Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-17 15:48:41

LOGOUT.hu

2021 Résztvevők: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42440) Gallmix válasza cd930 (#42349) üzenetére


Gallmix
aktív tag

Nem üti. Csak plusz feltételt kell teljesíteni hozzá. Ahogy az ajánlás sem ütközik. mindegyik egyszerre igénybe vehető. Sőt most már nem korlátozzák chipes személyire sem, személyes és videóbankos nyitásnál is jár. Ott van a vagy szó a hirdetményben. Akinek van Chipes személyije, annak ajánlom azzal nyitni, mert ügyintéző nélkül magának meg tudja csinálni. Videóbankban ügyintéző segítsége mellett megy végbe. Egyiknél be lehet írni az ajánló kódot, lesz olyan mező (szelfis) videóbankos és személyes nyitásnál pedig jelezni kell az ügyintézőnek és be kell diktálni az ajánló kódot. Esetleg megmutatni :)

A deviza számla, most ingyenes egyébként szerintem hosszabbítani is fogják. A weboldal alapján a deviza kártya is ingyenes első évre. Itt ha valaki leteker megtalálja

Akinek a deviza kártya/számla miatt kell és forint számlát nem nagyon használná a Gránti Sztár lehet ideális választás. Nem dombornyomott alap MC kártyával.

Én a Platinum kártyán gondolkodom... már a +1 év gari miatt is megérheti, egyestermékeknél.

#42350 sambenez
Már nem csak szelfisre vonatkozik azért változtattam rajta :) (korábbinál nyitás+ajánlóból állt, eddig Bf-el nem találkoztam. )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.