerül a kettő az ajánlásokban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.